DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 20:56

Liknande nyheter

Taggar: Förmögen, Madonna, firar60 , år
Kristianstadsbladet - 24 mar 12 kl. 06:30

Upp till bevis, Madonna

På måndag är det dags. Då släpper superstjärnan Madonna sitt nya album, det första sedan "Hard candy" från 2008. Skivan "MDNA" kan bli sångerskans comeback på dansgolvet.

Trelleborgs Allehanda - 06 apr 14 kl. 13:27

Ingen dans för Lowe och Madonna


Den som vill ha chans på artisten Madonna bör inte neka henne på dansgolvet. Det har skådespelaren och hjärtekrossaren Rob Lowe fått lära sig den hårda vägen.I sin nya självbiografi "Love life", som Hollywood Reporter har fått publicera brottstycken ur, berättar 50-åringen bland annat om tillfället efter en konsert 1984 då Madonna bjudit honom backstage.

Kristianstadsbladet - 06 apr 14 kl. 13:27

Ingen dans för Lowe och Madonna


Den som vill ha chans på artisten Madonna bör inte neka henne på dansgolvet. Det har skådespelaren och hjärtekrossaren Rob Lowe fått lära sig den hårda vägen.I sin nya självbiografi "Love life", som Hollywood Reporter har fått publicera brottstycken ur, berättar 50-åringen bland annat om tillfället efter en konsert 1984 då Madonna bjudit honom backstage.

Västerbottens Folkblad - 06 apr 14 kl. 13:35

Ingen dans för Lowe och Madonna

Den som vill ha chans på artisten Madonna bör inte neka henne på dansgolvet. Det har skådespelaren och hjärtekrossaren Rob Lowe fått lära sig den hårda vägen. I sin nya självbiografi ”Love life”, som Hollywood Reporter har fått publicera brottstycken ur, berättar 50-åringen bland annat om tillfället efter en konsert 1984 då Madonna bjudit honom […].

Kristianstadsbladet - 03 jul 12 kl. 16:09

Madonna

Foto: Markus Schreiber
Madonna har aldrig förlitat sig på några små monster. Aldrig ridit på utanförskapets gemenskap med ett ?vi mot dem?

GöteborgsPosten - 16 aug 17 kl. 17:01

Här firar Madonna sin födelsedag

Stjärnan blir 59 år och firar det med dans, musik och hästar..

Kristianstadsbladet - 02 nov 12 kl. 10:43

Madonna på svenska

Under många år på 80-talet hade jag en stor plansch som följde med ?True Blue? uppnålad på väggen i mitt pojkrum.

BT - 06 jul 12 kl. 10:19

Madonna var bättre på faxens tid

Det måste ha varit någon gång i mitten av 80-talet. Jag arbetade på Göteborgs-Postens arkiv. Ett dammigt arkiv med plåtskåp och hängmappar.

Posh24 - 14 sep 11 kl. 08:52

Madonna's Forces Volunteers to Turn Away in Her Presence!

We all know that Madonna is a total diva, a status that she pretty much deserves, but sometimes even a diva can take things too far. Rumor has that Madonna forced volunteers at the TIFF Festival in Toronto to turn away from her and FACE THE WALL while she made her entrance backstage.

What the....?!

Posh24 - 19 jul 17 kl. 08:59

Madonna vill stoppa auktionen

Madonna har lämnat in en begäran till högsta domstolen i New York om att stoppa auktioneringen som är planerad att äga rum i dagarna.
Det gäller det tidigare omskrivna brevet där Madonna kallar Whitney Houston och Sharon Stone för "fruktansvärt mediokra".

Madonna skriver i dokumentet som lämnats in till domstolen att hon innan hon läste uppgifterna i media inte var medveten om att flera av de sakerna som nu ska gå under klubban inte längre var i hennes ägo, enligt Nöjesbladet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 45 minuter sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 45 minuter sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

DI - 1 timme sedan

Rätt att rösta ja

På onsdagen ska riksdagen rösta om statsministerkandidaten Ulf Kristersson. Han är nederlagstippad. Centerpartiet och Liberalerna har aviserat att de ska rösta nej eftersom de anser att SD får för stort inflytande på Kristerssons regering.

DI - 1 timme sedan

Italiens problem är Italien

Italien och EU är inbegripna i ett budgetpolitiskt chicken race med direkt bäring på en av samtidens stora politiska principfrågor. .

DI - 1 timme sedan

Västra Götaland näst bäst efter Stockholms län

Västra Götaland tar ett kliv upp i rankningen av de Gaselltätaste länen och toppas numera bara av Stockholms län.  Hallands län tappar en placering, trots att antalet Gasellföretag i länet ökar med 18 procent. .

DI - 1 timme sedan

Ingenjörsbyrån Hisland Solutions fokuserar på lagarbete

Handboll, öl och gemensamma värderingar förde samman ingenjörsbyrån Hisland Solutions ägartrio. Med uppdrag inom bland annat självkörande bilar och havsbaserad vindkraft har bolaget vuxit så snabbt att man i år är Gasellvinnare i Västra Götaland..

DI - 1 timme sedan

Lista: Här är årets vinnare i Di Gasell i Västra Götalands län

Totalt har 223 företag kvalat in som Gasellföretag i Västra Götalands län – här är hela listan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.