GT > Nyheter

Thursday, 20 September, 04:35

GT - 19 aug 18 kl. 07:50

Klasskillnaderna som kan fälla LöfvenSverige har i dag 245 000 fattigpensionärer, 145 000 fattiga barn - och 1,4 miljoner personer som lever på en låg ekonomisk standard. Samtidigt blir miljardärerna allt fler. Under Stefan Löfvens regering har de ökat med 25 procent. Även dollarmiljonärerna i Sverige har ökat stort – i dag finns det 132 000. – Kyss mitt arsle.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfvens, Sverige, Pernilla Andersson, Sveriges

Dela artikeln

8591 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klasskillnadernasom kan , fälla, Löfven

Fler nyheter från GT

GT - 6 timmar sedan

Man misshandlad och knivrånad

Under onsdagskvällen larmades polisen om ett bråk mellan flera personer.En person skulle ha lämnats skadad på platsen. Polisen skriver på sin hemsida att mannen ska ha hotats med kniv och rånats på pengar..

GT - 7 timmar sedan

Drömmen blev sann för barnen

GÖTEBORG. Spelartunneln rullades ut.Blåvitts hymn Snart skiner Poseidon började spelas i Gamla Ullevis högtalare.

GT - 9 timmar sedan

NMR siktade på att ta sig in i kommunen – fick 103 röster

103 stycken, alltså 0,34 procent av rösterna, fick nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälvs kommun.Inför valet syntes de flitigt kampanjande med flaggor och flygblad i Kungälv.– De har ju missbedömt hur de uppfattas.

GT - 10 timmar sedan

Värna alliansen, Göteborgsmoderaterna

Jonas Ransgårds efterträdare måste värna den borgerliga sammanhållningen i Göteborg. För utan alliansen är Moderaterna bara ett fjortonprocentsparti..

GT - 11 timmar sedan

Rickard Olssons vädjan: "De får öppna upp sina hjärtan"

Programledaren Rickard Olsson tycker att han har gjort mycket för Göteborg.Nu kommer han med ett oväntat "krav": Att bli den förste icke-göteborgaren som får en spårvagn uppkallad efter sig.– Så många hotellnätter, så många hotellburgare.

GT - 11 timmar sedan

Spårvagn har havererat – stora störningar i kollektivtrafiken

På onsdagseftermiddagen har en spårvagn av okänd anledning fått ett fordonshaveri på Götaälvbron.Det påverkar främst trafiken från Hisingen in mot stan. Det finns ingen prognos då trafiken kan vara i gång igen..

GT - 13 timmar sedan

Jonas Ransgård slutar som gruppledare i M

Moderaternas gruppledare i Göteborg, Jonas Ransgård, avböjer omval.Det skriver M i ett pressmeddelande..

GT - 14 timmar sedan

MP-ledamot delade film där journalist kallas ”skadedjur”

Miljöpartiets nya riksdagsledamot Leila Ali Elmi delade en film där en journalist kallas ”kukhuvud” och ”skadedjur”. Hennes kommentar:”Det bästa jag sett på länge”.– Om man är folkvald ska man hålla sig för god för sånt här, säger journalisten, Joakim Lamotte.

GT - 16 timmar sedan

Misstänkte eleven nekar till våldtäkt

En elev misstänks för att ha våldtagit en lärare på en skola i Jönköpings län. Eleven ska enligt polisen vara i 20-årsåldern. – Han förnekar brott, säger jouråklagare Klas Lööf..

GT - 17 timmar sedan

Skärp kontrollen av hawalakontor

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har varit helt handlingsförlamade i frågan om hawalabankerna, skriver Liberalernas rättspolitiska talesperson Roger Haddad (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.