Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 19 February, 11:35

Västerbottens Folkblad - 18 aug 18 kl. 13:57

Skid Row räcker mer än välGenrebeteckningar är ofta problematiska, men i fallet Skid Row har kategoringsförsöken ofta missat målet. Enbart på en ytlig nivå är gruppen förenlig med glam- eller hairmetal: tyngden, attityden och det otyglade soundet var redan från början påtaglig, och denna särprägel har bara stärkts med tiden. Häri ligger också förklaringen till att den samtida inkarnationen av [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Row, Skid Row

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skid, Row, räcker, mer, än, väl
Västerbottens Folkblad - 18 aug 18 kl. 13:57

[PLUS] Skid Row räcker mer än väl

Genrebeteckningar är ofta problematiska, men i fallet Skid Row har kategoringsförsöken ofta missat....

Länstidningen i Jämtland - 26 jan 19 kl. 07:00

Ännu ingen skidåkning i Litsbacken: "Vi vill öppna, men vi vill inte heller skämma ut oss"

Liftarna är redo och backen är vit. Men skidåkningen dröjer. Mer snö behövs för att kunna öppna....

YLE - 02 feb 17 kl. 11:46

Mäkäräinen lovas plats i skid-VM – osäkert om hon reser till Lahtis

Finlands chefstränare Reijo Jylhä kommer högst antagligen att välja Kaisa Mäkäräinen till skid-VM i Lahtis, säger han i en HS-intervju. Hennes deltagande är ändå fortfarande oklart. Kaisa Mäkäräinens vara eller icke-vara i skid-VM i Lahtis har vevats fram och tillbaka under vinterns gång.

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 15 kl. 11:33

Spritsponsrat skid-VM får kritik

De tävlande i skid-VM i Falun går alla i mål med reklam för en rysk vodkatillverkare på bröstet.Företaget Zimnjaja Doroga är en av Fis (Internationella skidförbundets) sponsorer men den tydliga exponeringen av ett spritmärke väcker nu reaktioner, rapporterar både Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten.— Alkoholbranschen i Sverige är helt överens om att man inte gör reklam i samband med idrottsevenemang.

Sydsvenskan - 20 feb 15 kl. 11:33

Spritsponsrat skid-VM får kritik

De tävlande i skid-VM i Falun går alla i mål med reklam för en rysk vodkatillverkare på bröstet.Företaget Zimnjaja Doroga är en av Fis (Internationella skidförbundets) sponsorer men den tydliga exponeringen av ett spritmärke väcker nu reaktioner, rapporterar både Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten.— Alkoholbranschen i Sverige är helt överens om att man inte gör reklam i samband med idrottsevenemang.

YLE - 08 jun 16 kl. 12:03

Strandvall: FIS-gubbarna förstår sig inte på modern skidåkning

”Det är som att gå tillbaka till träklubbor i tennisen”. Matias Strandvall trodde inte att stakningsförbudet skulle gå igenom. Nu blev det ändå så.

DN - 06 nov 17 kl. 09:14

Jens Littorin: Lägg fram bevisen mot de ryska skidåkarna nu!

INBLICK. När fusket blir mer avancerat måste de som ska jaga dopade idrottare hitta nya metoder. Fallen med de ryska skidåkarna som stängts av från OS på livstid väcker frågor om bevis och rättssäkerhet..

YLE - 04 jan 17 kl. 08:46

Kaisa Mäkäräinen vill delta i skid-VM – men måste visa upp sig i världscupen först

Det blir ingen fribiljett för Kaisa Mäkäräinen i Finlands trupp i skid-VM i Lahtis. Chefstränaren hälsar att hon är välkommen – om hon visar att hon håller internationell klass i världscupen. Kaisa Mäkäräinen är världens kanske snabbaste skidåkare – bland skidskyttarna.

Dalarnas tidningar - 09 dec 14 kl. 15:05

DT Puls 15.05: VM-mössan väcker reaktioner

Den officiella VM-mössan för skid-VM i Falun väcker reaktioner. Arrangören har tagit fram en mössa – i Norges färger. Flipp eller flopp?

YLE - 20 feb 17 kl. 16:50

Skidåkarens VM-resa stoppades av tullen i Paris – nu vill profilen rädda Adrian Solano

Venezuelas Adrian Solano ser ut att tvingas stå över skid-VM i Lahtis efter en märklig episod. Åkaren hindrades från att åka vidare i Paris – eftersom myndigheterna trodde att han smugglade droger. Adrian Solano hade ställt in siktet på Lahtis – men en mellanlandning i Paris satte stopp för planerna.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

60 trafikanter stoppades

Polisen genomförde en nykterhetskontroll i Vilhelmina under tisdagsmorgonen. Totalt omkring 60 trafikanter stoppades vid kontrollen å¨Bergbackavägen. Alla förare rapporterades vara nyktra och kunde fortsätta färden utan några anmärkningar..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

[PLUS] Tog över Utemässan – nu satsar de i Lycksele

Utemässan är sen i höstas under deras regi. Nu öppnar också Umeåföretaget ett kontor i Lycksele –....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Replik: ”En rejält bitter eftersmak på biffen”

Svar till insändaren ”Jag tänker fortsätta köra bil och äta kött” i Folkbladet. Förra veckan skrev signaturen Rulle om att han skulle fortsätta köra bil, äta kött som om vi inte levde i de avgörande dagarna i klimatkrisen. Även om Sverige inte är den största utsläpparen per capita släpper vi ut mer än vad planeten […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Vilhelmina i film om ung motorkultur

Vilhelmina är spelplats för en ny film om epa-traktorer, motorkultur och livet som ung i....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Foppa köpte tre lyxbilar på en gång i Umeå

Peter Forsberg slog till tre gånger om. Inte på hockeyrinken, utan hos bilhandlaren. – Det var en bra dag för Porsche Umeå, säger han till Expressen.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Begränsad framkomlighet på E4 hela dagen

Ett broräcke på E4 blev nerkört vid en tidigare olycka. I dag ska det åtgärdas och Trafikverket meddelar att det kommer att vara begränsad framkomlighet på platsen hela dagen. Det är på E4 från Dalkarlså S till Bygdeå som räckesarbetet kommer att ske under tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

En av Polarbröds ägare död

En av Polarbröds huvudägare, chefsstrateg Anna Borgeryd, har avlidit efter en tids sjukdom. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande. – Det är viktigt för ägare och ledning att fortsätta arbetet i Annas anda.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Klart: TV-pucken till Umeå nästa år

Nu står det klart. TV-puckens slutspel 2020 kommer att spelas i Umeå. – Vi känner en stor stolthet....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

”Varför gick slakteriet egentligen i konkurs?”

Många här i norra och mellersta Västerbotten undrar varför slakteriet i Södra Åbyn, Burträsk (Burträskbygdens kött) drevs i konkurs av Bastuträsk Charkuteri. Att man medvetet gjorde det visas bland annat av att man strax före konkursen, i stället för att betala sina leverantörer, löste in en checkkredit som banken aldrig efterfrågat. Någon marknadsföring att tala […].

Västerbottens Folkblad - 14 timmar sedan

[PLUS] Statistiken som talar för och emot Löven – stor genomgång av streckstriden

Hockeyallsvenskan går in i en slutfas och Björklöven huserar på en niondeplats, just under....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.