DN > Nyheter

Thursday, 20 September, 16:15

DN - 19 aug 18 kl. 07:00

DN låser upp sajten – gör allt gratis fram till valetNu kan alla som vill läsa allt innehåll på dn.se helt gratis fram till riksdagsvalet i september. ”Demokratin behöver oberoende journalistik som är tillgänglig för många”, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski..
Läs mer på DN
Läs mer om:
DN, Peter Wolodarski

Dela artikeln

32044 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN låserupp , sajten, görallt , gratisfram till , valet
IDG - 19 maj 16 kl. 16:24

Bedragarna bakom utbrett ransomware ångrar sig – låser upp offrens filer gratis


Bedragarna bakom Teslacrypt verkar ha fått dåligt samvete. Nu lägger de av och ger bort krypteringsnycklarna..

Cornucopia - 25 jan 18 kl. 12:32

När allt är betalväggar är det endast propaganda och fake news som är gratis

Sverige går mot valår och vi kan vara redo för massiv propaganda och fake news för att så maximal splittring i valet. Samtidigt lägger "seriösa nyhetstjänster" sina nyheter, rent av debattartiklar, ledarsidor och krönikor, bakom betalväggar och kan alltså inte nå fram till de som matas med propagandan och falska nyheter.
SVT och Sveriges Radio är "gratis" (=tvångsfinansierat) och inte bakom betalvägg.

Sydsvenskan - 28 mar 11 kl. 06:30

För gott för att vara gratis?

Idag börjar tidningsjätten New York Times att ta betalt av sina läsare på webben.
Idag börjar tidningsjätten New York Times att ta betalt av sina läsare på webben. Besökarna kan fortfarande läsa tjugo artiklar i månaden gratis.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 09:55

Så här ser en vanlig dag ut i vänstermediaViktor Adolfsson

Jag vaknar 05.45 av att Stefan Löfven hälsar mig godmorgon via appen jag laddade ner förra veckan. Dags att bege sig till jobbet i mediefabriken.

Nyheter 24 - 24 maj 12 kl. 15:36

Nu ska dejtingsajterna stoppas från att locka med "gratis"


NYHETER24 GRANSKAR DEL 2. Först registrerar du dig - sen måste du betala för att kunna ta kontakt med andra. Anmälningarna mot dejtingsajterna blir allt fler och nu vill Konsumentverket att flera bolag ska ändra sin information.

YLE - 31 okt 13 kl. 16:08

Tidningsguru: Det var fel att ge bort artiklarna gratis på webben

Tidningarna gjorde bort sig då de för tio år sedan började erbjuda artiklar gratis på webben. Nu är det svårt att börja ta betalat för det som har varit gratis i tio år, säger Peter Fellman, chefredaktör på affärstidningen Dagens Industri i Sverige. Varför går det dåligt för så många tidningar i Norden just nu?

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 15:20

Gratis film är frestande. Men lagarna gäller också på nätet.

Efter att polisen slagit till mot Swefilmer stänger sajten, som erbjudit olagligt strömmad film. Det kan vara på tiden. Swefilmer har varit igång sedan 2011, men är bara en i en vildvuxen flora av piratsajter där film erbjuds utan avgift för konsumenten och utan ersättning för upphovsmannen.

Sydsvenskan - 29 jul 15 kl. 15:20

Gratis film är frestande. Men lagarna gäller också på nätet.

Efter att polisen slagit till mot Swefilmer stänger sajten, som erbjudit olagligt strömmad film. Det kan vara på tiden. Swefilmer har varit igång sedan 2011, men är bara en i en vildvuxen flora av piratsajter där film erbjuds utan avgift för konsumenten och utan ersättning för upphovsmannen.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:01

Utbildningsdirektör: Läromedel kan bli gratis genom digitalisering

Digitaliseringsprocessen i skolorna har löpt långsamt, men potentialen är enorm, anser direktören för svenskspråkig utbildning Gun Oker-Blom. Det kan vara nyckeln till avgiftsfria läromedel för andra stadiet. Digitalisering av läromedel och undervisning var en av de största reformerna i den nya läroplanen som trädde i kraft för ett år sedan.

YLE - 23 sep 14 kl. 19:17

Seniorkort kan ge gratis busstur i Vasa

Ett seniorkort som berättigar till gratis bussturer, simhallsbesök och användningen av stadens motionssalar kan bli verklighet i Vasa. Men helt gratis blir seniorkortet ändå inte. Seniorkortet är ett förslag av Vasas äldreråd.

Fler nyheter från DN

DN - 21 timmar sedan

Caroline Szyber lämnar KD:s partistyrelse

Riksdagsledamoten Caroline Szyber lämnar KD:s partistyrelse efter besked om brottsutredning, uppger partisekreteraren för TT..

DN - I förrgår: 14:30

Ewa Stenberg: Löfven försöker bevisa att Alliansen inte alls vill samarbeta

Fyra frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om Socialdemokraternas förslag om att förhandla över blockgränsen om ny talman i riksdagen..

DN - I förrgår: 22:36

Misstänkt valfusk i Sjöbo

Ett fall av misstänkt valfusk har polisanmälts av valnämnden i skånska Sjöbo. En politiker ska ha förkryssat sitt eget namn på valsedlar i vallokalen, rapporterar  Ystads Allehanda..

DN - I förrgår: 22:08

Så kryssades partiledarna – Åkesson överlägset störst

Jimmie Åkesson, Annie Lööf och Jonas Sjöstedt är de partiledare som väljarna har varit mest benägna att sätta ett kryss för. Den förstnämnda har haft sitt namn på samtliga listor och den sistnämnda endast på fyra..

DN - I förrgår: 18:10

S lanserar egen talmanskandidat för att pressa oenig allians

Striden om talmansposten hårdnar. Moderaterna driver på för att få igenom en av sina egna kandidater men allianspartierna har ännu inte enats. Samtidigt kommer S inom kort att lansera en egen kandidat för att sätta press på de borgerliga, erfar DN..

DN - I förrgår: 18:10

Fler kvinnor i riksdagen

Jämställdheten i riksdagen har minskat två val i rad. I år har trenden vänt – andelen invalda kvinnor för de åtta partierna har ökat något och utgör 46,1 procent, visar slutresultatet från Valmyndigheten..

DN - I förrgår: 18:10

Ewa Stenberg: Alliansen pressas från alla håll om talman

Talmansvalet blir en generalrepetition inför regeringsbildningen. Kan Alliansen göra upp med Socialdemokraterna underlättas framtida samarbete. Men de borgerliga pressas från alla håll..

DN - 16 sep 18 kl. 18:47

Personval – stora skillnader bland både partier och landsdelar

Drygt 1,5 miljoner, nästan en fjärdedel, av alla röster i riksdagsvalet var personval, men hur stor andel ledamöter som blivit personvalda varierar mycket bland partierna. Det är också stora skillnader mellan landets valkretsar visar riksdagens valresultat som fastställdes på söndagen..

DN - 16 sep 18 kl. 12:38

Valresultat till riksdagen klart – mandatfördelningen oförändrad

Sluträkningen av riksdagsrösterna blev klar på söndagen och mandatfördelningen är densamma som efter det preliminära resultatet. De rödgröna partierna får 144 mandat, Alliansen 143 och Sverigedemokraterna 62..

DN - 16 sep 18 kl. 08:40

Här finns de olika partiernas väljare

Var får Socialdemokraterna störst stöd, vad utmärker moderata kommuner och vilka faktorer gynnar Sverigedemokraterna? Forskning vid Högskolan i Jönköping visar relationen mellan partisympatier och socioekonomiska faktorer typiska för storstäder och landsbygden. Så här ser det ut – parti för parti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.