Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 21 November, 21:22

Blekinge Läns tidning - 16 aug 18 kl. 23:07

Så vill moderaterna satsa i BlekingeUnder torsdagen höll Blekinge moderaterna presskonferens där de presenterade sina tre huvudfrågor inför valet. I fokus står utbyggnad av infrastrukturen, utvecklingen av landsbygden, samt förbättrad och snabbare integration. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , moderaternasatsa i , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 08 sep 17 kl. 04:00

Moderaterna i Blekinge öppnar för lokala tiggeriförbud

Moderaterna i Blekinge ställer sig bakom förslaget om ett nationellt tiggeriförbud. En del moderatledare öppnar även för lokala förbud. – Det är bra, folk skänker ändå inte så mycket pengar längre, säger Maria Nicola fån Rumänien..

Blekinge Läns tidning - 13 okt 17 kl. 10:55

Moderaterna då och nu

Efter Anna Kinberg Batras avgång har Moderaterna valt en ny partiledare. Men vad är det för parti som Ulf Kristersson tar över? Här är historien om Moderaterna - då och nu.

Blekinge Läns tidning - 28 feb 16 kl. 03:42

Moderaterna har störst stöd

Moderaterna är störst bland svenska väljare, visar Svensk väljaropinion. Uppgifterna är resultatet av en sammanvägning av de största opinionsundersökningarna som Novus har gjort för Ekot i Sveriges Radios räkning.(TT) Moderaterna är störst bland svenska väljare, visar Svensk väljaropinion.

Blekinge Läns tidning - 25 mar 17 kl. 06:52

Moderaterna tappar stöd i Stockholm

Stockholm har traditionellt varit ett starkt fäste för Moderaterna. Men väljarstödet i länet har sjunkit kraftigt sedan januari, enligt nya siffror som Novus tagit fram åt SR Ekot. Moderaterna har på två månader tappat mer än sex procentenheter i Stockholms län inklusive Stockholms stad.

Blekinge Läns tidning - 09 jul 17 kl. 02:40

Moderaterna satsar på arbetslinjen

Moderaterna vill satsa på arbete i stället för bidrag, skriver Anna Kinberg Batra på DN Debatt inför partiets dag i Almedalen. Målet är 500 000 nya jobb till 2025. För att nå målet vill Moderaterna göra det mer lönsamt att ta ett jobb och jobba fler timmar.

Blekinge Läns tidning - 28 okt 17 kl. 03:45

Moderaterna ökar i oktober

Moderaterna ökar med 3,2 procentenheter och Sverigedemokraterna minskar med 2,3 procentenheter i oktober. Moderaterna har under oktober 19,7 procent och Sverigedemokraterna 15,1 procent av väljarnas stöd, enligt sammanställningen Svensk väljaropinion, som Sifo gör för Sveriges Radio Ekot.(TT).

Blekinge Läns tidning - 12 dec 17 kl. 19:02

Moderaterna stuvar om

Moderaterna stuvar om bland sina talespersoner för utrikes- och EU-frågor. Karin Enström, som tidigare varit utrikespolitisk talesperson, blir ny gruppledare i EU-nämnden. Jonas Jacobsson Gjörtler har utsetts till ny gruppledare för Moderaterna i utrikesutskottet.

Blekinge Läns tidning - 11 jan 18 kl. 16:40

Fortsatt framåt för Moderaterna

Den positiva trenden för Moderaterna under Ulf Kristerssons ledning fortsätter. I en ny mätning från Expressen/Demoskop ligger partiet på 22,6 procent. Det är en ökning på 1,7 procentenheter sedan den senaste mätningen och det högsta stöd som Moderaterna har haft i mätningen på ett år.

Blekinge Läns tidning - 24 aug 18 kl. 20:11

Mörkt för Moderaterna i opinionen

Moderaterna fortsätter backa i två nya opinionsmätningar - men de borgerliga får samtidigt goda nyheter om Kristdemokraterna. I Dagens Nyheters/Ipsos mätning utökar de rödgröna sin ledning. Moderaterna tappar för tredje mätningen i rad hos Ipsos, från 17,7 procent förra veckan till 17,1 procent.

Blekinge Läns tidning - 27 jan 16 kl. 00:57

Ipsos: Moderaterna största parti

Moderaterna är med ett stöd på 25,8 procent större än Socialdemokraterna, med ett stöd på 24,7 procent, i en ny opinionsmätning från DN/Ipsos. Det har inte inträffad sedan februari 2012, då Stefan Löfven just tillträtt som S-ledare efter Juholtkrisen.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

LFO-sångaren död – blev 41 år

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Så har reklambyrån utvecklats under 30 år

Det började med att två kompisar träffades som anställda på tidningsförlaget Albinsson & Sjöberg. Den ena med ett jätteintresse för bilar – den andre för elektronik..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Krock i Karlshamn

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Välbesökt till sista plats

Så var de på plats tillsammans i Karlskrona, de bägge marina musikkårerna från Finland och Sverige. – Senast skedde det 1967. Kanske på tiden igen, erinrade den finske marinchefen, viceamiral Veijo Taipalus, i Sparresalen i onsdags kväll..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Person skjuten i Eskilstuna

En person har skjutits i Nyfors i Eskilstuna, uppger polisen på sin hemsida. Larm om skottlossning inkom vid 19. 30-tiden och polisen fann den skadade personen som fördes till sjukhus.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Minnesplats efter dödsolycka plågar lokförare

En minnesplats efter en dödsolycka på tågspåret har blivit en plåga för den lokförare som körde tåget vid händelsen i Södermanland.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stort strömavbrott i Sundsvall

Stora delar av Sundsvall har drabbats av ett strömavbrott, skriver Sundsvalls Tidning. Varken Eon, Vattenfall eller Sundsvall energi har någon information om pågående avbrott på sina hemsidor. Men Sundsvall energi skriver på Facebook att de är medvetna om elavbrottet, enligt tidningen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stopp för Bannons pengar inför EU-valet

Superpopulisten Steve Bannons planerade högerrevolt i Europa stöter på patrull i form av vallagar som inte tillåter utländsk finansiering. President Donald Trumps avpolleterade chefsstrateg är numera mestadels inriktad på att ge högerpopulister och den yttre högern i Europa en hjälpande hand.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lina bjuder Hitta flytet på varm gemenskap och skön träning

SMHI lovar att vinterkylan är på väg. Vad passar väl bättre då än att ladda upp med lite välgörande värme? På måndag bjuder yogainstruktören Lina Campbell Hitta flytet på vinterns hetaste träningspass..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nionde remin i rad i schack-VM

Jodå, även det nionde partiet i VM-matchen i schack slutade med remi (oavgjort). Ställningen mellan den norske titelförsvararen Magnus Carlsen och den amerikanske utmanaren Fabiano Caruana är nu 4,5-4,5. Först till 6,5 poäng vinner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.