Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 19 November, 10:02

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 18 kl. 10:00

Kraftig ökning av cykelolyckor i StockholmAntalet cykelolyckor har ökat kraftigt i Stockholm. Under första halvåret ökade antalet olyckor med 17 procent jämfört med samma period i fjol, visar siffror från landstinget som DN tagit del av. – Det är farligt att cykla i Stockholm. Många som cyklar.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholm, DN

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , cykelolyckori , Stockholm
Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

SvD - 02 maj 16 kl. 06:11

Stadsmissionen varnar: Kraftig ökning av fattiga äldre

Stockholms Stadsmission ser en kraftig ökning av fattiga och ensamma pensionärer som söker hjälp i Stockholm. Sedan 2013 har antalet besök på föreningens Äldrecenter, som erbjuder billiga luncher och stöd, ökat från 3 000 om året till över 12 000. – Vi vill kraftigt uppmärksamma det här, säger Rickard Loblom, verksamhetschef..

SN - 18 aug 15 kl. 09:20

Kraftig ökning av drogrelaterade dödsfall

Antalet drogrelaterade dödsfall ökar kraftigt, både bland kvinnor och män. År 2013 rapporterades 589 drogrelaterade dödsfall i Sverige. År 2014 hade antalet stigit till 765, vilket motsvarar en ökning med 30 procent.

Cornucopia - 22 jan 16 kl. 12:13

Kraftig ökning av kortbedrägerier mot Swedbank i december

Foto: SwedbankSwedbanks kunder har drabbats av en kraftig ökning av kortbedrägerier i december månad. Handläggningstiderna har ökat kraftigt.
Normalt har Swedbank fjorton dagars handläggningstid för kortbedrägerier.

SR - 02 jun 17 kl. 15:48

Kraftig ökning av brott mot vapenvila i östra Ukraina

Åter rapporteras en kraftig ökning av antalet brott mot avtalet om vapenvila i krigets östra Ukraina. Enligt OSSE:s oberoende fredsövervakare var det förra veckan en ökning med 45 procent..

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 11:47

Kraftig ökning av LSD i Sverige

Den hallucinogena drogen LSD ökar i popularitet i Sverige. Tullen gjorde nyligen ett tiotal beslag i Malmö ? och fler har gjorts tidigare under året.

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 14:58

Kraftig ökning av missbildade barn i Irak efter invasionen

Det har skett en kraftig ökning av antalet missbildningar hos irakiska barn sedan den amerikanska invasionen av landet. Det visar en ny studie som den brittiska tidningen The Independent har tagit del av.Forskarna anser att det i finns starka bevis för att missbildningarna - bland annat skador på hjärn- och hjärtfunktioner - är en följd av föroreningar som vapen och bombardemang har gett upphov till..

Jönköpingsnytt - 17 dec 12 kl. 09:33

Polisen varnar - kraftig ökning av drogen Spice

Under hösten och vintern har flera polisdistrikt i landet gått ut och varnat för en kraftig ökning av drogen Spice. Drogen är en syntetisk cannabis och kan bestå av olika innehåll, alltifrån örter till pulver..

NT - 16 maj 13 kl. 07:54

Kraftig ökning av drunkningsolyckor

17 personer omkom genom drunkning under april månad i år, visar en preliminär sammanställning från Svenska Livräddningssällskapet. Det är en kraftig ökning jämfört med samma månad förra året, då 9 personer drunknade. Det är drunkning i samband med isolyckor som till stor del ligger bakom ökningen.

Polisen - 23 jul 13 kl. 10:43

Kraftig ökning av bedrägerier

Polisen vill varna för en kraftig ökning av bedrägeribrotten just nu. Exempelvis har Internetbedrägerierna fördubblats sedan 2012..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Färre lägenheter byggs

Byggandet av lägenheter minskade till 39 100 lägenheter under de tre första kvartalen, enligt preliminära siffror. Det är en minskning med 16 procent jämfört med motsvarande period 2017, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Förra året påbörjades bygga.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sparkade EVS-profilen ger besked om sin framtid

Här är Fanny Anderssons beslut om sin fortsatta karriär som volleybollspelare..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ökad finsk import av svenska begagnade bilar

Hittills i år har cirka 17 000 begagnade bilar från Sverige importerats till Finland, rapporterar den finländska nyhetsbyrån SPT. Det är en kraftig ökning. För fem år sedan låg den finska importorten på omkring 2 000 bilar per år.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

EU-länder ska enas om brexitavtal

Fisket spökar när de kvarstannande EU-länderna i dag möts för att säga sitt om utkastet till utträdesavtal med Storbritannien. Ett klartecken är ändå att vänta. EU-minister Ann Linde (S) räknar med att "frågetecknen ska rätas ut" under förmiddagens mini.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Expert: Nylander kan få stå över säsongen

Med bara tolv dagar kvar till deadline för spel i NHL säger Sportsnetsexperten Chris Johnston att Toronto kan låta William Nylander stå över spel den här säsongen. – Om det inte blir någon trejd, i förra veckan pratade vi om det faktum att Toronto läser.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Metallica donerar 100 000 dollar

Metallica donerar 100 000 dollar, motsvarande strax över 900 000 svenska kronor, till hjälparbetet kring den brand som rasar i Kalifornien, rapporterar Rolling Stone. Bandet uppmanar också andra att göra vad de kan för att bistå de drabbade. "Vi vill up.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dags för Frillesås hemmapremiär

I kväll är det premiär på tidernas sydligaste bandyarena i elitserien – Sjöaremossen utanför Väröbacka i Varbergs kommun. Nykomlingen Frillesås första hemmamatch, mot Motala, skulle ha spelats den 31 oktober, men då var det för varmt för att lägga is på.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Racinglöftets tuffa STCC-mål

Efter succédebuten hoppas Hugo Nerman på fortsatt samarbete med toppstallet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Seger i gruppfinalen ger Sverige 50 miljoner

Mittfältsstjärnan: En extra krydda när vi har chans att vinna gruppen och gå upp i grupp A i Nations league..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Börsen öppnar uppåt

Stockholmsbörsen stiger i den inledande handeln. Efter några minuters handel hade OMXS-index gått upp 0,1 procent. Verkstadskoncernen ABB drar mest uppåt i kraft av indextyngd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.