DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 21:25

Liknande nyheter

Taggar: Zlatans, klädmärke, skrotas
Expressen - 17 aug 18 kl. 15:33

Zlatans klädmärke skrotas – satsningen blev för dyr

Zlatans klädmärke A–Z skrotas efter två års verksamhet, skriver Dagens industri.Satsningen blev för dyr uppger tillverkaren..

Skånskan - 17 aug 18 kl. 21:17

Zlatans klädmärke ”A-Z” skrotas

Mode Två år och 210 miljoner i förlust– då läggs Zlatans klädmärke ner. Zlatan Ibrahimovic klädmärke ”A-Z” lanserades stort 2016 och när fotbollsproffset avslöjade affaärsprojektet sa han följande till Sportbladet: – Det kommer att slå ner som ännu en bomb. Men bomben uteblev.

DI - 01 dec 17 kl. 12:28

Zlatans klädsatsning går med förlust

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovics klädsatsning tillsammans med norska Dressman har hittills varit något av en flopp. Enligt årsredovisningen för 2016 var nettoomsättningen för Zlatans klädmärke A-Z 18,5 miljoner kronor, medan rörelseresultatet blev -92,9 miljoner. Det skriver tidningen Market..

DI - 20 maj 16 kl. 09:46

Då släpps Zlatans klädmärke

Zlatan Ibrahimovic lanserar det egna varumärket "A-Z" för sportkläder..

Aftonbladet - 01 dec 17 kl. 14:39

Zlatans klädmärke gick back 92 miljoner

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 18 kl. 16:09

Zlatans klädmärke läggs ned

Anledningen är mångmiljonförluster, rapporterar Dagens industri..

DN - 17 aug 18 kl. 16:55

Zlatans klädmärke läggs ned

Klädmärket A-Z, som har haft Zlatan Ibrahimovic som sin profil, läggs ned. På två år har bolaget bakom märket byggt upp en förlust på 210 miljoner kronor, skriver Dagens Industri. .

Kristianstadsbladet - 06 sep 12 kl. 12:15

Zlatans roll för läsningen

Foto: Sune Johannesson
Sedan februari förra året har David Lagercrantz författarliv handlat om en enda person: Zlatan. På lördag kommer Lagercrantz till Kristianstad Bokfestival för att berätta om boksuccén som har fått stor betydelse på flera plan, inte minst för läsfrämjandet.
Kärleksromanen var nästan klar när David Lagercrantz fick en ny förfrågan från sitt förlag.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 08:00

Zlatans hus blirCarls kåk

Carl Söderbergs köp av Zlatan Ibrahimovics lyxvilla vid Limhamnsvägen i Malmö ger eko långt utanför sportvärlden. Söderberg är det medelklassakademiska svaret på Ibrahimovic. Betydligt mer lågmäld, men hockeystjärnan har samma självklara malmöitiska självsäkerhet som fotbollsstjärnan.

Resume - 24 mar 15 kl. 15:01

Zlatans varumärke hetare än Coca-Cola

Nu är Zlatans varumärke starkare än Coca-Colas. I alla fall sett till hur ofta fotbollsspelaren omnämnts i traditionella medier..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 15 minuter sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 15 minuter sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 45 minuter sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 1 timme sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 1 timme sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

DI - 1 timme sedan

Rätt att rösta ja

På onsdagen ska riksdagen rösta om statsministerkandidaten Ulf Kristersson. Han är nederlagstippad. Centerpartiet och Liberalerna har aviserat att de ska rösta nej eftersom de anser att SD får för stort inflytande på Kristerssons regering.

DI - 2 timmar sedan

Italiens problem är Italien

Italien och EU är inbegripna i ett budgetpolitiskt chicken race med direkt bäring på en av samtidens stora politiska principfrågor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.