DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 17:21

DI - 17 aug 18 kl. 22:12

SEC-chefen: Viktigt att överväga halvårsrapporteringJay Clayton, ordförande för den amerikanska finansinspektionen, SEC, har gjort ett uttalande som svar på Donald Trumps Twitter-inlägg tidigare under fredagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEC, Clayton, Donald Trumps Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEC-chefen, Viktigtatt , överväga, halvårsrapportering

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Josab tecknar agentavtal för Mellanöstern och Ryssland

Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions skriver ett agentavtal med Hummelstrade avseende marknadsutveckling och försäljning av Josabs produkter i stora delar av Mellanöstern och Ryssland. .

DI - 15 minuter sedan

Grattis – men nu ökar kraven på företagen

Rankningen Hållbara bolag 2018 visar hur stora bolag arbetar med och kommunicerar sitt hållbarhetsarbete. Men de många mått som finns på marknaden för att mäta insatserna garanterar inte gröna verksamheter, konstaterar Di:s Jenny Stiernstedt..

DI - 15 minuter sedan

Closing Bell sammanfattar dagens stora börshändelser

Skräckindexet VIX stiger, oljan faller och teknikjättarna fortsätter tappa. I tisdagens Closing Bell sammanfattar programledaren Jesper Norberg dagens största börs- och marknadshändelser tillsammans med Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg, och Ulf Petersson, analytiker på Di. Programmet börjar klockan 17.

DI - 15 minuter sedan

Tillflyktsvalutorna yen och schweizerfranc stärks

Marknadssentimentet var negativt på tisdagen, med rejält fallande börser. Yenen och schweizerfrancen gynnades och oljan sjönk. Raset i Bitcoin fortsatte, och kryptovalutan är nu ned 20 procent på två dagar..

DI - 15 minuter sedan

M-profilen: En regering med S och M enda utvägen – "ska upp på bordet nu"

Det är dags att på allvar börja diskutera en regering mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Det anser M-profilen Bo Frank, som är ordförande för kommunfullmäktige i Växjö. ”Vi måste våga tänka nytt för att undvika ett nyval”, säger han.

DI - 15 minuter sedan

Orexos konkurrent rasar i London efter patentbakslag

Brittiska Indivior, som konkurrerar med bolag som Orexo och Camurus inom behandling av opioidberoende, rasade med som mest nästan 50 procent på Londonbörsen under tisdagseftermiddagen. .

DI - 30 minuter sedan

Lööf: "Alliansen ska hålla ihop"

Centerledaren Annie Lööf säger att hon har haft konstruktiva samtal under sina fyra första dagar som sonderare, i försöken att hitta förutsättningar för en ny regering. Det har handlat både om politikområden och om hur en ny regering kan se ut..

DI - 30 minuter sedan

Affärsutvecklingschef i Ambea säljer aktier för 175.000 kronor

Erik Sörensson har på måndagen och tisdagen sålt totalt 2.000 aktier i vårdbolaget Ambea, där han är affärsutvecklingschef. .

DI - 30 minuter sedan

Aktiestrategen: "Ta höjd för fler börssmällar"

Iskylan är tillbaka på världens börser.  En tilltagande konjunkturoro sätter skräck i cykliska storbolag, samtidigt som techfrossan i USA sprider sig. Ta höjd för fler smällar varnar aktiestrategen..

DI - 30 minuter sedan

Fortsatt ned i New York – men upp sedan dagslägsta

De ledande New York-börserna föll brant i tisdagens inledande handel efter måndagens breda nedgångar, men hade vid klockan 16.45 återhämtat sig något efter en bottennotering en halvtimme dessförinnan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.