DN > Utrikes

Tuesday, 20 November, 16:50

Liknande nyheter

Taggar: Livstidsdömde, Madsen, flyttasefter , överfall
Sydsvenskan - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark i ett sms till tidningen BT. Hon har en längre tid arbetat för att få honom flyttad t.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark i ett sms till tidningen BT. Hon har en längre tid arbetat för att få honom flyttad t.

UNT - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge..

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

GT - 11 sep 13 kl. 13:39

Här äter livstidsdömde dubbelmördaren mat

JÖNKÖPING. Här sitter den livstidsdömde Leif Axmyr, 75, och äter lunch i centrala Jönköping. Dubbelmördaren har tagit plats vid ett fönsterbord i en lunchrestaurang på Storgatan i stadsdelen Väster.

Expressen - 13 feb 14 kl. 15:43

Livstidsdömde Pierre, 56, överklagar domen

KALMAR. Den fällande domen i det uppmärksammade fallet med dubbelmordet i Flakeböle på norra Öland kommer att överklagas till Högsta domstolen (HD). Det meddelar den livstidsdömde Pierre Karlssons försvarsadvokat Claes Möllersten i ett mejl till TT..

Nerikes Allehanda - 11 apr 14 kl. 13:20

Livstidsdömde Jardeberg fick nej på nytt

Livstidsdömde örebroaren Tobias Jardeberg löper fortfarande risk att återfalla i allvarlig brottslighet. Det anser Örebro tingsrätt som på nytt nekar honom ett tidsbegränsat straff..

Sydsvenskan - 26 jun 14 kl. 11:40

Livstidsdömde Jackie Arklöv nekas tidsbestämt straff

Livstidsdömde Jackie Arklövs ansökan om att få sitt straff tidsbestämt avslås av Örebro tingsrätt. Rätten anger bland annat "osäkerhet avseende återfallsrisken" som skäl. Arklöv har varit frihetsberövad i drygt 15 år..

SVT - 08 maj 15 kl. 09:05

Livstidsdömde mördaren Peter Mangs ville skjuta Zlatan

Den livstidsdömde seriemördaren Peter Mangs tänkte skjuta fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Det skriver Mangs i sin bok där han också säger sig ha avlossat ”okända” skott mot byggnader, bilar och människor i Malmö..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Flera dödade i explosion i Kabul

Minst 40 människor har dödats i en explosion i Afghanistans huvudstad Kabul, rapporterar flera medier..

DN - 5 timmar sedan

Italien ska beslagta fartyg som hjälper flyktingar

Italiens regering har på tisdagen beslutat att beslagta ”Aquarius” som bland andra Läkare utan gränser använt för att hjälpa flyktingar på Medelhavet. Den formella orsaken ska vara misstänkta smittor ombord..

DN - 8 timmar sedan

Ivanka Trump har utfört offentligt arbete på privat mejladress

Presidentens rådgivare Ivanka Trump skickade hundratals mejl till Vita huset-personal från sin privata adress, i strid mot reglerna för offentliga handlingar, avslöjar Washington Post. Det är samma agerande Hillary Clinton utretts för och som ledde till Donald Trumps mest kända kampanjbudskap: ”Lock her up!”..

DN - 9 timmar sedan

Poliser vill ha bonus – stormade parlament

Poliser och soldater har stormat parlamentet och slagit sönder fönster och möbler i Papua Nya Guineas huvudstad Port Moresby i protest mot obetalda bonusar. .

DN - 10 timmar sedan

Bolsonaro slänger ut kubanska läkare

RIO DE JANEIRO.  Brasiliens kommande president Jair Bolsonaro slänger ut de kubanska läkare som räddat landet undan vårdpersonalbrist. Det gör att patienterna på landsbygden blir utan läkare, eftersom inhemska läkare bara vill arbeta i storstäderna..

DN - 18 timmar sedan

”Hoppet står nu till Europa sedan USA har trätt tillbaka”

Som liten pojke såg Thomas Buergenthal röken som vällde fram ur krematoriernas skorstenar i Auschwitz och kände den kväljande lukten av de brinnande kropparna. Efter en lång karriär som människorättsjurist tilldelas han på tisdagen Stockholm Human Rights Award. – Med Trump som president står nu hoppet till Europa att träda in i USA:s ställe, säger han till DN..

DN - 20 timmar sedan

Tyskland inför inreseförbud för 18 saudier

Tyskland utfärdar ett inreseförbud till Schengenområdet för 18 saudiarabiska medborgare på grund av deras misstänkta inblandning i mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi..

DN - 21 timmar sedan

Soldaten som flydde berättar om livet i Nordkorea

Den nordkoreanska soldat som under förra året flydde över den demilitariserade zonen till Sydkorea har för första gången intervjuats av medier. Under flykten sköts mannen av sina tidigare kollegor, något som han nu kommenterar.  – Jag hade gjort samma sak, säger han till japanska tidningen Sankei.

DN - 23 timmar sedan

Erik Ohlsson: Trycket ökar men saudiske kungen fortsätter att tiga om mordet

Saudiarabiens kung Salman framträdde på måndagen offentligt för första gången sedan mordet på den kritiske saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Kungen sade dock inte ett ord om Khashoggis död. Samtidigt inför ledande EU-länder sanktioner mot saudiska medborgare, och i USA är trycket hårt på president Donald Trump att agera mot Saudiarabiens kungahus..

DN - Igår: 15:26

Rättegång i Hongkong sätter yttrandefriheten på prov

Hur demokratiskt är egentligen Hongkong? En rättegång som inleddes på måndagen ställer frågan på sin spets. Åtalade är ledarna för ”paraplyrevolutionen” som för fyra år sedan krävde ökade rättigheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.