GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 20 November, 17:30

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 20:39

Så hanterar du första veckan på ditt nya jobbDu har fått jobbet. Eller en plats på universitetet. Nu infinner sig flera frågor; Ska du ha matlåda med dig? Och får du bli full på fredagens afterwork? Så här hanterar du första veckan på din nya arbetsplats eller utbildning..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hanterardu första veckan på ditt nya , jobb
Dagens PS - 20 mar 17 kl. 10:08

Krönika: Så hanterar du besserwissern

Säkert har du träffat på en besserwisser på ditt jobb någon gång. Någon som anser sig ha rätt i alla lägen och inte är rädd för att visa det. Viktigpetter kan vara en annan etikett.

BT - 10 okt 12 kl. 14:47

Så vill V skapa 18 000 jobb i Västra Götaland

Med Vänsterpartiets politik skulle det i Västra Götaland skapas 18 000 fler jobb än med regeringens politik. Totalt skulle det bli drygt 100 000 fler jobb i hela landet. När vi nu presenterar vår nya skuggbudget är det jobben som står i fokus.

YLE - 13 nov 13 kl. 04:24

Lär ut ditt jobb - och bli uppsagd!

Det här året har rekordmånga jobb inom it-branschen utlokaliserats till företag som är registrerade i exempelvis Indien. Det handlar om diplomingenjörer och andra högt utbildade personer som tvingas bli uppsagda, efter att de först har lärt ut sitt jobb till nyrekryterade arbetstagare. De nya arbetstagarna kan i sin tur kan utföra samma jobb för en lägre lön, på distans från en annan del av världen.

Opinionen.se - 09 dec 13 kl. 12:37

8 tips på hur du kan peppa dig själv när du är utan jobb


En tid utan jobb kan vara tufft och tärande eller något som kan utveckla dig mycket personligt. Här kommer 8 tips på hur du kan peppa dig själv att se ditt värde även när där utan jobb. 1.

Dagens PS - Igår: 07:19

Assa Abloy-flytt skapar 100 nya jobb

Låsjätten Assa Abloy flyttar över produktionen av cylindrar i Norge och Danmark till Eskilstuna, en åtgärd som kan ge 100 nya jobb. Det rapporterar SVT. Den danska produktionen är redan överflyttad och den 22 november flyttas även den norska produktionen till Eskilstuna.

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 19:07

Majoritet av alla kunder är skeptiska till hur företag hanterar deras data

Salesforce har publicerat den andra utgåvan av rapporten State of the Connected Customer som avslöjar att 57 procent av alla kunder känner sig obekväma i hur företag hanterar deras personuppgifter. En majoritet av alla kunder är skeptiska till hur deras personuppgifter skyddas, samtidigt som de vill ha mer personliga och kontextuella upplevelser. Det visar sig att 79 procent av kunderna är villiga att dela sina personuppgifter i utbyte mot bland annat produktrekommendationer.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 11:20

S lovar jobb inom skogsnäringen

Socialdemokraterna vill satsa på jobb inom skogsnäringen. Satsningen är enligt S-ledaren Stefan Löfven en del i att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020.
- Skogen är vårt gröna guld.

BT - 26 aug 14 kl. 11:21

S lovar jobb inom skogsnäringen

Socialdemokraterna vill satsa på jobb inom skogsnäringen. Satsningen är enligt S-ledaren Stefan Löfven en del i att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. - Skogen är vårt gröna guld.

Dagens PS - 23 sep 17 kl. 07:16

12 välbetalda jobb för dig som hatar folk

Vill du ha bra lön men orkar inte med folk? Här är 12 välbetalda jobb som inte kräver hög social kompetens. Det är mer regel än undantag med krav på god social kompetens i företagens platsannonser.

Magazin24 - 15 mar 12 kl. 18:09

Eleverna fick lära sig att söka jobb

På torsdagen anordnade Teknikcollege Västra Mälardalen en Jobbsökardag för elever från Teknikprogrammet, Industriprogrammen och Elprogrammen på Ullvi- och Vasagymnasiet. Klockan 8.30 på torsdagsmorgonen drog den första Jobbsökardagen i gång i Vasagymnasiets aula.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kalle Moraeus till Dalhalla i sommar

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Alliansen nära historiskt maktskifte – presenterar Göteborgs nya politik

Alliansen är dagar ifrån ett historiskt maktskifte. På torsdag kommer partiets budget sannolikt att röstas igenom.
– Det är 24 år sedan Göteborg hade en alliansbudget.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Rödgrönrosa: "S ser hellre en svår böldpest för välfärden"

Socialdemokraterna kommer inte att stödja den nya rödgrönarosa budgeten, med höjd kommunalskatt och sju timmars arbetsdag på äldreboenden.
Men de rödgrönrosa hoppas fortfarande locka över S.
– De ser hellre en svår typ av böldpest för välfärden, men vi hade hellre sett att de väljer vår väg, säger Daniel Bernmar (V)..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

LO oroade över splittringen på vänstersidan

Vänsterblocket har delats itu och nu talar allt för att staden kommer att styras av en alliansbudget. Det har fått LO i Göteborg att reagera..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ny scootertjänst lanserad i Göteborg

Nu finns det ett nytt sätt att ta sig runt i centrala Göteborg. Sedan i måndags finns el-sparkcyklar tillgängliga i stan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Våldtäktsman hittad efter sju år

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Teknikfrossan på Wall Street sprider sig

En våg av börsoro sveper över världen och slår även mot Stockholmsbörsen. Bedömare pekar på teknikfrossan på Wall Street, där giganter som Apple tappat en femtedel av sitt börsvärde sedan början av oktober..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Minst 37 dödade i flygangrepp i Somalia

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Bron-författaren ska skriva "ny Millennium"

Bron, Marcella och en ny deckare ute i butikerna. Men författaren Hans Rosenfeldt lutar sig inte tillbaka. Han är i full gång med nästa thrillerserie, som ska lanseras lika stort som Millennium..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Dubbla olyckor på E6 - långa köer

En kökrock har inträffat på E6 vid Klarebergsmotet. Precis efter krockade två bilar en bit söderut i höjd med Bäckebol.
– Det kommer bli tjockt i trafiken på hela den sträckan, säger Mikael Sivenbring vid SOS alarm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.