Sydsvenskan > IT

Thursday, 20 September, 07:09

Liknande nyheter

Taggar: I brexit-tider, täcker, Ray, Daviesav en ny , låt
Helsingborgs Dagblad - 18 aug 18 kl. 13:56

I brexit-tider täcker Ray Davies av en ny låt

Nostalgin i "Time song" är öppen för tolkningar..

Dagens PS - 10 jul 18 kl. 10:33

Ledarkollen: Kaos i Storbritannien

  Idag handlar det mycket om turbulensen runt Brexit i Storbritannien, om Socialdemokraterna och om de instängda barnen i Thailand. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Turbulent i England.

YLE - 12 mar 17 kl. 08:44

Det ryska trollandet ändrar form

Den amerikanska tidskriften Foreign Policy berömmer Finland för att kunna hantera desinformation från Ryssland väl. I Finland är experterna mer anspråkslösa då det gäller förmågan att kunna bekämpa falska nyheter och information som försöker destabilisera. – Att vi skulle vara väl rustade är att ta i, men däremot skulle jag våga säga att i internationell jämförelse har vi funderat på saken mera och identifierat problemen djupare än andra har gjort, säger Max Arhippainen som är kommunikationsdirektör på Försvarsministeriet.

YLE - 30 aug 16 kl. 19:00

Johan Kjellberg: Sannfinländarnas saga långt ifrån all

Sannolikheten för att Sannfinländarna gradvis krymper, och igen blir ett kardborreparti på några ynkliga procent kanske inte blir den snabba process många förväntar sig, eller kanske hoppas på. Sannfinländarna själva fruktar inte att de utplånas från partikartan. När sannfinländska riksdagsgruppen samlades till sommarmöte i Björneborg var bekymmerslösheten över de dåliga siffrorna i de senaste partimätningarna närmast slående.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

På drift i Nuuk

Niviaq Korneliussens debut "Homo Sapienne" är en grönländsk roman i hbtq-miljö..

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Mer förenklat än tillgängliggörande

Katarina Wennstams bok om feminism är lättläst, men saknar större perspektiv..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tre döda i filippinskt jordskred

Minst tre människor har omkommit i centrala Filippinerna, där ett monsunregn som varat i flera dagar orsakat ett jordskred i ett jordbrukssamhälle, meddelar landets myndigheter. – Vi har hittat tre kroppar, De andra fick lindriga skador och har förts ti.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Skjuten kvinna hittad i Järfälla

En kvinna har hittats skottskadad i Järfälla kommun norr om Stockholm. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, är skadad i axeln. – Hon har förts med ambulans till sjukhus, skadeläget är oklart, säger Per Fahlström, presstalesperson hos polisen i region Stockho.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Freskgårds VM-häst Box Qutie död

Landslagsryttaren Anna Freskgårds VM-häst Box Qutie har avlivats. Fälttävlanshästens tillstånd försämrades drastiskt efter skadan hon drabbades av efter terrängritten i lördags. – Jag är förkrossad.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Hundkiss fällde stolpe nära barn

En fallande lyktstolpe var bara meter från att träffa en man och hans två barn. Orsaken till olyckan: frätande hundkiss, enligt energibolaget. Robert Forsström hade varit med sina två barn och ansökt om nya pass på polisstationen i Gävle.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Polisens huvudspår i Oxiebränderna: tidigare häktad – som erkände men släppts

De flesta av de många bränderna i Oxie har tänts på samma sätt och vid liknande tider..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Hoppet växer om ett brexit-avtal

Hoppet växer om ett brexit-avtal – men både EU och Storbritannien manar ändå varandra att göra mer. – Just nu är det lite mer positivt än vad det var innan sommaren. Definitivt mer positivt, säger EU-minister Ann Linde (S).

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Skånetrafiken kan lösa akut tågbrist med pågatåg på fler sträckor

Öresundstågen på sträckan Malmö-Lund-Älmhult kan flyttas till Helsingborg-Malmö-Köpenhamn..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Teliachef: "Udda" förhandla med konkurrent-vd

Det var "naturligt" att närma sig presidenten i Uzbekistan för att etablera sig där. Att förhandla med konkurrentens vd var udda, men han beskrevs som "Mr Telekom" i landet, sade den tidigare Teliachef som var först att förhöras i det stora mutmålet i S.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.