DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 02:48

DI - 19 aug 18 kl. 22:09

Entreprenören bytte bågen mot husbil - det blev en succéVincent Schaffler startade sin entreprenörsresa som 16-åring i Kanada.  Sedan dess har han gasat för fullt och nu driver han Sveriges största förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Schaffler, Kanada, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenören, bytte, bågenmot , husbildet blev en , succé
Skånskan - 06 nov 18 kl. 16:53

Entreprenören ger hamnen ny tidsfrist

ystad Entreprenören Per Aarsleff har gett Björn Boström, vd Ystad hamn, beskedet att de kan vänta till nästa vecka på klartecken för hamnens utbyggnad.– Jag tror självklart fortfarande på hamnen. Nu väntar jag på politikernas beslut om ett ja eller ett nej.

Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 12 kl. 07:30

Entreprenören har försenat genomfart

Det råder stor irritation i Åmotfors över att vägen genom centrum inte är klar efter över ett års arbete. Orsaken är att entreprenören inte skött sig..

Entreprenör24 - 30 aug 13 kl. 12:27

Ny krönikör: Entreprenören och äventyraren Johan Ernst Nilson

?  Har du någonsin jobbat med någon du inte gillar? Tänk att det längsta avståndet ni har till varandra är tjugo centimeter.

DI - 16 apr 18 kl. 05:19

Så ska entreprenören stoppa butiksdöden

När butiksdöd och citydepp dominerat bilden av Östersunds handel har fastighetsentreprenören Erik Odén i stället visat vägen ut med idéer om hur man skapa nya A-lägen och attraktiva områden.  Börsnoterade fastighetsbolaget Diös hakar på. .

YA - 23 jan 14 kl. 03:55

Entreprenören och byråkraten

Året var 2002. Jag var 22 år och hade på darriga ben sagt upp mig från en fast anställning på ett lokalt tryckeri i Simrishamn.
Nätterna innan hade varit långa och tunga, alla tankar snurrade i ett enda stort, osäkert virrvarr ...

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:00

Den billigaste vägen höll inte hela vägen

Foto: Johanna Wallin
Det skiljde nära 95 miljoner kronor mellan den billigaste och dyraste entreprenören till E?22 mellan Hörby norra och Linderöd. Trafikverket tog den billigaste ?

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 07:46

Entreprenör erkänner fel på E22-sträcka

Foto: Tommy Svensson
Entreprenören Strabag, som byggde den nya motorvägssträckan på E?22 mellan Hörby Norra och Linderöd, kopplar samman bristerna i ytbeläggningen med det egna arbetet.
Kristianstadsbladet har tidigare skrivit om problemen på nybyggda E 22.

Expressen - 29 aug 13 kl. 19:27

Mångmiljonären som skippar lyx ? för husbil

Entreprenören Bo Persson, 68, driver rullgardinstillverkaren Markisol som i år väntas omsätta runt en halv miljard kronor. Men när han är ute på jobbresor blir det inga dyra hotell. I stället väljer han sin husbil - som under flera år var hans enda fasta bostad, skriver Dagens Industri.

Kristianstadsbladet - 05 jun 14 kl. 08:51

Vi vill ha högre krav på entreprenörerna

Foto: Johan Nilsson / TT
Sekos strejk har stoppat Öresundstågen. Systemet för upphandlingen av tågtrafik måste förändras så att liknande situationer kan undvikas framöver. Det skriver Socialdemokraterna Henrik Fritzon och Stefan Svalö.

Skånskan - 27 feb 16 kl. 12:55

”Vägen ska inspekteras var 14:e dag”

Sjöbo Minst var 14:e dag ska Harald Hildetandsväg väg inspekteras för att säkerhetskälla att den håller godtagbar standard. Några dagar senare bör eventuella brister ha åtgärdats. Annars gör inte entreprenören sitt jobb, enligt Trafikverket.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Hewlett-Packard upp i efterhandeln på höjd prognos

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,42 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 4 timmar sedan

Advokatbyrån bröt konventionerna och växer så det knakar

Advokaterna Racine Ashjari, Jörgen Sköld och Roger Wier ville ändra på konventioner i branschen och startade Morris Law. Med fokus på att bygga en modern företagskultur har byrån på fem år vuxit till 63 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm. .

DI - 4 timmar sedan

Wall Street pressat av svaga makrodata – tungt för Tesla

Tesla tappade mark på Wall Street på torsdagen efter att Model 3 fått konsumentkritik. Svenska Spotify firade samtidigt den åttonde uppgångsdagen av de senaste nio handelsdagarna..

DI - 5 timmar sedan

Här är vinnarna i Årets byrå

För nittonde året i rad koras Sveriges bästa kommunikationsbyråer. Kunderna har avgjort vinnarna i alla 15 kategorier och med på listan finns både nya och gamla vinnare. .

DI - 5 timmar sedan

Närstående till styrelseledamot i Swedbank tankar aktier

Tord Johan Mossberg, närstående till Anna Mossberg som är styrelseledamot i Swedbank, har på torsdagen köpt 1.800 aktier i banken för knappt 300.000 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Storbank betalar ut 20 miljarder kronor i bonus

Brittiska storbanken Barclays höjer bonusen till sina anställda för första gången på 5 år, rapporterar Bloombegr. Totalt betalar banken ut motsvarande 20 miljarder kronor för 2018..

DI - 5 timmar sedan

KD får högsta stödet på 16 år – även V går framåt

Kristdemokraterna får sitt starkaste stöd på över 16 år i DN/Ipsos februarimätning, 9 procent, skriver Dagens Nyheter. Partiet når toppnivån sedan det stärkt sitt väljarstöd med 2 procentenheter jämfört med januarimätningen. Även Vänsterpartiet går framåt 2 procentenheter, från 8 till 10 procent..

DI - 5 timmar sedan

Strategen: Ta hem vinster från krondopade sparandet – så ska du agera nu

Den svaga kronan har varit mumma för svenskar som sparar i vissa utländska fonder och aktier.  Men nu är det läge att ändra strategi, enligt Maria Landeborn, strateg på Danske Bank..

DI - 6 timmar sedan

Tesla faller på börsen efter kritik från konsumenttidning

Teslas aktie tappar över 3 procent på torsdagskvällen sedan en rapport från konsumenttidningen Consumer Reports väckt frågor gällande Model 3:s tillförlitlighet, rapporterar CNBC..

DI - 6 timmar sedan

EU:s handelsministrar ska försöka enas om hur biltullar kan undvikas

EU:s handelsministrar ska på fredagen försöka enas om en strategi för de känsliga förhandlingarna om industrivaror med USA, och hur EU undviker amerikanska biltullar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.