Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 22:17

Expressen - 19 aug 18 kl. 16:57

Opererade bort flera tarmar – uppmanades ta tåget hemEn akut bukoperation under en arbetsresa ledde till så svåra smärtor för Eric Verdonck, 43, att han inte kunde sitta upp.Trots Erics smärtor vägrade läkaren i Malmö att godkänna en liggande transport hem till Västsverige – i stället uppmanades han att ta tåget.– Jag blev helt chockad, jag hade ingen aning om att det var så här sjukt, säger Erics fru Hanna-Maria Verdonck Pihlström..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eric Verdonck, Erics, Malmö, Västsverige, Hanna-Maria Verdonck Pihlström

Dela artikeln

5022 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opererade, bortflera , tarmar, uppmanadesta , tåget, hem
BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Opererade bort fel ben i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Läkare opererade bort fel del i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

Nyhetskanalen - 28 apr 12 kl. 15:26

Läkare opererade bort frisk njure - anmäls till Socialstyrelsen

En läkare på Västmanlands sjukhus i Västerås skulle operera bort en sjuk njure på en 81-årig kvinna - men tog fel och opererade bort den friska njuren. En tid senare dog kvinnan. Händelsen är nu anmäld till Socialstyrelsen av kvinnans söner.

Västerbottens Folkblad - 17 jan 17 kl. 09:50

Opererade bort fel bit av hjärnan

Neurokirurgen på Norrlands universitetssjukhus i Umeå opererade bort en bit av hjärnan på en kvinna med svår epilepsi, men i efterhand visade det sig att fel del av hjärnan togs bort. Inspektionen för vård och omsorg, som granskat fallet efter en anmälan av patientens mamma, anser att utredningsunderlaget borde ha kompletterats med ytterligare undersökningar för att […].

Jmini.se - 04 apr 16 kl. 17:26

Förväxlade kvinnornas och opererade bort fel bröst

En kvinna fick sina bröst bortopererade på ett av länets sjukhus, då de trodde att hon led av bröstcancer. Men i själva verket var det fel kvinna de opererade och hon hade förväxlats med en cancerpatient.  Missen upptäcktes relativt omgående.....

Länstidningen i Jämtland - 21 jan 17 kl. 11:30

Läkaren opererade bort fel del av Thereses hjärna

För snart fyra år sedan opererades Therese Berglund för epilepsi. Men läkaren gjorde en felaktig bedömning och opererade fel del av hennes hjärna.
– Det ställde till det ännu värre, säger Therese Berglund..

Skånskan - 24 maj 16 kl. 13:12

Läkare opererade bort frisk äggstock

Malmö Kvinnan skulle operera bort en godartad tumör, men blev av med frisk äggstock och äggledare utan att få information om detta. Nu kritiseras läkaren bland annat för bristfällig information.En patient vid Malmö Kvinnoklinik fick inte veta att hennes friska äggstock och äggledare tagits bort under en operation i mars 2014, det framgår av en anmälan som patienten lämnat till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 07:25

Läkaren opererade bort fel kroppsdel


Hade en fullt fungerande höft - lämnade sjukhuset med protes. Det var när en 30-årig kvinna skulle opereras för en benutväxt på höftleden som allt gick fel på Gävle sjukhus.Läkaren tog nämligen inte bort bara benutväxten - i stället opererades hela höftkulan bort.

LV - 13 apr 15 kl. 08:56

Opererade bort fel körtel

Höglandssjukhuset i Eksjö och en läkare kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg för att ha opererat bort två friska bisköldkörtlar på en kvinna. Först vid en ny operation togs den körtel som var infekterad bort. I handläggningen har flera felaktiga överrapporteringar gjorts..

BT - 30 jul 11 kl. 01:32

Opererade bort bröstet i onödan

En kvinna som opererat bort sitt ena bröst fick efter operationen beskedet att hon inte hade bröstcancer.
- Det är ett mycket beklagligt fel, säger chefläkare Hans Rutberg på Universitetssjukhuset i Linköping, till Norrköpings tidningar.
Enligt Socialstyrelsens riktlinjer skulle ett vävnadsprov ha diskuterats vid en särskild rond, men så skedde inte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Polisen sköt tillbaka vid bråk i Köpenhamn

Dansk polis öppnade på onsdagskvällen eld mot en bil på Nørrebro, uppger nyhetsbyrån Ritzau.Skott avfyrades mot poliserna från bilen och de besvarade elden. En person har förts till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Gry, 24, skickade uppgiften till läraren – då kom paniken

Gry Rydberg, 24, var nöjd med uppgiften när hon mejlade sin lärare sent på kvällen.Nästa dag insåg hon att hon hade skickat fel dokument.Då kom paniken.

Expressen - 1 timme sedan

Okänd man försökte locka med sig barn

En okänd man ska ha försökt plocka upp ett barn på väg hem från fritids, rapporterar SVT Nyheter Väst.Men då använde sig barnet av ett listigt trick – och mannen försvann.– Det är väldigt imponerande säger Anders Persson, stationsbefäl vid Falkenbergspolisen..

Expressen - 1 timme sedan

Postnord slarvade bort Sven-Arnes, 66, paket

Sven-Arne Adolfsson specialbeställde en skylt från Holland och väntade på leveransen från Postnord.Något paket kom aldrig och Sven-Arne upplever att informationen har varit undermålig.– Det står att paketet är på väg någonstans – men ingen vet var, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Amazon släpper åtta nya produkter med Alexa

Är du också trött på att tappa bort kontroller och behöva fibbla med tröga knappar? Snart kan det bli ett minne blott! Enligt CNBC ryktas det om bland annat en mikrovågsugn utrustad med Amazons röststyrda AI-assistent Alexa.

Expressen - 1 timme sedan

Fel person släpptes ur häktet – befäl döms

Vakthavande befäl vid Kronobergshäktet kontrollerade inte personnumret på en man satt häktad och skulle släppas fri. I stället släpptes en annan man ut med snarlikt efternamn. Nu döms befälet till 10 500 kronor i dagsböter och tjänstefel, skriver SVT Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Präst misstänks för våldtäkt – tas ur tjänst

En präst som arbetar för Svenska kyrkan i Mellansverige misstänks för våldtäkt, rapporterar Aftonbladet. .

Expressen - 2 timmar sedan

E6 helt avstängd efter trafikolycka

E6 söder om Helsingborg stängdes på onsdagskvällen av i båda riktningarna efter en singelolycka.Skadeläget är än så länge inte känt..

Expressen - 2 timmar sedan

Smygfilmningen avslöjade dagmammans tortyr

Föräldrarna lämnade sina barn till Rebecca Anderson, 60, i tron att de togs väl om hand.En pappa anade dock oråd och efter att ha satt fast en liten kamera på sin sex månader gamle sons bilstol fick han en chock..

Expressen - 2 timmar sedan

Han sexofredade fler än 30 kvinnor – åtalas igen

Mannen sätter sig nära sina offer på bussen eller tåget, stirrar på dem och börjar sen onanera.Över 30 kvinnor har blivit utsatta – och de vittnar om rädsla och otrygghet.– I dag har jag ont i magen, säger en drabbad flicka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.