GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 17 February, 13:59

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 20:39

Så hanterar du första veckan på ditt nya jobbDu har fått jobbet. Eller en plats på universitetet. Nu infinner sig flera frågor; Ska du ha matlåda med dig? Och får du bli full på fredagens afterwork? Så här hanterar du första veckan på din nya arbetsplats eller utbildning..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hanterardu första veckan på ditt nya , jobb
Dagens PS - 20 mar 17 kl. 10:08

Krönika: Så hanterar du besserwissern

Säkert har du träffat på en besserwisser på ditt jobb någon gång. Någon som anser sig ha rätt i alla lägen och inte är rädd för att visa det. Viktigpetter kan vara en annan etikett.

BT - 10 okt 12 kl. 14:47

Så vill V skapa 18 000 jobb i Västra Götaland

Med Vänsterpartiets politik skulle det i Västra Götaland skapas 18 000 fler jobb än med regeringens politik. Totalt skulle det bli drygt 100 000 fler jobb i hela landet. När vi nu presenterar vår nya skuggbudget är det jobben som står i fokus.

YLE - 13 nov 13 kl. 04:24

Lär ut ditt jobb - och bli uppsagd!

Det här året har rekordmånga jobb inom it-branschen utlokaliserats till företag som är registrerade i exempelvis Indien. Det handlar om diplomingenjörer och andra högt utbildade personer som tvingas bli uppsagda, efter att de först har lärt ut sitt jobb till nyrekryterade arbetstagare. De nya arbetstagarna kan i sin tur kan utföra samma jobb för en lägre lön, på distans från en annan del av världen.

Opinionen.se - 09 dec 13 kl. 12:37

8 tips på hur du kan peppa dig själv när du är utan jobb


En tid utan jobb kan vara tufft och tärande eller något som kan utveckla dig mycket personligt. Här kommer 8 tips på hur du kan peppa dig själv att se ditt värde även när där utan jobb. 1.

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 19:07

Majoritet av alla kunder är skeptiska till hur företag hanterar deras data

Salesforce har publicerat den andra utgåvan av rapporten State of the Connected Customer som avslöjar att 57 procent av alla kunder känner sig obekväma i hur företag hanterar deras personuppgifter. En majoritet av alla kunder är skeptiska till hur deras personuppgifter skyddas, samtidigt som de vill ha mer personliga och kontextuella upplevelser. Det visar sig att 79 procent av kunderna är villiga att dela sina personuppgifter i utbyte mot bland annat produktrekommendationer.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 11:20

S lovar jobb inom skogsnäringen

Socialdemokraterna vill satsa på jobb inom skogsnäringen. Satsningen är enligt S-ledaren Stefan Löfven en del i att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020.
- Skogen är vårt gröna guld.

BT - 26 aug 14 kl. 11:21

S lovar jobb inom skogsnäringen

Socialdemokraterna vill satsa på jobb inom skogsnäringen. Satsningen är enligt S-ledaren Stefan Löfven en del i att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. - Skogen är vårt gröna guld.

Dagens PS - 23 sep 17 kl. 07:16

12 välbetalda jobb för dig som hatar folk

Vill du ha bra lön men orkar inte med folk? Här är 12 välbetalda jobb som inte kräver hög social kompetens. Det är mer regel än undantag med krav på god social kompetens i företagens platsannonser.

Magazin24 - 15 mar 12 kl. 18:09

Eleverna fick lära sig att söka jobb

På torsdagen anordnade Teknikcollege Västra Mälardalen en Jobbsökardag för elever från Teknikprogrammet, Industriprogrammen och Elprogrammen på Ullvi- och Vasagymnasiet. Klockan 8.30 på torsdagsmorgonen drog den första Jobbsökardagen i gång i Vasagymnasiets aula.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 11:12

S satsar på jobb inom skogsnäringen


Socialdemokraterna vill satsa på jobb inom skogsnäringen, uppger Stefan Löfven på en pressträff. Satsningen är enligt S-ledaren en del i att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. - Skogen är vårt gröna guld.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Iran kallar upp ambassadör efter attentat

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Netanyahu överlåter sin utrikesministerpost

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Rögle värvar NHL-meriterad back

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Ott Tänak ohotad vinnare i Svenska rallyt

Ott Tänak gick upp i ledningen i början på andra dagen och kunde sedan bevaka sin ledning hela vägen in i mål. Till slut vann estländaren med 53,7 sekunder och kunde jublande passera mållinjen på den sista specialsträckan i Svenska rallyt..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Bilar har brunnit i Hjällbo

Flera bilar har brunnit i Hjällbo under söndagsmorgonen. Polisen misstänker att bränderna är anlagda..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Snart kommer Göteborgs första träcykel

Bilens plats i staden blir allt mindre, fler vill cykla och många blir allt mer medvetna om sina prylars klimatavtryck. När det gäller att ligga i tiden slår cykelföretaget Norrcycle fler än två flugor i en smäll med sina cyklar i trä..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Så gör radiochefen Benkö för att inte upprepa sina misstag

Sveriges Radios Cilla Benkö har aldrig varit en lugn person. Men med åren har hon lärt sig att utvinna entusiasm och driv ur sin otålighet.
– Temperament är en del av min personlighet, säger hon..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fougberg under VM-kvalgränsen i maraton

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Då får nya säsongen av "Barry" svensk premiär

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Centralgestalter i det turbulenta spanska dramat

Spanien är inne i en turbulent politisk period.
Nyval hålls redan i vår, extremhögern är på frammarsch och den katalanska krisen riskerar att blossa upp igen.
Här listar GP fem huvudpersoner i strålkastarljuset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.