DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 22:05

DI - 16 aug 18 kl. 16:22

M: Andersson har redan spenderat alla pengarModeraternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson (M) är kritisk till Magdalena Anderssons besked. "Det är som väntat att det inte finns några pengar för nästa år, därför att Magdalena Andersson redan har spenderat dem", säger hon till TT..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elisabeth Svantesson, Magdalena Anderssons, Magdalena Andersson, TT

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Anderssonhar redan , spenderatalla , pengar
SvD - 14 jul 15 kl. 11:20

Andersson: Svenska pengar kan gå till nödlån

BRYSSEL (Direkt) Finansminister Magdalena Andersson utesluter inte att svenska pengar via EU-budgeten ska användas för korttidslån till Grekland..

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 04:00

Daniel Andersson: Mer pengar till spelarköp

Malmö FF:s sportchef flaggar nu för en möjlig hårdare sportslig satsning med Champions League-pengar.
– Det ges säkert möjlighet att investera lite mer i spelarköp, även jämfört med förra året, säger Daniel Andersson..

SR - 17 feb 14 kl. 16:39

Andersson: ”Mer pengar till toppklubbarna”

I veckans FotbollsArena Radiosporten gästar Malmö FF:s nye sportchef Daniel Andersson. Dessutom snackar arenan upp veckans Champions League-åttondelsfinaler..

NSD - 31 jan 18 kl. 16:33

Sågningen efter avhoppet: "Spenderat pengar som en full sjöman"

Rikspolischefen Dan Eliassons meddelade på onsdagseftermiddagen att han avgår och blir generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

YLE - 17 dec 12 kl. 14:01

Finländarna satsar mer pengar på julen i år

Julhandeln blomstrar trots de osäkra ekonomiska tiderna. Enligt en undersökning spenderar finländarna dryga 570 euro per person på julen i år. Det är 16 procent mer än i fjol.

Nyheter 24 - 21 jun 11 kl. 16:07

Alliansregeringen har inte spenderat mer på PR


DN skriver i dag att regeringen spenderat 119 miljoner kronor under fyra år på kommunikationsavtal och pr. Men lika stor summa har spenderats seda 2003. Dagens Nyheter rapporterade i dag om att regeringen spenderat 119 miljoner kronor mellan 2007 och 2010 på kommunikations- och pr-tjänster.

Sydsvenskan - 09 jul 14 kl. 05:30

”Priserna passar inte en stor familj””Mest nöjd är jag faktiskt med vädret.””Man behöver pengar till annat också.”

Johan Malmlöf: ”Jag är 21 år och bor hemma. För tillfället praktiserar jag på ett bryggeri i Malmö och i januari börjar jag plugga bryggeriteknik i Dalarna. Min mamma anmälde mig till det här uppdraget eftersom hon var nyfiken på hur jag skulle agera, om jag skulle bränna allt på en grej eller få pengarna att räcka till så mycket som möjligt.

Magazin24 - 12 jan 12 kl. 19:54

90 mil till fots gav pengar till barnhem

I oktober startade fyra vänner en vandring mellan Bangkok och Muang Mai på Phuket för att samla in pengar till ett barnhem. 53 dagar, 90 mil och cirka 230 000 insamlade kronor senare nådde de sitt mål. Calle Wollgård från Karlskoga, med rötter i Köping, har vid två tillfällen arbetat som volontär på ett barnhem i Muang Mai på Phuket.

Cornucopia - 13 nov 15 kl. 09:48

Magdalena Andersson ställer grupper mot varandra - statslåneräntorna rusar

De svenska statslåneräntorna rusar i spåren av asylkrisen. Magdalena Anders(s)on ställer nu grupper mot varandra och ska låna 11 miljarder kronor för att hantera asylkrisen, men vägrar låna pengar till vård, skola, omsorg, polis, rättsväsende, försvar eller andra sakfrågor.

Finansministern gav igår beskedet att man lägger en tilläggsproposition till budgeten och anslår ytterligare 11 miljarder kronor (GSEK) till migrationsposten av budgeten för nästa år.

Sydsvenskan - 23 okt 14 kl. 04:00

Höjda skatter ger pengar till jobb, vård och skola

I dag promenerar Magdalena Andersson för första gången från finansdepartementet till riksdagen med en egen budget-cd i nypan.Den innehåller reformer för drygt 20 miljarder kronor.Det är dubbelt mot vad alliansen lovade i sitt valmanifest i september.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Aros Bostadsutveckling AB (publ) erbjudande av preferensaktier kraftigt övertecknat

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, HONGKONG, SINGAPORE OCH SCHWEIZ ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. Aros Bostadsutveckling AB (publ) (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) offentliggör idag utfallet av erbjudandet till allmänheten avseende preferensaktier i Bolaget inför den förestående noteringen av preferensaktierna på Nasdaq First North i Stockholm (”Erbjudandet”)..

DI - 30 minuter sedan

ISR vill ta in omkring 38 miljoner i emissioner

Bioteknikbolaget ISR har beslutat om att dels genomföra en riktad nyemission om cirka 25,4 miljoner kronor, dels en företrädesemission om cirka 12,7 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 1 timme sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 1 timme sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 1 timme sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 1 timme sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 2 timmar sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 2 timmar sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.