DN > Nyheter

Wednesday, 14 November, 19:14

DN - 19 aug 18 kl. 11:41

Björn Wiman: Bara ett nytt sätt att tänka kan hindra att vår civilisation gör bankruttKlimatförändringarna kräver inte bara att vi stoppar utsläppen av koldioxid, utan också att vi lyckas skapa nya relationer mellan ekonomi, politik, biologi, vetenskap och kultur. Björn Wiman möter ett exempel på Handelshögskolan i Stockholm..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wiman, Handelshögskolan, Stockholm

Dela artikeln

386 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björn, Wiman, Baraett , nytt, sättatt , tänkakan , hindra att vår civilisation gör bankrutt
Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 05:30

Max Wiman: Inget nytt om det vi anar

Det känns mest som en icke-favorit i repris, en timmes hänvisande till "ett digert material", av vilket vi bara får se brottstycken flimra förbi, ofta oförklarat, oftast anonymt..

DN - 16 jul 16 kl. 00:53

Björn Wiman: Bara ett par timmar före massmordet gick vi på strandpromenaden i Nice

Om terrordådet i Nice är början på ett krig är det ett krig som inte kan vinnas med vapen..

YLE - 10 sep 15 kl. 15:46

Bara högsta direktören får ett eget skrivbord

En bit framtid har landat i Vallgård. OP-gruppens nya kontorsutrymmen är anpassade för distansarbete. - Jag satt här i kafeterian en dag och jobbade.

SVT - 30 jun 14 kl. 06:50

Långa väntetider för nytt pass

Utlandsresan bokad, bara nytt pass som återstår. Fast - det är inte så bara. Det kan krävas en utryckning till annan ort om du är ute sent med din ansökan..

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt stavrekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävligen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt rekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävlingen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

YA - 26 jun 14 kl. 06:30

Frimärken mycket mer än bara porto

Foto: Johan Bentzel
Gemyt och gemenskap tycks råda i Tomelillas filatelistkretsar. Frimärkssamlarna förenas i sin fascination för dessa små papperslappar, som är så mycket mer än brevporto. Via frimärken kan man färdas i både tid och rum.

Sydsvenskan - 13 maj 16 kl. 18:22

Ingrid Runsten: Bara nytt språkrör räddar inte de gröna.

MP:s kris gäller inte enbart kommunikation utan även politiskt innehåll och riktning. MP måste bestämma sig för om regerandet är värt priset och agera därefter..

YLE - 18 maj 15 kl. 11:48

Joni Wiman vill köra VM- rallycross 2016

Joni Wiman från Pojo är regerande mästare i amerikanska Global Rallycross Championship. Inför årets tävlingsserie känner Wiman ingen större press.
Joni Wiman vann GRC-mästerskapet 2014.

YLE - 22 mar 13 kl. 05:49

I sommar blir det rallycross för Joni Wiman

Joni Wiman från Pojo sadlar nu om från att köra fort på racerbanan till att göra det på rallycrossbanan. Han siktar på att delta i en professionell serie i USA på sommaren. Serien omfattar fem eller sex deltävlingar och som bäst samlar Wiman och hans stödpersoner ihop medel för att kunna delta i serien.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Konstrecension: En subversiv utställning med skakande berättelser

Snövit Hedstiernas utställning i Skövde är en dystopisk framtidsvision av manssamhällets konsekvenser. Birgitta Rubin tycker att det är starkt och skakande men att överbyggnaden är onödigt krånglig..

DN - 15 minuter sedan

Konstrecension: Lars Kleen ser stjärnor i rå betong

Lars Kleens tvådelade utställningsprojekt på Kummelholmen har nu fullbordats med ”Ö”. En sällsynt lyckad syntes mellan konst och rum, tycker Sebastian Johans..

DN - 15 minuter sedan

Konstrecension: Margielas inflytelserika modedesign på Artipelag

Modeskaparen Martin Margiela är aktuell på Artipelag med en utställning som tidigare visats i Antwerpen.  Susanna Strömquist har varit på båda ställena och uppmanar alla att ta sista chansen att se detta urval banbrytande design..

DN - 15 minuter sedan

Viktors val: Alliansen – ett förutsägbart kaos

Med en god och allianssammanhållande attityd kan man ta sig hela vägen in i väggen. Sveriges ledande samhällsmagasin sammanfattar en historisk dag..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Gösta ”Svängsta” Svensson

Förre svenska rekordhållaren i höjdhopp Gösta ”Svängsta” Svensson, Stockholm, har avlidit vid 88 års ålder. Närmast anhöriga är brorsbarnen Jan Aktiv, Göteborg, och Ann-Louise Vimont, Luxemburg..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Stefan Qviberg

Civilingenjören och båtkonstruktören Stefan Qviberg, Västervik, har avlidit i en ålder av 69 år efter en tids sjukdom. Hans närmaste är barnen Ulf och Ola med familjer..

DN - 1 timme sedan

Ewa Stenberg: Nu får Lööf välja mellan Löfven och extraval

Hittills har Annie Lööf sagt nej till både Löfven och Kristersson. Nu är Alliansen spräckt mitt itu och de val som återstår för C-ledaren är att samarbeta med Socialdemokraterna i någon form eller att förbereda sig för extraval..

DN - 1 timme sedan

Live: Theresa May håller tal om Brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May ger besked om den senaste utvecklingen i Brexitförhandlingarna. DN rapporterar direkt..

DN - 1 timme sedan

Fox News stöder CNN i kampen mot Trumps beslut

Fox News gav på onsdagen sitt stöd till konkurrenten CNN:s stämning av Vita huset sedan president Donald Trump beslutat att dra in en CNN-reporters tillstånd att rapportera från Vita huset..

DN - 2 timmar sedan

Kommission varnar: USA kan förlora nästa krig

USA kan komma att förlora ett krig mot Kina eller Ryssland. Det slår en kommission tillsatt av den amerikanska kongressen fast i en ny rapport. USA:s militära styrka beskrivs som så svag att landet inte längre kan vara säkert på att kunna stå emot andra stormakter vid en väpnad konflikt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.