DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:22

DI - 17 aug 18 kl. 21:37

Tesla-investerare oroar sig för finansering om bolaget lämnar börsenFlera av Teslas aktieägare har uttryckt sin oro över hur elbilstillverkaren ska finansiera tillväxten om bolaget lämnar börsen. Det skriver Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Teslas, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla-investerare, oroarsig för , finanseringom , bolaget, lämnar, börsen
DI - 31 dec 16 kl. 14:36

Tesla-ägare stämmer bolaget för olyckor

Under gårdagen lämnade Tesla-ägare in en stämningsansökan i U.S. District Court i Kalifornien.

Cornucopia - 03 jul 18 kl. 08:21

Tesla föll på uppnådda produktionsmål

Tesla-aktien rusade initialt på uppnådda produktionsmål för andra kvartalet, men slutade sedan måndagshandeln på minus. Nytt produktionsmål är nu 6 000 Model 3 till slutet av augusti månad.
Dagschart Tesla.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 17:10

Tesla fortsätter leverera - men alltjämt högt värderad

Teslas kvartalsrapport kom in bättre än förväntat, men efter att VD:n Elon Musk sagt åt investerare som inte tål volatilitet att sälja aktien föll aktien hårt, men mindre än vid tidigare ras. Överlag verkar Musk ha tröttnat på de i hans ögon orättfärdiga angreppen på bolaget. Man ska samtidigt komma ihåg att Tesla är det mest blankade bolaget i USA och det finns alltså starka krafter som vill snacka ner kursen för att kunna köpa tillbaka och stänga sina blankningar.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 07:42

Soros plöjer ned 300 miljoner i Tesla

Miljardären och investeraren George Soros har köpt 35 miljoner dollar i obligationer i Tesla, enligt inskickade dokument till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Reuters. Det handlar om konvertibla obligationer som hans Soros Fund Management plockat upp och som löper ut i mars nästa år.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 07:42

Soros plöjer ned 300 miljoner i Tesla

Miljardären och investeraren George Soros har köpt 35 miljoner dollar i obligationer i Tesla, enligt inskickade dokument till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Reuters. Det handlar om konvertibla obligationer som hans Soros Fund Management plockat upp och som löper ut i mars nästa år.

DI - 10 aug 18 kl. 21:13

Tesla kommer vända sig till investerare för att köpa ut bolaget

Tesla kommer att vända sig till ett flertal investerare för att kunna köpa ut bolaget från börsen. Det skriver Bloomberg News..

PrivataAffärer - 20 aug 18 kl. 07:00

Investerare oroliga för finansiering vid avnotering

”Det handlar i slutändan om man har råd att vara ett privat bolag och om man kan hitta finansiering och i så fall vad denna finansiering skulle kosta”, sade Craig Birk, investeringschef på Personal Capital Advisors Corp, som är aktieägare i Tesla med cirka 97.000 aktier i bolaget. Elon Musk har sagt vid flera tillfällen att Tesla inte behöver skaffa mer kapital, men analytiker väntar sig att Tesla behöver flera miljarder dollar ytterligare under kommande år för att finansiera tillväxten, enligt Reuters.

Cornucopia - 30 nov 17 kl. 17:10

GM:s fd ordförande: Tesla mot konkurs

General Motors tidigare ställföreträdande ordförande Bob Lutz menar att Tesla (NASDAQ:TSLA) är på väg mot konkurs i en rätt grinig partsinlaga. Fast kommer han få rätt eller inte?
Dagschart Tesla.

Cornucopia - 03 apr 17 kl. 09:49

Tesla levererar i dubbel bemärkelse

Tesla (NASDAQ:TSLA) har levererat i dubbel bemärkelse. Första kvartalet 2017 bjöd på rekordproduktion av nya bilar, vilket visar på att bolaget både kan expandera försäljning och produktion. Det lovar gott inför försäljningssläppet av den ännu ospecificerade Tesla Model 3.

Cornucopia - 07 feb 17 kl. 13:33

Överlever Tesla Motors jättebebisen Trump?

Frågan huruvida Tesla Motors (NASDAQ:TSLA) överlever Trumpregimen är intressant. Från att ha varit rådgivare till Trump har nu Teslas VD och grundare Elon Musk gått till att skriva en protest mot Trumps inresepolitik och överväger nu att bygga en fabrik i Kina. Tillsammans med Trumps vetenskapsförnekande kring CO2 och klimatförändringar kan rent av Tesla Motors gå i graven om Trump sätter ner foten mot bolaget.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

AAK in och Billerudkorsnäs ut ur europeiskt storbolagsindex

Fettbolaget AAK kommer från och med måndag att vara inkluderat i det europeiska storbolagsindexet Stoxx Europe 600. Det framgår av ett pressmeddelande från indexjätten. .

DI - 45 minuter sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 1 timme sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 2 timmar sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.