DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 06:26

DI - 18 aug 18 kl. 09:07

Efter hårda offensiven – då går Volvo Cars till börsenFör både Geelys grundare Li Shufu och Volvo Cars högsta ledning finns det många skäl att gå vidare med en börsnotering av biltillverkaren. På vägen pågår en raffinerad utspelstaktik för att få investerare att acceptera den önskade skyhöga värderingen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo Cars, Geelys, Li Shufu

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter hårda, offensiven, , går, Volvo, Carstill , börsen
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hårda strider på Aleppos gator

Hårda strider pågick på lördagen i Syriens största stad Aleppo. Regeringsstyrkor gick tidigt på morgonen in i staden med stridsvagnar som understöddes av helikoptrar. Flera områden som kontrolleras av rebeller besköts samtidigt med artilleri.

SVT - 18 okt 16 kl. 07:57

SVT i Irak: Hårda strider i Mosul i natt

Den stora offensiven mot IS-fästet Mosul i Irak går nu in på sin andra dag. Irakiska företrädare berättar för SVT:s utsända om en intensiv natt med hårda strider.

BT - 01 jul 14 kl. 13:11

Ryssland: Offensiven bör avbrytas

Rysslands utrikesdepartement uppmanar Ukrainas regering att avbryta den militära offensiven mot proryska separatister i östra Ukraina, och varnar för att Ukraina kommer att få svara mot sina brott mot civila. Ukrainas president Petro Porosjenko väntade till sista stund innan han meddelade att det ensidiga eldupphöret som löpt ut inte skulle förlängas.- Vi kommer att anfalla och befria vårt land, sade Porosjenko i ett tv-sänt tal.

SR - 13 maj 14 kl. 14:28

Hårda strider mot al-Qaida i Jemen

I Jemen trappas den pågående offensiven mot al-Qaida upp ytterligare. Regeringsstyrkor i samarbete med amerikanska drönarflygplan har attackerat misstänkta al-Qaida mål i över två veckor..

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 14:28

Hårda strider i södra Jemen


Minst åtta soldater och ett tiotal al-Qaidamedlemmar dödades i strider i södra Jemen på onsdagen, när militanta islamister anföll två militärposteringar.Sammandrabbningarna inleddes tidigt på morgonen och varade i flera timmar, enligt militärkällor.Jemens armé inledde en offensiv mot islamistiska rebellgrupper för två veckor sedan.

BT - 14 maj 14 kl. 14:28

Hårda strider i södra Jemen

Minst åtta soldater och ett tiotal al-Qaidamedlemmar dödades i strider i södra Jemen på onsdagen, när militanta islamister anföll två militärposteringar. Sammandrabbningarna inleddes tidigt på morgonen och varade i flera timmar, enligt militärkällor.Jemens armé inledde en offensiv mot islamistiska rebellgrupper för två veckor sedan.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 14 kl. 14:28

Hårda strider i södra Jemen


Minst åtta soldater och ett tiotal al-Qaidamedlemmar dödades i strider i södra Jemen på onsdagen, när militanta islamister anföll två militärposteringar.Sammandrabbningarna inleddes tidigt på morgonen och varade i flera timmar, enligt militärkällor.Jemens armé inledde en offensiv mot islamistiska rebellgrupper för två veckor sedan.

BT - 31 jul 14 kl. 18:58

Offensiven på Gaza fortsätter

EU fördömer beskjutningen av en FN-skola samt en marknad i Gaza, och kräver en utredning av de "oacceptabla" dödsfallen. Även USA uttalar sig hårt om attacken. "Det är oacceptabelt att oskyldiga, tvångsförflyttade civila, som tagit skydd i ett FN-område efter att de uppmanats att evakuera sina hem, har dödats", står det i ett uttalande från EU.

SR - 07 mar 17 kl. 15:17

Hårda strider när irakiska armén avancerar i Mosul

Det är intensiva strider i den irakiska staden Mosul i dag. De mest intensiva sedan offensiven inleddes i oktober..

BT - 01 jul 14 kl. 09:32

Ukraina återupptar offensiven

Ukraina har återupptagit den "aktiva fasen" i offensiven mot proryska separatister i landets östra delar. President Petro Porosjenko meddelade i natt att det ensidiga eldupphör som löpt ut inte skulle förlängas.- Vi kommer att anfalla och befria vårt land, sade president Petro Porosjenko i ett tv-sänt tal.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Politiskt kaos sänker kaffepriset – men bönan är hotad

De internationella kaffepriserna har inför presidentvalet i Brasilien fallit till den lägsta nivån på över tio år. Den billigare bönan är dock en huvudvärk för bönderna och svenska rosterier oroas nu över kaffeproduktionens livskraft..

DI - 15 minuter sedan

Fler får bostad via kommunerna

På tio år har antalet personer som behöver hjälp från sin kommun för att skaffa bostad fördubblats, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: USA-räntor backar

Amerikanska statspappersräntor har sjunkit svagt efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, dollarn handlas samtidigt något svagare mot euron och japanska yen..

DI - 30 minuter sedan

Misstänk miljonfusk utreds i Västsverige

En stor härva med misstänkt rotavdragsfusk utreds i Västsverige, rapporterar  Ekot i Sveriges Radio..

DI - 45 minuter sedan

"Demokratin mår sämre än för tio år sedan”

En dryg vecka efter det svenska valet finns fortfarande ingen ny regering på plats. Forskningsinstitutet Ratios vd Nils Karlson är inte så orolig för själva regeringsbildningen, men vill att svenska företag gör mer för att stärka demokratin i Sverige. Han pekar också ut vad som vore det värsta tänkbara politiska scenariot för näringslivet de närmaste åren..

DI - 1 timme sedan

50 år senare: Warhols skandalsuccé gör comeback

”Warhol 1968” är en utställning om den amerikanske popkonstnären Andy Warhols berömda utställning på Moderna museet i Stockholm för 50 år sedan. En utställning om en utställning alltså..

DI - 1 timme sedan

Detta händer torsdag 20 september

Här är dagens agenda..

DI - 7 timmar sedan

Brittiska bilindustrin varnar för brexit utan avtal

Bilindustrin i Storbritannien kräver att brexitförhandlarna utesluter att utträdet sker utan ett avtal med EU.  Annars riskerar fordonstillverkarna och kunderna extra kostnader på nästan 60 miljarder kronor, enligt den brittiska branschorganisationen SMMT..

DI - 7 timmar sedan

Pompeo vill träffa Nordkoreas utrikesminister nästa vecka

USA:s utrikesminister Mike Pompeo sade på onsdagen att han har bjudit in Nordkoreas utrikesminister Ri Yong Ho till New York nästa vecka.  Det skriver Bloomberg News..

DI - 8 timmar sedan

Volvos plan för att ducka Trumps tullar – flytta produktion till Sverige

Med kinesisk ägare och USA-import från Kina hamnar Volvo Cars i kläm i det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina.  För att parera tullarna är bolaget berett att flytta produktionen av sin bästsäljare XC60 från Kina till Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.