Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 21 November, 12:40

Liknande nyheter

Taggar: Det handlar, oftaom , miljö, kontra, kostnad
Helsingborgs Dagblad - 19 aug 18 kl. 12:00

”Det handlar ofta om miljö kontra kostnad”

De är idrottsförbunden som jobbar för miljön – skytte och motorsport i framkant..

Cornucopia - 16 apr 18 kl. 13:48

Personlig beredskap kontra prepping

Även om de två begreppen är nära besläktade och ibland kan innebära samma åtgärder, så bör man skilja mellan personlig beredskap och prepping. Det första handlar om att kunna hantera oönskade situationer och kriser som berör endast dig eller ditt hushåll, medan det andra handlar om att hantera kriser som drabbar stora delar av eller hela samhället eller där samhällets krishantering inte fungerar.Detta behöver en familj på fyra personer för att klara sig i sju dagar utan vattenförsörjning, elförsörjning, värmeförsörjning och matförsörjning.

YLE - 26 nov 12 kl. 20:01

Miljöbelastande produkter fortfarande omärkta

Intresset för klimatvänliga alternativ ökar, vilket också har fått livsmedelsproducenterna att vakna. För en del produkter uppges det ekologiska fotavtrycket men miljöbelastande produkter är fortfarande omärkta. Närproducerat, ekologiskt, svanmärkt...

Cornucopia - 05 jun 18 kl. 10:49

SCB: Miljöpartiet åker inte ur riksdagen - Löfven statsminister 2018 - 2022

SCB:s stora partisympatiundersökning presenterades idag och det är chockerande läsning. Miljöpartiet åker nämligen inte ur riksdagen, även om ett utträde ligger inom felmarginalen.Rosenbad och riksdagen.

Barometern - 10 dec 15 kl. 07:28

Särskilda ledamöter gör nytta i miljödomstolen

I en krönika i lördagstidningen diskuteras särskilda ledamöter kontra nämndemän. Jag håller inte med om slutsatserna och som chef för mark- och miljödomstolarna vill jag ta upp några frågor ur ett generellt perspektiv..

SN - 17 nov 15 kl. 19:13

Miljöns hot och möjligheter diskuterades

För att uppmärksamma det kommande klimattoppmötet i Paris hölls ett panelsamtal i Nyköpingshus om klimathot kontra utvecklings-möjligheter..

NT - 06 jun 11 kl. 12:16

Den enskildes frihet kontra maktens krav

Halldór Laxness stora roman Fria män (utgiven 1934-35) handlar om bonden Bjartur, som efter arton års slit för andra har blivit sin egen herre..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 11 kl. 00:00

Egensinne kontra anpassning

En händelse som känns som en tanke. ?Det som gäller nu, det är väl nån sorts Idol- och konkurrensmentalitet?

DalaDemokraten - 11 sep 14 kl. 16:14

Marknad kontra politik

Som filosofen och nationalekonomen Adam Smith redan på 1700-talet utförligt beskrivit i en bok, innebär en fri marknad, under vissa förutsättningar, att utbud och efterfrågan av produktion möts på ett för samhället optimalt sätt (den osynliga handen), även om människor handlar kortsiktligt. Undantag för detta är vetenskap, utbildning och konst..

NT - 01 okt 17 kl. 11:08

Alla låtar handlar om kärlek

Relationer kontra ensamhet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Irlands förbundskapten slutar

Irlands förbundskapten Martin O'Neill och hans assisterande Roy Keane slutar efter fem år. – Martin såg till att vi fick njuta av några härliga kvällar på Aviva Stadium och på bortaplan i Lille, Wien och Cardiff – som var höjdpunkter för irländsk fotbol.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Fiskeförbud mot ål möts av kritik

Sedan första november och tre månader framåt råder förbud mot att fiska ål i svenska kustområden. Men beslutet, som fattats av EU:s fiskeministrar, får kritik av Havs- och vattenmyndigheten för att inte vara heltäckande, skriver Göteborg Direkt. Enligt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Galna idéer – som förändrat sporterna

Jesper Svenssons tvåhandsteknik revolutionerar just nu bowlingsporten. Här är fem andra exempel på tekniker och idéer som förändrat sporter..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Klagomål mot böneutrop avslås

Klagomålen mot böneutrop i Växjö får inte gehör i förvaltningsrätten i Malmö. Domstolen avslår överklagandena från människor som bor i närheten av högtalaren som en gång i veckan sänder ut förinspelade böneutrop under tre minuter. Den som bor inom en tä.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kvinna försvann i Västerås – nu väcks åtal

En 54-årig man åtalas misstänkt för mordet på en 57-årig kvinna som försvann från sitt hem i Västerås förra våren. Kvinnans kvarlevor har därefter hittats i ett skogsparti i Västerås i april och juni i år, och mannen åtalas också för brott mot griftefri.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sverige vann sedan Italien gett upp

Italien gav upp efter åtta omgångar och lag Anna Hasselborg vann matchen i curling-EM med 8–4. Det var svenskornas femte seger efter sju matcher i EM i Tallinn. Svenskorna gick till en komfortabel 4–0-ledning efter två omgångar och italienskorna, med Ve.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dahlström väntar med säsongspremiären

Freeskiingstjärnan Emma Dahlström avstår även från säsongens andra världscuptävling, i slopestyle, i österrikiska Stubai till helgen. – Hon har fortfarande känningar i knät. Men hon har gjort en magnetröntgen som visar att ingenting är trasigt eller av..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Uppåt på Stockholmsbörsen

Oron på världens börser får inte handlarna på Stockholmsbörsen att fortsätta deppa. Börsen stiger i den inledande handeln. OMXS-index steg 0,4 procent i öppningen.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Positiva skadebesked för PSG-stjärnor

Skadorna på Paris Saint-Germains stjärnanfallare Neymar och Kylian Mbappé verkar inte vara så allvarliga som det befarades när de klev av sina respektive landskamper. Brasiliens landslagsläkare Rodrigo Lasmar sade att han inte trodde att Neymars sträckn.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Norska Senterpartiet hotar med misstroende

Norska Senterpartiet (SP) överväger att väcka misstroende mot statsminister Erna Solbergs (Høyre) regering, säger partiledaren Trygve Slagsvold Vedum i en intervju med den norska nyhetsbyrån NTB. Bakgrunden är att SP anser att regeringen försummat arbet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.