Metro > Teknik

Monday, 22 April, 20:02

Metro - 14 sep 10 kl. 08:57

Steve Ballmer på besök till SverigeSteve Ballmer, vd på mjukvarujätten Microsoft, besöker Sverige..
Läs mer på Metro
Läs mer om:
Ballmer, Sverige, Microsoft

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Steve, Ballmer, besöktill , Sverige
BT - 07 aug 13 kl. 15:59

Obama besöker Sverige

USA:s president Barack Obama ställer in ett möte med Rysslands president Vladimir Putin om Edward Snowdenaffären, och åker i stället till Sverige. Statsminister Fredrik Reinfeldts pressekreterare Markus Friberg bekräftar för TT att Barack Obama kommer till Sverige.Även Vita huset bekräftar i ett pressmeddelande att USA:s president Barack Obama kommer att besöka Sverige 4-5 september, inför ett besök i St Petersburg, Ryssland.

Regeringen - 07 aug 13 kl. 15:49

USA:s president Barack Obama besöker Sverige

Onsdagen och torsdagen den 4 - 5 september besöker USA:s president Barack Obama Sverige på inbjudan av statsminister Fredrik Reinfeldt. Det är första gången en sittande amerikansk president gör ett bilateralt besök i Sverige. Pressmeddelande: USA:s president Barack Obama besöker Sverige Statsrådsberedningen, 7 augusti 2013.

Kristianstadsbladet - 29 okt 13 kl. 14:17

Erdogan besöker Sverige


Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan besöker Sverige den 6-7 november.Under besöket kommer Erdogan att ha överläggningar med statsminister Fredrik Reinfeldt, möte med kungen och med riksdagens talman Per Westerberg.Fredrik Reinfeldt besökte Turkiet 2009 och hans företrädare Göran Persson besökte landet 2004.

BT - 29 okt 13 kl. 14:19

Erdogan besöker Sverige

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan besöker Sverige den 6-7 november. Under besöket kommer Erdogan att ha överläggningar med statsminister Fredrik Reinfeldt, möte med kungen och med riksdagens talman Per Westerberg.Fredrik Reinfeldt besökte Turkiet 2009 och hans företrädare Göran Persson besökte landet 2004.

Expressen - 31 maj 15 kl. 23:51

Indiens president besökte Sverige

Indiens president Shri Pranab Mukherjee besöker Sverige på inbjudan av Kungen. Under dagens möte deltog också Kronprinsessparet, Prins Karl Philip och Sophia Hellquist. Det här är första gången som Indien gör statsbesök i Sverige.

UNT - 29 okt 13 kl. 14:17

Erdogan besöker Sverige

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan besöker Sverige den 6-7 november. Under besöket kommer Erdogan att ha överläggningar med statsminister Fredrik Reinfeldt, möte med kungen och med riksdagens talman Per Westerberg.(TT).

Sydsvenskan - 25 jan 16 kl. 12:10

Påven besöker Sverige

Påven Franciskus ska besöka Sverige i höst, enligt ett pressmeddelande från Stockholms Katolska Stift.— Jag är mycket glad över att påven kommer till Lund och att Romersk katolska kyrkan, säger Svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén.Påven besöker Lund med anledning av att katoliker och lutheraner uppmärksammar reformationen.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 12:10

Påven besöker Sverige

Påven Franciskus ska besöka Sverige i höst, enligt ett pressmeddelande från Stockholms Katolska Stift.— Jag är mycket glad över att påven kommer till Lund och att Romersk katolska kyrkan, säger Svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén.Påven besöker Lund med anledning av att katoliker och lutheraner uppmärksammar reformationen.

Regeringen - 15 mar 18 kl. 08:22

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho besöker Sverige 15-16 mars

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho besöker Sverige den 15-16 mars för överläggningar med utrikesminister Margot Wallström. Överläggningarna kommer att fokusera på Sveriges konsulära skyddsmaktsuppdrag för USA, Kanada och Australien. Samtalen kommer också att beröra säkerhetsläget på den koreanska halvön, som står högt upp på säkerhetsrådets dagordning där Sverige är medlem 2017-2018..

Sydsvenskan - 15 jan 19 kl. 08:02

Nordkoreansk toppdiplomat besöker Sverige

En nordkoreansk toppdiplomat är på väg för att besöka Sverige, rapporterar nyhetsbyrån AFP. – Jag är på väg till en internationell konferens i Sverige, säger Choe Son-Hui, högt uppsatt diplomat på Nordkoreas utrikesdepartement, enligt den sydkoreanska n.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 19 kl. 08:02

Nordkoreansk toppdiplomat besöker Sverige

En nordkoreansk toppdiplomat är på väg för att besöka Sverige, rapporterar nyhetsbyrån AFP. – Jag är på väg till en internationell konferens i Sverige, säger Choe Son-Hui, högt uppsatt diplomat på Nordkoreas utrikesdepartement, enligt den sydkoreanska n.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.