BT > Nyheter

Wednesday, 19 September, 17:38

BT - 19 aug 18 kl. 22:47

Hon har skapat #vemskabort: ”Vill visa upp det jag ser i verkligheten”Under hashtaggen #vemskabort på Instagram berättar invandrare om sina liv i Sverige genom åren. Bakom kontot står Lena Löfgren som vill öppna upp en debatt om återvandring som förts fram som förslag i valrörelsen. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Instagram, Sverige, Lena Löfgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon har skapat, #vemskabortVill , visaupp det jag , ser i verkligheten
SvD - 10 dec 15 kl. 16:00

”SD ser inte verkligheten som den är”

Vi måste förhålla oss till verkligheten när försvars- och säkerhetspolitiken utformas, och världen är mer osäker än på länge. Tyvärr ser inte SD verkligheten som den är och bortser från behovet av ett Natomedlemskap, skriver Hans Wallmark (M) och Karin Enström (M) i en replik..

BT - 28 maj 18 kl. 20:37

Skulpturbiennalen utmanar hur vi ser på verkligheten

Årets skulpturbiennal A Grin Without a Cat och utställningen A Cat’s Tail dissekerar verkligheten, utmanar våra associationer och förändrar vår perception. Agnes Brusk Jahn har gått på konstvandring i Borås..

GöteborgsPosten - 03 maj 18 kl. 14:19

Verkligheten är inte svart och vit som M tycks tro

Ellen Juntti (M) beskriver en värld som är svart och vit där den som inte delar hennes åsikt hejar på förövare. Så ser inte verkligheten ut, skriver Linda Westerlund Snecker (V)..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ser du verkligheten?

Replik. Intressant att höra moderater prata om ojämlik skattelagstiftningen. Intressant eftersom ni under hela ert styre gjorde skattesystemet allt mindre jämlikt.

Barometern - 04 dec 15 kl. 07:19

Majoriteten ser inte verkligheten

Slutreplik på debatt om sjuksköterskebrist, tidigare inlägg 24 och 28 november.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

BT - 17 jun 13 kl. 10:09

Blåser liv i stelnade former

En ringaktad disciplin tar sig an en baktalad litterär epok. Så kan man, lite tillspetsat, ange premisserna för akademiledamot Sara Danius nya bok. Disciplinen är litteraturvetenskap och allt vad den innebär med teorier och begrepp, närläsning och djupanalys.

SmålandsPosten - 03 jul 13 kl. 22:44

Ge verkligheten chansen i hockeyallsvenskan

Jag gillar inte att bli lovad en gripande dramafilm och sedan sitta där, med popcornburken i hand, och serveras en overklig science fiction-action. Bänkar jag mig för en Lars Norén-pjäs blir jag så klart förbannad om Eddie Murphy dyker upp på scen och kör standup i 140. Jag är en sådan som vill veta vad jag får och som föredrar den lättnavigerade verkligheten framför den dimmiga dikten.

SmålandsPosten - 09 aug 13 kl. 06:27

Basar ska visa på kulturens bredd

Teater, hantverk, idrott och mat. Färg, folk och intryck. Leyla Yumer och Olja Pekusic har bilden klar över vad det är de vill åstadkomma med den kultur­basar de arrangerar den 31 augusti i Växjö.

YLE - 08 jun 14 kl. 12:00

"Fotboll ett sätt att fly verkligheten i Brasilien"

Nedräkningen har börjat.Vi ställer fyra frågor till brasilianer inför fotbolls-VM. Så här svarar Sandro Silva.

SmålandsPosten - 02 sep 14 kl. 06:44

Prat och löften måste ha täckning i verkligheten

Kommentar till Säkerheten på landsbygden ska höjas av Örjan Mossberg och Anders Lindoff den 28 augusti. Vi ska inom Värends räddningstjänsts område, Alvesta och Växjö kommun, ha en hög kvalitet och resurser för räddningstjänst i hela kommunen. Principen är att tryggheten ska vara likställig oavsett var i kommunerna man bor och verkar.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Föräldrar häktade för barnmisshandel

Ett par - en kvinna och en man i 35- respektive 40-årsåldern - i Linköping har häktats misstänkta för att ha misshandlat och kränkt sina två barn, skriver Corren. Brotten ska ha begåtts vid flera tillfällen mellan den 1 januari 2016 och den 7 september i år.(TT).

BT - 15 minuter sedan

”Vi måste tillsätta en haverikommission”

Socialdemokraterna i Svenljunga förlorade tre mandat i kommunvalet. Drygt 500 väljare har lagt sin röst på något annat parti. – Vi har fått ta den stora smällen i skolfrågan, säger kommunalrådet Stefan Carlsson (S)..

BT - 15 minuter sedan

Danska böter för penningtvätt åttafaldigas

I spåren av skandalen kring Danske Banks penningtvätthärva i Estland har danska politiker kommit överens om att kraftig höja böterna för penningtvätt.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Bakläxa om process kring Öresundsbrostöd

Öresundsförbindelsen är 18 år gammal, men finansieringsfrågan väcks åter till liv. EU-kommissionen borde ha gjort en formell utredning om statligt stöd kopplat till statsgarantier från Danmark och Sverige, enligt EU-domstolen.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Helt stopp på t-banelinje mitt i rusningen

Ett strömavbrott har helt stoppat trafiken på den gröna linjen i Stockholms tunnelbana mitt i rusningstrafiken. Det finns ingen prognos för när felet ska vara avhjälpt. Även Nockebybanan i västra Stockholm är drabbad.

BT - 30 minuter sedan

Petterssons lekstuga i debuten

Förra säsongens rekordman och guldforward Elias Pettersson, som vann både VM och SM-guld, gjorde avtryck i sin debut under NHL:s försäsong. Det blev en assistpoäng och en dragning som spred sig som en löpeld på sociala medier i 2-4-förlusten i träningsmatchen mot Edmonton.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Sätt ett kryss för att istället införa majoritetsval

Glöm talet om klanröstning. Det riktigt upprörande är snarare att personvalssystemet får så stort genomslag..

BT - 30 minuter sedan

Bluffmejl uppmanade fackanslutna till SD-röst

Runt 800 av Kommunals medlemmar på Lidingö fick dagen innan valet ett mejl där de uppmanades att rösta på Sverigedemokraterna. Avsändaren verkade vara en av fackförbundets förtroendevalda - men det var bluff, skriver Dagens Nyheter.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Ung man skottskadad i Nyköping

En man i 20-årsåldern kom skottskadad till sjukhuset i Nyköping på onsdagsmorgonen. Saken utreds som en misstänkt grov misshandel, meddelar polisen. Mannen kom till sjukhuset i en privat bil och polisen vet i nuläget inte var han ska ha fått skadorna.

BT - 45 minuter sedan

Många döda i båtolycka i Kongo-Kinshasa

Minst 27 personer har bekräftats döda och flera andra förmodas också vara omkomna efter en båtolycka i norra Kongo-Kinshasa. - Vi har plockat upp 27 kroppar ur Mongalafloden efter att farkosten kapsejsade under natten.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.