DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 20:57

DI - 17 aug 18 kl. 22:31

USA-börser: Brant fall för TeslaDe ledande New York-börserna vände uppåt efter en trevande inledning på fredagen och stängde i positivt territorium. Flera rapporterande bolag var i fokus där inte minst varuhuskedjan Nordstrom gav ett styrkebesked. Halvledarbolag tyngde index efter rapporter som inte imponerade på investerare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tesla, New York, Nordstrom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Brant, fallför , Tesla
DI - 28 sep 15 kl. 22:16

New York-börser: Brant fall på Nasdaq

Ett rejält säljtryck präglade handeln på USA-börserna som stängde måndagens session kring dagslägsta..

DI - 24 jan 14 kl. 18:30

USA-börser: Stort fall direkt

De amerikanska börserna noterades på lägre nivåer vid 18-tiden på fredagen, efter att investerarna tagit intryck av nedgångarna på världens börser tidigare under dagen och stora tapp på tillväxtländernas valutamarknader..

DI - 07 jun 17 kl. 22:30

USA-börser: Tungt fall för oljebolagen

USA-börserna som pendlat mellan plus och minus under dagen stannade på en uppgång inför den händelserika torsdagen..

DI - 23 okt 17 kl. 22:33

USA-börser: Avtal tyngde Tesla

New York-börserna började veckan med fortsatt små indexrörelser, men stängde i en fallande tendens och Nordamerika avvek därmed från den något mer positiva tonen i Europa tidigare under dagen..

DI - 02 okt 15 kl. 22:11

USA-börser: Kasinoaktien Wynn rusade 23 procent

En oväntat svag jobbrapport fick USA-börserna på fall i den inledande fredagshandeln, dock gjorde indexen en imponerande återhämtning för att tillslut stänga tydligt på plus..

DI - 08 nov 13 kl. 22:21

USA-börser: Platt fall för Twitter

De ledande amerikanska aktieindexen stärktes på fredagen av sysselsättningsdata som kom in klart bättre än väntat. En tidigareläggning av Federal Reserves tillgångsköp prisades in på räntemarknaden, vilket tyngde energibolag och teleoperatörer..

DI - 04 sep 15 kl. 22:09

USA-börser: Tungt fall i New York

De amerikanska börserna stängde veckan på rött inför långhelgen och måndagens Labor Day-orsakade handelsuppehåll, även om den sista timmen innebar viss återhämtning från tidigare lägstanivåer..

DI - 21 feb 18 kl. 22:44

USA-börser: Fortsatt fall för Wallmart

New York-börserna steg inledningsvis och förstärktes efter Fed-protokollet. I sen handel vände börserna till minus och stängde svagt efter spekulation om att Federal Reserve framöver kommer att strama åt hårdare. .

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 45 minuter sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 45 minuter sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

DI - 1 timme sedan

Rätt att rösta ja

På onsdagen ska riksdagen rösta om statsministerkandidaten Ulf Kristersson. Han är nederlagstippad. Centerpartiet och Liberalerna har aviserat att de ska rösta nej eftersom de anser att SD får för stort inflytande på Kristerssons regering.

DI - 1 timme sedan

Italiens problem är Italien

Italien och EU är inbegripna i ett budgetpolitiskt chicken race med direkt bäring på en av samtidens stora politiska principfrågor. .

DI - 1 timme sedan

Västra Götaland näst bäst efter Stockholms län

Västra Götaland tar ett kliv upp i rankningen av de Gaselltätaste länen och toppas numera bara av Stockholms län.  Hallands län tappar en placering, trots att antalet Gasellföretag i länet ökar med 18 procent. .

DI - 1 timme sedan

Ingenjörsbyrån Hisland Solutions fokuserar på lagarbete

Handboll, öl och gemensamma värderingar förde samman ingenjörsbyrån Hisland Solutions ägartrio. Med uppdrag inom bland annat självkörande bilar och havsbaserad vindkraft har bolaget vuxit så snabbt att man i år är Gasellvinnare i Västra Götaland..

DI - 1 timme sedan

Lista: Här är årets vinnare i Di Gasell i Västra Götalands län

Totalt har 223 företag kvalat in som Gasellföretag i Västra Götalands län – här är hela listan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.