DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 13:43

DI - 18 aug 18 kl. 17:09

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villaHuset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Ulla, Bertil Köhler

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från utdömd, rivningskåktill Sveriges , vackraste, villa

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

18-årslägsta för omförhandling av bolån i USA

Antalet amerikaner som valde att omförhandla sina bolån föll till lägsta nivån sedan december 2000 under förra veckan..

DI - 15 minuter sedan

Elbilsmässan växer så det knakar

De stora internationella bilsalongerna har det tufft när flera tillverkare väljer att inte ställa ut. Men en bilmässa som växer rejält är elbilsmässan Ecarexpo som fyrfaldigar utställningsytan på Svenska Mässan i Göteborg..

DI - 15 minuter sedan

Oljan återhämtar sig men terminerna indikerar fortsatt högt utbud

Oljepriset stiger igen under tisdagen efter dramatiska tapp tidigare i veckan. Men prissättningen på terminsmarknaden indikerar fortsatta risker på nedsidan för det svarta guldet..

DI - 15 minuter sedan

Iphone-fabrikant måste kapa kostnader med 26 miljarder kronor

Taiwanesiska Foxconn Technology Group som tillverkar Apples Iphone ser sig tvungna att kapa sina kostnader med 2,9 miljarder dollar, motsvarande över 26 miljarder kronor, nästa år. .

DI - 30 minuter sedan

Serneke bygger åt Castellum

Byggbolaget Serneke har fått i uppdrag att bygga ett nytt Porsche-center i Jönköping. Den nya bilhallen byggs på uppdrag av Castellum och ordern är värd omkring 55 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Swedbank trålar tre fyndaktier på Oslobörsen

Swedbank lyfter fram tre norska aktier med särskild rallypotential på Oslobörsen. De ska lyfta 37 till 90 procent, anser analytikerna på samarbetspartnern Kepler Cheuvreux..

DI - 45 minuter sedan

Stefan Persson har köpt H&M-aktier för 321 miljoner

Modejätten H&M:s styrelseordförande och huvudägare Stefan Persson har köpt ytterligare drygt 2 miljoner aktier i klädjätten för omkring 321 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. .

DI - 45 minuter sedan

Tydlig diskriminering av afrosvenskar på arbetsmarknaden

Afrosvenskar måste ha forskarutbildning för att komma upp i samma disponibla inkomst som övrig befolkning med treårig eftergymnasial utbildning. Det visar en ny studie som Länsstyrelsen i Stockholm låtit ta fram..

DI - 30 minuter sedan

Rekar: Saab, Swedish Match höjs till köp – säljråd för Goldman Sachs

Försvarskoncernen Saabs aktie har börjat handlas upp en aning efter rapportraset i slutet på oktober. I dag stiger aktien för andra dagen i rad. Analyshuset AlphaValue höjer Saab till köp..

DI - 45 minuter sedan

Goldman Sachs landade 100.000 nätbankskunder på två månader

Goldman Sachs privatkundsinriktade nätbank, Marcus, har enligt tjänstens vd Des McDaid "överträffat alla förväntningar" efter lanseringen i Storbritannien. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.