SVT > Inrikes

Thursday, 20 September, 04:19

SVT - 19 aug 18 kl. 07:10

Svensk man hittad tortyrmördad i Spanien – tre svenskar gripnaEnligt spansk lokalpolis har tre svenska män gripits i Mijas nära Málaga för tortyrmord på en svensk man. Den mördade mannen hittades fastbunden tillsammans med ytterligare en svensk allvarligt skadad man..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Spanien, Mijas, Málaga

Dela artikeln

334 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk man hittad, tortyrmördadi , Spanien, tre, svenskar, gripna
SVT - 19 aug 18 kl. 07:10

Svensk man hittad tortyrmördad i Spanien – tre gripna

Tre män har gripits i Mijas, nära Malaga, misstänkta för tortyrmord på en svensk man, säger spansk lokalpolis till lokala medier. Den mördade svenske mannen hittades fastbunden tillsammans med ytterligare en svensk..

Expressen - 05 apr 14 kl. 22:53

SHM-knivman hittad mördad i Spanien

Francis Brennan, 25, har erkänt att han knivhögg en annan man under svenska housestjärnorna Swedish House Mafias gig på engelska National Bowl. Nu har han hittats död på en strand i Spanien skriver MK News. Enligt sajten har polis funnit skador som tyder på att han själv mördats..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 12 kl. 10:54

Spansk fotbollsturist hittad mördad

En spansk fotbollssupporter har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen. Polisen har sökt efter den 46-årige mannen sedan han försvunnit från sin hotell i staden Makejevka. Tre personer ska ha gripits, misstänkt för mordet, uppger AFP..

SvD - 09 jun 12 kl. 10:52

Spansk supporter hittad mördad

Försvann under resa i Dontesk ? tre ska ha gripits..

NT - 09 jun 12 kl. 19:45

Spanjor hittad mördad nära EM-stad

En spanjor har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen..

Expressen - 13 aug 12 kl. 13:52

Kvinna hittad mördad - maken misstänks

KRISTINEHAMN. En 76-årig kvinna hittades död i en lägenhet i Kristinehamn på måndagen. Polisen misstänker att hon blivit mördad av sin make.

SvD - 30 apr 13 kl. 12:17

Svensk kvinna hittad mördad i Oslo

En svensk kvinna har hittats knivmördad i en lägenhet i Oslo, skriver flera medier..

Corren - 17 jun 13 kl. 11:37

Flicka hittad mördad

En 3,5 år gammal flicka hittades i går kväll död i ett hus norr om Motala. Hon hade blivit mördad..

Expressen - 28 jul 13 kl. 09:45

Man hittad mördad i en lägenhet i Landskrona

Den man som på söndagsmorgonen hittades mördad i en lägenhet på Suellsgatan i Landskrona, ska enligt flera av grannarna ha knivhuggits till döds. På platsen kunde polisen gripa en 56-årig man, misstänkt för dådet..

Expressen - 10 aug 13 kl. 02:42

Kvinna hittad mördad utanför Malmö i natt

En kvinna hittades mördad i Oxie vid ettiden. En misstänkt mördare är gripen ? själv allvarligt skadad.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Reklam eller genetik – vad är orsaken till ätstörningar?

Vad är det egentligen som orsakar kroppshets hos allt fler ungdomar? Efter uppmärksamheten kring Mia Skäringers nya tv-serie Kroppshets, diskuterades frågan i Aktuellt mellan professorn i psykologi Ann Frisén och psykiatriforskaren Yvonne Hausswolff-Juhlin. – Det finns starka kommersiella intressen i att få oss att känna oss missnöjda, säger Ann Frisén..

SVT - 6 timmar sedan

Ny utredning sågar AF – men privata bolag lyckas inte bättre

Arbetsförmedlingen har misslyckats med flera av sina viktigaste uppdrag. Det slår den statliga arbetsmarknadsutredningen fast. Samtidigt är privata bolag inte bättre på att fixa jobb..

SVT - 7 timmar sedan

Miljonfallskärm för Danske Bank-vd:n

Penningtvättskandalen inom Danske Bank, som beskrivs som en av de största i världen, tvingade idag vd:n Thomas Borgen att avgå. Nu står det klart hur mycket pengar han får med sig efter avgången..

SVT - 10 timmar sedan

Mia Skäringer: ”Jag mår så illa, så jävla illa”

Allt fler drabbas av ätstörningar och en förklaring som pekas ut är samhällets utseendefixering och reklamens påverkan. Komikern Mia Skäringer berättar nu i den kommande tv-serien Kroppshets i SVT om sin egen tuffa högstadietid med ätstörningar. Se delar av hennes berättelse i klippet ovan..

SVT - 10 timmar sedan

Se Mia Skäringer bli retuscherad

Modevärldens kroppsideal kan vara svåra att värja sig mot. Men hur går det egentligen till när modeller fotas och retuscheras? I programmet ”Kroppshets” låter Mia Skäringer sig fotas och sedan förändras på en datorskärm.

SVT - 10 timmar sedan

Fler söker vård för ätstörningar

Antalet personer som söker sig till öppenvården för ätstörningar har ökat med nästan 30 procent de senaste 10 åren. Det visar nya siffror från Socialstyrelsen idag. De allra flesta är kvinnor men ökningen är betydligt större bland män..

SVT - 13 timmar sedan

Elev som misstänks ha våldtagit lärare på skola begärs häktad

Den man i 20-årsåldern som misstänks ha våldtagit en lärare på en gymnasieskola i Småland kommer att begäras häktad, skriver Smålands-Tidningen. Häktningsförhandlingen hålls troligen på torsdagen i Eksjö tingsrätt..

SVT - 14 timmar sedan

Utrop eller dold omröstning – så går valet av talman till

Jobbet som talman i riksdagen kanske kan uppfattas som grått och trist. Men det är det högsta ämbetet du kan väljas till i Sverige – och det första riksdagen gör efter ett riksdagsval är att välja talman och tre vice talmän..

SVT - 14 timmar sedan

KD-toppen Caroline Szyber utreds för bedrägeri

Kristdemokraternas riksdagsledamot Caroline Szyber utreds för misstänkt bedrägeri, uppger Aftonbladet. – Jag har inlett förundersökning i dag, säger Joachim Zander åklagare vid särskilda åklagarkammaren i Malmö till tidningen..

SVT - 17 timmar sedan

Här är grönsakerna du kan så på hösten

För många är höstkylan synonym med att ge upp sin odling. Men trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson tycker att fler ska tänka om. – Det är dumt att lägga ned odlingen för att det blir höst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.