Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 21 November, 12:57

Liknande nyheter

Taggar: TV Kollain , Millberts, kanon
Helsingborgs Dagblad - 25 okt 15 kl. 17:44

Kolla in Uronens nya kanon

Jere Uronen hamnade återigen i målprotokollet. Återigen med en kanon. Men det hjälpte föga borta mot Sundsvall.

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 15:52

Kolla in Bergets kanon

Det bar länge mållöst på Malmö ip. Men i den 83:e minuten avslutade Jo Inge Berget ett drömanfall med att dunka in bollen i nättaket. Kolla in målet här.

Barometern - 11 jul 13 kl. 08:29

Krav på kanon avslöjar brister

Kristdemokraterna väckte för en tid sedan återigen frågan om Sverige ska skaffa sig en offentlig kulturkanon, innehållande bland annat böcker, filmer och pjäser. Kristdemokraternas förslag är inte det första av sitt slag och säkert inte det sista. Folkpartiet och Sverigedemokraterna har tidigare varit inne på samma spår.

Barometern - 11 jul 13 kl. 08:29

Krav på kanon avslöjar brister

Kristdemokraterna väckte för en tid sedan återigen frågan om Sverige ska skaffa sig en offentlig kulturkanon, innehållande bland annat böcker, filmer och pjäser. Kristdemokraternas förslag är inte det första av sitt slag och säkert inte det sista. Folkpartiet och Sverigedemokraterna har tidigare varit inne på samma spår.

YLE - 12 aug 13 kl. 11:39

Snökanon

Enligt en legend var snökanonen egentligen ett bevattningssystem i en äppelträdgård. Systemet testades över natten, men på morgonen var alla äppel täckta av snö. Men det dåliga bevattningssystemet var en perfekt snökanon, bara man flyttade idén från äppelträdgården till en skidbacke.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ni som fortfarande hånar damfotboll – kolla in supermåletSkevt i fotbollssverige:

Damfotbollsspelare har genom alla tider fått utså motstånd från människor som jämför sporten med herrarnas dito. Men damfotbollen har trotsat allt och står i dag starkare än någonsin. Rakt i kryssetUnder tisdagen bevisade Claire Lavogez, som spelar i Frankrikes U20-lag, att damfotbollen är i toppform.

YLE - 07 jul 15 kl. 09:24

147 mph = 236,57 kmh: Sam Groths kanon historiens näst hårdaste

Roger Federer hann reagera men fick inte racketen emellan. Det är inte att undra på då Sam Groths jätteserve mätte över 236 kilometer i timmen. Kolla videon!

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 08:10

Kenta Kanon laddar för gala

Foto: Annica Jönsson
Innan det ens fanns ett mixerbord, stod Kenta Eriksson och rullade skivor för den dansande publiken i hela Sverige. Efter 45 år sammanfattar han sitt liv och Kristianstads musikhistoria med en utsåld jubileumskonsert på Yllan.
Att prata med Kenta Kanon, eller Kent Eriksson som han egentligen heter, är som att öppna ett musiklexikon på uppåt-tjack.

YA - 20 mar 18 kl. 00:01

Våren är kanon - men först en snökanon

En bit in i förra veckan sa mannen i mitt liv, medan snön smälte: ”kanon - nu är våren äntligen här”. Fast den där kanonen visade sig ju vara en snökanon..

NT - 10 maj 12 kl. 10:55

Polisen skjuter flyende med kanon

I framtiden kan polisen stoppa bilbrottslingar genom att skjuta med kanon. Elektromagnetisk kanon. Inte luftvärnsdito från Bofors..

Expressen - 09 mar 13 kl. 07:43

Därför flyttar TV4 "Kanon och kalkon"

TV4 gör om sina sportsändningar och helgsatsar från och med i dag. Bland annat byter omdiskuterade "Kanon och kalkon" dag från söndag till lördag - och i kväll är det premiär för det nygamla "Kanon och kalkon" med Johan Edlund. ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Tillstyrkte 68 vindkraftverk i Vilhelmina

Kommunstyrelsen i Vilhelmina tillstyrker en vindkraftpark i Gråtanliden med 68 vindkraftverk..

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Klart: Så startar Löven

Björklöven har presenterat sitt lag  till kvällens match mot Västervik. Klart står att Filip Cruseman är tillbaka i Björklövens lag, men att Cody Murphy ännu inte är redo för spel. Även Mikko Pukka, Simon Backman, Oskar Stål-Lyrenäs och Emin Norberg saknas i laget.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Kritikerna har ju ingen koll”

Om kommunen skulle tvingas bygga alla idrottsanläggningar i egen regi hade ytterst få blivit byggda. Av den enkla anledningen att det ofta är billigare att hyra av privata aktörer än att bygga själv, skriver Lennart Holmlund (S). I måndags publicerades en artikel där Ulf Bergström och Jan Brännval är starkt kritiska till upphandlingsprocessen kring nya […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Klirr i kassan för Charlotte Kalla

Charlotte Kalla nobbar sponsring för spelbolagen – men hennes bolag visar trots detta upp ett suveränt ekonomiskt resultat. Fjolårssäsongen blev suverän för Kalla sportsligt – men också ekonomiskt. Vinsten i Charlotte Kalla AB ökade från 4,1 miljoner till 7,6 miljoner, skriver Expressen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Att svartlista Black friday vore en början

Black friday uppmanar att shoppa som om det inte fanns någon morgondag. Lite väl ironiskt, skriver....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Nya bakslag för Nydalaspåret

Värmen och regnet gjorde den sparade snön på Nydalaspåret obrukbart för Umeås alla skidåkare – och....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Dags för comeback för företagsgala i Åsele

På fredag får Åseles näringsliv åter fira. Då återuppstår företagsgalan som legat i dvala sedan....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Så ska länet säkra vaccinet

Det är brist på influensavaccin i hela Europa. Västerbottens läns landsting har därför tagit beslut om att reservera de vaccindoser som finns till riskgrupperna. Det är brist på influensavaccinet och ersättningsvaccinet i hela Europa efter ovanligt stora beställningar.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Bakslag i jakten på Stenmark

Lindsey Vonn är knäskadad på nytt – och hennes jakt på Ingemar Stenmarks rekord försvåras. Lindsey Vonn gör sin sista säsong och målet är att passera Ingemar Stenmarks rekord på 86 världscupsegrar. Hon står just nu på 82 stycken, men har nu åkt på ett rejält bakslag i sin jakt och missar tävlingarna I Kanada.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Förare med släp fick okänd böter

En bilförare med släp bötfälldes av polis i Umeå under tidiga onsdagsmorgonen. Det var vid 05:24 som bilföraren stoppades av polis i Stöcksjö. ”Släpvagnen har bristfällig belysning och patrullen utfärdar en ordningsbot”, skriver polisen på sin hemsida.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.