Sydsvenskan > Sport

Saturday, 22 September, 11:11

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , rån, Agnesfridsvägen
Skånskan - 09 nov 16 kl. 19:08

Krock på Agnesfridsvägen

Malmö SOS har fått larm om en kollision mellan två bilar på Agnesfridsvägen ERWP.fif(0)Skadeläget på platsen är inledningsvis okänt. Larmet kom strax efter klockan 18..

Skånskan - 01 dec 16 kl. 15:39

Larm om bilbrand

Malmö Strax innan klockan halv fyra kommer larm om att en bil brinner vid en busshållplats på Agnesfridsvägen. ERWP.fif(0)Enligt de första uppgifterna är bilen övertänd.

Skånskan - 16 nov 15 kl. 13:13

Ministern räknar med förlängda gränskontroller

Malmö 100 nya poliser har fördelats till gränskontrollerna vid Hyllie. Polisen har även förstärkt sin närvaro vid Migrationsverkets lokaler, efter larm om att många nyanlända avvikit. Inrikesminister Anders Ygeman, som på måndagen besökte Hyllie, räknar med att gränskontrollerna kommer att fortsätta.

Skånskan - 23 nov 15 kl. 12:56

Fortsatt desperat bostadsläge för flyktingarna

Malmö Boendesituationen för Malmös nyanlända flyktingar är fortsatt desperat. Ingen sover ute, lovar Migrationsverket, men även framöver måste man förlita sig på hjälp från framför allt Johanneskyrkan.Cirka 90 personer övernattade i Johanneskyrkan natten till söndagen, där Migrationsverket har bistått med mat, och ungefär lika många sov där natten till måndagen.

Sydsvenskan - 05 jul 12 kl. 16:01

Förare smet efter olycka

Halv fyra på torsdag eftermiddag fick polisen ett larm om en trafikolycka på Agnesfridsvägen vid Jägersro. Två personbilar ska ha kolliderat och efter det ska den ena bilen ha smitit från platsen..

Skånskan - 16 nov 15 kl. 14:13

”Det här är den lätta biten”

Malmö Polisen har även förstärkt sin närvaro vid Migrationsverkets lokaler, efter larm om att många nyanlända avvikit.Under helgen ska människor ha avvikit eller försökt avvika från Migrationsverkets lokaler på Agnesfridsvägen, innan de hunnit registreras för att söka asyl. Därför har polisen stärkt upp sin närvaro även där, berättar Eva-Gun Westford vid polisens informationsavdelning.

Sydsvenskan - 29 jan 18 kl. 18:46

Flera fordon i trafikolycka i Fosie industriområde

Vid klockan 18.34 kom larm om att flera fordon varit inblandade i en trafikolycka på Agnesfridsvägen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flera döda i attack mot militärparad i Iran

Flera människor har dödats och skadats i en attack mot en militärparad i staden Ahvaz i sydvästra Iran, uppger statlig tv enligt Reuters. Enligt uppgifterna ska okända gärningsmän ha öppnat eld under paraden – en av flera pågående runt om i Iran till mi.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Den köttsliga och mystiska kroppen

Julia Bondesson får oss att förstå att kroppen är något sinnligt.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

VM-silvret firades med skumpa och middag

Guldet var inte längre bort än några sekunder, men det var ändå ett VM-silver att fira. Peder Fredricson spillde upp en skvätt skumpa i ett plastglas och fingrade på medaljen. – Oavsett vilken färg så ligger det hårt arbete bakom, många års jobb, säger.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tårgasattack mot polisstation

Polisstationen i Gävle utsattes för ett attentat under natten till lördagen. Vid 01-tiden kastade en okänd gärningsman in en tårgasgranat in i garaget till arrestintaget. – En polisbil var på väg in i arrestintaget och garagedörren öppen när en gärnings.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Grundskolechefen nöjd med rektors agerande efter att elev misshandlat lärare

Elev tog stryptag och sparkade på lärare..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Klartecken för nya bostäder i Professorsstaden

Detaljplanen har till slut vunnit laga kraft..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fängelse för våldtäkt på flicka

En 22-årig man har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka i en lekstuga i Ronneby i juli. Mannen stämde träff med 14-åringen på en lekplats via sociala medier och våldtog där flickan när hennes kompis gick iväg.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Warglyan – nästet som svetsar samman Rödhökarna

Backarna bygger grunden för gemenskapen..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Sent ryck gav Lugi segern: ”Bara lag med stor moral som kan vinna sådana här matcher”

En jämn tillställning slutade med vinst för Lugi..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Påkörd av buss – fick livshotande skador

En man har skadats svårt sedan han blivit påkörd av en buss i Höganäs, skriver Helsingborgs Dagblad. Efter olyckan, som inträffade på fredagseftermiddagen, fördes två personer till sjukhus. En av dem, en man i 55-årsåldern, har livshotande skador, enlig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.