Realtid > Ekonomi

Saturday, 17 November, 01:42

Realtid - 16 aug 18 kl. 16:55

Volvo Cars börsintroduktion förväntas ge 30 miljarder dollarBörsintroduktionen av Volvo Cars förväntas ske innan årsskiftet, på en rekordnivå i storleksordningen 30 miljarder dollar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Cars, Volvo Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, Cars, börsintroduktion, förväntasge 30 , miljarder, dollar

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 11 timmar sedan

23-åriga Josefine spås en lysande framtid som affärsjurist

Tydlighet, kreativitet och rådgivarmässighet. Det är några av egenskaperna som gav Josefine Jonsson Tepavac en förstaplats i 2018 års upplaga av Business Law Challenge. .

Realtid - 11 timmar sedan

Prosolvia-grundare stämmer Carnegie

Prosolvias grundare Morgan Herou i rättstvist med Carnegie om Prosolvia-aktier till ett värde av cirka 14 miljoner kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

Rätt att ge Norden röst i global skattedebatt

En enig fredagspanel välkomnar initiativet till ett nordiskt forum för skattepolitisk debatt, som lanserades tidigare i veckan. Tre kvalificerade röster är redo att sätta igång debatten. Läs vad Tina Zetterlund, Hans Peter Larsson och Johan Fall har att säga.

Realtid - 15 timmar sedan

Penningtvätten i Danske Bank: tidigare anställda misstänkta

Flertalet tidigare anställda vid Danske Banks estniska filial misstänks ha tagit emot ersättning för att hjälpa till med penningtvätten. Det skriver Berlingske..

Realtid - 15 timmar sedan

Resurs Bank planerar att sälja förfallna lånefordringar

Resurs Bank har ingått avtal med en rad aktörer om att löpande sälja delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar i Sverige och Norge..

Realtid - 15 timmar sedan

Förbättrat resultat från Amasten

Amastens resultat för årets första nio månader landade på 113 (58) miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning på 95 procent jämfört med samma period i fjol..

Realtid - 18 timmar sedan

Åtta juristbyråer får dela på 14 miljoner kronor

Vinnova har bestämt sig för att ge svensk legaltech “en knuff framåt”. – Det här är vad staten ska göra, säger Johan Wiberg, produktutvecklingschef på Avtal24..

Realtid - 17 timmar sedan

Källor: ABB redo att sälja power grids

ABB redo att sälja power grids, Skanska investerar 1,8 miljarder i skyskrapa och Perssons Stiftelse stryper 400 miljoner i Nobeldonationer. Det är några av rubriekrna i Realtids nyhetssvep på fredagsmorgonen. .

Realtid - 19 timmar sedan

Brexit: Hårt pressad May slåss för sin överlevnad

Regeringskaoset i Storbritannien hotar den mycket bräckliga brexit-deal, det skilsmässoavtal som premiärminister Theresa May slutit med EU:s 27-ledare och EU-kommissionen. Flera ministrar har avgått och flera kan komma att avgå i protest mot skilsmässoavtalet. Mays framtid och brexit-dealen står på spel i den politiska maktkampen inom Tories.

Realtid - Igår: 15:30

Carnegie Fonder toppar ranking

Carnegie Fonder rankas som nummer ett i Prosperas undersökning Fund Distributors & Selectors 2018. "Vi har undvikit att ha uppenbara plumpar som drar ned på helheten", säger Carnegie Fonders vd Hans Hedström som del av svaret på varför Carnegie återigen hamnar i toppskiktet i rankingen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.