GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 19 September, 17:42

GöteborgsPosten - 15 aug 18 kl. 17:14

De misstänkta är tidigare dömdaTre unga män i åldrar mellan 18 och 20 år är misstänkta för bilbränderna i Frölunda. Inledningsvis anhölls samtliga av åklagare, men nu har en släppts fri. Alla tre är nyligen dömda: narkotikabrott, grovt vapenbrott, grov misshandel, rån.
– Det är våra gubbar allihopa som är inblandade i detta; de vanliga narkotikaförsäljarna runt torget, säger en polis i Frölunda..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Frölunda

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De misstänktaär tidigare , dömda
Expressen - 19 nov 12 kl. 12:44

Misshandlade Joakim, till döds - misstänkta dömda i dag

Två av männen som misstänks för mordet på Joakim Karlsson i Vallentuna, dömdes i dag för flera andra våldsbrott. 18-åringen döms till skyddstillsyn och samhällstjänst och 17-åringen döms till sluten ungdomsvård..

Expressen - 19 nov 12 kl. 12:44

Misshandlad till döds - misstänkta dömda

Två av männen som misstänks för mordet på Joakim Karlsson i Vallentuna, dömdes i dag för flera andra våldsbrott. 18-åringen döms till skyddstillsyn och samhällstjänst och 17-åringen döms till sluten ungdomsvård..

Barometern - 15 jan 14 kl. 10:18

Misstänkta tjuvar stoppade av polis

En tips från allmänheten har resulterat i att två män sitter anhållna för förberedelse till grov stöld sedan i går kväll. Det hela började med att polisen fick in tips från en anonym person om att det verkade som om två män körde runt i en bil på ett misstänkt sätt i Mönsteråstrakten. Tipsaren trodde att det handlade om att männen förberedde bostadsinbrott.

Cornucopia - 07 maj 15 kl. 18:55

Sedan när började media hänga ut misstänkta med namn och foto?

En VD för ett större  allmänintressant svenskt företag påstås gripits utomlands misstänkt för snatteri, vilket hängs ut med stora rubriker, komplett med foto och namn på VD:n. Sedan när började media hänga ut misstänkta med namn och foto, speciellt för småbrott?

Normalt t ex när någon grips misstänkt för mord, mörkas både namn och foton.

BT - 08 jan 15 kl. 11:49

De misstänkta kan ha lokaliserats

De två misstänkta, som söks för gårdagens attentat mot tidningen Charlie Hebdo, kan ha lokaliserats i Aisne i norra Frankrike. Det rapporterar franska medier. Två män som tros vara bröderna Cherif och Said Kouachi, 32 och 34 år gamla, färdas på väg RN2 i höjd med Villers-Cotteret i riktning mot Paris.

Nya Wermlands Tidningen - 07 nov 12 kl. 07:30

Två spelare i Bats misstänkta för dopning

Två spelare i svenska mästarlaget Karlskoga Bats är misstänkta för dopning och nu kan klubben komma att mista sin SM-titel. Spelarna är ännu under utredning och alltså inte dömda men de är avstängda från all idrott tills vidare. ?

DN - 17 feb 17 kl. 01:56

Här är den misstänkta pedofilringen

Flera av de misstänkta männen är dömda eller har varit misstänkta för sexualbrott mot barn tidigare. En av dem skrevs ut från rättspsykiatrisk vård våren 2015. Rätten bedömde att risken för att mannen skulle återfalla i liknande brottslighet var låg.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 16 kl. 15:56

Två misstänkta för hemlig vapengömma

Nyligen hittades sju stulna jaktvapen och ett jaktskåp gömda vid en mobilmast kring Antnäs utanför Luleå. Polisen misstänker att två av vapentjuvarna redan sitter häktade, skriver Norrländska Socialdemokraten. De båda männen är misstänkta för fem grova.

Alingsås tidning - 31 okt 17 kl. 12:42

Här grips misstänkta tjuvligan

Här tas de på bar gärning.
Männen som misstänks för stöldförsök ur en Postnord-lastbil greps med hjälp av en övervakningskameror som filmade i realtid.
– Det här tillvägagångssättet har aldrig tidigare dokumenterats, säger företagets säkerhetschef Alexis Larsson.

Kristianstadsbladet - 08 aug 12 kl. 20:06

Misstänkta tjuvar inför rätta

Vid inbrottet på däckfirman stals gods för minst 170?000 kronor.
På onsdagen berättade en 17-åring om hur han fick 2?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Förseningar i kollektivtrafiken efter stopp

Ett spårvagnshaveri orsakade stopp i vagntrafiken över Götaälvbron och pendlare tvingas promenera över bron för att ta sig hem. Stora förseningar är att vänta under eftermiddagen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Spårvagnsstopp över Götaälvbron

Ett spårvagnshaveri orsakar stopp i vagntrafiken över Götaälvbron. Stora förseningar är att vänta under eftermiddagen. Pendlare tvingas promenera över bron för att ta sig hem..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nu ska kommunens samlingar äntligen räddas

Kulturnämndens samlingar riskerar att ruttna bort i dåliga lagerlokaler. Nu vill kommunstyrelsen sätta fart på frågan..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Hammarkullen får mobil fiskrök

Mannen bakom bastun i Frihamnen har en ny idé. Den kan man se röken av i Hammarkullen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ransgård (M) slutar som gruppledare

Göteborgsmoderaternas främsta företrädare Jonas Ransgård (M) väljer att sluta som gruppledarei Göteborgs kommunfullmäktige, skriver partiet i ett pressmeddelande.
- Jag bedömer att någon annan har större förutsättningar att fullgöra uppdraget som gruppledare framöver, säger han i pressmeddelandet..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt på gymnasieskola

En misstänkt våldtäkt ska ha inträffat mellan två elever på en gymnasieskola i Västsverige och utreds nu av polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Varningen inför höststormen: "Surra fast saker"

Årets första höststorm är på väg in över Västsverige. Det än så länge namnlösa ovädret kommer att kulminera under sen eftermiddag på fredag.
– Det blir ingen höjdare att vara ute, säger Erik Rindeskär, meteorolog på Foreca..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Två nedslagna vid personrån

Två personer rånades strax efter klockan 02.00 under natten mot onsdag på två olika platser. Rånen ägde rum i centrum av två gärningsmän..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kommunen om telefonerna: Kan löna sig på sikt

Göteborgs stadsdelar leasar Iphones, med en rad extratjänster, för 18 216 kronor styck över en treårsperiod. Kommunen menar att investeringen är ett nödvändigt steg i stadens digitaliseringsarbete.
– Det är viktigt att förstå att det här inte bara är en telefon, säger Malin Lundqvist på Intraservice..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kommunen leasar Iphones – för 18 000 kronor styck

De senaste åren har Göteborgs stad leasat nya Iphones, som innehåller en rad extratjänster, till anställda inom främst hemtjänsten. Priset? 18 216 kronor styck – utan abonnemang.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.