Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 17 January, 03:20

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 18 kl. 05:55

72-åring ny ägare till fastigheten på Klövervägen 8 i Grevie – prislappen: 10 900 000 kronorFörsäljningen av fastigheten på Klövervägen 8 i Grevie är nu klar..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Klövervägen, Grevie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 72-åringny , ägaretill , fastigheten, Klövervägen8 i , Grevie prislappen 10 900 000 kronor
Skånskan - 28 sep 15 kl. 15:00

42-åring prejade polisen av vägen

Malmö När 42-åringen kände sig blockerad på Yttre ringvägen gjorde han en gir med sin BMW mot polisbilen så att den gick av vägen och voltade.Biljakten började sedan polisen fått larm om en misstänkt rattfyllerist vid Shellmacken i Lockarp.
42-åringen struntade helt i polisernas markering att han skulle stanna.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 02:55

Hus i Ludvigsborg har fått nya ägare – 850 000 kronor blev priset

Ludvigsborg Fastigheten på adressen Rödklövervägen 10 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Köpare är Lars Jonas Svensson, 30, och Amanda Linnéa Olsson, 31, och säljare är Leif Åke Svensson. Köpet blev klart i maj 2018 och priset blev 850 000 kronor.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 09:00

70 kvadratmeter stort hus i Ludvigsborg sålt till nya ägare

Ludvigsborg Petra Lizlott Jönsson, 45, och Gunnar Mattias Langryd, 36, är nya ägare till fastigheten på Fulltoftavägen 66 i Ludvigsborg. Huset byggdes 1931 och har en boyta på 70 kvadratmeter Säljare är Jonas Åkesson och Karin Amanda Maria Bergeå. Affären blev klar i juli 2018 och köpesumman blev 2 440 000 kronor.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 15:45

154 kvadratmeter stort kedjehus i Höör sålt till ny ägare

Höör Frank Schill, 72 år, är ny ägare till kedjehuset på adressen Klövervägen 11 i Höör. Huset byggdes 1973 och har en boyta på 154 kvadratmeter. Säljare är Jeanette Bodil Thérese Magnusson och Pär Olle David Hedvall.

Skånskan - 12 jan 19 kl. 16:12

Nya ägare till 316 kvadratmeter stor villa i Eslöv

Eslöv Jonas och Sandy Carlqvist, 39 och 29 år, är nya ägare till den 316 kvadratmeter stora villan på adressen Jens Mogens Väg 12 i Eslöv. Säljare är Dragan och Karina Ann-Charlott Andrejic’. Ägarskiftet blev klart i december 2018 och köpesumman blev 6 100 000 kronor, 19 304 kronor per kvadratmeter.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 13:20

Nya ägare till hus i Häljarp – köpesumman 2 600 000 kronor

Huset på Rödklövervägen 9 kostade så här mycket..

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 08:00

Markägare fördröjer Åsnens nationalpark

En handfull markägare är svårflirtade. De släpper inte till varken mark eller vatten för att en nationalpark i Åsnen ska kunna bildas. Efter att ursprungliga utredningsområdet för nationalparken har krympts med mer än en tredjedel så tvingas projektledarna också skjuta på den planerade invigningen ett helt år.

YA - 20 jul 13 kl. 06:30

Godsägare döms betala halv miljon

Gustav Hagemann von Levachoff får betala nästan en halv miljon till Telia i rättegångskostnader. Godsägaren hade stämt två Telia-bolag på drygt tio miljoner kronor men förlorade i tingsrätten. ?

Nyan - 14 jun 15 kl. 08:30

Webb-tv: Vägen till Ö-spelen – del 2

BORDTENNIS. Han är söderkisen som lirade i samma klubb som en av sportens allra största och blev Öspelsmästare på Åland. Hon är ryskan som flyttade till Kiruna som 15-åring och har spelat elitseriebordtennis i över ett decennium.

Barometern - 07 aug 13 kl. 07:45

Södra vägen knäckfråga för universitet i hamnen

Hittills har 23 yttranden om detaljplaneförslaget för Ölandshamnen kommit in. Den stora knäckfrågan är trafiken på Södra vägen. ?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pontus Åberg byter klubb

Forwarden Pontus Åberg lämnar Anaheim och går till Minnesota, uppger NHL på sin sajt. Åberg har stått för 19 poäng under sin första säsong för klubben, varav elva mål. Åberg är inför bytet Anaheims näst bästa målskytt, tillsammans med Ondrej Kase bakom.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

NHL lägger World Cup-planer på hyllan

Det ser inte ut att bli någon World Cup i ishockey nästa år. NHL uppger att man inte går vidare med planerna på att arrangera World Cup i ishockey nästa år, efter ett möte med spelarfacket. NHL:s representanter mötte spelarfacket på onsdagen, lokal tid,.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ingen ny norsk abortlag

Det blir ingen ändring av abortlagen i Norge, uppger VG. Kristelig Folkeparti (KRF) förhandlar om en plats i Norges borgerliga regering och hade som krav att en ändring skulle ske. Men enligt VG har KRF fått ge sig, och i stället fått gehör för andra hj.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Inget spel för Pettersson

Vancouvers svenske stjärna Elias Pettersson missar även nattens match mot Edmonton. Men mycket tyder på att Pettersson kan vara på isen mot Buffalo på fredag. En knäskada har stoppat stjärnan från spel i tre matcher, och lagets tränare Travis Green hade.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ymnigt snöfall hela natten

Snön fortsätter att falla över södra Norrland under natten. – Vi har det här lågtrycket som har gett nederbörden i går. Det rör sig långsamt österut under natten.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hundratusentals strejkar i Tunisien

Tunisiens största fackförbund, UGTT, genomför en endagsstrejk i dag. Beskedet kommer efter att samtal med regeringen strandat om höjda löner för 670 000 statligt anställda. Strejken påverkar flygplatser, hamnar, skolor, sjukhus, statlig media och övriga.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tre flerfamiljshus evakuerade

Branden i en lägenhet i Skövde har spridit sig via taket till ytterligare två flerfamiljshus. – Den är inte under kontroll på något sätt, säger vakthavande polisbefäl Göran Carlbom till TT. Tre trevåningshus har evakuerats och polis, räddningstjänst och.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Rios nationalmuseum öppnar igen

Brasiliens nationalmuseum i Rio de Janeiro har öppnat sin första utställning efter den stora brand som förstörde museet förra året. Museu Nacionals första utställning på över fyra månader visar fossiler och ben som hittats i Antarktis och bland föremåle.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Hozier släpper nytt album

Den irländske artisten Hozier släpper ett nytt album, skriver NME. Hozier, vars fullständiga namn är Andrew Hozier-Byrne, släppte sitt senaste album "Hozier" för mer än fyra år sedan, då med monsterhiten "Take me to church". Det nya albumet "Wasteland,.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kraftig brand i flerfamiljhus

Det brinner kraftigt i en lägenhet i Skövde. – Jag vet inte hur många personer som påverkats eller om någon är skadad, säger vakthavande polisbefäl Göran Carlbom till TT. Hela trevåningshuset har evakuerats och polis, räddningstjänst och ambulans är på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.