YA > Nyheter

Monday, 19 November, 10:48

YA - 17 aug 18 kl. 01:31

Insändare: Kärleksinvandring och arbetskraftsinvandring är okeyReplik på Lars Toftemars insändare i YA 14 augusti. Det är alltså nationalekonomen Tino Sanandaji som kommit fram till att statens kostnader för asylinvandringen är 212 miljarder 2014–2018. Det finns inte utrymme att gå in i detaljer här i en insändare så min rekommendation till intresserade är att låna hans bok på biblioteket eller köp den för utförligare information..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lars Toftemars, YA, Tino Sanandaji

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Kärleksinvandringoch , arbetskraftsinvandringär , okey
Alliansfritt Sverige - 13 okt 12 kl. 08:42

Glad helg moderatstrateger - här får ni en främlingsfientlig M-politiker att hantera

INSÄNT. Jan Ivarsson sitter i Moderaterna i Lysekils styrelse. Han är också kommunpolitiker i kommunen samt sitter i det kommunala Lysekilsbostäders styrelse.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Nedriven kontaktledning stoppar tåg

En nedriven kontaktledning stoppar tågtrafiken genom Helsingborg. - Ett spår kommer att öppnas i Helsingborg tidigast klockan halv elva, säger Anna Fjellner, pressansvarig vid Skånetrafiken.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Kurt Russell spelar tomten: "Han fanns"

Kurt Russell tror på jultomten. Det framkommer med all önskvärd tydlighet när TT träffar honom för att tala om Netflixfilmen "The Christmas chronicles". - Jag förstår inte hur man INTE kan tro på honom, säger Russell.

YA - 30 minuter sedan

Polisen ändrar sig - inget stopp för nya pass

Det blir inget tillfälligt stopp för utlämning av pass och nationella id-kort i månadsskiftet november-december, meddelar polisen.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Husägare drabbad av äggkastning

Flera ägg kastades mot husets fasad. Nu har kvinnan som äger fritidshuset polisanmält händelsen..

YA - 30 minuter sedan

Trafikkaos i centrum – långa köer vid lasarettet

Asfaltering av rondellen vid lasarettet i Ystad skapade trafikkaos och långa köer. .

YA - 30 minuter sedan

Kraftiga regn i Spanien - en död

En person omkom i nordvästra Spanien under söndagen efter de kraftiga regn som drabbat landet, skriver El Pais. Den spanska vädertjänsten Aemet har utfärdat en röd varning, vilket är den högsta nivån, för regionen Valencia på östkusten.(TT).

YA - 1 timme sedan

Expert: Nylander kan få stå över säsongen

Med bara tolv dagar kvar till deadline för spel i NHL säger Sportsnetsexperten Chris Johnston att Toronto kan låta William Nylander stå över spel den här säsongen.(TT).

YA - 1 timme sedan

Metallica donerar 100 000 dollar

Metallica donerar 100 000 dollar, motsvarande strax över 900 000 svenska kronor, till hjälparbetet kring den brand som rasar i Kalifornien, rapporterar Rolling Stone. Bandet uppmanar också andra att göra vad de kan för att bistå de drabbade.(TT).

YA - 1 timme sedan

Färre lägenheter byggs

Byggandet av lägenheter minskade till 39 100 lägenheter under de tre första kvartalen, enligt preliminära siffror. Det är en minskning med 16 procent jämfört med motsvarande period 2017, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Förra året påbörjades byggandet av 46 700 lägenheter under motsvarande period.

YA - 1 timme sedan

Trafikolycka vid arenanOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.