DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 23:52

Liknande nyheter

Taggar: Zlatans, klädmärke, skrotas
Expressen - 17 aug 18 kl. 15:33

Zlatans klädmärke skrotas – satsningen blev för dyr

Zlatans klädmärke A–Z skrotas efter två års verksamhet, skriver Dagens industri.Satsningen blev för dyr uppger tillverkaren..

Skånskan - 17 aug 18 kl. 21:17

Zlatans klädmärke ”A-Z” skrotas

Mode Två år och 210 miljoner i förlust– då läggs Zlatans klädmärke ner. Zlatan Ibrahimovic klädmärke ”A-Z” lanserades stort 2016 och när fotbollsproffset avslöjade affaärsprojektet sa han följande till Sportbladet: – Det kommer att slå ner som ännu en bomb. Men bomben uteblev.

DI - 01 dec 17 kl. 12:28

Zlatans klädsatsning går med förlust

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovics klädsatsning tillsammans med norska Dressman har hittills varit något av en flopp. Enligt årsredovisningen för 2016 var nettoomsättningen för Zlatans klädmärke A-Z 18,5 miljoner kronor, medan rörelseresultatet blev -92,9 miljoner. Det skriver tidningen Market..

DI - 20 maj 16 kl. 09:46

Då släpps Zlatans klädmärke

Zlatan Ibrahimovic lanserar det egna varumärket "A-Z" för sportkläder..

Aftonbladet - 01 dec 17 kl. 14:39

Zlatans klädmärke gick back 92 miljoner

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 18 kl. 16:09

Zlatans klädmärke läggs ned

Anledningen är mångmiljonförluster, rapporterar Dagens industri..

DN - 17 aug 18 kl. 16:55

Zlatans klädmärke läggs ned

Klädmärket A-Z, som har haft Zlatan Ibrahimovic som sin profil, läggs ned. På två år har bolaget bakom märket byggt upp en förlust på 210 miljoner kronor, skriver Dagens Industri. .

Kristianstadsbladet - 06 sep 12 kl. 12:15

Zlatans roll för läsningen

Foto: Sune Johannesson
Sedan februari förra året har David Lagercrantz författarliv handlat om en enda person: Zlatan. På lördag kommer Lagercrantz till Kristianstad Bokfestival för att berätta om boksuccén som har fått stor betydelse på flera plan, inte minst för läsfrämjandet.
Kärleksromanen var nästan klar när David Lagercrantz fick en ny förfrågan från sitt förlag.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 08:00

Zlatans hus blirCarls kåk

Carl Söderbergs köp av Zlatan Ibrahimovics lyxvilla vid Limhamnsvägen i Malmö ger eko långt utanför sportvärlden. Söderberg är det medelklassakademiska svaret på Ibrahimovic. Betydligt mer lågmäld, men hockeystjärnan har samma självklara malmöitiska självsäkerhet som fotbollsstjärnan.

Resume - 24 mar 15 kl. 15:01

Zlatans varumärke hetare än Coca-Cola

Nu är Zlatans varumärke starkare än Coca-Colas. I alla fall sett till hur ofta fotbollsspelaren omnämnts i traditionella medier..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 1 timme sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 2 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 3 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 4 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 4 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 4 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 5 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 5 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.