DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 16:32

DI - 19 aug 18 kl. 22:09

Entreprenören bytte bågen mot husbil - det blev en succéVincent Schaffler startade sin entreprenörsresa som 16-åring i Kanada.  Sedan dess har han gasat för fullt och nu driver han Sveriges största förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Schaffler, Kanada, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenören, bytte, bågenmot , husbildet blev en , succé
Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 12 kl. 07:30

Entreprenören har försenat genomfart

Det råder stor irritation i Åmotfors över att vägen genom centrum inte är klar efter över ett års arbete. Orsaken är att entreprenören inte skött sig..

Entreprenör24 - 30 aug 13 kl. 12:27

Ny krönikör: Entreprenören och äventyraren Johan Ernst Nilson

?  Har du någonsin jobbat med någon du inte gillar? Tänk att det längsta avståndet ni har till varandra är tjugo centimeter.

DI - 16 apr 18 kl. 05:19

Så ska entreprenören stoppa butiksdöden

När butiksdöd och citydepp dominerat bilden av Östersunds handel har fastighetsentreprenören Erik Odén i stället visat vägen ut med idéer om hur man skapa nya A-lägen och attraktiva områden.  Börsnoterade fastighetsbolaget Diös hakar på. .

YA - 23 jan 14 kl. 03:55

Entreprenören och byråkraten

Året var 2002. Jag var 22 år och hade på darriga ben sagt upp mig från en fast anställning på ett lokalt tryckeri i Simrishamn.
Nätterna innan hade varit långa och tunga, alla tankar snurrade i ett enda stort, osäkert virrvarr ...

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:00

Den billigaste vägen höll inte hela vägen

Foto: Johanna Wallin
Det skiljde nära 95 miljoner kronor mellan den billigaste och dyraste entreprenören till E?22 mellan Hörby norra och Linderöd. Trafikverket tog den billigaste ?

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 07:46

Entreprenör erkänner fel på E22-sträcka

Foto: Tommy Svensson
Entreprenören Strabag, som byggde den nya motorvägssträckan på E?22 mellan Hörby Norra och Linderöd, kopplar samman bristerna i ytbeläggningen med det egna arbetet.
Kristianstadsbladet har tidigare skrivit om problemen på nybyggda E 22.

Expressen - 29 aug 13 kl. 19:27

Mångmiljonären som skippar lyx ? för husbil

Entreprenören Bo Persson, 68, driver rullgardinstillverkaren Markisol som i år väntas omsätta runt en halv miljard kronor. Men när han är ute på jobbresor blir det inga dyra hotell. I stället väljer han sin husbil - som under flera år var hans enda fasta bostad, skriver Dagens Industri.

Kristianstadsbladet - 05 jun 14 kl. 08:51

Vi vill ha högre krav på entreprenörerna

Foto: Johan Nilsson / TT
Sekos strejk har stoppat Öresundstågen. Systemet för upphandlingen av tågtrafik måste förändras så att liknande situationer kan undvikas framöver. Det skriver Socialdemokraterna Henrik Fritzon och Stefan Svalö.

Skånskan - 27 feb 16 kl. 12:55

”Vägen ska inspekteras var 14:e dag”

Sjöbo Minst var 14:e dag ska Harald Hildetandsväg väg inspekteras för att säkerhetskälla att den håller godtagbar standard. Några dagar senare bör eventuella brister ha åtgärdats. Annars gör inte entreprenören sitt jobb, enligt Trafikverket.

BT - 21 aug 14 kl. 07:51

Ny entreprenör tar över brobygge

I somras hamnade entreprenören som skulle bygga bron över Viskan i Rydboholm i ekonomisk knipa. Företaget kunde inte garantera att bron skulle bli klar i tid. Nu har ett nytt företag tagit över och Trafikverket lovar att bron ska vara klar i tid.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Nordic Leisures vd köper 30.000 aktier

Nordic Leisures vd Robert Andersson köpte den 18 och 19 september sammanlagt 30.000 aktier i Nordic Leisure..

DI - 5 minuter sedan

Italien: Medborgarlön kommer att finnas med i budgeten 2019

Italiens premiärminister Giuseppe Conte säger nu att medborgarlön kommer att vara en del av budgeten för 2019, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

SSAB-konkurrent höjer sin vinstprognos

Stålbolaget SSAB:s tyska konkurrent Salzgitter höjer sin vinstprognos för helåret 2018 med anledning av hur verksamheten har utvecklats i det tredje kvartalet och förväntan om fortsatt god utveckling. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Inhalation Science tar order värd 2,4 miljoner kronor från okänd kund

Inhalation Sciences, noterat på Spotlight, har fått en order på ett Precise Inhale-system, initialt värd cirka 2,4 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Den ultimata 3:12-guiden: Maxa din utdelning

Nu är det dags att planera nästa års utdelning! Här är guiden du behöver för att utnyttja 3:12-reglerna till max.  .

DI - 15 minuter sedan

ECB-chefen vill ha fler instrument för att stabilisera ekonomin

Finanskrisen visade att bristande finanspolitiskt utrymme, för att stabilisera ekonomin, kan skapa en ond cirkel av låg tillväxt, vidgade räntespreadar och förluster i banksektorn. Det kan i sin tur leda till finansiell fragmentering. Det sade ECB-chefen Mario Draghi vid ett anförande i Berlin på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

SBB:s operativa chef ökar innehavet i bolaget

Fastighetsbolaget SBB:s operativa chef Lars Thagesson har den 19 september köpt 1 miljon aktier i bolaget för 10 kronor styck. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Mertivas ordförande Håkan Blomdahl köper ytterligare aktier för mångmiljonbelopp

Hälsovårdsinvesteringsbolaget Mertivas styrelseordförande Håkan Blomdahl har den 14 till 18 september via bolaget Triega köpt 54 056 A-aktier i Mertiva..

DI - 30 minuter sedan

Peabchefen siktar på kommunerna

För Sima Zangiabadi, affärsutvecklingschef på Peab Bostad, har resan gått från Iran till Sverige och från arkitektur till byggherresidan. I dag handlar mycket av utmaningen om att lyckas hitta bra lösningar för bostadsutveckling för dem med en tunnare plånbok..

DI - 45 minuter sedan

Då är uppsidan i Danske betydande

Risken för dryga böter ligger som en blöt filt över Danske Bank. Aktien handlas i dag till en rabatt på drygt 40 procent. Det är troligen för mycket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.