DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 22:27

DI - 19 aug 18 kl. 22:09

Entreprenören bytte bågen mot husbil - det blev en succéVincent Schaffler startade sin entreprenörsresa som 16-åring i Kanada.  Sedan dess har han gasat för fullt och nu driver han Sveriges största förmedlare av begagnade husbilar och husvagnar.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Schaffler, Kanada, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenören, bytte, bågenmot , husbildet blev en , succé
Skånskan - 06 nov 18 kl. 16:53

Entreprenören ger hamnen ny tidsfrist

ystad Entreprenören Per Aarsleff har gett Björn Boström, vd Ystad hamn, beskedet att de kan vänta till nästa vecka på klartecken för hamnens utbyggnad.– Jag tror självklart fortfarande på hamnen. Nu väntar jag på politikernas beslut om ett ja eller ett nej.

Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 12 kl. 07:30

Entreprenören har försenat genomfart

Det råder stor irritation i Åmotfors över att vägen genom centrum inte är klar efter över ett års arbete. Orsaken är att entreprenören inte skött sig..

Entreprenör24 - 30 aug 13 kl. 12:27

Ny krönikör: Entreprenören och äventyraren Johan Ernst Nilson

?  Har du någonsin jobbat med någon du inte gillar? Tänk att det längsta avståndet ni har till varandra är tjugo centimeter.

DI - 16 apr 18 kl. 05:19

Så ska entreprenören stoppa butiksdöden

När butiksdöd och citydepp dominerat bilden av Östersunds handel har fastighetsentreprenören Erik Odén i stället visat vägen ut med idéer om hur man skapa nya A-lägen och attraktiva områden.  Börsnoterade fastighetsbolaget Diös hakar på. .

YA - 23 jan 14 kl. 03:55

Entreprenören och byråkraten

Året var 2002. Jag var 22 år och hade på darriga ben sagt upp mig från en fast anställning på ett lokalt tryckeri i Simrishamn.
Nätterna innan hade varit långa och tunga, alla tankar snurrade i ett enda stort, osäkert virrvarr ...

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:00

Den billigaste vägen höll inte hela vägen

Foto: Johanna Wallin
Det skiljde nära 95 miljoner kronor mellan den billigaste och dyraste entreprenören till E?22 mellan Hörby norra och Linderöd. Trafikverket tog den billigaste ?

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 07:46

Entreprenör erkänner fel på E22-sträcka

Foto: Tommy Svensson
Entreprenören Strabag, som byggde den nya motorvägssträckan på E?22 mellan Hörby Norra och Linderöd, kopplar samman bristerna i ytbeläggningen med det egna arbetet.
Kristianstadsbladet har tidigare skrivit om problemen på nybyggda E 22.

Expressen - 29 aug 13 kl. 19:27

Mångmiljonären som skippar lyx ? för husbil

Entreprenören Bo Persson, 68, driver rullgardinstillverkaren Markisol som i år väntas omsätta runt en halv miljard kronor. Men när han är ute på jobbresor blir det inga dyra hotell. I stället väljer han sin husbil - som under flera år var hans enda fasta bostad, skriver Dagens Industri.

Kristianstadsbladet - 05 jun 14 kl. 08:51

Vi vill ha högre krav på entreprenörerna

Foto: Johan Nilsson / TT
Sekos strejk har stoppat Öresundstågen. Systemet för upphandlingen av tågtrafik måste förändras så att liknande situationer kan undvikas framöver. Det skriver Socialdemokraterna Henrik Fritzon och Stefan Svalö.

Skånskan - 27 feb 16 kl. 12:55

”Vägen ska inspekteras var 14:e dag”

Sjöbo Minst var 14:e dag ska Harald Hildetandsväg väg inspekteras för att säkerhetskälla att den håller godtagbar standard. Några dagar senare bör eventuella brister ha åtgärdats. Annars gör inte entreprenören sitt jobb, enligt Trafikverket.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 1 timme sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 1 timme sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 1 timme sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 1 timme sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 1 timme sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..

DI - 1 timme sedan

Röd tisdag inför "Black Friday" för detaljhandlarna

L Brands, Target och Kohl's tappade mellan 9 och 15 procent på New York-börsen på tisdagen, i ett bistert klimat för detaljhandelsbolagen. I Stockholm blev dagen kännbar för NK-bolaget RNB..

DI - 2 timmar sedan

Oljan rasar vidare, Trump prisar Saudiarabien

Priset på råolja fortsätter rasa på tisdagen, och vid 19.30-tiden hade Nordsjöoljan tappat 7 procent för dagen till strax över 62 dollar per fat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.