Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 13:25

Expressen - 19 aug 18 kl. 22:55

Thereses son Wiktor, 15, dödades i hundattackDet har nu gått tre veckor sedan Wictor Nilsson, 15, attackerades av en hund i sitt familjehem.Han avled av skadorna.Mamman Therese Benmessaoud är förtvivlad av sorg.– Jag har stängt av mina känslor och går runt som en robot, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wiktor, Wictor Nilsson, Therese Benmessaoud

Dela artikeln

2214 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thereses, son, Wiktor15 , dödadesi , hundattack
Skånskan - 13 apr 17 kl. 04:00

Per­son­ke­min ofta av­gö­ran­de

ERWP.fif(0)Häss­le­holm har kommit i riks­me­di­ernas fo­kus de senaste må­naderna. Or­saken kun­de vara ro­ligare, men kaoset i kom­mun­full­mäk­tige är näst in­till unikt i landet.

BT - 17 aug 13 kl. 13:59

Son till brödraskapets ledare död

Dödssiffran efter "Vredens fredag" i Egypten i går beräknas nu till 173 personer. Ett av offren är enligt CNN son till Muhammad Badie, Muslimska brödraskapets ledare. 95 av de dödade befann sig i centrala Kairo, enligt Reuters.

Nyheter 24 - 16 jun 12 kl. 16:56

Naken "badsalt"-missbrukare dödades av elchockpistol


Poliserna kunde inte kontrollera den 35-åriga mamman som var hög på badsalt - då sköt de ihjäl henne med en elpistol. NEW YORK. Den numera ökända "badsalts"-drogen tycks ha drabbat ännu ett offer.

Expressen - 17 nov 12 kl. 17:50

"Min son mördades när han spelade kula"

GAZA. Fares dödades när han sov, Mahmoud när han spelade kula på gatan. De båda palestinska småpojkarna blev offer för bomb- och raketkriget mellan Israel och Hamas.

Nyheter 24 - 19 nov 13 kl. 16:45

Hittade sin döda son på Google Maps – nu plockas bilden bortHittades utan huvud och händer

USA. Jose Barreras 14-årige son, Kevin, blev skjuten och dödades i augusti 2009. Kevins kropp hittades i närheten av ett järnvägsspår i Richmond, skriver Gawker.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 10:23

Chodorkovskij träffade son


Kremlkritikern och tidigare oljeoligarken Michail Chodorkovskij har i Berlin återförenats med sin son Pavel, en dag efter att fadern benådades av ryske presidenten Vladimir Putin. - Den äldste sonen till Michail Borisovitj, Pavel, har redan träffat sin far, sade på lördagen Olga Pispanen, taleskvinna för Chodorkovskij. - De är nu tillsammans i Berlin.

BT - 21 dec 13 kl. 10:24

Chodorkovskij träffade son

Kremlkritikern och tidigare oljeoligarken Michail Chodorkovskij har i Berlin återförenats med sin son Pavel, en dag efter att fadern benådades av ryske presidenten Vladimir Putin. - Den äldste sonen till Michail Borisovitj, Pavel, har redan träffat sin far, sade på lördagen Olga Pispanen, taleskvinna för Chodorkovskij.- De är nu tillsammans i Berlin.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 10:24

Chodorkovskij träffade son

Kremlkritikern och tidigare oljeoligarken Michail Chodorkovskij har i Berlin återförenats med sin son Pavel, en dag efter att fadern benådades av ryske presidenten Vladimir Putin. — Den äldste sonen till Michail Borisovitj, Pavel, har redan träffat sin far, sade på lördagen Olga Pispanen, taleskvinna för Chodorkovskij. — De är nu tillsammans i Berlin..

NT - 21 dec 13 kl. 10:23

Chodorkovskij träffade son

Kremlkritikern och tidigare oljeoligarken Michail Chodorkovskij har i Berlin återförenats med sin son Pavel, en dag efter att fadern benådades av ryske presidenten Vladimir Putin..

UNT - 21 dec 13 kl. 10:23

Chodorkovskij träffade son

Kremlkritikern och tidigare oljeoligarken Michail Chodorkovskij har i Berlin återförenats med sin son Pavel, en dag efter att fadern benådades av ryske presidenten Vladimir Putin. Chodorkovskij satt över tio år i fängelse.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

EU avvisar Italien: Budgeten följer inte regler

EU-kommissionen avvisar Italiens budget för 2019 eftersom den inte följer reglerna, och det är därför berättigat att öppna en procedur mot för höga underskott (EDP) mot landet.Det rapporterar Ansa enligt Bloomberg News.En pressträff med EU-kommissionen hålls klockan 12.

Expressen - 1 timme sedan

Carl-Henric Svanberg flyttar hem med sin hustru Louise

Industrimannen Carl-Henric Svanberg, 66, är redo att flytta hem med sin hustru Louise, 59.Han blir då också snart granne med miljardären Katarina Martinson, 37, i ett av Sveriges mest exklusiva bostadsområden i centrala Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

L röstar med S om föräldrapenningen

Riksdagen röstar i eftermiddag om nya regler för föräldrapenningen. Som enda alliansparti gör Liberalerna då gemensam sak med regeringen och vill reservera 90 dagar av föräldrapenningen på grundnivå – för att få fler par att dela på dagarna. Men förslaget röstas ned – eftersom M, KD, C och SD säger nej.

Expressen - 1 timme sedan

Larm om explosion i Lund

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en misstänkt explosion i Lund på onsdagsförmiddagen..

Expressen - 1 timme sedan

Carl-Henric Svanberg flyttar hem med hustrun Louise

Industrimannen Carl-Henric Svanberg, 66, är redo att flytta hem med sin hustru Louise, 59.Han blir då också snart granne med miljardären Katarina Martinson, 37, i ett av sveriges mest exklusiva bostadsområden i centrala Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Älmhults kommundirektör: ”Ikea är jätteviktigt för oss”

I Älmhult skapar Ikeas beslut om varsel ingen större panik.Samtidigt är kommundirektör Roland Eiman tydlig med företagets betydelse för  orten.– Det är jätteviktigt!

Expressen - 1 timme sedan

”Frivilliga” vid bränderna kräver betalt – av räddningstjänsten

Räddningstjänster runt m i landet har hyllats för sina insatser under sommarens svåra bränder. Likaså alla de frivilliga krafter som strömmade till.Men nu visar det sig att ett antal frivilliga vill ha betalt.

Expressen - 2 timmar sedan

Buss och lastbil i kollison

En trafikolycka har inträffat på Hisingen i Göteborg.En buss och en lastbil har kolliderat.– Vi är på plats med två styrkor, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör..

Expressen - 2 timmar sedan

GW om de mordmisstänkta pojkarna: Prognosen är dålig

En tidig morgon i augusti hittades EU-migranten Gica, 48, misshandlad till döds i en park i Huskvarna.Två unga pojkar, 14 och 16 år gamla, misstänks ha mördat honom.Ett synnerligen ovanligt mordfall, menar kriminologiprofessorn Leif GW Persson.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: 7 500 anställda tvingas att lämna Ikea

7 500 får gå från Ikeakoncernen.I den rekordstora personalväxlingen varslas 650 personer i Sverige, skriver TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.