DN > Utrikes

Wednesday, 19 September, 01:26

DN - 17 aug 18 kl. 09:02

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfallLivstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark i ett sms till tidningen BT..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Madsen, Peter Madsen, Betina Hald Engmark, BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livstidsdömde, Madsen, flyttasefter , överfall
Sydsvenskan - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark i ett sms till tidningen BT. Hon har en längre tid arbetat för att få honom flyttad t.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark i ett sms till tidningen BT. Hon har en längre tid arbetat för att få honom flyttad t.

UNT - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

Livstidsdömde Peter Madsen kommer att få byta fängelse efter att förra veckan ha blivit misshandlad av en medfånge..

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 08:47

Livstidsdömde Madsen flyttas efter överfall

GT - 11 sep 13 kl. 13:39

Här äter livstidsdömde dubbelmördaren mat

JÖNKÖPING. Här sitter den livstidsdömde Leif Axmyr, 75, och äter lunch i centrala Jönköping. Dubbelmördaren har tagit plats vid ett fönsterbord i en lunchrestaurang på Storgatan i stadsdelen Väster.

Expressen - 13 feb 14 kl. 15:43

Livstidsdömde Pierre, 56, överklagar domen

KALMAR. Den fällande domen i det uppmärksammade fallet med dubbelmordet i Flakeböle på norra Öland kommer att överklagas till Högsta domstolen (HD). Det meddelar den livstidsdömde Pierre Karlssons försvarsadvokat Claes Möllersten i ett mejl till TT..

Nerikes Allehanda - 11 apr 14 kl. 13:20

Livstidsdömde Jardeberg fick nej på nytt

Livstidsdömde örebroaren Tobias Jardeberg löper fortfarande risk att återfalla i allvarlig brottslighet. Det anser Örebro tingsrätt som på nytt nekar honom ett tidsbegränsat straff..

Sydsvenskan - 26 jun 14 kl. 11:40

Livstidsdömde Jackie Arklöv nekas tidsbestämt straff

Livstidsdömde Jackie Arklövs ansökan om att få sitt straff tidsbestämt avslås av Örebro tingsrätt. Rätten anger bland annat "osäkerhet avseende återfallsrisken" som skäl. Arklöv har varit frihetsberövad i drygt 15 år..

SVT - 08 maj 15 kl. 09:05

Livstidsdömde mördaren Peter Mangs ville skjuta Zlatan

Den livstidsdömde seriemördaren Peter Mangs tänkte skjuta fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Det skriver Mangs i sin bok där han också säger sig ha avlossat ”okända” skott mot byggnader, bilar och människor i Malmö..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

May uppges rikta sista vädjan om Brexit på toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att vädja till EU om att visa ” god vilja och beslutsamhet” för att undvika ett kaosartat Brexit.  I en intervju med Daily Express ser May framåt: – Brexit kommer att ge britterna friheten att leverera den brittiska drömmen..

DN - 3 timmar sedan

Ökad splittring om migrationen

Bryssel. Motsättningarna ökar mellan EU:s medlemsstater på migrationsområdet. Veckans toppmöte i Salzburg ska försöka minska spänningarna..

DN - 3 timmar sedan

Clifford berättar om mötena med Trump i ny bok

Tidigare porrskådespelerskan Stephanie Clifford släpper sina memoarer bara veckor före det viktiga amerikanska mellanårsvalet. Den brittiska tidningen The Guardian har läst dem..

DN - 7 timmar sedan

Merkel petar chefen för tyska underrättelsetjänsten

BERLIN. Efter ett två timmar långt krismöte hos förbundskansler Angela Merkel kom beskedet om att chefen för Tysklands underrättelsetjänst, Hans-Georg Maassen, petas från sitt jobb, rapporterar flera tyska medier. .

DN - 8 timmar sedan

Tidigare FBI-chef pekar ut Trump som ett hot mot landet

FBI:s tidigare vicechef Andrew McCabe pekar i en ny bok ut USA:s president Donald Trump som ett hot mot den amerikanska allmänheten. .

DN - 10 timmar sedan

Pestutbrott i Madagaskar – två döda

Två personer har avlidit i ett pestutbrott i Madagaskar, enligt en talesperson för hälsomyndigheterna i landet. Pesten kommer ofta till Madagaskar på hösten, och i fjol dog fler än 200 personer i böld- och lungpest innan epidemin ebbade ut. Världshälsoorganisationen (WHO) har varnat för att årets utbrott kan bli ännu svårare..

DN - 14 timmar sedan

Runt 100 döda i översvämningar i Nigeria

Katastrofläge har utlysts i delar av Nigeria sedan runt 100 människor omkommit i översvämningar efter kraftiga regn..

DN - 14 timmar sedan

Läkare: Pussy Riot-medlemmen Pjotr Verzilov förgiftad

Pjotr Verzilov, medlem i det ryska regimkritiska punk- och aktivistkollektivet Pussy Riot, blev sannolikt förgiftad. En läkare på det sjukhus i Berlin där Verzilov vårdas sedan i helgen säger på en presskonferens att det inte finns någon annan förklaring till Verzilovs tillstånd..

DN - 17 timmar sedan

Kim och Moon möts i Nordkorea

Sydkoreas president Moon Jae-In har landat i Nordkorea och möttes på flygplatsen i Pyongyang av den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un. Syftet med mötet är att återuppta samtalen om kärnvapennedrustning mellan Nordkorea och USA..

DN - Igår: 23:34

USA skär ned flyktingkvoten kraftigt

USA minskar sin flyktingkvot från 45.000 till 30.000 personer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.