Dagens Media > Ekonomi

Monday, 19 November, 10:02

Liknande nyheter

Taggar: Intersports, kampanj, bäst, Youtubeunder andra kvartalet
Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Finska väckelserörelser i kampanj: Homosexuella kan bli botade

En kampanj som några väckelserörelser i Finska kyrkan startat om homosexualitet har åter lett till häftig debatt. Ärkebiskop Kari Mäkinen kritiserar "Stå på dig"-kampanjen, och säger att alla människor har rätt att vara sig själva.

Det var den kristna ungdomstidningen Nuotta, Studentmissionen och väckelsefolket inom kyrkan som inledde en kampanj om att unga som kämpar med sin sexuella identitet uppmanas att inte ge efter för samhällets påtryckningar i värdefrågor.

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 12:51

Taylor Swift och U2 tar upp kampen mot YouTube

Taylor Swift är en av de dussintals musiker som har satt sitt namn till ett öppet brev till kongressen uppmanar lagstiftare att skriva lagstiftning som används av YouTube och andra stora webbplattformar som de säger ”hotar låtskrivare och artisters överlevnad” En koalition av musiker från TaylorSwift till U2 har tillsammans med branschens aktörer och de tre stora skivbolagen (Universal Music, Sony Music och Warner Music), gått ihop med annonser och brevet till politiska publikationer. Det innebär att man för sin klagan enligt Digital Millennium Copyright Act, 1998 lag som reglerar hur stora internetföretag kan använda uppladdat material till sina användare. Men liksom andra klagomål om DMCA att industrin har gjort i år, är detta riktat mot YouTube.

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 01:14

Tänk på det här när du publicerar videoklipp på Youtube

I en studie genomförd av Pew får vi reda på det som vi alla egentligen visste. Youtube används för att lära sig nya saker. Hela 51 procent av de tillfrågade svarar att de använder Youtube för att lära sig nya saker, både bland frekventa användare och sällan-användare.

Sydsvenskan - 02 maj 16 kl. 23:48

Artister protesterar mot Youtube

Nikki Sixx band Sixx AM har startat en kampanj där bandet kämpar för att artister ska få mer betalt när deras musik spelas på Youtube."Youtube betalar omkring en sjättedel av vad Spotify och Apple gör", säger Sixx, som var med och grundade rockbandet Mötley Cruë, till The Guardian.Kampanjen startade för en vecka sedan och Debbie Harry, från Blondie, ställde sig snabbt bakom den.

Alliansfritt Sverige - 13 mar 14 kl. 12:53

Maud Olofsson uppges släppa nästa steg i gigantisk anti-S kampanj

Vi har inte för vana att publicera saker som inte har en skriftlig offentlig källa eller som har skrivits om i tidningarna. Men idag är en särskild dag. För ett tag sedan kunde vi avslöja hur restaurangföretaget Max skickade ut brev för att skrämma sina anställda från att rösta på Socialdemokraterna.

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 10:01

Tio mest framgångsrika 6-sekunders annonserna på Youtube

Youtube har nyligen publicerat de mest sedda 6-sekunders annonserna på Youtube. Om du vill bli inspirerad av världens bästa ”bumper ads” så ska du läsa den här artikeln. En så kallad ”bumper ad” är en annons som är max 6 sekunder lång.

Dagensanalys.se - 31 mar 16 kl. 14:03

Därför hemlighåller YouTube hur de mäter visningar

Många är de, i synnerhet bland marknadsförare, som gärna skulle vilja veta exakt hur YouTube mäter en visning (view) av sida onlinevideos. Men det Googleägda företaget vägrar uppge mätmetoden – och av goda orsaker. I en nyligen publicerad artikel i Dagens Media svarar Googles kommunikationschef Gustaf Bruzewitz på några frågor kring onlinevideojättens definition av en ”visning”.

Dagensanalys.se - 22 apr 16 kl. 11:19

Paradime – de svenska YouTube-stjärnornas nya byrå

De är youtube-stjärnor och framgångsrika entreprenörer med mängder av följare. Nu är de först ut i Sverige med en byrå för onlinebaserad videokommunikation byggd av innehållsskaparna själva – och delar med sig av tipsen kring hur man bäst fångar publiken online. Axel Palm, Simon Perstorper och Emil och Daniel Norberg är kända Youtube-profiler.

Sydöstran - 02 maj 16 kl. 23:47

Artister protesterar mot Youtube

Nikki Sixx band Sixx AM har startat en kampanj där bandet kämpar för att artister ska få mer betalt när deras musik spelas på Youtube. "Youtube betalar omkring en sjättedel av vad Spotify och Apple gör", säger Sixx, som var med och grundade rockbandet Mötley Cruë, till The Guardian.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 02 maj 16 kl. 23:47

Artister protesterar mot Youtube

Nikki Sixx band Sixx AM har startat en kampanj där bandet kämpar för att artister ska få mer betalt när deras musik spelas på Youtube. "Youtube betalar omkring en sjättedel av vad Spotify och Apple gör", säger Sixx, som var med och grundade rockbandet Mötley Cruë, till The Guardian.(TT).

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 15:29

Ny eventpartner till Guldnyckeln

Guldnyckeln stakar ut ny plan tillsammans med nya byrån..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 13:04

Mia Lindqvist ny programchef på Bonnier Broadcasting

Mia Lindqvist återvänder till Bonnier Broadcasting – kliver in i rollen som programchef..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 11:25

De kan vinna i 100-wattaren

96 kampanjer har chans att ta hem pris under 100-wattaren..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 10:30

Anders Jensen om Q3: "Vi har tillväxt kvar att hämta"

All-time-high när MTG presenterar sin kvartalsrapport. "Det är ett styrkebesked", säger Anders Jensen, vd på Nent Group..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 08:46

Youtube uppmanar kreatörer att gå emot EU-lag

Youtubes vd Susan Wojcicki,uppmanar kreatörer att kampanja mot den omstridda upphovsrättslagen..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:52

MTG ökar inför börsnoteringen

MTG redovisar en organisk tillväxt på 3 procent under årets tredje kvartal..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:54

Dagens Media bygger om

Dagens Media får ny sajt på tisdag..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:44

Vizeum vinner BMW

BMW ger Vizeum förnyat förtroende – förlänger avtalet ytterligare fem år..

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 07:00

"GDPR var ett svepskäl till att flytta fram publicisters positioner"

DEBATT. Carats Simon Post är besviken och uppretad över att flera publicister uppenbarligen har använt GDPR som svepskäl till att flytta fram sina positioner och ta mer kontroll över sin data..

Dagens Media - 22 okt 18 kl. 15:02

Linda Palmgren ny vd på Starcom

Hon tar över vd-rollen på byrån efter Liv Sandberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.