Sydsvenskan > IT

Saturday, 16 February, 23:02

Liknande nyheter

Taggar: I brexit-tider, täcker, Ray, Daviesav en ny , låt
Helsingborgs Dagblad - 18 aug 18 kl. 13:56

I brexit-tider täcker Ray Davies av en ny låt

Nostalgin i "Time song" är öppen för tolkningar..

Skånskan - 12 dec 18 kl. 07:00

Bästa tipsen för en god kulturjul

Som vanligt passar kultur - och nöjesredaktionens medarbetare på att tipsa om julklappar som vi själva gärna ger bort - eller kanske önskar oss.Här finns allt från begagnat och årets bästa deckare till en skrämmande scenupplevelse, en trio Kate Bush, en ALMA-vinnare och en blockflöjt?
God Jul!

Dagens PS - 10 jul 18 kl. 10:33

Ledarkollen: Kaos i Storbritannien

  Idag handlar det mycket om turbulensen runt Brexit i Storbritannien, om Socialdemokraterna och om de instängda barnen i Thailand. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Turbulent i England.

YLE - 12 mar 17 kl. 08:44

Det ryska trollandet ändrar form

Den amerikanska tidskriften Foreign Policy berömmer Finland för att kunna hantera desinformation från Ryssland väl. I Finland är experterna mer anspråkslösa då det gäller förmågan att kunna bekämpa falska nyheter och information som försöker destabilisera. – Att vi skulle vara väl rustade är att ta i, men däremot skulle jag våga säga att i internationell jämförelse har vi funderat på saken mera och identifierat problemen djupare än andra har gjort, säger Max Arhippainen som är kommunikationsdirektör på Försvarsministeriet.

YLE - 30 aug 16 kl. 19:00

Johan Kjellberg: Sannfinländarnas saga långt ifrån all

Sannolikheten för att Sannfinländarna gradvis krymper, och igen blir ett kardborreparti på några ynkliga procent kanske inte blir den snabba process många förväntar sig, eller kanske hoppas på. Sannfinländarna själva fruktar inte att de utplånas från partikartan. När sannfinländska riksdagsgruppen samlades till sommarmöte i Björneborg var bekymmerslösheten över de dåliga siffrorna i de senaste partimätningarna närmast slående.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Veteranerna slog tillbaka

Meriterad duo direkt till final och det skånska hoppet lever vidare i Andra chansen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Två av två för Örebro mot Djurgården

En klar förbättring från gårdagen. Men lika många, eller rättare sagt få, poäng på kontot. 0–2 förlusten på Hovet var Djurgårdens andra raka nederlag på två dagar mot Örebro.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

UD tystlåtna kring kännedom om Kinamöte

Turerna runt den svenska Kina-ambassadörens möte med den frihetsberövade förläggaren Gui Minhais dotter och kinesiska representanter fortsätter. UD förtydligar nu sina uppgifter men flera frågor är obesvarade. Utrikesdepartementet och utrikesminister Ma.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Direktrapport från Melodifestivalens tredje deltävling

Håkan Engström kommenterar Melodifestivalens tredje deltävling..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

LB07 föll mot sin gamla mittfältsstjärna

LB07 har haft en tung start på året..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Volden hade Växjö i sitt våld

Succé för Panternmålvakten mot Växjö..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Forsberg i startelvan – då vann Leipzig

Emil Forsberg har fått stora delar av säsongen förstörd av ljumskproblem. Men när hans Leipzig mötte Stuttgart fanns landslagssvensken, som gjort inhopp i lagets fyra senaste matcher, med i startelvan för första gången sedan oktober. Och Forsberg var in.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kulturen vill skrämmas lagom med Hans och Greta

Under fredagen testade förskolebarn den nya lekutställningen på Kulturen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tre påkörda vid Gula västarna-protest

Tre personer har blivit påkörda under en demonstration av Gula västarna i Rouen i norra Frankrike, rapporterar franska medier. Bilder i franska medier visar hur flera människor sitter ner på gatan och tar hand om skadade. Det är ännu oklart vad som orsa.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Dålig start följd av uppförsbacke

Mullsjö tog tidig ledning mot Höllviken och behöll kommandot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.