SVT > Inrikes

Thursday, 20 September, 16:14

Liknande nyheter

Taggar: Kolbitar, handbojoroch en , tårtahär är , kuppernavi , minns

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Löfven: Vill inte spekulera om talman från V

Efter att Vänsterpartiet nu lagt fram en egen kandidat till posten som andre vice talman, är statsminister Stefan Löfven (S) avvaktande till att kommentera beskedet. – Jag tänker inte spekulera, säger Löfven till TT..

SVT - 1 timme sedan

Så jobbar SVT:s meteorologer

Följ med SVT:s meteorolog Nils Holmqvist bakom kulisserna under en vanlig arbetsdag. Vi får kika på såväl datorprogrammen, skjortorna, sminket och studion..

SVT - 2 timmar sedan

Mattias Karlsson: ”Jonas Sjöstedt ljuger och smutskastar vår kandidat”

Sverigedemokraternas bemöter nu Vänsterpartiets utspel i talmansfrågan. – Jonas Sjöstedt står och ljuger och smutskastar vår nuvarande talman och påstår att Björn Söder har åsikter som han inte har, säger Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson till SVT..

SVT - 4 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein: Väntat utspel från V

SVT:s inrikespolitiska reporter Elisbeth Marmorstein är inte särkilt förvånad över vänsterpartiets utspel att föreslå en egen kandidat till posten som riksdagens andre vice talman..

SVT - 5 timmar sedan

Vänsterpartiet håller Presskonferens

Vänsterpartiet håller presskonferens med anledning av valet. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 6 timmar sedan

30 personer misstänks för miljonfusk med rotavdrag

30 personer misstänks för brott och staten ska ha lurats på flera miljoner kronor i en stor härva med misstänkt fusk med rotavdrag, uppger Sveriges radio Ekot..

SVT - 6 timmar sedan

Amazon växer i rekordfart – nu bygger nätjätten i Sverige

Just nu håller nätjätten Amazon på att etablera sig i Sverige. Det är ett av världens största företag som säljer allt från kläder och mat till bilar. Företaget är på väg att bli hela världens affär.

SVT - 9 timmar sedan

Rättegång mot sexbrottsmisstänkt läkare drar igång

Idag drar rättegången mot den läkare som misstänks för flera fall av sexualbrott mot barn igång. Totalt står 52 barn och 18 vuxna som målsägande..

SVT - 11 timmar sedan

Hustak flög i Norge i natt – ny storm på väg mot Sverige

Under onsdagskvällen och natten drog stormen in över Norge. Hustak flög och människor blåste omkull i natt. Nu kommer nästa höststorm – och den drar även in över Sverige på fredagskvällen.

SVT - 16 timmar sedan

Reklam eller genetik – vad är orsaken till ätstörningar?

Vad är det egentligen som orsakar kroppshets hos allt fler ungdomar? Efter uppmärksamheten kring Mia Skäringers nya tv-serie Kroppshets, diskuterades frågan i Aktuellt mellan professorn i psykologi Ann Frisén och psykiatriforskaren Yvonne Hausswolff-Juhlin. – Det finns starka kommersiella intressen i att få oss att känna oss missnöjda, säger Ann Frisén..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.