Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 16:37

Expressen - 18 aug 18 kl. 07:00

Polisen hyllas för insatsen – ammade skrikande barnCeleste Ayala är just nu Argentinas kanske mest älskade person – efter sin insats på barnsjukhuset.Utan att tveka började hon amma det skrikande barnet, och för det hyllas hon nu på Facebook, skriver La Nacion..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ayala, Argentinas, Facebook, La Nacion

Dela artikeln

4914 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, hyllasför , insatsen, ammade, skrikande, barn
Expressen - 21 mar 18 kl. 11:30

Polisen hyllas för insatsen mot bilmålvakterna

Bilmålvakter används för att kringgå skulder för till exempel parkeringsböter, och har länge varit ett problem i Sverige. Men polisen jobbar på för att få bort bilarna från gatan.”Rekordet i dag var en skuld på över 640 000”, skriver Polisen i Solna och Sundbyberg i Stockholm efter att ha bärgat bort ett antal bilar..

Västerbottens Folkblad - 10 feb 18 kl. 18:53

Polisen om insatsen på Väven

Joel Berglund vid polisen berättar om insatsen på Väven i Umeå, där två personer fördes till sjukhus efter ett slagsmål..

Expressen - 13 apr 17 kl. 20:38

Polisen hyllas – ger bort nallar till utsatta

Poliser i Stockholm har efter terrordådet fått in blommor, teckningar – och mängder av nallebjörnar.Nu skänker de vidare gosedjuren till barn som blivit utsatta för våld och övergrepp.Nu hyllas Polisen Norrmalm för initiativet..

Expressen - 24 apr 18 kl. 20:40

Polisen hyllas som hjälte efter dramat

Alek Minassian, som misstänks ha dödat tio personer i Toronto under måndagen, siktade mot polisen och sa att han ville bli skjuten. Inte ett skott avlossades, gärningsmannen greps och nu hyllas hjältepolisen av hela Kanada. – Han är omskakad av det som hände och hur stort det har här har blivit.

Nerikes Allehanda - 07 apr 15 kl. 11:17

Pojkar hjälpte polisen - hyllas på Facebook

Här är polisens nya hjältar: William 6 år, och Leopold, 4, Pojkarna hyllas på Facebook efter sina fynd i Varbergaskogen..

SvD - 08 apr 17 kl. 16:16

Polisen hyllas: ”Stolt och tacksam – fantastisk insats”

Så här långt hyllas svensk polis för sin insats efter det misstänkta terrordådet i Stockholm. – Jag är både stolt och tacksam över hur mina kollegor och medlemmar agerat, säger Polisförbundets ordförande Lena Nitz..

GT - 04 feb 16 kl. 18:34

Polisen hyllas efter kritiken mot chefen

Polisinspektör Anders Karlssons svidande kritik mot rikspolischef Dan Eliasson blev på onsdagen en av de mest lästa och delade texterna i landet. Nu översköljs den frispråkige polisen av hyllningar. – Det har ringt kollegor från hela Sverige.

DN - 25 aug 17 kl. 20:16

Nathan Shachar: Katalanska polisen hyllas efter terrordåden

Analys. Vem är duktigast, den spanska eller den katalanska polisen? Den frågan har kommit att överskugga kampen mot terrorismen veckan efter de omskakande händelserna i Katalonien..

Expressen - 01 okt 17 kl. 20:30

Brandmän attackerade av polisen i Barcelona

Här skyddar brandmännen de katalanska väljarna – från polisen.Genom att bilda en mänsklig mur försökte brandmännen stoppa de kravallutrustade poliserna från att nå fram till den civila folkmassan. Nu hyllas insatsen i sociala medier - samtidigt som utrikesministern försvarar polisvåldet.

Polisen - 15 dec 17 kl. 16:38

Första Lynx insatsen genomförd

Första insatsen har varit riktad mot förekomst av illegala vapen i region Mitt. Under fyra dagar har sammanlagt 25 husrannsakningar genomförts och 21 har frihetsberövats. Insatsen har genomförts från Söderhamn i norr till Gotland i söder..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Zina, 23, är nästan blind – blev bortkörd från sittplats

Zina Hatem, 23, har en medfödd synskada och ser ungefär tio procent av normalsyn. Trots sitt handikapp blev hon förra veckan bryskt ivägkörd från en ”prioriterad sittplats” på en SL-buss.– Jag blev jätteledsen, så jag kunde inte sitta kvar, säger hon..

Expressen - 5 minuter sedan

Larm om flera skadade i skjutning i USA

Flera personer har skadats i en skjutning i Aberdeen i USA, rapporterar NBC News..

Expressen - 15 minuter sedan

Här är kommunen där kramar är förbjudna

Kramas på jobbet?Nej, det är förbjudet. I alla fall i danska kommunen Hørsholm.

Expressen - 30 minuter sedan

Jonas, 39, kör flera mil – för att lämna på förskolan

Familjer i Jämjö kommun tvingas åka flera mil om dagen, för att hämta och lämna sina barn på förskolan.Detta efter en miss från kommunens sida.– Det är på många sätt en ohållbar situation, säger föräldern Jonas Falkmyr..

Expressen - 30 minuter sedan

Flera skadade vid skjutning i Maryland

Flera personer uppges ha skadats vid en skjutning i delstaten Maryland i USA, rappoterar NBC. Omfattningen av skadorna är oklara.  .

Expressen - 1 timme sedan

Räddningstjänstens uppmaning om stormen Knud: "Håll er inne"

Kaos i trafiken och skador på byggnader, skog och mark.  Stormen "Knud" som väntas nå Sverige på fredagskvällen kan ställa till med rejäla problem. SMHI har gått ut med klass 2-varningar för flera områden i sydvästra Sverige.

Expressen - 1 timme sedan

Förvirrande sexdoft ska rädda jordgubbar

Genom att spruta ut en förvirrande sexdoft kan jordgubbar räddas undan skadedjuret jordgubbsvecklaren.– Doftbruset blir så starkt att hannarna inte kan hitta honorna, säger Glenn Svensson, forskare på biologiska institutionen på Lunds universitet..

Expressen - 1 timme sedan

Bil brinner i Billesholm Står på parkeringsplats

En bil som står uppställd på Östervångsvägen i Billesholm har börjat brinna.– Vi vet ännu inte hur branden uppstått, säger Calle Persson på polisens ledningscentral i Malmö..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök – polisen söker gärningsman

En man har hittats knivskuren utomhus i Södertälje.Polisen utreder mordförsök och letar nu efter gärningsmannen..

Expressen - 1 timme sedan

Man i 20-årsåldern död i timmerbilsolycka

En timmerbil välte på riksväg 320 vid Sandnäset tidigt på torsdagsmorgonen. Räddningstjänsten kämpade i flera timmar med att få loss föraren – som klämdes fast vid olyckan.   Han liv gick dock inte att rädda, skriver Sundsvalls tidning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.