Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 November, 12:40

Skånskan - 19 aug 18 kl. 09:16

Rånförsök med trasig flaskaMalmö Polisen larmades vid femtiden på söndagsmorgonen till Lundavägen på grund av ett rånförsök på en bensinmack. En gärningsman ska ha försökt att tilltvinga sig okänt gods med hjälp av en avslagen flaska.
Det är oklart hur det kom sig att han lämnade bensimacken tomhänt.
Polisen genomsökte närliggande område, men gärningsmannen hittades inte..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Polisen, Lundavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånförsökmed , trasig, flaska
SN - 02 jun 11 kl. 09:00

Polisen undersöker blodspår och trasig flaska

I hörnan Östra Kvarngatan / Östra Kyrkogatan i Nyköping hittades på torsdagsmorgonen en blodfläck intill en trasig flaska. Polisen vet fortfarande inte exakt vad som har hänt..

UNT - 01 apr 13 kl. 12:50

Man misshandlad med trasig flaska

En man misshandlades tidigt i morse på ett tunnelbanetåg vid Hötorget. Han ska ha fått flera skärsår efter att ha attackerats med en trasig flaska. Tre personer har hörts men polisen har i nuläget inga misstänkta.

Kristianstadsbladet - 01 apr 13 kl. 12:50

Man misshandlad med trasig flaska


En man misshandlades tidigt på måndagsmorgonen på ett tunnelbanetåg vid Hötorget i Stockholm. - Vi tror att han har blivit skuren med en trasig flaska, det är ganska många skärsår, säger Jens Mårtensson vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral.Enligt honom hördes tre personer, men på måndagseftermiddagen hade polisen inga misstänkta.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 14 kl. 18:45

Jagades med trasig flaska på torget

Två 18-åringar blev på torsdagseftermiddagen jagade av en man beväpnad med en trasig flaska, uppger polisen..

Trelleborgs Allehanda - 05 feb 16 kl. 16:10

Man misshandlad med trasig flaska

Männen slog och sparkade sitt offer. Sedan blev han stucken med en trasig flaska. Nu döms en 30-åring till fängelse i ett år och tre månader..

Nya Wermlands Tidningen - 07 nov 13 kl. 15:14

En trasig flaska förändrade allt

Det är en strålande torsdag i oktober. Det kokas kålsoppa både här och där inför stundande Arvikamârten. Hos oss blir det varken soppkokande eller mârtensfirande.

Skånskan - 08 jan 15 kl. 16:55

Hotade poliser med kniv och trasig flaska

En boende på ett flyktingboende hotade två poliser med en kniv och en trasig glasflaska..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 13:27

Åtalad för hugg med flaska


Med en trasig flaska höggs två män i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten.Båda offren, 28 och 30 år gamla, skars i halsen och fördes till sjukhus, den yngre med allvarliga skador.

BT - 10 aug 13 kl. 13:29

Åtalad för hugg med flaska

Med en trasig flaska höggs två män i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten. Båda offren, 28 och 30 år gamla, skars i halsen och fördes till sjukhus, den yngre med allvarliga skador.

UNT - 10 aug 13 kl. 13:27

Åtalad för hugg med flaska

Med en trasig flaska höggs två män i halsen i Teaterparken i Växjö i juni. På fredagen åtalades en 43-årig man misstänkt för två fall av mordförsök, rapporterar Smålandsposten.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Larm om explosion i Lund

Lund Vid middagstid på onsdagen ska en explosion ha inträffat utomhus vid Fysicum, enligt ett larm till SOS.Räddningstjänst och polis är på väg till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon har skadats i händelsen..

Skånskan - 30 minuter sedan

Tomt i Höör såld till nya ägare

Höör Försäljningen av tomten på Ernst Nils Väg 2 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Susanne Larsson och Walter Ronner, båda 64 år, från Trelleborg, som köpte fastigheten av Erik Malmgrens dödsbo. Ägarbytet gjordes i oktober 2018 och priset blev 550 000 kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hets mot folkgrupp på skola

DALBY Skolledningen på Nyvångskolan har anmält ett fall av hets mot folkgrupp och olaga affischering. Natten mellan måndag och tisdag hade någon eller några hängt upp en banderoll med texten ”Integration = folkmord”. Ett flertal klistermärken med den högerextrema gruppen Nordiska motståndsrörelsens (NMR) symbol hade också klistrats upp.

Skånskan - 45 minuter sedan

Stort antal verktyg stulna

LUND Ett inbrott inträffade i en verktygsvagn på Emdalavägen vid Ideon natten mellan onsdag och torsdag i förra veckan. Lundapolisen fick dock in anmälan först nu. Vagnen tillhörde byggbolaget Seca bygg.

Skånskan - 1 timme sedan

Ikea sparar bort 7 500 tjänster

Ikea möblerar om rejält i sin organisation vilket innebär att 7 500 jobb försvinner globalt. I Sverige slår det hårdast mot Älmhult, Malmö och Helsingborg.Bakgrunden till det nya varslet är att Ikea lägger om mycket av sin handel från de traditionella butikerna till e-handel.

Skånskan - 1 timme sedan

100 kvadratmeter stort hus i Höör sålt till ny ägare

Höör Försäljningen av huset på Maglasäte Björkåsen 609 i Höör är nu klar. Ny ägare blir Paul Jonas Jörntén, 40 år, som köper fastigheten av Siv Ulla-Britta Persson och Jan Andersson. Husets byggår är 1951 och det har en boyta på 100 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Byggmax får nej till Sjöbo väst

SJÖBO Gärna en byggvaruhandel – men inte på Sjöbo väst.Det svaret får Hasslanda fastighets AB av politikerna i tekniska nämnden arbetsutskott.
Bolaget har för byggvarukedjan Byggmax räkning begärt en markreservation på 9 100 kvadratmeter för att kunna bygga ett cirka 2 500 kvadratmeter stort byggvaruhus på Sjöbo västområdet norr om Coop.

Skånskan - 1 timme sedan

Alla frågar honom om orglar

PIPOR Mycket av Anders Johnssons liv kretsar kring orglar. Den gamla ladan på Skånegården är ombyggd till musikrum och där har han bland annat en kyrkorgel, som han har byggt själv.Namn: Anders Johnsson
Ålder: 49 år
Yrke: Organist, pedagog.

Skånskan - 2 timmar sedan

110 kvadratmeter stort kedjehus i Örtofta, Eslöv sålt

Eslöv Nu är det klart vem som köpt kedjehuset på Toftavägen 15 i Örtofta, Eslöv av Stefan Ingvar Mattsson och Aila Irene Stoor. Ny ägare är Suprema Sweden AB. Priset blev 1 610 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2018.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hus på 114 kvadratmeter sålt i Sjöbo

Sjöbo 1 630 000 kronor fick Claire Marie Eleonor Ranstam och Daniel Thor Skals Pedersen ge för huset på Schottisgatan 4 i Sjöbo. Huset är 114 kvadratmeter stort och byggdes 1983. Köpet från säljaren Britt Ing-Marie Reschka blev klart i oktober 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.