Sydsvenskan > Sport

Saturday, 16 February, 22:18

Liknande nyheter

Taggar: Det handlar, oftaom , miljö, kontra, kostnad
Helsingborgs Dagblad - 19 aug 18 kl. 12:00

”Det handlar ofta om miljö kontra kostnad”

De är idrottsförbunden som jobbar för miljön – skytte och motorsport i framkant..

Cornucopia - 16 apr 18 kl. 13:48

Personlig beredskap kontra prepping

Även om de två begreppen är nära besläktade och ibland kan innebära samma åtgärder, så bör man skilja mellan personlig beredskap och prepping. Det första handlar om att kunna hantera oönskade situationer och kriser som berör endast dig eller ditt hushåll, medan det andra handlar om att hantera kriser som drabbar stora delar av eller hela samhället eller där samhällets krishantering inte fungerar.Detta behöver en familj på fyra personer för att klara sig i sju dagar utan vattenförsörjning, elförsörjning, värmeförsörjning och matförsörjning.

YLE - 26 nov 12 kl. 20:01

Miljöbelastande produkter fortfarande omärkta

Intresset för klimatvänliga alternativ ökar, vilket också har fått livsmedelsproducenterna att vakna. För en del produkter uppges det ekologiska fotavtrycket men miljöbelastande produkter är fortfarande omärkta. Närproducerat, ekologiskt, svanmärkt...

Cornucopia - 05 jun 18 kl. 10:49

SCB: Miljöpartiet åker inte ur riksdagen - Löfven statsminister 2018 - 2022

SCB:s stora partisympatiundersökning presenterades idag och det är chockerande läsning. Miljöpartiet åker nämligen inte ur riksdagen, även om ett utträde ligger inom felmarginalen.Rosenbad och riksdagen.

Barometern - 10 dec 15 kl. 07:28

Särskilda ledamöter gör nytta i miljödomstolen

I en krönika i lördagstidningen diskuteras särskilda ledamöter kontra nämndemän. Jag håller inte med om slutsatserna och som chef för mark- och miljödomstolarna vill jag ta upp några frågor ur ett generellt perspektiv..

SN - 17 nov 15 kl. 19:13

Miljöns hot och möjligheter diskuterades

För att uppmärksamma det kommande klimattoppmötet i Paris hölls ett panelsamtal i Nyköpingshus om klimathot kontra utvecklings-möjligheter..

NT - 06 jun 11 kl. 12:16

Den enskildes frihet kontra maktens krav

Halldór Laxness stora roman Fria män (utgiven 1934-35) handlar om bonden Bjartur, som efter arton års slit för andra har blivit sin egen herre..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 11 kl. 00:00

Egensinne kontra anpassning

En händelse som känns som en tanke. ?Det som gäller nu, det är väl nån sorts Idol- och konkurrensmentalitet?

DalaDemokraten - 11 sep 14 kl. 16:14

Marknad kontra politik

Som filosofen och nationalekonomen Adam Smith redan på 1700-talet utförligt beskrivit i en bok, innebär en fri marknad, under vissa förutsättningar, att utbud och efterfrågan av produktion möts på ett för samhället optimalt sätt (den osynliga handen), även om människor handlar kortsiktligt. Undantag för detta är vetenskap, utbildning och konst..

NT - 01 okt 17 kl. 11:08

Alla låtar handlar om kärlek

Relationer kontra ensamhet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Forskare: Allvarliga fel i böcker om kostråd

Många böcker om kost och hälsa innehåller allvarliga fel som riskerar att påverka människors beteende och hälsa negativt, skriver fyra medicinforskare på DN Debatt. De föreslår att en oberoende aktör får i uppgift att granska innehållet i böcker som säg.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny travseger för On Track Piraten

Sagan om On Track Piraten verkar inte få något slut. På lördagen tog han ännu en seger i Gulddivisionen på Axevallatravet. Rikard Skoglund satt i sulkyn för andra gången och är obesegrad med elvaåringen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Massprotest mot separatisträttegång i Spanien

Omkring 200 000 människor marscherade genom Barcelona på lördagen i protest mot att tolv katalanska separatistledare och aktivister ställts inför rätta för bland annat uppror och uppvigling. De åtalade riskerar fängelsestraff på upp till 25 år. "Självbe.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hansdotter väntar med framtidsbeslut

Anna Swenn-Larsson stal showen och Frida Hansdotter hade inga problem med det. Men OS-guldmedaljören hade hoppats på något mer och frågan är nu om vi får se henne i fler mästerskap. – Det vet vi inte.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nu gör Harry Franzén sin sista utförsäljning

Röstångahallens dagar är räknade – ska ge plats för nya bostäder..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Peter Bergström Nielsen: 27-åringens silver var en VM-medalj med guldkant

Att se Anna Swenn-Larsson åka slalom är lite som att se på boxning i en slalompist..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Stångbyborna vill ha kvar stadsbussarna

Börje Hansson: För omständligt för många äldre att ta tåg och byta till stadsbuss..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Så slipper du köpa alla dyra sportlovsprylar

Låna i stället för att köpa – nu finns vintergrejerna att låna gratis på ett "sportbibliotek". Inför sportloven är det full rulle hos Fritidsbanken, som nu växer i hela landet. Slalomskidor, pjäxor, stavar och hjälm, och så kanske längdskidor, pulka och.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tågen klarar inte punktlighetsmål till 2020

Målet om 95 procents punktlighet i hela tågtrafiken kommer inte att nås till nästa år, säger Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon i Ekots lördagsintervju. Tillsammans med järnvägsbranschen har Trafikverket som mål att punktligheten i tågtrafiken kr.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fyra till sjukhus efter frontalkrock

Fyra personer har förts till sjukhus efter att två personbilar har frontalkrockat på E14 i Järpen på lördagsförmiddagen. – Två personer har fått allvarligare skador, men ingen av dem har livshotande skador, säger Anna-Lena Högström, kommunikationschef v.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.