DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:13

Liknande nyheter

Taggar: Zlatans, klädmärke, skrotas
Expressen - 17 aug 18 kl. 15:33

Zlatans klädmärke skrotas – satsningen blev för dyr

Zlatans klädmärke A–Z skrotas efter två års verksamhet, skriver Dagens industri.Satsningen blev för dyr uppger tillverkaren..

Skånskan - 17 aug 18 kl. 21:17

Zlatans klädmärke ”A-Z” skrotas

Mode Två år och 210 miljoner i förlust– då läggs Zlatans klädmärke ner. Zlatan Ibrahimovic klädmärke ”A-Z” lanserades stort 2016 och när fotbollsproffset avslöjade affaärsprojektet sa han följande till Sportbladet: – Det kommer att slå ner som ännu en bomb. Men bomben uteblev.

DI - 01 dec 17 kl. 12:28

Zlatans klädsatsning går med förlust

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovics klädsatsning tillsammans med norska Dressman har hittills varit något av en flopp. Enligt årsredovisningen för 2016 var nettoomsättningen för Zlatans klädmärke A-Z 18,5 miljoner kronor, medan rörelseresultatet blev -92,9 miljoner. Det skriver tidningen Market..

DI - 20 maj 16 kl. 09:46

Då släpps Zlatans klädmärke

Zlatan Ibrahimovic lanserar det egna varumärket "A-Z" för sportkläder..

Aftonbladet - 01 dec 17 kl. 14:39

Zlatans klädmärke gick back 92 miljoner

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 18 kl. 16:09

Zlatans klädmärke läggs ned

Anledningen är mångmiljonförluster, rapporterar Dagens industri..

DN - 17 aug 18 kl. 16:55

Zlatans klädmärke läggs ned

Klädmärket A-Z, som har haft Zlatan Ibrahimovic som sin profil, läggs ned. På två år har bolaget bakom märket byggt upp en förlust på 210 miljoner kronor, skriver Dagens Industri. .

Kristianstadsbladet - 06 sep 12 kl. 12:15

Zlatans roll för läsningen

Foto: Sune Johannesson
Sedan februari förra året har David Lagercrantz författarliv handlat om en enda person: Zlatan. På lördag kommer Lagercrantz till Kristianstad Bokfestival för att berätta om boksuccén som har fått stor betydelse på flera plan, inte minst för läsfrämjandet.
Kärleksromanen var nästan klar när David Lagercrantz fick en ny förfrågan från sitt förlag.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 08:00

Zlatans hus blirCarls kåk

Carl Söderbergs köp av Zlatan Ibrahimovics lyxvilla vid Limhamnsvägen i Malmö ger eko långt utanför sportvärlden. Söderberg är det medelklassakademiska svaret på Ibrahimovic. Betydligt mer lågmäld, men hockeystjärnan har samma självklara malmöitiska självsäkerhet som fotbollsstjärnan.

Resume - 24 mar 15 kl. 15:01

Zlatans varumärke hetare än Coca-Cola

Nu är Zlatans varumärke starkare än Coca-Colas. I alla fall sett till hur ofta fotbollsspelaren omnämnts i traditionella medier..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 45 minuter sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 1 timme sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 2 timmar sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 2 timmar sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.