Expressen > Nyheter

Tuesday, 20 November, 23:15

Expressen - 19 aug 18 kl. 07:00

Ny trend på barnkalas: Pynta levande hästarAtt färga ponnyhästar har blivit en växande trend bland brittiska barnkalas.Nu har över hundra tusen människor satt ned foten, i protest mot behandlingen som beskrivs som ”grym”.– Det här är en stötande trend som poppat upp över hela Storbritannien, säger Sophie Tomlinson, som start en namninsamling mot barnkalasen, till Manchester Evening News..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storbritannien, Sophie Tomlinson, Manchester Evening News

Dela artikeln

4648 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny trend, barnkalas, Pynta, levande, hästar
SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:26

Dags att tala klarspråk om Växjös levande city

I egenskap av handlare i Växjö centrum under många år vill jag ge min osminkade bild av verkligheten. En verklighet som aldrig uttalas från politiskt håll. Trots år av arbetsgrupper och projekt så minskar handeln i city till många politikers förvåning.

BT - 18 dec 14 kl. 06:41

Färre bränder orsakas av levande ljus

Sedan 1998 har antalet bränder orsakade av levande ljus minskat med en tredjedel. – Det har minskat även här i Borås, säger räddningstjänstens Mats Hermansson. Vid den här tiden på året för tio år sedan var räddningstjänsten i Borås ute på bränder som orsakats av levande ljus var och varannan dag.

Aftonbladet - 02 apr 11 kl. 07:47

Pynta din jycke

Djurplågeri eller konst?Extrem hundgrooming är en ny trend i USA..

Dalarnas tidningar - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

ÖstersundsPosten - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

BT - 06 jun 14 kl. 14:30

Nytt barnkalas blev en succé på Stora torget

Nationaldag och barnkalas är en bra kombination. Stora torget fylldes med glada människor när Borås City testade sitt nya koncept. – Vi har inte så starka traditioner i Sverige när det gäller nationaldagsfirande samtidigt som de flesta familjer är lediga och gärna vill göra något kul tillsammans.

BT - 23 jan 11 kl. 08:03

Fixa barnkalas ? inte alltid så festligt

Barnen planerar, önskar och frossar i förväntningar ? föräldrarna våndas. Det blir dyrt, det skapar konflikter i skolan och risken för besvikelse lurar alltid i bakgrunden.

SVT - 12 apr 11 kl. 08:55

Äta levande djur - ny trend

Tidigare har det handlat om extrema smakupplevelser som rå mat, till exempel lammhjärna - men nu ska det vara levande bläckfisk, sjöborre och larver. Och nu är New York-trenden på väg till Europa..

Kristianstadsbladet - 14 jun 12 kl. 10:00

Barnkalas på fotbollsplanen

Om man tillräckligt länge blåser luft i en ballong så spricker den, förr eller senare. Det vet varenda kotte som varit på barnkalas. Lite för många sportjournalister och supportrar ?

Sydsvenskan - 21 nov 15 kl. 04:00

En given biprodukt av surrande trend

Det var naturligtvis bara en tidsfråga. De senaste årens stora bitrend har fått sin givna biprodukt. Nu kommer mjöden, det uråldriga honungsvin som vi här i Sverige mest förknippar med vikingar, och som ingen nu levande människa har någon särskild relation till.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna våldtogs av kollega – nu får hon lämna jobbet

Den provanställda kvinnan våldtogs av sin kollega på advokatbyråns sommarfest i tidigare i år.Kvinnan blev sjukskriven och mannen dömdes till två års fängelse i tingsrätten.Nu meddelar ledningen att kvinnan inte får jobba kvar på byrån, enligt DN..

Expressen - 1 timme sedan

Student i Lund tjänade stora pengar på högskolefusket

Den 21-årige studenten bodde i lägenhet – men hade en spade i källaren.Så hittade polisen 1,6 miljoner i kontanter som mannen tjänat på fusket kring högskoleprovet.Pengarna låg nedgrävda i 21-åringens svärföräldrars trädgård..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i krasch – skadeläge okänt

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till Siöcronagatan i Helsingborg på tisdagskvällen.Två personbilar har kolliderat på platsen.Skadeläget är ännu okänt..

Expressen - 2 timmar sedan

Norléns okända förslag: Låt kungen utse statsministern

Här är talmannen Andreas Norléns okända riksdagsmotion: För elva år sedan ville han att kungen skulle få mer makt och ta över talmannens uppgift att föreslå en ny statsminister – och han motiverade:”Talmannen är en politiker och kan därmed misstänkas för att favorisera sina egna partivänner.”I dag säger Andreas Norlén till Expressen att han har ändrat sig..

Expressen - 2 timmar sedan

Forskarna: Nej, det är inte fettet som gör dig tjockare

Du blir inte vad du äter.Ungefär så kan man sammanfatta de nya forskarrönen från Köpenhamn som slår fast att en fet diet inte leder till fetma.– Man kan äta mycket fett utan negativa konsekvenser, säger Bente Kiens, professor vid Köpenhamns universitet..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump lojal med saudiske kronprinsen – trots mordet på Khashoggi

Donald Trump har uttalat sitt orubbliga stöd för Saudiarabien trots kronprinsens misstänkta inblandning i mordet på journalisten Jamal Khashoggi.Men han tar inte ställning i skuldfrågan:”Det kan mycket väl vara så att kronprinsen hade kunskap om denna tragiska händelse – kanske hade han det och kanske han inte hade det!”.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna var för långsam – sparkas av Skatteverket

Efter sju år med ideliga konflikter, omplaceringar och ett arbete i synnerligen lågt tempo som ändå innehöll grava misslyckanden fick Skatteverket nog.Kvinnan på kontoret i Göteborg har nu fått sparken efter ett beslut av myndighetens personalansvarsnämnd. .

Expressen - 3 timmar sedan

Rekordmånga kunder har anmält Postnord

Felskickad post och nya avgifter har resulterat i en kritikstorm mot Postnord – och rekordmånga anmälningar. Hittills har det inkommit totalt 350 anmälningar till Konsumentverket. Det är mer än en fyrdubbling jämfört med hela förra året.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens jakt på spår efter Lelle Hildebrand

Turnéledaren Lelle Hildebrand försvann spårlöst för nästan 20 år sen.Polisen misstänker att han mördats och har nu koncentrerat sökandet till ett stenbrott i Östra Göinge.Dykningarna där återupptogs på tisdagen och utredningsledaren hoppas hitta spår efter den försvunne Lelle i vattnet..

Expressen - 3 timmar sedan

Rån mot apotek – gärningsmannen jagas

En ensam gärningsman har rånat ett apotek på en mindre ort i Jönköpings län.Polisen söker nu efter rånaren, bland annat med hundpatrull..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.