DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 12:48

DI - 17 aug 18 kl. 22:31

USA-börser: Brant fall för TeslaDe ledande New York-börserna vände uppåt efter en trevande inledning på fredagen och stängde i positivt territorium. Flera rapporterande bolag var i fokus där inte minst varuhuskedjan Nordstrom gav ett styrkebesked. Halvledarbolag tyngde index efter rapporter som inte imponerade på investerare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tesla, New York, Nordstrom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Brant, fallför , Tesla
DI - 28 sep 15 kl. 22:16

New York-börser: Brant fall på Nasdaq

Ett rejält säljtryck präglade handeln på USA-börserna som stängde måndagens session kring dagslägsta..

DI - 24 jan 14 kl. 18:30

USA-börser: Stort fall direkt

De amerikanska börserna noterades på lägre nivåer vid 18-tiden på fredagen, efter att investerarna tagit intryck av nedgångarna på världens börser tidigare under dagen och stora tapp på tillväxtländernas valutamarknader..

DI - 07 jun 17 kl. 22:30

USA-börser: Tungt fall för oljebolagen

USA-börserna som pendlat mellan plus och minus under dagen stannade på en uppgång inför den händelserika torsdagen..

DI - 23 okt 17 kl. 22:33

USA-börser: Avtal tyngde Tesla

New York-börserna började veckan med fortsatt små indexrörelser, men stängde i en fallande tendens och Nordamerika avvek därmed från den något mer positiva tonen i Europa tidigare under dagen..

DI - 02 okt 15 kl. 22:11

USA-börser: Kasinoaktien Wynn rusade 23 procent

En oväntat svag jobbrapport fick USA-börserna på fall i den inledande fredagshandeln, dock gjorde indexen en imponerande återhämtning för att tillslut stänga tydligt på plus..

DI - 08 nov 13 kl. 22:21

USA-börser: Platt fall för Twitter

De ledande amerikanska aktieindexen stärktes på fredagen av sysselsättningsdata som kom in klart bättre än väntat. En tidigareläggning av Federal Reserves tillgångsköp prisades in på räntemarknaden, vilket tyngde energibolag och teleoperatörer..

DI - 04 sep 15 kl. 22:09

USA-börser: Tungt fall i New York

De amerikanska börserna stängde veckan på rött inför långhelgen och måndagens Labor Day-orsakade handelsuppehåll, även om den sista timmen innebar viss återhämtning från tidigare lägstanivåer..

DI - 21 feb 18 kl. 22:44

USA-börser: Fortsatt fall för Wallmart

New York-börserna steg inledningsvis och förstärktes efter Fed-protokollet. I sen handel vände börserna till minus och stängde svagt efter spekulation om att Federal Reserve framöver kommer att strama åt hårdare. .

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 30 minuter sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 45 minuter sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 1 timme sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 1 timme sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 1 timme sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 2 timmar sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 2 timmar sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.