Expressen > Nyheter

Tuesday, 20 November, 16:22

Expressen - 19 aug 18 kl. 16:57

Opererade bort flera tarmar – uppmanades ta tåget hemEn akut bukoperation under en arbetsresa ledde till så svåra smärtor för Eric Verdonck, 43, att han inte kunde sitta upp.Trots Erics smärtor vägrade läkaren i Malmö att godkänna en liggande transport hem till Västsverige – i stället uppmanades han att ta tåget.– Jag blev helt chockad, jag hade ingen aning om att det var så här sjukt, säger Erics fru Hanna-Maria Verdonck Pihlström..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eric Verdonck, Erics, Malmö, Västsverige, Hanna-Maria Verdonck Pihlström

Dela artikeln

5021 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opererade, bortflera , tarmar, uppmanadesta , tåget, hem
BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Opererade bort fel ben i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Läkare opererade bort fel del i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

Nyhetskanalen - 28 apr 12 kl. 15:26

Läkare opererade bort frisk njure - anmäls till Socialstyrelsen

En läkare på Västmanlands sjukhus i Västerås skulle operera bort en sjuk njure på en 81-årig kvinna - men tog fel och opererade bort den friska njuren. En tid senare dog kvinnan. Händelsen är nu anmäld till Socialstyrelsen av kvinnans söner.

Västerbottens Folkblad - 17 jan 17 kl. 09:50

Opererade bort fel bit av hjärnan

Neurokirurgen på Norrlands universitetssjukhus i Umeå opererade bort en bit av hjärnan på en kvinna med svår epilepsi, men i efterhand visade det sig att fel del av hjärnan togs bort. Inspektionen för vård och omsorg, som granskat fallet efter en anmälan av patientens mamma, anser att utredningsunderlaget borde ha kompletterats med ytterligare undersökningar för att […].

Jmini.se - 04 apr 16 kl. 17:26

Förväxlade kvinnornas och opererade bort fel bröst

En kvinna fick sina bröst bortopererade på ett av länets sjukhus, då de trodde att hon led av bröstcancer. Men i själva verket var det fel kvinna de opererade och hon hade förväxlats med en cancerpatient.  Missen upptäcktes relativt omgående.....

Skånskan - 24 maj 16 kl. 13:12

Läkare opererade bort frisk äggstock

Malmö Kvinnan skulle operera bort en godartad tumör, men blev av med frisk äggstock och äggledare utan att få information om detta. Nu kritiseras läkaren bland annat för bristfällig information.En patient vid Malmö Kvinnoklinik fick inte veta att hennes friska äggstock och äggledare tagits bort under en operation i mars 2014, det framgår av en anmälan som patienten lämnat till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Länstidningen i Jämtland - 21 jan 17 kl. 11:30

Läkaren opererade bort fel del av Thereses hjärna

För snart fyra år sedan opererades Therese Berglund för epilepsi. Men läkaren gjorde en felaktig bedömning och opererade fel del av hennes hjärna.
– Det ställde till det ännu värre, säger Therese Berglund..

Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 07:25

Läkaren opererade bort fel kroppsdel


Hade en fullt fungerande höft - lämnade sjukhuset med protes. Det var när en 30-årig kvinna skulle opereras för en benutväxt på höftleden som allt gick fel på Gävle sjukhus.Läkaren tog nämligen inte bort bara benutväxten - i stället opererades hela höftkulan bort.

LV - 13 apr 15 kl. 08:56

Opererade bort fel körtel

Höglandssjukhuset i Eksjö och en läkare kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg för att ha opererat bort två friska bisköldkörtlar på en kvinna. Först vid en ny operation togs den körtel som var infekterad bort. I handläggningen har flera felaktiga överrapporteringar gjorts..

BT - 30 jul 11 kl. 01:32

Opererade bort bröstet i onödan

En kvinna som opererat bort sitt ena bröst fick efter operationen beskedet att hon inte hade bröstcancer.
- Det är ett mycket beklagligt fel, säger chefläkare Hans Rutberg på Universitetssjukhuset i Linköping, till Norrköpings tidningar.
Enligt Socialstyrelsens riktlinjer skulle ett vävnadsprov ha diskuterats vid en särskild rond, men så skedde inte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Cyklist påkörd i Lund – omständigheterna oklara

En cyklist ska ha blivit påkörd på Brunnsvägen/Dalbyvägen i Lund strax före 16-tiden på tisdagen.Inledningsvis är det oklart vilket ytterligare fordon som är inblandat i olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens tips: Så klarar du julrusch och Black Friday

Nu tipsar polisen om hur man shoppar säkrare i julruschen och på Black Friday-rean.– Oavsett om man handlar ute i butik eller på nätet gäller det att vara uppmärksam mot bedragare, säger Jan Olsson vid polisens nationella IT-brottscentrum.

Expressen - 15 minuter sedan

Annie Lööf om att vilja bli statsminister

Annie Lööf uttalade sig om det pågående sonderingsuppdraget på väg in i ett gruppmöte i riksdagen under tisdagseftermiddagen.Hon fick frågan om hon kan tänka sig att bli statsminister.– Ja, i sonderingsuppdraget ligger också ansvaret att kunna bli statsminister, säger Annie Lööf..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna rånad och bunden i hemmet

En kvinna har blivit utsatt för ett rån i sitt eget hem.Tre män trängde sig in i bostaden i Eda, ryckte upp kvinnan ur sängen och bakband henne.Männen kom över en summa kontanter och flydde sedan platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Bilhandlare får miljöpremie – säljer sen bilen till Norge

Nya och lätt begagnade supermiljöbilar har efter kort tid i Sverige avregistrerats och exporterats – efter att ägarna fått statliga premier.De höga priserna i Norge lockar. Samtidigt ökar bristen på miljöbilar i Sverige.

Expressen - 3 timmar sedan

Sambor med bonusbarn får rätt till föräldrapenning

Sambor med bonusbarn får rätt till föräldrapenning – utan krav på tidigare äktenskap eller gemensamma barn. Under onsdagen väntas förslaget röstas igenom i riksdagen. – Det innebär att sambon likställs med förälder när det gäller föräldrapenningförmåner, säger Maria Norberg, föredragande vid Socialförsäkringsutskottet.

Expressen - 2 timmar sedan

Elev hotade skjuta med automatvapen

En minderårig pojke på en skola i Karlstad har hotat med att skjuta skolkamrater med ett automatgevär. Det uppger polisen.– Vi har kört eleven till socialtjänsten, säger Stefan Stefan Dangardt, polisens presstalesperson i Värmland..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu sprids nya bilden av efterlyste affärsmannen

Det här är Falcon-mannen Emil Amir Ingmansons, 41, "nya" ansikte.Bilden sprids nu via polisorganisationen Interpol.Ordern: pensionshärvans utpekade nyckelman ska gripas.

Expressen - 3 timmar sedan

Tre fordon inblandade i olycka på E22

En trafikolycka med tre fordon inblandade ska ha inträffat på E22 i Asarum i Blekinge vid 13-tiden på tisdagen.Det finns inledningsvis inga uppgifter om skadeläge..

Expressen - 3 timmar sedan

Ministerns möte med den misstänkta styckmördaren

En 28-årig man misstänks ha knivmördat en 40-årig kvinna och sedan börjat stycka henne – innan polisen tog honom på bar gärning.Nu kommer det fram uppgifter om att mannen samma kväll som han misstänks ha mördat kvinnan har pratat med den danska immigrationsministern Inger Stöjberg. ”Han började prata med mig efter en konsert när jag satt och hade det trevligt med några väninnor”, säger hon i ett inlägg på Facebook..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.