Expressen > Nyheter

Wednesday, 14 November, 19:14

Expressen - 17 aug 18 kl. 21:32

Ikväll spelar världsartisten Steve Angello i MalmöVärldsstjärnan Steve Angello avslutar Malmöfestivalen och förväntas slå alla publikrekord.Inför spelningen har han uppmuntrat besökare att ta med sig flaggor för att visa sitt ursprung.– Vi vill hylla mångfalden som är så unik för Malmö, säger Steve Angello i en intervju med Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Angello, Malmö, Steve Angello, Malmöfestivalen, Sydsvenskan

Dela artikeln

184 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikväll, spelar, världsartisten, Steve, Angelloi , Malmö
Uppsalanyheter.se - 07 aug 16 kl. 03:15

Recension: Fulländad rockmusik - En magisk kväll med the Waterboys

Recension: The Waterboys med Mike Scott i spetsen gjorde på lördagskvällen en fulländad spelning på borggården till orangeriet i Botaniska trädgården. Rockmusik kan inte bli så mycket bättre. The Waterboys med Mike Scott i spetsen gjorde på lördagskvällen en fulländad spelning på borggården till orangeriet i Botaniska trädgården.

Uppsalanyheter.se - 28 jun 15 kl. 14:46

Kvalitet och kvantitet av musik - Rootsyfestival på Katalin

Efter att ha njutit av nästan 7 timmars musik på Katalin är intrycken så många att det nästan blir lite svårt att beskriva denna härliga kavalkad av varierande Americana musik med fyra amerikanska artister, ett brittiskt och ett svenskt band. Efter att ha njutit av nästan 7 timmars musik på Katalin är intrycken så många att det nästan blir lite svårt att beskriva denna härliga kavalkad av varierande Americana musik med fyra amerikanska artister, ett brittiskt och ett svenskt band.   Först ut på Katalins scen är det äkta paret Rennie och Brett Sparks från New Mexico, där de säger sig leva bland ugglor och skallerormar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

150 000 svenskar har diabetes utan att veta om det

455 410 personer i Sverige lider av diabetes. Det gör den till en av våra stora folksjukdomar. Men det finns ett stort mörkertal.

Expressen - 15 minuter sedan

Tidigare M-ledaren: Kristerssons chans – så kan han få med sig C och L igen

På onsdagen röstades M-ledaren Ulf Kristersson ner som statsministerkandidat av de egna allianskollegorna C och L. I kvällens "Bara politik" presenterar den tidigare M-ledaren Ulf Adelsohn nu vad som kan vara en sista, möjlig lösning för Ulf Kristersson för att få dem att ändra sig inför en ny omröstning. – Om jag vore partiledare så skulle jag göra så, säger han i programmet.

Expressen - 15 minuter sedan

Jimmie Åkesson gästar ”Bara Politik”

Jimmie Åkesson vill se ett nytt konservativt block i svensk politik – där SD, M och KD ingår. SD valde att rösta ja till M-ledaren Ulf Kristersson i statsministeromröstningen eftersom man ”fått signaler” om att man skulle kunna få ett betydande inflytande över en M+KD-regering. När SD-ledaren gästar ”Bara Politik” i Expressen TV utvecklar han sitt resonemang.

Expressen - 15 minuter sedan

Anna Kinberg Batra firar sitt boksläpp

Ett drygt år efter att Anna Kinberg Batra avgick som partiledare kommer hennes bok om tiden som Moderatledare. Under kvällen hålls releasefest för boken ”Inifrån” på Nedre Manilla på Djurgården i Stockholm. – Jag har lärt mig den hårda vägen att det är väldigt speciellt att vara partiledare, säger Anna Kinberg Batra.

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Man förd till sjukhus efter våldsbrott

En man fördes tidigt på onsdagskvällen till sjukhus efter ett våldsbrott i Kristianstad. Hans tillstånd är inte känt.Polisen utreder händelsen och har i sammanhanget upprättat en avspärrning kring en äldre Volvo på en bensinstation..

Expressen - 1 timme sedan

Löfvens rädsla för att Lööf ska lyckas locka över MP

Ulf Kristerssons nederlag i statsministeromröstningen öppnar för Annie Lööf – trots att M och KD säger nej till hennes regeringsalternativ. Inom Socialdemokraterna är rädslan nu stor för att hon ska lyckas locka över Miljöpartiet till en liten mittenregering.– Vi litar inte alls på Miljöpartiets lojalitet, säger en S-källa..

Expressen - 1 timme sedan

Otäck bild sprids i sociala medier – kommuner agerar

En bild som associerar till skolmördaren i Trollhättan cirkulerar i sociala medier på onsdagen.På bilden finns en textrad där det står: ”Passa er i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med två kniv-emojis”, skriver GP. Nu har både Vänersborgs och Trollhättans kommuner agerat.

Expressen - 1 timme sedan

Trump: Reportrar har inte rätt att komma in i Vita huset

Trumpadministrationen försvarar sitt beslut att återkalla presspasset för journalisten Jim Acosta, rapporterar Bloomberg.Argumentet är att reportrar inte har en konstitutionell rätt att få tillgång till Vita huset..

Expressen - 1 timme sedan

Karins svåra sjukdom  missades – 26 gånger

Karin Eriksson, 38, från Ullared lider av svåra smärtor.Hon åkte in och ut på sjukhuset 26 gånger innan läkarna kom fram till vad det beror på.– Jag svimmade hela tiden och ramlade omkull men de skickade hem mig och sa att ingenting var fel, säger Karin..

Expressen - 2 timmar sedan

Så får du tillbaka pengar på tv-licensen

Du behöver inte göra något för att avsluta din tv-licens.Licensen stoppas automatiskt vid årsskiftet.Här är Radiotjänsts egen information om hur du undviker att få ett utbetalningskort och i stället överskjutande pengar  rakt i på ditt konto..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.