Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 14 November, 22:30

Liknande nyheter

Taggar: 72-åringny , ägaretill , fastigheten, Klövervägen8 i , Grevie prislappen 10 900 000 kronor
Skånskan - 28 sep 15 kl. 15:00

42-åring prejade polisen av vägen

Malmö När 42-åringen kände sig blockerad på Yttre ringvägen gjorde han en gir med sin BMW mot polisbilen så att den gick av vägen och voltade.Biljakten började sedan polisen fått larm om en misstänkt rattfyllerist vid Shellmacken i Lockarp.
42-åringen struntade helt i polisernas markering att han skulle stanna.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 02:55

Hus i Ludvigsborg har fått nya ägare – 850 000 kronor blev priset

Ludvigsborg Fastigheten på adressen Rödklövervägen 10 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Köpare är Lars Jonas Svensson, 30, och Amanda Linnéa Olsson, 31, och säljare är Leif Åke Svensson. Köpet blev klart i maj 2018 och priset blev 850 000 kronor.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 09:00

70 kvadratmeter stort hus i Ludvigsborg sålt till nya ägare

Ludvigsborg Petra Lizlott Jönsson, 45, och Gunnar Mattias Langryd, 36, är nya ägare till fastigheten på Fulltoftavägen 66 i Ludvigsborg. Huset byggdes 1931 och har en boyta på 70 kvadratmeter Säljare är Jonas Åkesson och Karin Amanda Maria Bergeå. Affären blev klar i juli 2018 och köpesumman blev 2 440 000 kronor.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 15:45

154 kvadratmeter stort kedjehus i Höör sålt till ny ägare

Höör Frank Schill, 72 år, är ny ägare till kedjehuset på adressen Klövervägen 11 i Höör. Huset byggdes 1973 och har en boyta på 154 kvadratmeter. Säljare är Jeanette Bodil Thérese Magnusson och Pär Olle David Hedvall.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 13:20

Nya ägare till hus i Häljarp – köpesumman 2 600 000 kronor

Huset på Rödklövervägen 9 kostade så här mycket..

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 08:00

Markägare fördröjer Åsnens nationalpark

En handfull markägare är svårflirtade. De släpper inte till varken mark eller vatten för att en nationalpark i Åsnen ska kunna bildas. Efter att ursprungliga utredningsområdet för nationalparken har krympts med mer än en tredjedel så tvingas projektledarna också skjuta på den planerade invigningen ett helt år.

YA - 20 jul 13 kl. 06:30

Godsägare döms betala halv miljon

Gustav Hagemann von Levachoff får betala nästan en halv miljon till Telia i rättegångskostnader. Godsägaren hade stämt två Telia-bolag på drygt tio miljoner kronor men förlorade i tingsrätten. ?

Nyan - 14 jun 15 kl. 08:30

Webb-tv: Vägen till Ö-spelen – del 2

BORDTENNIS. Han är söderkisen som lirade i samma klubb som en av sportens allra största och blev Öspelsmästare på Åland. Hon är ryskan som flyttade till Kiruna som 15-åring och har spelat elitseriebordtennis i över ett decennium.

Barometern - 07 aug 13 kl. 07:45

Södra vägen knäckfråga för universitet i hamnen

Hittills har 23 yttranden om detaljplaneförslaget för Ölandshamnen kommit in. Den stora knäckfrågan är trafiken på Södra vägen. ?

BT - 20 dec 14 kl. 10:53

Hon ska visa vägen till hälsa för personer med ätstörning

Louises arbetsplats finns i gamla Solhemsfastigheten som en gång i tiden utgjorde den stora långvårdskliniken i Borås. I dag finns här delar av regionförvaltningen och Närhälsans stora rehabiliteringsmottagning – och alltså även verksamheten Louise arbetar med, ätstörningsenheten för vuxna som bara funnits sedan ett år tillbaka. Lokalerna liknar många andra mottagningar: här finns tjänsterum, samtalsbås, avslappningsrum.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hagelin trejdad till Los Angeles

Pittburghspelaren Carl Hagelin är inte en Pittsburghspelare längre. Under onsdagen trejdades den svenske forwarden till Los Angeles i utbyte mot Tanner Pearson. Det blev totalt knappt fyra säsonger, med två Stanley Cup-titlar, för Hagelin i Pittsburgh..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

60-talshus på 110 kvadratmeter sålt i Viken – priset: 475 000 kronor

För fem månader sedan såldes ett annat hus bara några hundra meter bort..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ineffektiva Röglejuniorer föll tungt

Tränaren: "Det här var tufft och inte riktigt rättvist.".

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Apple och demokrater sänkte börsen i New York

Fortsatt oro för att Apples försäljning av Iphones har bromsat in kraftigt. Men också farhågor om att lagstiftningen i den amerikanska finanssektorn ska skärpas när Demokraterna får majoriteten i kongressens representanthus. Det är de huvudsakliga förkl.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Storseger för Sävehof – Höör vann igen

Först vann herrarna överraskande mot Kristianstad. Sedan fullbordade damerna en lyckad handbollskväll i Partille när de vann stort, och långt ifrån lika överraskande, mot Skövde med 33–17 i handbollsligan. Och det var en laginsats som gjorde det.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bollnäs vann Hälsingederbyt

Känslorna rann över till slut i Hälsingederbyt mellan Bollnäs och Broberg/Söderhamn, när en spelare i vardera lag fick grovt matchstraff på övertid. Där och då var dock bandymatchen redan mer eller mindre avgjord då Bollnäs ledde med 5–2, vilket också b.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kuba tar hem läkare från Brasilien

Kuba tar hem tusentals av landets läkare som arbetar i Brasilien efter att den nye brasilianske presidenten Jair Bolsonaro anklagat Kuba för att utnyttja sina egna medborgare. Enligt ett program som pågått i flera år har Kuba skickat utbildade läkare ti.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Brandlarmet gick – sedan kom målfyrverkeriet

Tre mål på 23 sekunder. När Leksand slog Oskarshamn med 7–4 i hockeyallsvenskan.så var den första halvan av den 12:e spelminuten en minst sagt händelserik sådan.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

"Lilla huset på prärien"-skådis död

Den amerikanska skådespelaren Katherine MacGregor, mest känd för sin roll som Harriet Oleson i tv-serien "Lilla huset på prärien" är död, skriver AP. MacGregor började sin karriär som dansare i New York innan hon valde att utbilda sig till skådespelare..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vandrande migranter når USA:s gräns

Hundratals av de migranter som vandrat genom Centralamerika har nått fram till gränsen mellan Mexiko och USA. I den mexikanska staden Tijuana har runt 800 migranter anlänt. På andra sidan gränsen har USA:s försvarsminister Jim Mattis varit på plats för.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.