SVT > Inrikes

Saturday, 16 February, 22:21

Liknande nyheter

Taggar: Svensk man hittad, tortyrmördadi , Spanien, tre, svenskar, gripna
SVT - 19 aug 18 kl. 07:10

Svensk man hittad tortyrmördad i Spanien – tre gripna

Tre män har gripits i Mijas, nära Malaga, misstänkta för tortyrmord på en svensk man, säger spansk lokalpolis till lokala medier. Den mördade svenske mannen hittades fastbunden tillsammans med ytterligare en svensk..

Expressen - 05 apr 14 kl. 22:53

SHM-knivman hittad mördad i Spanien

Francis Brennan, 25, har erkänt att han knivhögg en annan man under svenska housestjärnorna Swedish House Mafias gig på engelska National Bowl. Nu har han hittats död på en strand i Spanien skriver MK News. Enligt sajten har polis funnit skador som tyder på att han själv mördats..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 12 kl. 10:54

Spansk fotbollsturist hittad mördad

En spansk fotbollssupporter har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen. Polisen har sökt efter den 46-årige mannen sedan han försvunnit från sin hotell i staden Makejevka. Tre personer ska ha gripits, misstänkt för mordet, uppger AFP..

SvD - 09 jun 12 kl. 10:52

Spansk supporter hittad mördad

Försvann under resa i Dontesk ? tre ska ha gripits..

NT - 09 jun 12 kl. 19:45

Spanjor hittad mördad nära EM-stad

En spanjor har hittats mördad i Donetsk-regionen, en månad efter att han försvunnit under en resa i området, rapporterade lokala medier på lördagen..

Expressen - 13 aug 12 kl. 13:52

Kvinna hittad mördad - maken misstänks

KRISTINEHAMN. En 76-årig kvinna hittades död i en lägenhet i Kristinehamn på måndagen. Polisen misstänker att hon blivit mördad av sin make.

SvD - 30 apr 13 kl. 12:17

Svensk kvinna hittad mördad i Oslo

En svensk kvinna har hittats knivmördad i en lägenhet i Oslo, skriver flera medier..

Corren - 17 jun 13 kl. 11:37

Flicka hittad mördad

En 3,5 år gammal flicka hittades i går kväll död i ett hus norr om Motala. Hon hade blivit mördad..

Expressen - 28 jul 13 kl. 09:45

Man hittad mördad i en lägenhet i Landskrona

Den man som på söndagsmorgonen hittades mördad i en lägenhet på Suellsgatan i Landskrona, ska enligt flera av grannarna ha knivhuggits till döds. På platsen kunde polisen gripa en 56-årig man, misstänkt för dådet..

Expressen - 10 aug 13 kl. 02:42

Kvinna hittad mördad utanför Malmö i natt

En kvinna hittades mördad i Oxie vid ettiden. En misstänkt mördare är gripen ? själv allvarligt skadad.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Pappa till misstänkt mördade kvinnan i Avesta: Fick ingen information från Sverige

En ny sökinsats inleddes i dag för att hitta den 34-åriga småbarnsmamma som försvann i Avesta förra helgen. SVT Nyheter har träffat kvinnans pappa som anlänt till Sverige för att få reda på vad som hänt hans dotter..

SVT - 3 timmar sedan

Många kolpatienter får fel diagnos

En stor internationell studie visar att hälften av de patienter som fått diagnosen kol inte alls led av sjukdomen. – Vi är förvånade, vi hade inte väntat oss att det skulle vara ett så stort problem, säger en av forskarna, Christer Janson, professor vid Uppsala universitet..

SVT - 4 timmar sedan

Rekordmånga vill bli officer

Intresset för att bli officer har ökat kraftigt. I år sökte 708 personer till Försvarshögskolans officersprogram. Det är en ökning med 38 procent jämfört med 2018.

SVT - 4 timmar sedan

SVT avslöjar: Migrationsverket har inte polisanmält avancerade passförfalskningarna – ”Görs i turordning”

Migrationsverket har sedan i höstas specialgranskat alla turkiska pass som dyker upp i asylärenden, eftersom det dykt upp en ny sorts avancerade förfalskningar som inte upptäcks vid den vanliga kontrollen. Men nu visar det sig att specialgranskningen inte gäller alla ärenden – och att Migrationsverket fortfarande inte polisanmält förfalskningarna..

SVT - 5 timmar sedan

Emma och Amanda var prostituerade: ”På vilka andra jobb blir man våldtagen?”

Både Amanda och Emma har tidigare sålt sex, men gör det inte längre. Emma säger att hon först fick en chock när hon insåg vilka det är som köper sex. – Jag upptäckte att det var vanliga män, med fruar och barn, som på lunchrasten åkte och träffade oss.

SVT - 5 timmar sedan

Emma och Amanda: Här är tio typiska torskar

Sexköpare kan se ut och vara på alla möjliga sätt. I videon gestaltar de tidigare prosituterade unga kvinnorna Amanda och Emma om tio stereotypiska sexköpare de har stött på. – Vi vill krossa bilden av hur en ser ut, för det kan vara vem som helst, säger Amanda..

SVT - 10 timmar sedan

Ställ dina frågor om vädret till SVT:s meteorolog

Orkan i norr och solsken i söder. När kommer våren? Och hur bli sportlovet?

SVT - 10 timmar sedan

Salmonella i nötfärs från Lidl – återkallas

Livsmedelskedjan Lidl återkallar nötfärs av märket Guldgrytan med 6 procents fetthalt. Förpackningarna är på 500 gram med bäst före-datum 12 februari..

SVT - 15 timmar sedan

Stormen har tagit fart i fjällen – sportlovslediga varnas

En ny storm är på väg över norra Sverige. SMHI varnar för orkanvindar och stora mängder snö. – Det har börjat blåsa i fjällen nu under natten, säger meteorologen Jon Jörpeland..

SVT - 23 timmar sedan

Kärnvapenexperter: Kinas robotar skulle förbjudas om de gick med i avtalet

Det brittiska säkerhetsinstitutet IISS uppger att en stor del av Kinas robotar skulle förbjudas om Kina gick med i nedrustningsavtalet INF som förbjuder landbaserade medeldistansrobotar. Uppgiften kommer på säkerhetskonferensen i München, efter att Tysklands försvarsminister sagt att hon vill se ett nytt avtal som omfattar fler länder än USA och Ryssland – som sagt att de lämnar avtalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.