Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 16:22

Liknande nyheter

Taggar: Meetrics, Nordencheftill , danska, Audienceproject
Dagensanalys.se - 13 aug 18 kl. 12:01

AudienceProject rekryterar Jonas Jonsborg för att leda Sverige-satsningen

Under de senaste fem åren har det danska AudienceProject etablerat sig som ett av de ledande företagen i Norden inom målgruppsdata och digitala mätverktyg. För att stärka sin position i Sverige öppnar de nu ett kontor och etablerar ett team i Stockholm. Först in är Jonas Jonsborg som ska leda satsningen.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 08:23

Meetrics lanserar ny lösning för mätning av Facebook-annonser

Meetrics samarbete gör det möjligt för annonsörer att använda sig av Meetrics Ad Verification-lösning för att få tredjepartsverifierad data och information från Facebook-kampanjer. Syftet med samarbetet är att förbättra transparensen på annonsmätningar. Meetrics nya Ad Verification-lösning går helt i linje med branschorganets Media Rating Councils standarder för annonsvisningar (viewability).

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 14:48

Widespace i datasamarbete med AudienceProject

Genom samarbete med AudienceProject erbjuder Widespace nu sina kunder ännu större räckvidd i riktade kampanjer, på samtliga nordiska marknader – Genom det nära samarbetet med dataleverantörer så som AudienceProject kompletterar vi vår egen data. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder utökad räckvidd i riktade kampanjer säger Emelie Löfdahl (på bild), affärsområdeschef vid Widespace. Danska marknadsundersökningsföretaget AudienceProjet har byggt en kunskapsbank baserad på insikter från 800 000 nordiska paneldeltagare.

Dagensanalys.se - 02 maj 17 kl. 16:19

AOL väljer AudienceProject som nordisk datapartner

Ett nytt samarbete mellan AudienceProject och AOL gör att annonsörer och reklambyråer kan nå rätt målgrupp via AudienceProject och ONE från AOL. Programmatisk reklam har blivit den nya normen inom digital reklam och nu ökar AOL sin nordiska närvaro. AOL:s nya samarbete med marknadsförings- och teknikföretaget AudienceProject, innebär att våra kunder som använder ONE från AOL nu kan filtrera sin marknadsföring efter ålder, kön, inkomst och flera andra sociodemografiska faktorer i Norden.

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 13:53

AudienceProject öppnar kontor i Sverige

Det danska undersökningsföretaget AudienceProject avslöjar nu för Dagens Analys att de avser öppna ett kontor i Stockholm. De letar just nu efter en affärschef till kontoret som de räknar med att öppna den första april 2018. AudienceProject är en av de största undersökningsaktörerna i Norden med ett fokus på mätningar i digitala miljöer.

Dagensanalys.se - 21 mar 18 kl. 09:09

Nu kan du mäta effekten av dina videoannonser på Facebook och Instagram med Meetrics

Nu kan du få tredjepartsmätningar för video från världens ledande mobila annonsplattformar, Facebook och Instagram med Meetrics. Så att du får mer tillförlitlig statistik för annonsmätningarna. Meetrics har integrerat en ny funktion i sin Ad Verification-lösning som gör det möjligt för annonsörer att mäta videovisningar på Facebook och Instagram.

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 12:25

Ny funktion från AudienceProject gör det enklare att följa annonskampanjer

Det kan ibland vara lika mycket jobb att sätta upp en annonskampanj som att ta fram en rapport för sagda kampanj. Därför har AudienceProject en ny funktion som genom en integrering med Google DoubleClick for Publishera automatiskt kan generera rapporter för dina kampanjer över flera plattformar. Om du som publicist sliter med att få fram aktuell och korrekt data från dina olika sidor kan den nya funktionen från AudienceProject verkligen vara något för dig.

Dagensanalys.se - 28 jun 18 kl. 09:11

Meetrics får drömkunden Youtube att använda sina mätningar för Viewability

Meetrics som mäter hur lång tid en besökare ser hela eller delar av annons på nätet har fått in drömkunden Youtube. Med Meetrics kan Youtube erbjuda godkända mätningar för Viewability för visningar av annonser. Med godkända mätningar menar vi sådana som exempelvis MRC, IAB eller liknande organisationer bestämt är branschstandard.

Dagensanalys.se - 06 nov 17 kl. 11:01

Europeiska Meetrics blev nyss certifierade av amerikanska MRC

Meetrics som mäter hur väl annonser syns på internet har blivit certifierade av amerikanska MRC för både Viewability och Anti-fraud. Att ett företag från Europa söker ackreditering av en amerikansk organisation som Media Rating Council (MRC) visar att något är fel här hemma i Europa. Marknaden blir allt mer global och företag som jobbar med mätningar, annonser och annat på internet strävar efter att hitta fler gemensamma nämnare med sina kunder.

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 10:33

AudienceProject och Lotame skapar samarbete kring kunddata

Företagen AudienceProject och Lotame meddelar nu i ett pressmeddelande att de skapar en integration mellan sina båda tekniska plattformar. Det innebär att det nu bli möjligt att bättre hantera och integrera kunddata i såväl marknadsföring som beslutsfattande. Lotame har sin bakgrund i datahantering, och deras system hjälper företag att baserat på data skapa mer personliga upplevelser för sina kunder och därmed skapa bättre relationer.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 15:29

Ny eventpartner till Guldnyckeln

Guldnyckeln stakar ut ny plan tillsammans med nya byrån..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 13:04

Mia Lindqvist ny programchef på Bonnier Broadcasting

Mia Lindqvist återvänder till Bonnier Broadcasting – kliver in i rollen som programchef..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 11:25

De kan vinna i 100-wattaren

96 kampanjer har chans att ta hem pris under 100-wattaren..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 10:30

Anders Jensen om Q3: "Vi har tillväxt kvar att hämta"

All-time-high när MTG presenterar sin kvartalsrapport. "Det är ett styrkebesked", säger Anders Jensen, vd på Nent Group..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 08:46

Youtube uppmanar kreatörer att gå emot EU-lag

Youtubes vd Susan Wojcicki,uppmanar kreatörer att kampanja mot den omstridda upphovsrättslagen..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:52

MTG ökar inför börsnoteringen

MTG redovisar en organisk tillväxt på 3 procent under årets tredje kvartal..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:54

Dagens Media bygger om

Dagens Media får ny sajt på tisdag..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:44

Vizeum vinner BMW

BMW ger Vizeum förnyat förtroende – förlänger avtalet ytterligare fem år..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:00

"GDPR var ett svepskäl till att flytta fram publicisters positioner"

DEBATT. Carats Simon Post är besviken och uppretad över att flera publicister uppenbarligen har använt GDPR som svepskäl till att flytta fram sina positioner och ta mer kontroll över sin data..

Dagens Media - 22 okt 18 kl. 15:02

Linda Palmgren ny vd på Starcom

Hon tar över vd-rollen på byrån efter Liv Sandberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.