YA > Nyheter

Wednesday, 21 November, 00:54

YA - 18 aug 18 kl. 10:00

Kraftig ökning av cykelolyckor i StockholmAntalet cykelolyckor har ökat kraftigt i Stockholm. Under första halvåret ökade antalet olyckor med 17 procent jämfört med samma period i fjol, visar siffror från landstinget som DN tagit del av. - Det är farligt att cykla i Stockholm.(TT).
Läs mer på YA
Läs mer om:
Stockholm, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , cykelolyckori , Stockholm
Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

SvD - 02 maj 16 kl. 06:11

Stadsmissionen varnar: Kraftig ökning av fattiga äldre

Stockholms Stadsmission ser en kraftig ökning av fattiga och ensamma pensionärer som söker hjälp i Stockholm. Sedan 2013 har antalet besök på föreningens Äldrecenter, som erbjuder billiga luncher och stöd, ökat från 3 000 om året till över 12 000. – Vi vill kraftigt uppmärksamma det här, säger Rickard Loblom, verksamhetschef..

SN - 18 aug 15 kl. 09:20

Kraftig ökning av drogrelaterade dödsfall

Antalet drogrelaterade dödsfall ökar kraftigt, både bland kvinnor och män. År 2013 rapporterades 589 drogrelaterade dödsfall i Sverige. År 2014 hade antalet stigit till 765, vilket motsvarar en ökning med 30 procent.

Cornucopia - 22 jan 16 kl. 12:13

Kraftig ökning av kortbedrägerier mot Swedbank i december

Foto: SwedbankSwedbanks kunder har drabbats av en kraftig ökning av kortbedrägerier i december månad. Handläggningstiderna har ökat kraftigt.
Normalt har Swedbank fjorton dagars handläggningstid för kortbedrägerier.

SR - 02 jun 17 kl. 15:48

Kraftig ökning av brott mot vapenvila i östra Ukraina

Åter rapporteras en kraftig ökning av antalet brott mot avtalet om vapenvila i krigets östra Ukraina. Enligt OSSE:s oberoende fredsövervakare var det förra veckan en ökning med 45 procent..

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 11:47

Kraftig ökning av LSD i Sverige

Den hallucinogena drogen LSD ökar i popularitet i Sverige. Tullen gjorde nyligen ett tiotal beslag i Malmö ? och fler har gjorts tidigare under året.

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 14:58

Kraftig ökning av missbildade barn i Irak efter invasionen

Det har skett en kraftig ökning av antalet missbildningar hos irakiska barn sedan den amerikanska invasionen av landet. Det visar en ny studie som den brittiska tidningen The Independent har tagit del av.Forskarna anser att det i finns starka bevis för att missbildningarna - bland annat skador på hjärn- och hjärtfunktioner - är en följd av föroreningar som vapen och bombardemang har gett upphov till..

Jönköpingsnytt - 17 dec 12 kl. 09:33

Polisen varnar - kraftig ökning av drogen Spice

Under hösten och vintern har flera polisdistrikt i landet gått ut och varnat för en kraftig ökning av drogen Spice. Drogen är en syntetisk cannabis och kan bestå av olika innehåll, alltifrån örter till pulver..

NT - 16 maj 13 kl. 07:54

Kraftig ökning av drunkningsolyckor

17 personer omkom genom drunkning under april månad i år, visar en preliminär sammanställning från Svenska Livräddningssällskapet. Det är en kraftig ökning jämfört med samma månad förra året, då 9 personer drunknade. Det är drunkning i samband med isolyckor som till stor del ligger bakom ökningen.

Polisen - 23 jul 13 kl. 10:43

Kraftig ökning av bedrägerier

Polisen vill varna för en kraftig ökning av bedrägeribrotten just nu. Exempelvis har Internetbedrägerierna fördubblats sedan 2012..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Explosion i Malmö – bombskyddet inkallat

Strax före midnatt ska en kraftig explosion ha inträffat vid en fastighet vid Rosengård centrum..

YA - 1 timme sedan

Rekordmånga utställare: Här är årets nyheter på julmarknaden

När Johannamuseet bjuder in till sin traditionella julmarknad är det hantverket som står i centrum. I helgen är det dags igen..

YA - 1 timme sedan

Amfetaminpåverkad körde lastbil

När polisen stoppade lastbilen visade det sig att föraren var narkotikapåverkad. Mannen åtalas nu för rattfylleri..

YA - 1 timme sedan

Vildrosor i fokus på säsongsavslutning

Hur man bäst odlar vildrosor handlar söndagens föredrag på Österlens museum om..

YA - 1 timme sedan

Fotboll: Rutinerad duo tar över i Blentarps BK

2018 blev ett jobbigt år för Blentarps BK som slutade med degradering. Nu har klubben gjort klart med en ny tränarduo som ska för upp laget till femman igen, nämligen Mats Jeppsson och Tommy Faltin. Men däremellan finns ett par orosmoln.

YA - 1 timme sedan

Jacob, 19, offrar allt för drömmen: ”Jag ska bli Mr Olympia”

Första tävlingen är avklarad och den slutade i tårar. Glädjetårar. Jacob Anderssons hårda träning och disciplinära leverne hade betalat sig.

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Åsiktskorridoren har smalnat

Det finns detta år något som på politikerspråk kallas ”åsiktskorridoren”. .

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Höjd landstingsskatt är inte lösningen

Alliansen vill höja landstingsskatten. Det kanske behövs som en engångshöjning, om de sänker den igen inom mandatperioden. .

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Häpnadsväckande hur M hanterar hamnfrågan

Att vara inne men ändå ute. Kristina Bendz är den mest fantastiska partiledare med förmågan att aldrig vara underrättad om vad som händer när Ystad och hamnen utvecklas..

YA - 45 minuter sedan

Tonsättaren från Ravlunda har hela världen som publik

Tonsättaren Johannes Jansson fick i våras ett stort verk framfört i Stockholm, och nu hoppas han att denna fredssymfoni ska resa vidare ut i världen. ”Inget är ännu bestämt, men det finns intresse från flera orkestrar.” Jansson är en av fem nominerade till YA:s Kulturpris, och kulturredaktören Sune Johannesson mötte honom i ett samtal om musik och mening.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.