Expressen > Nyheter

Saturday, 16 February, 06:55

Expressen - 19 aug 18 kl. 07:00

Ny trend på barnkalas: Pynta levande hästarAtt färga ponnyhästar har blivit en växande trend bland brittiska barnkalas.Nu har över hundra tusen människor satt ned foten, i protest mot behandlingen som beskrivs som ”grym”.– Det här är en stötande trend som poppat upp över hela Storbritannien, säger Sophie Tomlinson, som start en namninsamling mot barnkalasen, till Manchester Evening News..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storbritannien, Sophie Tomlinson, Manchester Evening News

Dela artikeln

4648 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny trend, barnkalas, Pynta, levande, hästar
SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:26

Dags att tala klarspråk om Växjös levande city

I egenskap av handlare i Växjö centrum under många år vill jag ge min osminkade bild av verkligheten. En verklighet som aldrig uttalas från politiskt håll. Trots år av arbetsgrupper och projekt så minskar handeln i city till många politikers förvåning.

BT - 18 dec 14 kl. 06:41

Färre bränder orsakas av levande ljus

Sedan 1998 har antalet bränder orsakade av levande ljus minskat med en tredjedel. – Det har minskat även här i Borås, säger räddningstjänstens Mats Hermansson. Vid den här tiden på året för tio år sedan var räddningstjänsten i Borås ute på bränder som orsakats av levande ljus var och varannan dag.

Aftonbladet - 02 apr 11 kl. 07:47

Pynta din jycke

Djurplågeri eller konst?Extrem hundgrooming är en ny trend i USA..

BT - 06 jun 14 kl. 14:30

Nytt barnkalas blev en succé på Stora torget

Nationaldag och barnkalas är en bra kombination. Stora torget fylldes med glada människor när Borås City testade sitt nya koncept. – Vi har inte så starka traditioner i Sverige när det gäller nationaldagsfirande samtidigt som de flesta familjer är lediga och gärna vill göra något kul tillsammans.

Dalarnas tidningar - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

ÖstersundsPosten - 28 nov 14 kl. 02:18

Polisen: "Pynta med polkagrisar"

Antalet utryckningar på grund av levande ljus ökar under adventsdagarna. Det räcker med en kortare glömska för att branden ska vara ett faktum..

BT - 23 jan 11 kl. 08:03

Fixa barnkalas ? inte alltid så festligt

Barnen planerar, önskar och frossar i förväntningar ? föräldrarna våndas. Det blir dyrt, det skapar konflikter i skolan och risken för besvikelse lurar alltid i bakgrunden.

SVT - 12 apr 11 kl. 08:55

Äta levande djur - ny trend

Tidigare har det handlat om extrema smakupplevelser som rå mat, till exempel lammhjärna - men nu ska det vara levande bläckfisk, sjöborre och larver. Och nu är New York-trenden på väg till Europa..

Kristianstadsbladet - 14 jun 12 kl. 10:00

Barnkalas på fotbollsplanen

Om man tillräckligt länge blåser luft i en ballong så spricker den, förr eller senare. Det vet varenda kotte som varit på barnkalas. Lite för många sportjournalister och supportrar ?

Sydsvenskan - 21 nov 15 kl. 04:00

En given biprodukt av surrande trend

Det var naturligtvis bara en tidsfråga. De senaste årens stora bitrend har fått sin givna biprodukt. Nu kommer mjöden, det uråldriga honungsvin som vi här i Sverige mest förknippar med vikingar, och som ingen nu levande människa har någon särskild relation till.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Eivor, 51 om valprånet: ”Trodde jag skulle dö”

Kennelägaren Eivor Nilsson, 51, blev överfallen i sitt hem och rånad på sex golden retriever-valpar.Under fredagen häktades tre personer misstänkta för dådet.– Det var den värsta mardröm du kan tänka dig, säger Eivor Nilsson..

Expressen - 10 minuter sedan

Så blev Kate orsaken till Harrys hjärtekross

Prins Harrys förflutna är fyllt av brustna hjärtan.Nu pekas hertiginnan Kate ut som en orsak till uppbrotten med två av Harrys före detta flickvänner, skriver Express.– Hon var hemma och tittade på Kates besök i Oceanien, det blev ett uppvaknande, säger en nära källa, enligt Express..

Expressen - 15 minuter sedan

S vill hålla igen om migration framöver

Januariavtalet gör migrationspolitiken mer liberal. Utrymmet för fler lättnader är mycket litet, anser migrationsminister Morgan Johansson (S).Socialdemokraternas linje i utredningen om migration kommer att vara att hålla igen..

Expressen - 30 minuter sedan

Snöstorm på ingång – SMHI orkanvarnar

Det blir riktigt hårt väder i den nordligaste delen av landet, med orkanvindar i fjällen och stora mängder snö.SMHI har klass 2-varningar utfärdade för norra Norrlands fjälltrakter och inland.– Det kan vara direkt livsfarligt att vara i fjällen, säger meteorologen Nils Holmqvist till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Så sprids Thunbergs klimatstrejk över världen

Ett halvår efter att Greta Thunberg startade sin strejk för klimatet har hon fått följare runt hela världen.Tusentals följer den unga svenskans exempel – en av hennes Twitter-anhängare har kartlagt alla skolstrejker i Google Maps, skriver Buzz Feed News.Och nu läxar Greta Thunberg upp den brittiske premiärministern..

Expressen - 1 timme sedan

Maten som gör dig hjärnfrisk – och ger dig ett bra minne

En friskare hjärna och ett förbättrat minne – rätt mat är inte bara bra för kroppen utan även för vår hjärna.– Vi har en tendens att dela på kroppen och hjärnan, säger näringsfysiologen Kristina Andersson..

Expressen - 1 timme sedan

Republikanen utmanar Trump i valet 2020

Donald Trump utmanas i presidentvalet 2020 av en politiker ur sitt eget parti.Den tidigare Massachusetts-guvernören William Weld planerar att ställa upp i valet som republikan, enligt Associated Press.Det blir första gången sedan 1992 som en president ställs inför en betydande utmanare från det egna partiet, enligt AP..

Expressen - 3 timmar sedan

Äpple kan fälla hungrig tjuv

En tjuv tog sig in i en villa på Österlen, rotade igenom huset och tog sig därifrån med såväl tv och dator som kryddburkar och en påse mjöl. Och någonstans mitt i rånet passade hen på att äta ett äpple, ett Ingrid Marie från ett fruktfat i villan, skriver Ystads Allehanda..

Expressen - 5 timmar sedan

Expressens annonsaffär ökar för sjätte året i rad

Expressen får fler läsare, tittare – och annonsörer. Reklamförsäljningen fortsätter att öka och var 2018 den högsta någonsin.– En anledning är att vi har lyckats automatisera våra säljflöden in i en programmatisk köp- och säljstruktur.

Expressen - 6 timmar sedan

”Trodde jag miste honom där och då”

Allsvenske spelaren Niklas Busch Thor drabbades av ett kraftigt epilepsianfall.Hustrun Ebba Busch Thor var då beredd på att avgå som partiledare för Kristdemokraterna.Nu berättar hon om skräckupplevelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.