SVT > Inrikes

Thursday, 25 April, 23:44

SVT - 17 aug 18 kl. 21:58

Kolbitar, handbojor och en tårta – här är kupperna vi minnsSveriges partiledare har haft med sig många märkliga saker till debatterna..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kolbitar, handbojoroch en , tårtahär är , kuppernavi , minns

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Stefan Löfven: Hjärtat talar för att barn inte ska fara illa

Situationen för de barn med Sverigekopplingar som sitter i läger i Syrien efter terrororganisationen IS fall är mycket komplicerad, säger Stefan Löfven. Sverige arbetar för att de ska ha det så bra som möjligt så länge de är där..

SVT - 1 timme sedan

Det gäller för resenärer som köpt biljetter från SAS

SAS-kunder som är oroliga för att en eventuell pilotstrejk kommer påverka deras reseplaner får nu möjlighet att boka om sina biljetter utan extra kostnad. Det meddelar bolaget på sin hemsida..

SVT - 2 timmar sedan

Stefan Löfven: Långt ifrån okomplicerat för mig

Regeringens direktiv för utredningen som ska se över arbetsrätten har fått kritik av bland annat Vänsterledaren Jonas Sjöstedt, som hotar med en misstroendeförklaring. Det hade kunnat vara värre, menar statsminister Stefan Löfven. – Vill han hellre ha en regering ledd av Kristersson med stöd av Sverigedemokraterna?

SVT - 2 timmar sedan

Det här strider SAS och piloterna om

En pilotstrejk på SAS rycker allt närmare. Men vad strider egentligen parterna om? Här ges en förklaring..

SVT - 8 timmar sedan

Hur påverkas politiken i din kommun eller region av EU? Vi reder ut!

SVT:s lokala nyheter tog hjälp av SKL för att reda ut på vilket sätt kommuner och regioners beslut påverkas av EU..

SVT - 5 timmar sedan

Här brinner det i landet

Flera bränder har de senaste dagarna rasat runtom i Sverige. Enligt myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har brandrisksäsongen börjat ovanligt tidigt i år och situationen är allvarlig. På vissa håll fortsätter bekämpningen med stora resurser..

SVT - 7 timmar sedan

Navid och Anneli fick barn med surrogatmamma – kunde inte få hem dottern Cleo, 6 veckor

Navid och Anneli Diehls dotter Cleo föddes av en surrogatmamma i Ukraina. Men när den nya familjen skulle resa tillbaka till Sverige stötte de på patrull i form av Skatteverket. De menade att den nya familjemedlemmen inte kunde få ett eget personnummer.

SVT - 7 timmar sedan

Minskar arvodet till Erik Bengtzboe (M) med 47 000 – efter rättelse av reseräkningar

Erik Bengtzboe (M) kommer att få sitt arvode minskat med cirka 47 000 kronor för ändrade uppgifter om sina reseräkningar. Detta uppger Riksdagförvaltningen på torsdag eftermiddag för SVT Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Flera rasar mot utredningsdirektiven

Regeringens utredningsdirektiv för en modernisering av arbetsrätten har väckt ont blod. Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt hotar att fälla regeringen om förslaget når riksdagen. Även från fackligt håll är kritiken svidande.

SVT - 9 timmar sedan

Skolpolitiker reagerar efter SVT:s granskning: ”Hot och våld i skolan är inte acceptabelt”

Skolpolitiker från flera partier vill se åtgärder efter SVT:s granskning av hot och våld i skolan. Flera har reagerat på utvecklingen av antalet ärenden – och på knivhotet mot gymnasieläraren Judy Jonsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.