DN > Nyheter

Friday, 18 January, 03:10

DN - 19 aug 18 kl. 11:41

Björn Wiman: Bara ett nytt sätt att tänka kan hindra att vår civilisation gör bankruttKlimatförändringarna kräver inte bara att vi stoppar utsläppen av koldioxid, utan också att vi lyckas skapa nya relationer mellan ekonomi, politik, biologi, vetenskap och kultur. Björn Wiman möter ett exempel på Handelshögskolan i Stockholm..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wiman, Handelshögskolan, Stockholm

Dela artikeln

386 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björn, Wiman, Baraett , nytt, sättatt , tänkakan , hindra att vår civilisation gör bankrutt
Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 05:30

Max Wiman: Inget nytt om det vi anar

Det känns mest som en icke-favorit i repris, en timmes hänvisande till "ett digert material", av vilket vi bara får se brottstycken flimra förbi, ofta oförklarat, oftast anonymt..

DN - 03 dec 18 kl. 16:02

Björn Wiman: Bara rättshaverister kan sörja denna dom

Hovrättens dom är en upprättelse för den målsägande kvinnan – och ett bevis på att det lönar sig att anmäla brott. Men frågan måste också ställas om vad domen betyder för Svenska Akademien, skriver DN:s kulturchef Björn Wiman..

DN - 16 jul 16 kl. 00:53

Björn Wiman: Bara ett par timmar före massmordet gick vi på strandpromenaden i Nice

Om terrordådet i Nice är början på ett krig är det ett krig som inte kan vinnas med vapen..

YLE - 10 sep 15 kl. 15:46

Bara högsta direktören får ett eget skrivbord

En bit framtid har landat i Vallgård. OP-gruppens nya kontorsutrymmen är anpassade för distansarbete. - Jag satt här i kafeterian en dag och jobbade.

SVT - 30 jun 14 kl. 06:50

Långa väntetider för nytt pass

Utlandsresan bokad, bara nytt pass som återstår. Fast - det är inte så bara. Det kan krävas en utryckning till annan ort om du är ute sent med din ansökan..

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt stavrekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävligen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt rekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävlingen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

YA - 26 jun 14 kl. 06:30

Frimärken mycket mer än bara porto

Foto: Johan Bentzel
Gemyt och gemenskap tycks råda i Tomelillas filatelistkretsar. Frimärkssamlarna förenas i sin fascination för dessa små papperslappar, som är så mycket mer än brevporto. Via frimärken kan man färdas i både tid och rum.

Sydsvenskan - 13 maj 16 kl. 18:22

Ingrid Runsten: Bara nytt språkrör räddar inte de gröna.

MP:s kris gäller inte enbart kommunikation utan även politiskt innehåll och riktning. MP måste bestämma sig för om regerandet är värt priset och agera därefter..

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.