DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 23:25

DI - 17 aug 18 kl. 22:31

USA-börser: Brant fall för TeslaDe ledande New York-börserna vände uppåt efter en trevande inledning på fredagen och stängde i positivt territorium. Flera rapporterande bolag var i fokus där inte minst varuhuskedjan Nordstrom gav ett styrkebesked. Halvledarbolag tyngde index efter rapporter som inte imponerade på investerare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tesla, New York, Nordstrom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Brant, fallför , Tesla
DI - 28 sep 15 kl. 22:16

New York-börser: Brant fall på Nasdaq

Ett rejält säljtryck präglade handeln på USA-börserna som stängde måndagens session kring dagslägsta..

DI - 24 jan 14 kl. 18:30

USA-börser: Stort fall direkt

De amerikanska börserna noterades på lägre nivåer vid 18-tiden på fredagen, efter att investerarna tagit intryck av nedgångarna på världens börser tidigare under dagen och stora tapp på tillväxtländernas valutamarknader..

DI - 07 jun 17 kl. 22:30

USA-börser: Tungt fall för oljebolagen

USA-börserna som pendlat mellan plus och minus under dagen stannade på en uppgång inför den händelserika torsdagen..

DI - 23 okt 17 kl. 22:33

USA-börser: Avtal tyngde Tesla

New York-börserna började veckan med fortsatt små indexrörelser, men stängde i en fallande tendens och Nordamerika avvek därmed från den något mer positiva tonen i Europa tidigare under dagen..

DI - 02 okt 15 kl. 22:11

USA-börser: Kasinoaktien Wynn rusade 23 procent

En oväntat svag jobbrapport fick USA-börserna på fall i den inledande fredagshandeln, dock gjorde indexen en imponerande återhämtning för att tillslut stänga tydligt på plus..

DI - 08 nov 13 kl. 22:21

USA-börser: Platt fall för Twitter

De ledande amerikanska aktieindexen stärktes på fredagen av sysselsättningsdata som kom in klart bättre än väntat. En tidigareläggning av Federal Reserves tillgångsköp prisades in på räntemarknaden, vilket tyngde energibolag och teleoperatörer..

DI - 04 sep 15 kl. 22:09

USA-börser: Tungt fall i New York

De amerikanska börserna stängde veckan på rött inför långhelgen och måndagens Labor Day-orsakade handelsuppehåll, även om den sista timmen innebar viss återhämtning från tidigare lägstanivåer..

DI - 21 feb 18 kl. 22:44

USA-börser: Fortsatt fall för Wallmart

New York-börserna steg inledningsvis och förstärktes efter Fed-protokollet. I sen handel vände börserna till minus och stängde svagt efter spekulation om att Federal Reserve framöver kommer att strama åt hårdare. .

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 1 timme sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 2 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 3 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 3 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 4 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 4 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 4 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 5 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.