DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 00:20

DI - 18 aug 18 kl. 17:05

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..
Läs mer på DI

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP:smål En , miljon, solelsanläggningar, år, 2040
Skånskan - 03 dec 15 kl. 09:00

Larmar om slitna idrottsanläggningar

Lund Fastighetsunderhållet av idrotts- och fritidsanläggningar i Lund är eftersatt.
Nu måste kultur- och fritidsnämnden få förstärkning för att klara uppdraget.
Men Genarps och Torna Hällestads idrottsanläggningar får dock inte några pengar.

Dalarnas tidningar - 11 nov 13 kl. 06:15

En halv miljon besökare ger hög belastning

Falu kommun har undersökt hur stort användandet är av kommunens aulor- och idrottsanläggningar. – Allt fler besöker våra anläggningar, och ifjol hade vi nästan en halv miljon besökare, säger Bo Bifrost, administrativ chef på trafik- och fritid..

BT - 08 maj 14 kl. 14:12

Dyrare nota för överbeläggningar

Landstingens nota för överbeläggningar på sjukhusen har stigit markant. I fjol fick landstingen betala totalt 5,1 miljoner kronor i vite, jämfört med 1-2 miljoner kronor tidigare år. Arbetsmiljöverket har skärpt hållningen i syfte att minska arbetsmiljöriskerna med till exempel sängar i korridorerna.

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 14:12

Dyrare nota för överbeläggningar


Landstingens nota för överbeläggningar på sjukhusen har stigit markant. I fjol fick landstingen betala totalt 5,1 miljoner kronor i vite, jämfört med 1-2 miljoner kronor tidigare år. Arbetsmiljöverket har skärpt hållningen i syfte att minska arbetsmiljöriskerna med till exempel sängar i korridorerna.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 14 kl. 16:00

Överbeläggningar ger ännu ett miljonvite

Nu får Helsingborgs lasarett och Region Skåne betala för sommarens överbeläggningar. En miljon kronor närmare bestämt..

DalaDemokraten - 13 apr 15 kl. 08:15

Liten miss kostar en miljon

EU:s handel av utsläppsrätter för växthusgaser berör anläggningar med industri- och energiproduktion, däribland Hedemora Energis fyra anläggningar: Sjukhuset och Åsen i Säter, Hamre och Haggården i Hedemora..

Dalarnas tidningar - 13 apr 15 kl. 08:15

Liten miss kostar en miljon

EU:s handel av utsläppsrätter för växthusgaser berör anläggningar med industri- och energiproduktion, däribland Hedemora Energis fyra anläggningar: Sjukhuset och Åsen i Säter, Hamre och Haggården i Hedemora..

YLE - 12 okt 15 kl. 08:20

Företag vill driva flyktingförläggningar: "Det är okej business"

I Finland finns i dagens läge bara några enstaka privata aktörer i branschen, men intresset för asylmarknaden växer. En privat aktör hittar man vid den förra flygstridsskolan i Kauhava. Den har omvandlats till en flyktingförläggning för 250 personer.

ÖstersundsPosten - 22 dec 16 kl. 14:00

En miljon vardera för satsning på idrottsanläggningar och samlingslokaler i Berg

Sammanlagt 2 miljoner kronor anslår Bergs kommun nästa år till investeringar i idrottsanläggningar och samlingslokaler. Fördelningen av pengarna har nu fastställts av kommunfullmäktige..

Skånskan - 08 mar 18 kl. 21:00

Dessa anläggningar rustas upp först

Sjöbo Kommunens fritidsanläggningar behöver rustas upp för cirka 18 miljoner kronor åren 2011 och 2025.
Vollsjö idrottsplats och Frenningebadet ska rustas upp först. Därefter är det Lövestad idrottsplats och Östra Färsbadets tur.

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 10 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 11 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 12 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 13 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 13 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 14 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 14 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 15 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 15 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.