Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 12:32

Liknande nyheter

Taggar: kan , publicister, använda, Google, Assistent
DI - 23 dec 15 kl. 08:59

Ford kan använda Google i självkörande bilar

Ford för samtal med Google om att använda sökjättens mjukvara i självkörande bilar, uppger personer med insyn för Dow Jones Newswires..

IDG - 28 sep 12 kl. 10:38

Hackare börjar använda Google-språk

Google lanserade programspråket Go för tre år sedan för att bland annat snabba upp parallell datahantering. En rapport från Symantec visar att hackare snappat upp språket. .

IDG - 27 jan 14 kl. 10:41

8 praktiska sätt att använda Google Glass

Googles cyberbrillor förväntas att släppas senare i år, men vad kan de egentligen användas till? Här är åtta användningsområden..

Dagensanalys.se - 23 mar 17 kl. 13:51

Facebook börjar använda ”header bidding” för att konkurrera med Google

Facebooks annonsnätverk meddelar nu att de börjar använda header bidding för att underlätta för publicister att få bästa möjliga pris för sina annonsplatser. I dagens läge vänder sig publicister till ett annonsnätverk i taget för att se om de kan få rätt pris för din annonsplats. Om det första nätverket inte ger tillräckligt bra pris går de vidare till nästa.

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 07:55

Google tänker använda Schema.org för talsökningar

Google har gått ut och sagt att de tänker använda Schema.org för talsökningar i Google Assistant och Google Home. Först ut är nyhetssidor som Google prioriterar.

Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 16:00

Nu kan man använda klistermärken i Google Maps

Den senaste uppdateringen av Google Maps låter användare sätta ut olika dekaler på sin mobila karta. Varför vill då Google att du ska använda klistermärken på din karta för? Tja, det finns en enkel förklaring.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 15:00

Ny reklamkampanj från Facebook ska få oss att använda Live-video mer

Facebook tycker inte att vi streamar videoklipp via Facebook Live tillräckligt ofta. I alla fall verkar det så när man nu rapporteras planera en omfattande reklamkampanj (ironiskt nog även på linjär-TV) som ska få alla de 1,7 miljarder användare att filma sig själva lite oftare. Detta skriver Wall Street Journal, som också tillägger att man utöver TV-reklam också kommer satsa på sådant som gammal hederlig skylt-annonsering.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 10:28

Får man använda en konkurrents företagsnamn i Google Adwords?

En fråga som ofta dyker upp är om man får använda en konkurrents företagsnamn som sökord i Adwords, är det lagligt, är det omoraliskt, vilka regler gäller egentligen? Jag har inget direkt svar på frågan, att rida på konkurrentens framgång har företag gjort i alla tider. Se bara på företag som Coca Cola och Pepsi Cola, Apple och Microsoft, Nokia och Ericsson, iPhone och Samsung listan kan göras hur lång som helst.

Dagensanalys.se - 05 jun 17 kl. 12:37

Få betalt för att använda Bing och Edge

Microsoft verkar allt mer desperata och inför nu ett poängsystem för de som använder sökmotorn Bing och webbläsaren Edge. Poängen kan lösas in mot belöningar i form av presentkort. Det är invånare i Storbritannien som nu får möjlighet att testa det nya systemet.

Dagensanalys.se - 18 maj 18 kl. 12:01

Nu kan du använda DoubleClick for Publishers med Apple News

Apple inser att publicister vill använda DoubleClick och för att blidka innehållsägarna har nu Apple gett mig sig. Så numera är det fritt fram att använda DoubleClick for Publishers i Apple News. Och publicisten behåller 100 procent av annonsintäkten trots att nyheten ses i Apple News.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Så lyckas TV4:s flaggskepp

Dagens Media har djupdykt i "Talang"-siffrorna – både linjärt och online..

Dagens Media - 1 timme sedan

Appelbergs tidigare vd till Affärsvärlden

Redaktionschef Lotta Dinkelspiel lämnar och Göran Lind tar över..

Dagens Media - 2 timmar sedan

De blir huvudsponsor till Gyllene Hjulet

Adapt blir huvudsponsor till Gyllene Hjulet: "Att vara en del av och producera årets branschevent ser vi fram emot", säger Niklas Ahlberg, marknadsansvarig på Adapt..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Frida och Baaam startar menssajt

Baaam och Frida släpper gemensam kampanjsajt om mens. "Kampanjer laddade med syftesdriven förändringsjournalistik är en bärande balk i Baaams agenda", säger chefredaktör Jennie Sandberg..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Dentsu Aegis köper kreativ byrå

Dentsu Aegis plockar in ytterligare en kreativ byrån under sitt tak..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Veckorevyn och Nöjesguiden i säljsamarbete

Veckorevyn och Nöjesguiden slår sig samman i ett säljsamarbete: “Nöjesguiden Media förstår målgruppen och tar den på allvar”, säger Irena Pozar, chefredaktör på Veckorevyn..

Dagens Media - 4 timmar sedan

"När himlens änglar sjunger"

BLOGG. Emma Blom tipsar om två vårkampanjer som lyckats fånga hennes uppmärksamhet och få henne att minnas första skoldagen med vårjacka..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Dagens Industris vinst rasar

Investeringar i Di TV och it drar ned Dagens Industris resultat som landar på omkring 80 miljoner kronor..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Tui låter vädret styra annonseringen

Med hjälp av lokal väderdata vill Tui locka fler kunder att resa. "Vi vill prova nya sätt att hitta ut till potentiella kunder", säger Johan Ydring, mediechef på Tui..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Google: "5 trender för ökad konkurrenskraft"

Googles Carl Wåreus och Johan Eriksson listar fem trender att hålla koll på för att få övertaget gentemot dina konkurrenter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.