Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 September, 04:18

Skånskan - 19 aug 18 kl. 09:16

Rånförsök med trasig flaskaMalmö Polisen larmades vid femtiden på söndagsmorgonen till Lundavägen på grund av ett rånförsök på en bensinmack. En gärningsman ska ha försökt att tilltvinga sig okänt gods med hjälp av en avslagen flaska.
Det är oklart hur det kom sig att han lämnade bensimacken tomhänt.
Polisen genomsökte närliggande område, men gärningsmannen hittades inte..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Polisen, Lundavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånförsökmed , trasig, flaska
SN - 02 jun 11 kl. 09:00

Polisen undersöker blodspår och trasig flaska

I hörnan Östra Kvarngatan / Östra Kyrkogatan i Nyköping hittades på torsdagsmorgonen en blodfläck intill en trasig flaska. Polisen vet fortfarande inte exakt vad som har hänt..

UNT - 01 apr 13 kl. 12:50

Man misshandlad med trasig flaska

En man misshandlades tidigt i morse på ett tunnelbanetåg vid Hötorget. Han ska ha fått flera skärsår efter att ha attackerats med en trasig flaska. Tre personer har hörts men polisen har i nuläget inga misstänkta.

Kristianstadsbladet - 01 apr 13 kl. 12:50

Man misshandlad med trasig flaska


En man misshandlades tidigt på måndagsmorgonen på ett tunnelbanetåg vid Hötorget i Stockholm. - Vi tror att han har blivit skuren med en trasig flaska, det är ganska många skärsår, säger Jens Mårtensson vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral.Enligt honom hördes tre personer, men på måndagseftermiddagen hade polisen inga misstänkta.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 14 kl. 18:45

Jagades med trasig flaska på torget

Två 18-åringar blev på torsdagseftermiddagen jagade av en man beväpnad med en trasig flaska, uppger polisen..

Trelleborgs Allehanda - 05 feb 16 kl. 16:10

Man misshandlad med trasig flaska

Männen slog och sparkade sitt offer. Sedan blev han stucken med en trasig flaska. Nu döms en 30-åring till fängelse i ett år och tre månader..

Nya Wermlands Tidningen - 07 nov 13 kl. 15:14

En trasig flaska förändrade allt

Det är en strålande torsdag i oktober. Det kokas kålsoppa både här och där inför stundande Arvikamârten. Hos oss blir det varken soppkokande eller mârtensfirande.

Skånskan - 08 jan 15 kl. 16:55

Hotade poliser med kniv och trasig flaska

En boende på ett flyktingboende hotade två poliser med en kniv och en trasig glasflaska..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 13:27

Åtalad för hugg med flaska


Med en trasig flaska höggs två män i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten.Båda offren, 28 och 30 år gamla, skars i halsen och fördes till sjukhus, den yngre med allvarliga skador.

BT - 10 aug 13 kl. 13:29

Åtalad för hugg med flaska

Med en trasig flaska höggs två män i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten. Båda offren, 28 och 30 år gamla, skars i halsen och fördes till sjukhus, den yngre med allvarliga skador.

UNT - 10 aug 13 kl. 13:27

Åtalad för hugg med flaska

Med en trasig flaska höggs två män i halsen i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Danske Banks tvätt av pengar oroande

I går kom be­skedet att Danske Banks vd Thomas F Borgen ska avgå. Det var en tids­frå­ga tills han skulle bli tvungen att ta det per­son­liga an­svaret för den penningtvätthärva som Danske Banks dot­ter­bo­lag i Est­land varit in­blan­dat i.
Ti­digare har flera toppar inom Danske Bank lämnat sina poster, så även den danska fi­nans­in­spek­tio­nens ord­fö­ran­de som ti­digare varit med i Danske Banks led­nings­grupp.

Skånskan - 6 timmar sedan

Smakstart för Höllviken i SSL

INNEBANDY Höllvikens IBF fick bästa tankbara start på SSL-säsongen med 6-5-triumf borta mot nykomlingen FBC Kalmarsund.– Skönt att börja på detta sättet och framför allt på bortaplan mot ett halvt uppsnackat Kalmarsund, myste assisterande tränare Fredrik Svensson.
– Fullsatt i hallen, bra drag och härlig stämning överlag.

Skånskan - 6 timmar sedan

FC Rosengård vidare i cupen

FOTBOLL FC Rosengård vann enkelt borta mot IF Böljan från Elitettan, 4-1 (3–1), och är klart för Svenska cupens gruppspel till våren.– Planenligt. En välkontrollerad tillställning och jag är nöjd, konstaterade tränare Jonas Eidevall med drygt tio minuters distans till drabbningen i Falkenberg.

Skånskan - 7 timmar sedan

Antonsson: Krävs en topprestation

Fotboll Malmö FF inleder Europa Leagues gruppspel – Det är en tuff match vi står inför. Vi är förberedda, men det krävs en topprestation, sa anfallaren Marcus Antonsson till klubbens hemsida.Efter playoff-segern mot danska Midtjylland drar Europa Leagues gruppspel igång för MFF.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Vi fasar över otryggheten”

Kävlinge Ombyggnaden av den östra sidan av stationsområdet i Kävlinge har skapat otrygghet. Det menar en Kävlingebo som skrivit till Åsikt Kävlinge på kommunens hemsida. Mannen menar att den provisoriska vägen och cykelparkeringen saknar belysning, vilket gör området otryggt när det är mörkt.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bötfälls efter fortkörning

Kävlinge Fartkameran på väg 108 mellan Malmö och Lund fångade när den 52-årige Kävlingebon tryckte lite för hårt på gasen. Han körde i 96 kilometer i timmen på 90-vägen, vilket räckte för att utlösa kameran.
Nu döms mannen till 1 500 kronor i böter för hastighetsöverträdelsen..

Skånskan - 8 timmar sedan

Skurups IBK laddar för historisk match

Innebandy Skurups IBK laddar för en historisk mat - Det ska bli grymt kul, vi känner oss taggade, säger tränaren Martin Andersson inför mötet med FBC Kalmarsund Ungdom.Skurups innebandyherrar imponerade under fjolårssäsongen och vann division 2-serien överlägset. Laget gjorde 211 mål på 22 matcher och hade Hannes Karlsson och Gustav Franzon i poängligatoppen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Campingområdet anses inte lönsamt

Sjöbo Orebackens camping kommer troligen inte att bära sig ekonomiskt om den minskar och håller sig inom det området som den rådande detaljplanen gäller för.
– Alternativen är att utöka campingen eller stänga, säger Ulrika Axelsson (C), ordförande i kultur-, tillväxt- och fritidsutskottet.I juni beslutade fullmäktige att campingen ska granskas.

Skånskan - 11 timmar sedan

Två avslöjas av män i samma knarkliga

Malmö Under två år kom männen överens med personer i Sverige och Tjeckien att narkotika skulle transporteras länderna i mellan. Nu kan de båda dömas för grovt narkotikabrott.Sedan 2014 har svensk och tjeckisk polis samarbetat mot misstänkt tillverkning, försäljning och smuggling av amfetamin,
I juni 2015 spanade polisen på en av de nu åtalade männens tidigare bostadsadress.

Skånskan - 11 timmar sedan

Man hotade att döda fru och dotter

Malmö En man i 25-års åldern åtalas för flera brott sedan han hotat sin fru till livet. Han ska även ha överträtt ett kontaktförbud flertalet gånger.I januari i år beordrades polisen till en adress i Malmö med anledning av ett hot.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.