DN > Nyheter

Wednesday, 14 November, 22:30

DN - 19 aug 18 kl. 07:00

DN låser upp sajten – gör allt gratis fram till valetNu kan alla som vill läsa allt innehåll på dn.se helt gratis fram till riksdagsvalet i september. ”Demokratin behöver oberoende journalistik som är tillgänglig för många”, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski..
Läs mer på DN
Läs mer om:
DN, Peter Wolodarski

Dela artikeln

32046 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN låserupp , sajten, görallt , gratisfram till , valet
IDG - 19 maj 16 kl. 16:24

Bedragarna bakom utbrett ransomware ångrar sig – låser upp offrens filer gratis


Bedragarna bakom Teslacrypt verkar ha fått dåligt samvete. Nu lägger de av och ger bort krypteringsnycklarna..

Cornucopia - 25 jan 18 kl. 12:32

När allt är betalväggar är det endast propaganda och fake news som är gratis

Sverige går mot valår och vi kan vara redo för massiv propaganda och fake news för att så maximal splittring i valet. Samtidigt lägger "seriösa nyhetstjänster" sina nyheter, rent av debattartiklar, ledarsidor och krönikor, bakom betalväggar och kan alltså inte nå fram till de som matas med propagandan och falska nyheter.
SVT och Sveriges Radio är "gratis" (=tvångsfinansierat) och inte bakom betalvägg.

Sydsvenskan - 28 mar 11 kl. 06:30

För gott för att vara gratis?

Idag börjar tidningsjätten New York Times att ta betalt av sina läsare på webben.
Idag börjar tidningsjätten New York Times att ta betalt av sina läsare på webben. Besökarna kan fortfarande läsa tjugo artiklar i månaden gratis.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 09:55

Så här ser en vanlig dag ut i vänstermediaViktor Adolfsson

Jag vaknar 05.45 av att Stefan Löfven hälsar mig godmorgon via appen jag laddade ner förra veckan. Dags att bege sig till jobbet i mediefabriken.

Nyheter 24 - 24 maj 12 kl. 15:36

Nu ska dejtingsajterna stoppas från att locka med "gratis"


NYHETER24 GRANSKAR DEL 2. Först registrerar du dig - sen måste du betala för att kunna ta kontakt med andra. Anmälningarna mot dejtingsajterna blir allt fler och nu vill Konsumentverket att flera bolag ska ändra sin information.

YLE - 31 okt 13 kl. 16:08

Tidningsguru: Det var fel att ge bort artiklarna gratis på webben

Tidningarna gjorde bort sig då de för tio år sedan började erbjuda artiklar gratis på webben. Nu är det svårt att börja ta betalat för det som har varit gratis i tio år, säger Peter Fellman, chefredaktör på affärstidningen Dagens Industri i Sverige. Varför går det dåligt för så många tidningar i Norden just nu?

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 15:20

Gratis film är frestande. Men lagarna gäller också på nätet.

Efter att polisen slagit till mot Swefilmer stänger sajten, som erbjudit olagligt strömmad film. Det kan vara på tiden. Swefilmer har varit igång sedan 2011, men är bara en i en vildvuxen flora av piratsajter där film erbjuds utan avgift för konsumenten och utan ersättning för upphovsmannen.

Sydsvenskan - 29 jul 15 kl. 15:20

Gratis film är frestande. Men lagarna gäller också på nätet.

Efter att polisen slagit till mot Swefilmer stänger sajten, som erbjudit olagligt strömmad film. Det kan vara på tiden. Swefilmer har varit igång sedan 2011, men är bara en i en vildvuxen flora av piratsajter där film erbjuds utan avgift för konsumenten och utan ersättning för upphovsmannen.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:01

Utbildningsdirektör: Läromedel kan bli gratis genom digitalisering

Digitaliseringsprocessen i skolorna har löpt långsamt, men potentialen är enorm, anser direktören för svenskspråkig utbildning Gun Oker-Blom. Det kan vara nyckeln till avgiftsfria läromedel för andra stadiet. Digitalisering av läromedel och undervisning var en av de största reformerna i den nya läroplanen som trädde i kraft för ett år sedan.

YLE - 23 sep 14 kl. 19:17

Seniorkort kan ge gratis busstur i Vasa

Ett seniorkort som berättigar till gratis bussturer, simhallsbesök och användningen av stadens motionssalar kan bli verklighet i Vasa. Men helt gratis blir seniorkortet ändå inte. Seniorkortet är ett förslag av Vasas äldreråd.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Inget tillskott till kommunerna i övergångsbudgeten

Tillskottet på fem miljarder kronor till kommunerna uteblir i övergångsregeringens budgetproposition. Det skriver Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP) på DN Debatt i en presentation av propositionen. Ministrarna nämner inget om sänkt pensionärsskatt eller höjda anslag till försvaret..

DN - 11 timmar sedan

Flera kommuner dröjer med att enas om styren

I 18 kommuner från Skåne till Jämtland är det fortfarande oklart hur styret ska se ut efter valet. ”Läget är komplicerat i många kommuner”, säger statsvetaren David Karlsson, som samtidigt konstaterar att det ligger mindre prestige i att bryta blockpolitiken i kommunerna än i riksdagen..

DN - 12 timmar sedan

Riksdagen röstar nej till Kristersson

I en historisk omröstning på tisdagsmorgonen röstade riksdagen nej till Moderaternas partiledare Ulf Kristersson som statsminister.  Detta efter att de rödgröna, Centerpartiet och Liberalerna röstade emot honom. Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna röstade för honom.

DN - 15 timmar sedan

Detta händer efter onsdagens omröstning i riksdagen

På onsdagen röstar riksdagen om Ulf Kristersson (M) som statsminister. DN förklarar i fem frågor vad som är att vänta i rikspolitiken den närmsta tiden..

DN - Igår: 19:42

L-toppen Maria Arnholm: ”Andra alternativ måste nu prövas”

Om L-ledaren Jan Björklund vill gå fram med en annan lösning än Alliansen måste han söka mandat hos partirådet. Nu kontaktar partiledningen partirådsombuden en och en.  ”Andra alternativ måste nu prövas, i första hand en samverkan mellan hela Alliansen och Miljöpartiet”, skriver partisekreteraren Maria Arnholm i ett internt brev som DN tagit del av.

DN - Igår: 17:07

SD röstar ja till Kristersson

Sverigedemokraterna beslutade på tisdagskvällen att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister..

DN - Igår: 14:47

Chatta med DN:s Ewa Stenberg om regeringsbildningen

Klockan 9 på onsdagen röstar riksdagen om Ulf Kristersson (M) som ny statsminister, men allt tyder på att förslaget röstas ned. Hur lång tid kan det ta innan Sverige får en regering? Vilka partier är den troligaste lösningen på regeringsfrågan och vem kan bli statsminister?

DN - Igår: 11:09

Kristersson: ”En tung dag för Alliansen”

Den moderata partiledaren Ulf Kristersson skriver på Facebook att han är ”frustrerad” över Centerpartiets besked att man tänker rösta nej till honom som statsminister på onsdag.  ”Kunde C rösta på den gula avstå-knappen och därmed släppa fram Stefan Löfven och en S/Mp-regering tillsammans med V för fyra år sedan, borde de rimligen kunna göra det även för mig och en regering med M och Kd imorgon”, skriver han. .

DN - I förrgår: 12:28

Ewa Stenberg: Nu gör Ulf Kristersson det han lovade att låta bli

Riksdagens talman Andreas Norlén gav på måndagen besked om att Ulf Kristersson (M) kandiderar i statsministeromröstningen med en M+KD-regering. DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg svarar på tre frågor..

DN - I förrgår: 12:06

M och SD inleder politiskt samarbete i Staffanstorp

M inleder SD-samarbete i ytterligare en kommun. ”Moderaterna och Sverigedemokraterna har enats om en gemensam politisk inriktning för den kommande mandatperioden för Staffanstorps kommun”, skriver Christian Sonesson, (M), och Richard Olsson, (SD) i ett pressmeddelande.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.