Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 11:33

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, köper, ordet, bilbränder, Google
Cornucopia - 14 feb 18 kl. 17:20

Antalet anlagda bilbränder har minskat i både Göteborg och Malmö - var fler under alliansregeringen

Medan Moderaterna hetsar med skrämselretorik kring bilbränder i Göteborg, så visar MSB:s statistik på ett minskande antal anlagda fordonsbränder i både Stor-Göteborg och Malmö. För Göteborg var rekordåren 2009 och 2011, under den moderata alliansregeringens tid.
Fordonsbränder i Stor-Göteborg, anlagda med uppsåt 1998 - 2015.

Expressen - 16 aug 18 kl. 23:05

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Cornucopia - 14 feb 18 kl. 16:40

Moderaterna tar både politik och nu även retorik från SD

Som skrivits tidgare här på bloggen kommer det smutsiga valåret 2018 att handla om vem av S och M som tar flest röster från de protestväljare som under mandatperioden gått över till SD i opinionen. Med M:s senaste valfilm för Göteborg är det tydligt att man, likt S, inte bara tar SD:s politik till sin egen med 1-2 års fördröjning, utan nu också använder SD:s populistiska hetsretorik för att ragga röster. Valet kommer vara smutsigt, inte bara pga alla fula metoder som används, utan också därför att brun skit har en tendens att skvätta.

SVT - 30 aug 18 kl. 23:50

Tomas Tobé (M) om bilbränderna: Mycket måste göras

Efter SVT:s reportage om ouppklarade gängmord och bilbränder i Västra Frölunda: Moderaterna vill följa efter Danmarks hårdare lagstiftning för att bekämpa gängkriminalitet. – Vi kan inte fortsätta som det är nu, säger Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson i Moderaterna..

P3 - 12 feb 18 kl. 16:44

Moderaterna illustrerar bilbränder i Göteborg med bild från Vancouver

Moderaternas kampanjfilm om Göteborg visar bland annat bilder med brinnande bilar. Men bilderna är inte från Göteborg – utan Kanada..

Västerbottens Folkblad - 14 aug 18 kl. 17:00

Bilar brändes och Moderaterna kan pusta ut

Länets riksdagsledamot anklagar media för att gå egna, politiska ärenden. Det är riktigt allvarligt. Stefan Löfven skräder inte orden när det kommer till de bilbränder som härjat på flera ställen i södra Sverige under kvällen på måndagen.

SVT - 17 aug 18 kl. 16:07

Här är Google-orden partierna köpt

Moderaterna har köpt Google-annonser kring ordet ”bilbränder” och Socialdemokraterna har köpt ”Moderaterna”. Men även de andra partierna betalar för att få ord förknippade med sin politik..

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 19:45

Det fria ordet står under attack. Skyddet måste stärkas. Nu.

De största svenska tidningarnas sajter utsattes för en överbelastningsattack under lördagskvällen – bara några dagar efter att Säpo publicerat sin årsbok som bland annat varnar för effekten av just nätattacker.Landets samtliga större tidningar drabbades och även HD-Sydsvenskans båda sajter låg nere under flera timmar. Det är fortfarande oklart vem eller vilka som ligger bakom, men på ett anonymt Twitterkonto publicerades en varning och ett hot om fler angrepp.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 16:44

Återgång till de gamla Moderaterna

ERWP.fif(2)Sverige står inför ett vägval där vi beklagar att Moderaterna inte fullföljer det initiativ de tog när Sverigebygget lanserades i Almedalen 2014. På först Catharina Elmsäter-Svärds uppdrag och sedan på Anna Johanssons uppdrag har Sverigeförhandlingen kommit överens med Hässleholm, Lund, Jönköping, Borås och flera andra kommuner om den utveckling som kan bli resultat om nya stambanor byggs; bostadsbyggen, minskad arbetslöshet till följd av en utvidgad arbetsmarknad och företagsetableringar längs de tänkta spårsträckningarna Stockholm – Malmö samt Stockholm – Göteborg.

Cornucopia - 19 nov 17 kl. 16:57

Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis

Moderaterna Jan Ericsson och Lars Beckman skriver i en debattartikel hos SvD att Moderaterna inte garanterar att stödja ett kommande lagförslag om skattefinansierad finansiering av det vänsteraktivistiska vuxendagiset SR och SVT, även känt som oberoende (ej opartisk) Public Service. Det räcker inte att skattefinansiera, utan åtgärder behövs för att Public Service ska bli trovärdiga, speciellt när de ska garanteras skattepengdiande för all framtid.
Riksdagsledamoten Jan Ericsson (M) från Ubbhult, Mark.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Appelbergs tidigare vd till Affärsvärlden

Redaktionschef Lotta Dinkelspiel lämnar och Göran Lind tar över..

Dagens Media - 1 timme sedan

De blir huvudsponsor till Gyllene Hjulet

Adapt blir huvudsponsor till Gyllene Hjulet: "Att vara en del av och producera årets branschevent ser vi fram emot", säger Niklas Ahlberg, marknadsansvarig på Adapt..

Dagens Media - 1 timme sedan

Frida och Baaam startar menssajt

Baaam och Frida släpper gemensam kampanjsajt om mens. "Kampanjer laddade med syftesdriven förändringsjournalistik är en bärande balk i Baaams agenda", säger chefredaktör Jennie Sandberg..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Dentsu Aegis köper kreativ byrå

Dentsu Aegis plockar in ytterligare en kreativ byrån under sitt tak..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Veckorevyn och Nöjesguiden i säljsamarbete

Veckorevyn och Nöjesguiden slår sig samman i ett säljsamarbete: “Nöjesguiden Media förstår målgruppen och tar den på allvar”, säger Irena Pozar, chefredaktör på Veckorevyn..

Dagens Media - 3 timmar sedan

"När himlens änglar sjunger"

BLOGG. Emma Blom tipsar om två vårkampanjer som lyckats fånga hennes uppmärksamhet och få henne att minnas första skoldagen med vårjacka..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Dagens Industris vinst rasar

Investeringar i Di TV och it drar ned Dagens Industris resultat som landar på omkring 80 miljoner kronor..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Tui låter vädret styra annonseringen

Med hjälp av lokal väderdata vill Tui locka fler kunder att resa. "Vi vill prova nya sätt att hitta ut till potentiella kunder", säger Johan Ydring, mediechef på Tui..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Google: "5 trender för ökad konkurrenskraft"

Googles Carl Wåreus och Johan Eriksson listar fem trender att hålla koll på för att få övertaget gentemot dina konkurrenter..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Därför går Per Gudmundson till Kristdemokraterna

Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundson lämnar journalistiken och går till partipolitiken: "Det känns lite vemodigt, men jag är mycket nyfiken", säger han till Dagens Media..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.