Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 16:32

Expressen - 17 aug 18 kl. 06:27

Partiets nya krisplan – för att rädda LöfvenStefan Löfvens låga förtroende hos väljarna och hans svaga insatser i debatter och utfrågningar har fått Socialdemokraterna att aktivera en ny krisplan, enligt Expressens uppgiftslämnare. – Man ska försöka tajma in utspel och pressträffar med andra ministrar samma dagar som han deltar i utfrågningar och debatter, säger en källa i partiet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven, Löfvens, Socialdemokraterna, Expressens

Dela artikeln

9450 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partietsnya , krisplanför att , rädda, Löfven
Dagens PS - 17 aug 18 kl. 11:45

Desperat krisplan ska rädda Löfven

Här är S taktik efter statsministerns förtroenderas och debattfadäser. Enligt Expressen finns en djup oro i de egna leden hos Socialdemokraterna över att partiledaren och statsministern Stefan Löfven dels gör så dåligt ifrån sig i offentliga utfrågningar och debatter och – inte minst – hans låga förtroendesiffror. Särskilt nu.

Expressen - 12 maj 16 kl. 01:57

Miljöpartiets krav på Stefan Löfven

Miljöpartiet kan tänka sig att släppa posten som vice statsminister i regeringen. I utbyte vill man ha en miljöpartist som infrastrukturminister, uppger källor inom partiet för SvD. Samtidigt tar partiet in en kriskonsult för att rädda sitt nu skamfilade rykte, skriver Aftonbladet..

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 18:00

Olle Lönnaeus: Miljöpartiets kris handlar inte bara om politiker som vägrar ta kvinnor i hand

Stormen har slitit tag i maskrospartiet och nu flyger de utblommade fröna viljelöst i vinden. Vallöftena som sveks. Politikerna som inte höll måttet.

Sydsvenskan - 05 jun 13 kl. 06:30

Stekhet Löfven ? iskall Lööf

Stefan Löfven är het ? och Annie Lööf iskall. Här är Sydsvenskans glödindex, baserat på SCB:s väljarbarometer sexton månader före valet:1Stefan Löfven (S).

YA - 26 jan 13 kl. 03:59

Löfven full av löften

YA anser: S tror att staten kan fixa jobben. Det är fel tänkt.I morgon är det precis ett år sedan Stefan Löfven valdes till partiordförande för Socialdemokraterna.

BT - 26 okt 12 kl. 00:36

Ska Löfven slängas till lejonen?

Om de första kristna sa man: ?Se så de älskar varandra?. Om dagens socialdemokrater kan man säga det rakt motsatta.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 16:51

Jobbmål utan mål i sikte. Löfven inmålad i hörnet.

Arbetsförmedlingen tror inte på regeringens jobbmål – lägsta arbetslösheten i EU år 2020."Vi gör bedömningen att det blir väldigt svårt för regeringen att uppnå målet. Det är nästan orealistiskt", säger Arbetsförmedlingens analyschef Mats Wadman till SVT.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 16:51

Jobbmål utan mål i sikte. Löfven inmålad i hörnet.

Arbetsförmedlingen tror inte på regeringens jobbmål – lägsta arbetslösheten i EU år 2020."Vi gör bedömningen att det blir väldigt svårt för regeringen att uppnå målet. Det är nästan orealistiskt", säger Arbetsförmedlingens analyschef Mats Wadman till SVT.

DN - 30 nov 17 kl. 18:06

Krisplan ska rädda människor undan slaveri

I ljuset av rapporterna om att människor säljs som slavar i Libyen lovar AU och EU att göra mer för att hjälpa tusentals migranter som sitter fast i landet. – Om människor utsätts för slavhandel måste vi agera snabbt, säger statsminister Stefan Löfven..

BT - 15 sep 14 kl. 16:08

En tom hand duger inte

På måndagseftermiddagen lämnade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) in sin ansökan om entledigande till talmannen. Till svar fick han en begäran om att bilda en expeditionsministär tills dess en ny regering finns på plats. Han svarade ja.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stormy Daniels avslöjar Trumps allra mest privata

Det finns böcker som lovar att avslöja allt.Och så finns det böcker som ”avslöjar allt”.Som detaljer om president Donald Trumps mest privata delar.

Expressen - 30 minuter sedan

Tina och pojkvännen Simon har bara ätit frukt i tre års tid

För tre år sedan flyttade Tina Stoklosa, 39, och fästmannen Simon Beun, 26, till Bali – för att helhjärtat ägna sig åt sin diet: frukterianism.I en intervju med brittiska Daily Mail berättar nu det centraleuropeiska paret om sin livsstil, och hur den nya dieten påverkat deras hälsa..

Expressen - 1 timme sedan

Så avslöjar du föreningens dåliga ekonomi – före köpet

Skuldsättningen är inte sällan skyhög i nyproducerade bostadsrättsföreningar. Här är knepen och nyckeltalen du ska använda dig av för att undvika ett köp med en latent skuldbomb. .

Expressen - 1 timme sedan

Skulderna rusar i nybyggda bostadsrätter: ”Var observant”

Att dölja skulder i föreningen är ett sätt för byggherrarna att öka lönsamheten. De senaste åren har skuldsättningen i nya bostadsrättsföreningar rusar. Förlorare är köparna.

Expressen - 1 timme sedan

Mobilladdaren kan ha ödelagt Elinors hem

På ett ögonblick totalförstördes familjens hus i en allvarlig brand.– Vi fick inget med oss. Till och med vigselringarna blev kvar, säger tvåbarnsmamman Elinor Holm.

Expressen - 1 timme sedan

Hur påverkas din ekonomi av det politiska kaoset?

Tiden går och ännu har Sverige ingen regering.Hur påverkar det Sveriges ekonomi?Hur påverkar det din plånbok?

Expressen - 2 timmar sedan

Banken ”en tvättmaskin” – spår leder till Putins familj

Danske Banks kontor i Estland var en enda stor tvättmaskin – där miljarder kronor tvättades vita.”Tvättmaskinen” kan vara den största  penningtvätthärvan i historien med spår rakt in i den ryske presidenten Vladimir Putins familj.Finansmannen Christer Gardells Cevian var storägare i Danske Bank under de kritiska åren..

Expressen - 2 timmar sedan

Pappa duschade sin dotter i kallt vatten

En pappa har dömts för misshandel efter att han duschat sin dotter i kallt vatten, skriver Barometern.Enligt tidningen har dottern och hennes syster berättat samstämmigt om händelsen..

Expressen - 3 timmar sedan

KD-toppen utreds för bedrägeri

KD-toppen Caroline Szyber utreds för bedrägeri.Det skriver Aftonbladet.– Jag har inlett förundersökning i dag, säger åklagaren Joachim Zander, till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Martin lyssnar på staden – för att skapa ett friskare sound

Buller och oljud gör många stressade, trötta, irriterade och ökar risken för hjärt-kärlsjukdom.Därför har Helsingborg anlitat en av Europas främsta ljuddesigners, Martin Hallberg, för att revolutionera stadens ljudmiljö.Det kan bli början på stadens nya sound..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.