Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 20 September, 08:53

Liknande nyheter

Taggar: TV Kollain , Millberts, kanon
Helsingborgs Dagblad - 25 okt 15 kl. 17:44

Kolla in Uronens nya kanon

Jere Uronen hamnade återigen i målprotokollet. Återigen med en kanon. Men det hjälpte föga borta mot Sundsvall.

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 15:52

Kolla in Bergets kanon

Det bar länge mållöst på Malmö ip. Men i den 83:e minuten avslutade Jo Inge Berget ett drömanfall med att dunka in bollen i nättaket. Kolla in målet här.

Barometern - 11 jul 13 kl. 08:29

Krav på kanon avslöjar brister

Kristdemokraterna väckte för en tid sedan återigen frågan om Sverige ska skaffa sig en offentlig kulturkanon, innehållande bland annat böcker, filmer och pjäser. Kristdemokraternas förslag är inte det första av sitt slag och säkert inte det sista. Folkpartiet och Sverigedemokraterna har tidigare varit inne på samma spår.

Barometern - 11 jul 13 kl. 08:29

Krav på kanon avslöjar brister

Kristdemokraterna väckte för en tid sedan återigen frågan om Sverige ska skaffa sig en offentlig kulturkanon, innehållande bland annat böcker, filmer och pjäser. Kristdemokraternas förslag är inte det första av sitt slag och säkert inte det sista. Folkpartiet och Sverigedemokraterna har tidigare varit inne på samma spår.

YLE - 12 aug 13 kl. 11:39

Snökanon

Enligt en legend var snökanonen egentligen ett bevattningssystem i en äppelträdgård. Systemet testades över natten, men på morgonen var alla äppel täckta av snö. Men det dåliga bevattningssystemet var en perfekt snökanon, bara man flyttade idén från äppelträdgården till en skidbacke.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ni som fortfarande hånar damfotboll – kolla in supermåletSkevt i fotbollssverige:

Damfotbollsspelare har genom alla tider fått utså motstånd från människor som jämför sporten med herrarnas dito. Men damfotbollen har trotsat allt och står i dag starkare än någonsin. Rakt i kryssetUnder tisdagen bevisade Claire Lavogez, som spelar i Frankrikes U20-lag, att damfotbollen är i toppform.

YLE - 07 jul 15 kl. 09:24

147 mph = 236,57 kmh: Sam Groths kanon historiens näst hårdaste

Roger Federer hann reagera men fick inte racketen emellan. Det är inte att undra på då Sam Groths jätteserve mätte över 236 kilometer i timmen. Kolla videon!

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 08:10

Kenta Kanon laddar för gala

Foto: Annica Jönsson
Innan det ens fanns ett mixerbord, stod Kenta Eriksson och rullade skivor för den dansande publiken i hela Sverige. Efter 45 år sammanfattar han sitt liv och Kristianstads musikhistoria med en utsåld jubileumskonsert på Yllan.
Att prata med Kenta Kanon, eller Kent Eriksson som han egentligen heter, är som att öppna ett musiklexikon på uppåt-tjack.

YA - 20 mar 18 kl. 00:01

Våren är kanon - men först en snökanon

En bit in i förra veckan sa mannen i mitt liv, medan snön smälte: ”kanon - nu är våren äntligen här”. Fast den där kanonen visade sig ju vara en snökanon..

NT - 10 maj 12 kl. 10:55

Polisen skjuter flyende med kanon

I framtiden kan polisen stoppa bilbrottslingar genom att skjuta med kanon. Elektromagnetisk kanon. Inte luftvärnsdito från Bofors..

Expressen - 09 mar 13 kl. 07:43

Därför flyttar TV4 "Kanon och kalkon"

TV4 gör om sina sportsändningar och helgsatsar från och med i dag. Bland annat byter omdiskuterade "Kanon och kalkon" dag från söndag till lördag - och i kväll är det premiär för det nygamla "Kanon och kalkon" med Johan Edlund. ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Klart: Rally-SM till Vännäs igen

SM-rally i vintras. Nu får Vännäs MK nytt förtroende. I februari 2020 körs ett nytt SM-rally i klubbens regi.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Bar kniv i centrum

Vid midnatt natten mot torsdag kontrollerade polisen en man i centrala Umeå som var berusad och visade sig bära kniv. – Vi fick ett samtal av någon som sett mannen och vi ville kontrollera honom, säger Marie Andersson, kommunikatör vid polisen. Polisen kontrollerade mannen, som var i 25-årsåldern och då visade det sig att han […].

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

[PLUS] Kauppi nya vapen i Iksu

Världens bästa spelare har kommit till Iksu – för att bli ännu bättre. – Mitt mål är att bli mycket....

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

[PLUS] De kan göra skillnaden

Även i år har Iksu tappat en handfull världsspelare. Att tvillingarna Kauppi anslöt till truppen....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Det kan omöjligt bli sämre inom vården”

Nu märks det med önskvärd tydlighet att den svenska sjukvården håller på att krackelera/raseras. Måndag eftermiddag ringer jag in till vårdcentralen för att bli uppringd för eventuell tidsbokning. Döm om min förvåning när jag får besked om att de ska ringa upp mig om en vecka, påföljande måndag.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Ge äldre ett mänskligt bemötande”

Dåligt bemötande inom äldreomsorgen i Lycksele. En person som varit bosatt i Lycksele i 72 år och som på sin ålders höst sökt plats på äldreboende och blivit lovad plats (eget önskemål Skytten)blir kontaktad av kommunens representanter och erbjuden plats i Örträsk! Om personen i fråga ej accepterar detta så hamnar han sist i kön!

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Vansinne för S att styra över blockgränsen”

I polemik med Kajsa Ekis Ekman (Dagens ETC), försvarar Linda Westerlind Socialdemokraternas ”ofrivilliga tvång” att bilda regering med mittenpartierna. Själv stöder jag Ekis analys. Att bilda regering med Centern, som stundtals de senaste åren snudd på legat höger om Moderaterna i sin fanatiska nyliberalism, verkar vara vansinne.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Polis stoppade bil – förare misstänks för drograttfylleri

När polisen stoppade en bil i Lycksele under onsdagskvällen visade föraren tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen misstänks nu för drograttfylleri. Polisen stoppade bilen vid 17.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Ungdomar bröt sig in i skola

Ett gäng ungdomar bröt sig in på Tegs centralskola i Umeå under onsdagskvällen. Polisen lyckades fånga några av personerna som nu misstänks för olaga intrång. Polisen ryckte ut till skolan vid 21-tiden där de fann sju-åtta ungdomar.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] Ljunggren lyrisk efter segern

Mattias Ljunggren hyllar fyramålsskytten efter premiärsegern. "Behöver honom om vi ska gå långt".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.