Sydsvenskan > IT

Wednesday, 21 November, 13:21

Liknande nyheter

Taggar: I brexit-tider, täcker, Ray, Daviesav en ny , låt
Helsingborgs Dagblad - 18 aug 18 kl. 13:56

I brexit-tider täcker Ray Davies av en ny låt

Nostalgin i "Time song" är öppen för tolkningar..

Dagens PS - 10 jul 18 kl. 10:33

Ledarkollen: Kaos i Storbritannien

  Idag handlar det mycket om turbulensen runt Brexit i Storbritannien, om Socialdemokraterna och om de instängda barnen i Thailand. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Turbulent i England.

YLE - 12 mar 17 kl. 08:44

Det ryska trollandet ändrar form

Den amerikanska tidskriften Foreign Policy berömmer Finland för att kunna hantera desinformation från Ryssland väl. I Finland är experterna mer anspråkslösa då det gäller förmågan att kunna bekämpa falska nyheter och information som försöker destabilisera. – Att vi skulle vara väl rustade är att ta i, men däremot skulle jag våga säga att i internationell jämförelse har vi funderat på saken mera och identifierat problemen djupare än andra har gjort, säger Max Arhippainen som är kommunikationsdirektör på Försvarsministeriet.

YLE - 30 aug 16 kl. 19:00

Johan Kjellberg: Sannfinländarnas saga långt ifrån all

Sannolikheten för att Sannfinländarna gradvis krymper, och igen blir ett kardborreparti på några ynkliga procent kanske inte blir den snabba process många förväntar sig, eller kanske hoppas på. Sannfinländarna själva fruktar inte att de utplånas från partikartan. När sannfinländska riksdagsgruppen samlades till sommarmöte i Björneborg var bekymmerslösheten över de dåliga siffrorna i de senaste partimätningarna närmast slående.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Albin Lee Meldau hyllas med europeiskt pris

Albin Lee Meldau var tidigare lite av en doldis för svenska folket, men har blivit ett bekant ansikte för alla som följer årets "Så mycket bättre". Nu tilldelas singer-songwritern den Europeiska Unionens nya pris för populärmusik, Music moves Europe tal.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

George RR Martin: En del har vänt sig mot mig

Vintern dröjer men "Game of thrones"-skaparen George RR Martin tar oss i den nya boken "Eld och blod" åter till Västeros, nu med den draktämjande ätten Targaryen i fokus. – Jag tycker egentligen inte om att skriva, förklarar succéförfattaren när TT träf.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dödssiffran stiger efter självmordsdåd

Antalet dödsoffer efter tisdagens självmordsdåd i en festlokal i Kabul stiger. Minst 55 personer har bekräftats döda och 80 är skadade. Dödssiffran befaras stiga ytterligare, då flera av offren har livshotande skador.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hushållens skulder största risken

Hushållens höga skulder är fortsatt den största risken i svensk ekonomi, enligt Riksbankens nya stabilitetsrapport. Enligt banken är åtgärder inom bostads- och skattepolitiken mest angeläget för att komma tillrätta med problemen. "Det är viktigt att all.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Postnords prognos: 900 000 under helgen

Både julhandeln och readagen Black Friday väntas slå nya rekord i år. Under Black Friday, som infaller på fredag, beräknas svenskarna handla för cirka 6,5 miljarder kronor, enligt Postnords senaste prognos. Det är i linje med Svensk handels bedömning at.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Gall fick debutera för USA mot Italien

Så gick det för MFF-spelarna på landslagsuppdrag..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ny uppfinning renar vatten från kvicksilver

Kvicksilver är enligt WHO ett av de skadligaste ämnena för människors hälsa. Nu har en ny reningsmetod tagits fram som tar bort i princip allt av det farliga ämnet. "Vår metod gör det möjligt att ta bort mer än 99 procent av kvicksilvret i en vattenlösn.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

E6 stängs av efter storkrock

En olycka med flera bilar gör att E6 på onsdagsmorgonen stängs av i södergående riktning vid Löddeköpinge..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Trump välkomnar val av talare vid middag

President Donald Trump ser det som ett "bra första steg för en döende kväll och tradition" att en historiker anlitats till Vita husets korrespondentmiddag 2019. "Den så kallade komikern Michelle Wolfs magplask på Vita husets korrespondentmiddag förra år.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ryssland väntas vinna chefspost i Interpol

Den ryske Interpoltoppen, Aleksandr Prokoptjuk, är förhandstippad att efterträda den försvunne Meng Hongwei som polisorganets högsta höns när dess generalförsamling i dag väljer ordförande i Dubai. Men skarpa varningar höjs för att Kreml genom Prokoptju.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.