Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 15:18

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, köper, ordet, bilbränder, Google
Cornucopia - 14 feb 18 kl. 17:20

Antalet anlagda bilbränder har minskat i både Göteborg och Malmö - var fler under alliansregeringen

Medan Moderaterna hetsar med skrämselretorik kring bilbränder i Göteborg, så visar MSB:s statistik på ett minskande antal anlagda fordonsbränder i både Stor-Göteborg och Malmö. För Göteborg var rekordåren 2009 och 2011, under den moderata alliansregeringens tid.
Fordonsbränder i Stor-Göteborg, anlagda med uppsåt 1998 - 2015.

Expressen - 16 aug 18 kl. 23:05

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Cornucopia - 14 feb 18 kl. 16:40

Moderaterna tar både politik och nu även retorik från SD

Som skrivits tidgare här på bloggen kommer det smutsiga valåret 2018 att handla om vem av S och M som tar flest röster från de protestväljare som under mandatperioden gått över till SD i opinionen. Med M:s senaste valfilm för Göteborg är det tydligt att man, likt S, inte bara tar SD:s politik till sin egen med 1-2 års fördröjning, utan nu också använder SD:s populistiska hetsretorik för att ragga röster. Valet kommer vara smutsigt, inte bara pga alla fula metoder som används, utan också därför att brun skit har en tendens att skvätta.

SVT - 30 aug 18 kl. 23:50

Tomas Tobé (M) om bilbränderna: Mycket måste göras

Efter SVT:s reportage om ouppklarade gängmord och bilbränder i Västra Frölunda: Moderaterna vill följa efter Danmarks hårdare lagstiftning för att bekämpa gängkriminalitet. – Vi kan inte fortsätta som det är nu, säger Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson i Moderaterna..

P3 - 12 feb 18 kl. 16:44

Moderaterna illustrerar bilbränder i Göteborg med bild från Vancouver

Moderaternas kampanjfilm om Göteborg visar bland annat bilder med brinnande bilar. Men bilderna är inte från Göteborg – utan Kanada..

Västerbottens Folkblad - 14 aug 18 kl. 17:00

Bilar brändes och Moderaterna kan pusta ut

Länets riksdagsledamot anklagar media för att gå egna, politiska ärenden. Det är riktigt allvarligt. Stefan Löfven skräder inte orden när det kommer till de bilbränder som härjat på flera ställen i södra Sverige under kvällen på måndagen.

SVT - 17 aug 18 kl. 16:07

Här är Google-orden partierna köpt

Moderaterna har köpt Google-annonser kring ordet ”bilbränder” och Socialdemokraterna har köpt ”Moderaterna”. Men även de andra partierna betalar för att få ord förknippade med sin politik..

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 19:45

Det fria ordet står under attack. Skyddet måste stärkas. Nu.

De största svenska tidningarnas sajter utsattes för en överbelastningsattack under lördagskvällen – bara några dagar efter att Säpo publicerat sin årsbok som bland annat varnar för effekten av just nätattacker.Landets samtliga större tidningar drabbades och även HD-Sydsvenskans båda sajter låg nere under flera timmar. Det är fortfarande oklart vem eller vilka som ligger bakom, men på ett anonymt Twitterkonto publicerades en varning och ett hot om fler angrepp.

Nerikes Allehanda - 10 dec 15 kl. 05:15

Lyssna på Per Albin Hansson!

Till min förskräckelse ser jag en möjlighet till en koalitionsregering mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Den gemensamma nämnaren är panik. En inställning till flyktingkrisen som är ungefär följande: ”Nu måste vi visa handlingskraft, men vi vet inte hur”.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 16:44

Återgång till de gamla Moderaterna

ERWP.fif(2)Sverige står inför ett vägval där vi beklagar att Moderaterna inte fullföljer det initiativ de tog när Sverigebygget lanserades i Almedalen 2014. På först Catharina Elmsäter-Svärds uppdrag och sedan på Anna Johanssons uppdrag har Sverigeförhandlingen kommit överens med Hässleholm, Lund, Jönköping, Borås och flera andra kommuner om den utveckling som kan bli resultat om nya stambanor byggs; bostadsbyggen, minskad arbetslöshet till följd av en utvidgad arbetsmarknad och företagsetableringar längs de tänkta spårsträckningarna Stockholm – Malmö samt Stockholm – Göteborg.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Svenskarna som kan ta hem pris i Lovie Awards

Perfect Fools har störst vinstchans i tävlingen Lovie Awards..

Dagens Media - 2 timmar sedan

"Därför är kort laddningstid så viktigt"

TIPS & INSPIRATION. Carolyn Lööw, SEO-konsult på Curamando, reder ut begreppet ”Mobile first index” och förklarar varför laddningstid bör vara ett nyckeltal att jobba med..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Schibsted delas i två

Schibsteds verksamheter delas upp i två separata bolag..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Här är Sandviks första globala kampanj

Sandviks vd kraschar gigantisk glaslabyrint i företagets nya reklamfilm som ska locka till sig ingenjörer och nya talanger..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Streamingjättarna dominerade i Emmy Awards

Netflix tog hem flest priser under nattens Emmy Awards. Men det var HBO-serien Game of Thrones som tog hem den prestigefyllda kategorin bästa dramaserie..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Här alla vinnare i Emmy Awards

Game of Thrones utsågs till bästa dramaserie i nattens Emmy Awards..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Yellow Bird rekryterar från Viaplay

Alexia Wennberg går in i rollen som producent på Yellow Bird..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Superkreatör lämnar F&B för USA

Kreatören och copwritern Gustav Johansson lämnar Forsman & Bodenfors för Goodby Silverstein & Partners. "USA har alltid varit lite av en dröm", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - 23 timmar sedan

SVT tog inte avstånd från rasistiskt SD-uttalande – fälls

Granskningsnämnden fäller SVT för att ha sänt rasistiska yttranden om muslimer från Sverigedemokraternas partikongress utan att ta avstånd från dem i samband med sändningen..

Dagens Media - Igår: 14:08

Mardbodal väljer Wenderfalck

Wenderfalck är köksjätten Marbodals nya pr-byrå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.