Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 23:05

Expressen - 19 aug 18 kl. 07:00

Ny trend på barnkalas: Pynta levande hästarAtt färga ponnyhästar har blivit en växande trend bland brittiska barnkalas.Nu har över hundra tusen människor satt ned foten, i protest mot behandlingen som beskrivs som ”grym”.– Det här är en stötande trend som poppat upp över hela Storbritannien, säger Sophie Tomlinson, som start en namninsamling mot barnkalasen, till Manchester Evening News..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storbritannien, Sophie Tomlinson, Manchester Evening News

Dela artikeln

4647 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny trend, barnkalas, Pynta, levande, hästar
SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:26

Dags att tala klarspråk om Växjös levande city

I egenskap av handlare i Växjö centrum under många år vill jag ge min osminkade bild av verkligheten. En verklighet som aldrig uttalas från politiskt håll. Trots år av arbetsgrupper och projekt så minskar handeln i city till många politikers förvåning.

BT - 18 dec 14 kl. 06:41

Färre bränder orsakas av levande ljus

Sedan 1998 har antalet bränder orsakade av levande ljus minskat med en tredjedel. – Det har minskat även här i Borås, säger räddningstjänstens Mats Hermansson. Vid den här tiden på året för tio år sedan var räddningstjänsten i Borås ute på bränder som orsakats av levande ljus var och varannan dag.

Aftonbladet - 02 apr 11 kl. 07:47

Pynta din jycke

Djurplågeri eller konst?Extrem hundgrooming är en ny trend i USA..

Dalarnas tidningar - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

ÖstersundsPosten - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

BT - 06 jun 14 kl. 14:30

Nytt barnkalas blev en succé på Stora torget

Nationaldag och barnkalas är en bra kombination. Stora torget fylldes med glada människor när Borås City testade sitt nya koncept. – Vi har inte så starka traditioner i Sverige när det gäller nationaldagsfirande samtidigt som de flesta familjer är lediga och gärna vill göra något kul tillsammans.

BT - 23 jan 11 kl. 08:03

Fixa barnkalas ? inte alltid så festligt

Barnen planerar, önskar och frossar i förväntningar ? föräldrarna våndas. Det blir dyrt, det skapar konflikter i skolan och risken för besvikelse lurar alltid i bakgrunden.

SVT - 12 apr 11 kl. 08:55

Äta levande djur - ny trend

Tidigare har det handlat om extrema smakupplevelser som rå mat, till exempel lammhjärna - men nu ska det vara levande bläckfisk, sjöborre och larver. Och nu är New York-trenden på väg till Europa..

Kristianstadsbladet - 14 jun 12 kl. 10:00

Barnkalas på fotbollsplanen

Om man tillräckligt länge blåser luft i en ballong så spricker den, förr eller senare. Det vet varenda kotte som varit på barnkalas. Lite för många sportjournalister och supportrar ?

Sydsvenskan - 21 nov 15 kl. 04:00

En given biprodukt av surrande trend

Det var naturligtvis bara en tidsfråga. De senaste årens stora bitrend har fått sin givna biprodukt. Nu kommer mjöden, det uråldriga honungsvin som vi här i Sverige mest förknippar med vikingar, och som ingen nu levande människa har någon särskild relation till.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rykte: Annika Falkengren tänkbar chef för skandalomsusade Danske Bank

SEB:s tidigare chef Annika Falkengren pekas ut som storfavorit att ta över rodret på Danske Bank.Den skandalomsusade bankens nuvarande vd meddelade sin avgång på onsdagen på grund av penningtvättskandalen..

Expressen - 15 minuter sedan

Karolinska hyrde in konsulter – för 133 miljoner kronor

Mellan 2015 och 2018 hyrde Karolinska universitetssjukhuset in konsulter och tillfälliga toppchefer för 133 miljoner kronor, skriver DN.En genomsnittlig heltidstjänst från konsultbolaget Nordic Interim AB har kostat sjukhuset 4 miljoner kronor om året – och upphandlingen kan dessutom vara olaglig..

Expressen - 15 minuter sedan

Riksdagsledamot för S: ”Vi är beredda till kompromisser”

Lawen Redar (S) var en av gästerna i onsdagskvällen ”Bara Politik” i Expressen TV.Riksdagsledamoten från Järva norr om Stockholm menar att ”det pågår ett ordkrig mellan blocken”, och öppnar upp en dörr:– Vi är beredda att sätta oss i kompromisser och förhandlingar..

Expressen - 45 minuter sedan

"Finns en misstänkt för Oxiebränderna"

En man i 20-årsåldern som tidigare suttit häktad för anlagda bränder i Oxie är polisens huvudmisstänkte för den senaste tidens pyromandåd, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen sköt tillbaka vid bråk i Köpenhamn

Dansk polis öppnade på onsdagskvällen eld mot en bil på Nørrebro, uppger nyhetsbyrån Ritzau.Skott avfyrades mot poliserna från bilen och de besvarade elden. En person har förts till sjukhus..

Expressen - 2 timmar sedan

Gry, 24, skickade uppgiften till läraren – då kom paniken

Gry Rydberg, 24, var nöjd med uppgiften när hon mejlade sin lärare sent på kvällen.Nästa dag insåg hon att hon hade skickat fel dokument.Då kom paniken.

Expressen - 2 timmar sedan

Okänd man försökte locka med sig barn

En okänd man ska ha försökt plocka upp ett barn på väg hem från fritids, rapporterar SVT Nyheter Väst.Men då använde sig barnet av ett listigt trick – och mannen försvann.– Det är väldigt imponerande säger Anders Persson, stationsbefäl vid Falkenbergspolisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Postnord slarvade bort Sven-Arnes, 66, paket

Sven-Arne Adolfsson specialbeställde en skylt från Holland och väntade på leveransen från Postnord.Något paket kom aldrig och Sven-Arne upplever att informationen har varit undermålig.– Det står att paketet är på väg någonstans – men ingen vet var, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Amazon släpper åtta nya produkter med Alexa

Är du också trött på att tappa bort kontroller och behöva fibbla med tröga knappar? Snart kan det bli ett minne blott! Enligt CNBC ryktas det om bland annat en mikrovågsugn utrustad med Amazons röststyrda AI-assistent Alexa.

Expressen - 2 timmar sedan

Fel person släpptes ur häktet – befäl döms

Vakthavande befäl vid Kronobergshäktet kontrollerade inte personnumret på en man satt häktad och skulle släppas fri. I stället släpptes en annan man ut med snarlikt efternamn. Nu döms befälet till 10 500 kronor i dagsböter och tjänstefel, skriver SVT Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.