DN > Nyheter

Friday, 21 September, 11:33

Liknande nyheter

Taggar: DN gratulerar, Daniel, Bell, violinist
DN - 04 okt 17 kl. 09:58

DN gratulerar: Daniel Lindeberg, bagare och konditor

Nyckeln till den perfekta bullen stavas extra allt, vad gäller smör, socker, ältning och jäsning. Nu delar stjärnkonditorn Daniel Lindeberg med sig av sina bulltips i en ny bok..

DN - 31 okt 17 kl. 14:45

DN gratulerar: Daniel Sjölin, författare & programledare

Det har gått tio år sedan Daniel Sjölin gav ut ”Världens sista roman” som han då menade var hans absolut sista. Men samtidigt som barnen blivit större har längtan efter det konstnärliga skrivandet ökat..

DN - 04 nov 17 kl. 07:00

DN gratulerar: Daniel Kindberg, Östersunds FK

Östersunds FK:s starke man, har han kallats. Ordföranden och affärsmannen Daniel Kindberg gillar att ha många järn i elden, men fotbollen ligger honom extra varmt om hjärtat..

DN - 07 jul 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Daniel Birnbaum, chef för Moderna museet

För det mesta är Moderna museets chef Daniel Birnbaum sorglös, i synnerhet när han får umgås med konstnärer vars verk överraskar. I höst överraskar han själv genom att debutera som författare..

DN - 26 jul 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Daniel Paris, bloggare och föreläsare

För åtta år sedan blev Daniel ”Paris” Afshinnejad känd för svenska folket när han vann programmet ”Ung och bortskämd”. I dag är han en flitigt anlitad radio- och tv-profil som jobbar på att öka mångfalden i medievärlden..

NT - 07 mar 12 kl. 10:17

Ung violinist får pris

Violinisten Daniel Migdal, 26 år, får Anders Walls Giresta-stipendium på 100 000 kronor. Trots sin unga ålder har Daniel Migdal redan spelat med bland andra Sveriges Radios symfoniorkester och Kungliga Filharmonikerna samt turnerat som kammarmusiker framför allt i Europa. Tack vare stipendiet kan han fortsätta sina pågående studier vid Hochschule für Musik i Basel..

Dalarnas tidningar - 11 jan 16 kl. 12:52

Polstjärnepriset till Daniel Thorell

Daniel som bor i Åkersberga har rötter både i Björbo/Dala-Floda och Enviken. Mamma Inger Sandin Thorell är ex-operasångerska från Björbo och pappa är Bo-Gustav Thorell är violinist och Kunglig Filharmoniker från Enviken..

Dagen - 01 okt 11 kl. 11:32

Tv-jätte köper dramaserie skriven av Rob Bell

Tillsammans med en av de ledande personerna bakom tv-serien ?Lost? har pastorn och författaren Rob Bell skrivit manus till en ny dramaserie som nu köps in av tv-jätten ABC.

Dagen - 11 mar 11 kl. 03:00

Jonas Eveborn: Bell väjer inte från svåra ämnen

- Jag uppskattar främst Rob Bell för hans passion för Guds ord och fokus på att den kristna tron får konsekvenser för hela livet.

Det säger Jonas Eveborn, pastor i Linköpings missionsförsamling.
Eveborn har läst mycket av Rob Bell, lyssnat på många av hans predikningar och även besökt Mars Hill Bible Church.

Skånskan - 29 dec 15 kl. 14:00

Violinist som helst inte pratar om musik

Personligt TONSPRÅK. Han vill helst inte prata om musik, Franciszek Lejczak. Han tycker att det lätt låter pretentiöst, att det handlar om två olika språk som inte går att översätta sinsemellen.

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Pojke påkörd av tåg är död

Pojken som på fredagsmorgonen kördes på av ett tåg i Köping har avlidit. Polisen är tydlig med att det rör sig om en olycka..

DN - 10 minuter sedan

Sju viktiga händelser i Bokmässans historia

Sedan 1985 har Bok & Biblioteksmässan tjusat och frustrerat det litteraturintresserade Sverige. DN Kultur listar några hållpunkter genom åren..

DN - 15 minuter sedan

Konsertrecension: Wilmer X är fortfarande så ovanliga i all vanlighet

Trots att Wilmer X har spelat amerikansk rotrock på skånska sen 70-talet och gärna brer på brett med Chuck Berry-riff är det i mångsidigheten som deras verkliga styrka ligger..

DN - 15 minuter sedan

Showrecension: Peter Jöbacks ”Med hjärtat som insats” lovar för mycket

I Peter Jöbacks nya show på Cirkus susar karriärens hållplatser förbi, men hans gestaltning blir svagare när han måste luta sig mot poplåtar snarare än musikalroller..

DN - 30 minuter sedan

Har du koll på tränarna i allsvenskan?

Allsvenskan i fotboll går in i slutspurten säsongen 2018. Några lag slåss i toppen, andra i botten. Du kanske har koll på spelarna men vad vet du om tränarna?

DN - 30 minuter sedan

Populärt – men dyrt – att höra Obama föreläsa

Barack Obama drar fulla hus när han kommer på besök till ett möte med norska näringslivstoppar. Men det kostar. Den som vill vara med på en gruppbild med den förra presidenten får betala över 36.

DN - 30 minuter sedan

Esa Teittinen begär 23 miljoner i skadestånd

Esa Teittinen satt oskyldigt dömd för mord i åtta år. Nu kräver han 23 miljoner i skadestånd i ansökan som har lämnats in till Justitiekanslern..

DN - 45 minuter sedan

Erik Helmerson: Gör ”Expedition Robinson” av talmansvalet

Alliansen har enats om en gemensam talmanskandidat, erfar SvD. Ytterligare ett steg i ett politiskt spel som är lika ovärdigt som ointressant..

DN - 45 minuter sedan

Minnesord: Iréne Lederhausen

Som tidigare meddelats har Iréne Lederhausen, Stockholm, avlidit i en ålder av 80 år. Hon efterlämnar sonen Mats, sonhustru Jessica, fyra barnbarn, tre barnbarnsbarn och nära vänner..

DN - 1 timme sedan

Helena Lindblad: Namnmagi öppnar drömfabrikens portar men ger ingen talanggaranti

Helena Lindblad om Hollywoods mäktigaste dynastier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.