DN > Nyheter

Thursday, 20 September, 17:08

DN - 19 aug 18 kl. 11:41

Björn Wiman: Bara ett nytt sätt att tänka kan hindra att vår civilisation gör bankruttKlimatförändringarna kräver inte bara att vi stoppar utsläppen av koldioxid, utan också att vi lyckas skapa nya relationer mellan ekonomi, politik, biologi, vetenskap och kultur. Björn Wiman möter ett exempel på Handelshögskolan i Stockholm..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wiman, Handelshögskolan, Stockholm

Dela artikeln

381 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björn, Wiman, Baraett , nytt, sättatt , tänkakan , hindra att vår civilisation gör bankrutt
Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 05:30

Max Wiman: Inget nytt om det vi anar

Det känns mest som en icke-favorit i repris, en timmes hänvisande till "ett digert material", av vilket vi bara får se brottstycken flimra förbi, ofta oförklarat, oftast anonymt..

DN - 16 jul 16 kl. 00:53

Björn Wiman: Bara ett par timmar före massmordet gick vi på strandpromenaden i Nice

Om terrordådet i Nice är början på ett krig är det ett krig som inte kan vinnas med vapen..

YLE - 10 sep 15 kl. 15:46

Bara högsta direktören får ett eget skrivbord

En bit framtid har landat i Vallgård. OP-gruppens nya kontorsutrymmen är anpassade för distansarbete. - Jag satt här i kafeterian en dag och jobbade.

SVT - 30 jun 14 kl. 06:50

Långa väntetider för nytt pass

Utlandsresan bokad, bara nytt pass som återstår. Fast - det är inte så bara. Det kan krävas en utryckning till annan ort om du är ute sent med din ansökan..

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt stavrekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävligen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 23:02

Nytt svenskt rekord av Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson satte på lördagskvällen nytt svenskt inomhusrekord i stavhopp. Angelica hoppade 4,68 vid en gala i Frankrike. Tävlingen var Bengtssons säsongsdebut och avgjordes i Mouilleron-le-Captif.

YA - 26 jun 14 kl. 06:30

Frimärken mycket mer än bara porto

Foto: Johan Bentzel
Gemyt och gemenskap tycks råda i Tomelillas filatelistkretsar. Frimärkssamlarna förenas i sin fascination för dessa små papperslappar, som är så mycket mer än brevporto. Via frimärken kan man färdas i både tid och rum.

Sydsvenskan - 13 maj 16 kl. 18:22

Ingrid Runsten: Bara nytt språkrör räddar inte de gröna.

MP:s kris gäller inte enbart kommunikation utan även politiskt innehåll och riktning. MP måste bestämma sig för om regerandet är värt priset och agera därefter..

YLE - 18 maj 15 kl. 11:48

Joni Wiman vill köra VM- rallycross 2016

Joni Wiman från Pojo är regerande mästare i amerikanska Global Rallycross Championship. Inför årets tävlingsserie känner Wiman ingen större press.
Joni Wiman vann GRC-mästerskapet 2014.

YLE - 22 mar 13 kl. 05:49

I sommar blir det rallycross för Joni Wiman

Joni Wiman från Pojo sadlar nu om från att köra fort på racerbanan till att göra det på rallycrossbanan. Han siktar på att delta i en professionell serie i USA på sommaren. Serien omfattar fem eller sex deltävlingar och som bäst samlar Wiman och hans stödpersoner ihop medel för att kunna delta i serien.

Fler nyheter från DN

DN - 2 minuter sedan

Pojke spred video på Snapchat – döms för barnpornografibrott

En ung pojke i Dalarna döms till ungdomstjänst efter att han har filmat ett samlag med en 13-årig flicka och sedan spridit filmen på Snapchat..

DN - 15 minuter sedan

Det mesta är ruttet i den danska banken

Penningtvättsskandalen i Danske Bank är av episka mått. Den visar också att den europeiska översynen av banker fortfarande är för dålig..

DN - 30 minuter sedan

Lisa Magnusson: Så många pappor är ensamma

Mer än dubbelt så många barn – 17 procent – får hellre tröst av "ingen alls" än av sin pappa. Det är hjärtskärande..

DN - 30 minuter sedan

Eckermann: ”Åker inte runt halva jorden för det här”

Tryon. Världsfyran Henrik von Eckermann kom till Tryon med förhoppningen att ta guld. Nu är det högst tveksamt om han över huvud taget får rida VM-finalen.

DN - 45 minuter sedan

Skjutning i Maryland med ”flera offer”

Myndigheter i den amerikanska delstaten Maryland har ingripit vid en skjutning i Harford County. Enligt Harford-polisen handlar det om ”flera offer”. .

DN - 45 minuter sedan

Ekholm och Falck missade EM-medalj

Rutinerade duon Matilda Ekholm och Mattias Falck gick för guld i mixeddubbel i bordtennis-EM och inledde mästerskapet med en seger. Men sedan tog det stopp för duon i den nya OS-grenen 2020..

DN - 1 timme sedan

Polisen återupptar fallet med fackanställds stulna identitet

Polisen återupptar fallet där en förtroendevald inom Kommunal fått sin identitet utnyttjad för en uppmaning till fackförbundets medlemmar att rösta på SD, som DN tidigare skrivit om. .

DN - 1 timme sedan

Martin Liby Troein: Nej, SD:s framgångar förklaras inte av arbetslinjen

Ökad ojämlikhet är associerat med starkare SD-stöd. Men större ekonomiska skillnader förklarar knappast partiets stora framgångar..

DN - 1 timme sedan

”Alliansen försöker ta makten med ologiskt räknesätt”

Alliansen försöker ta makten från de rödgröna med ologisk matematik. Trots att de fått färre röster i riksdagsvalet försöker borgerliga partiledare ändå att framställa sig som valsegrare..

DN - 1 timme sedan

Ett intimt och naket porträtt av Jane Fonda

Oscarsaktris. Politisk aktivist. Sexsymbol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.