SVT > Inrikes

Wednesday, 21 November, 12:41

Liknande nyheter

Taggar: Svensk man hittad, tortyrmördadi , Spanien, tre, svenskar, gripna
SVT - 19 aug 18 kl. 07:10

Svensk man hittad tortyrmördad i Spanien – tre gripna

Tre män har gripits i Mijas, nära Malaga, misstänkta för tortyrmord på en svensk man, säger spansk lokalpolis till lokala medier. Den mördade svenske mannen hittades fastbunden tillsammans med ytterligare en svensk..

Expressen - 05 apr 14 kl. 22:53

SHM-knivman hittad mördad i Spanien

Francis Brennan, 25, har erkänt att han knivhögg en annan man under svenska housestjärnorna Swedish House Mafias gig på engelska National Bowl. Nu har han hittats död på en strand i Spanien skriver MK News. Enligt sajten har polis funnit skador som tyder på att han själv mördats..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 12 kl. 10:54

Spansk fotbollsturist hittad mördad

En spansk fotbollssupporter har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen. Polisen har sökt efter den 46-årige mannen sedan han försvunnit från sin hotell i staden Makejevka. Tre personer ska ha gripits, misstänkt för mordet, uppger AFP..

SvD - 09 jun 12 kl. 10:52

Spansk supporter hittad mördad

Försvann under resa i Dontesk ? tre ska ha gripits..

NT - 09 jun 12 kl. 19:45

Spanjor hittad mördad nära EM-stad

En spanjor har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen..

Expressen - 13 aug 12 kl. 13:52

Kvinna hittad mördad - maken misstänks

KRISTINEHAMN. En 76-årig kvinna hittades död i en lägenhet i Kristinehamn på måndagen. Polisen misstänker att hon blivit mördad av sin make.

SvD - 30 apr 13 kl. 12:17

Svensk kvinna hittad mördad i Oslo

En svensk kvinna har hittats knivmördad i en lägenhet i Oslo, skriver flera medier..

Corren - 17 jun 13 kl. 11:37

Flicka hittad mördad

En 3,5 år gammal flicka hittades i går kväll död i ett hus norr om Motala. Hon hade blivit mördad..

Expressen - 28 jul 13 kl. 09:45

Man hittad mördad i en lägenhet i Landskrona

Den man som på söndagsmorgonen hittades mördad i en lägenhet på Suellsgatan i Landskrona, ska enligt flera av grannarna ha knivhuggits till döds. På platsen kunde polisen gripa en 56-årig man, misstänkt för dådet..

Expressen - 10 aug 13 kl. 02:42

Kvinna hittad mördad utanför Malmö i natt

En kvinna hittades mördad i Oxie vid ettiden. En misstänkt mördare är gripen ? själv allvarligt skadad.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

7 500 jobb försvinner från Ikea

Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation – 7 500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige. Möbeljätten står inför den största personalväxlingen någonsin, som världen runt också innebär 11 500 nya jobb..

SVT - 2 timmar sedan

Strid om Corazza Bildt inom Moderaterna

Moderaternas EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt tänker kämpa till slutet för att få en plats på partiets lista till EU-parlamentsvalet i maj nästa år. Och hon har stöd av sin man, före detta stats- och utrikesministern Carl Bildt som talar om ”Moskavafasoner”. På fredag avgörs frågan..

SVT - 3 timmar sedan

SVT avslöjar: Riksdagsledamot gick in i styrelser med ekobrottsdömda

Han satt i finansutskottet i riksdagen för Moderaterna. Samtidigt gick han in i flera bolagsstyrelser med personer dömda för ekobrott. Uppdragen anmäldes inte, trots lagkrav, till riksdagens förteckning över bisysslor.

SVT - 3 timmar sedan

Experternas hårda omdöme: ”Blir en nyttig idiot”

Dåvarande riksdagsledamoten Jörgen Andersson kan ha lånat sitt namn till rena bedrägerier. Det menar två experter som hjälpt SVT att granska de bolag som Andersson gått in i under sin tid i finansutskottet..

SVT - 4 timmar sedan

Isabel lider av PMDS: ”Har haft det i femton år”

Sedan Isabel Lindström var ung har hon lidit av PMDS – den mycket grövre varianten av PMS. Symptomen är flera, och kan liknas vid att ha en allvarlig depression, ibland flera veckor i månaden..

SVT - 4 timmar sedan

Många lider i tysthet av svår PMS: ”Ett allvarligt handikapp”

Nedstämd, orolig och irriterad? Många lider av PMS, och den svårare formen PMDS, utan få hjälp. – För 3 till 8 procent är det här ett allvarligt handikapp och inget man kan ”rycka upp sig” ifrån, säger överläkaren och professorn Torbjörn Bäckström..

SVT - 15 timmar sedan

Björklund: Utesluter inte helt en M+KD-regering

Liberalernas partiledare Jan Björklund säger att han kan släppa fram en regering med Moderaterna och Kristdemokraterna, om det är det enda tänkbara alternativet. – Då måste vi ju kalla in partirådet och ställa frågan om man ska släppa fram dem ändå, men det vill jag undvika säger han i SVT:s Aktuellt..

SVT - 18 timmar sedan

Skärpt lagstiftning om barnäktenskap

Ett förslag om att inte erkänna utländska barnäktenskap går på onsdag igenom riksdagen. Det nya lagförslaget presenterades i maj av migrationsminister Helene Fritzon (S), och innebär att barnäktenskap underkänns oavsett om personerna haft en koppling till Sverige när de gift sig eller inte..

SVT - 18 timmar sedan

Efter kritiken – rekordmånga anmälningar mot Postnord

Paket som försenas, skickas fel eller inte kommer fram alls. Kritiken mot Postnord har varit massiv och nu förbereder sig det krisande bolaget inför årets mest intensiva period. Hittills i år har det kommit in 350 anmälningar till Konsumentverket – mer än en fyrdubbling jämfört med hela förra året.

SVT - 18 timmar sedan

Så ska Postnord undvika förra årets paketkaos inför julen

Kunderna kokade av vrede under paketkaoset vid Black Friday och julhandeln förra året. I år räknar Postnord med en ännu större anstormning av paket och har rustat sig med fler ombud. – Hela branschen är på tårna, säger bolagets Sverige-vd Annemarie Gardshol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.