DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 00:34

DI - 16 aug 18 kl. 16:22

M: Andersson har redan spenderat alla pengarModeraternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson (M) är kritisk till Magdalena Anderssons besked. "Det är som väntat att det inte finns några pengar för nästa år, därför att Magdalena Andersson redan har spenderat dem", säger hon till TT..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elisabeth Svantesson, Magdalena Anderssons, Magdalena Andersson, TT

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Anderssonhar redan , spenderatalla , pengar
SvD - 14 jul 15 kl. 11:20

Andersson: Svenska pengar kan gå till nödlån

BRYSSEL (Direkt) Finansminister Magdalena Andersson utesluter inte att svenska pengar via EU-budgeten ska användas för korttidslån till Grekland..

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 04:00

Daniel Andersson: Mer pengar till spelarköp

Malmö FF:s sportchef flaggar nu för en möjlig hårdare sportslig satsning med Champions League-pengar.
– Det ges säkert möjlighet att investera lite mer i spelarköp, även jämfört med förra året, säger Daniel Andersson..

SR - 17 feb 14 kl. 16:39

Andersson: ”Mer pengar till toppklubbarna”

I veckans FotbollsArena Radiosporten gästar Malmö FF:s nye sportchef Daniel Andersson. Dessutom snackar arenan upp veckans Champions League-åttondelsfinaler..

NSD - 31 jan 18 kl. 16:33

Sågningen efter avhoppet: "Spenderat pengar som en full sjöman"

Rikspolischefen Dan Eliassons meddelade på onsdagseftermiddagen att han avgår och blir generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

YLE - 17 dec 12 kl. 14:01

Finländarna satsar mer pengar på julen i år

Julhandeln blomstrar trots de osäkra ekonomiska tiderna. Enligt en undersökning spenderar finländarna dryga 570 euro per person på julen i år. Det är 16 procent mer än i fjol.

Nyheter 24 - 21 jun 11 kl. 16:07

Alliansregeringen har inte spenderat mer på PR


DN skriver i dag att regeringen spenderat 119 miljoner kronor under fyra år på kommunikationsavtal och pr. Men lika stor summa har spenderats seda 2003. Dagens Nyheter rapporterade i dag om att regeringen spenderat 119 miljoner kronor mellan 2007 och 2010 på kommunikations- och pr-tjänster.

Sydsvenskan - 09 jul 14 kl. 05:30

”Priserna passar inte en stor familj””Mest nöjd är jag faktiskt med vädret.””Man behöver pengar till annat också.”

Johan Malmlöf: ”Jag är 21 år och bor hemma. För tillfället praktiserar jag på ett bryggeri i Malmö och i januari börjar jag plugga bryggeriteknik i Dalarna. Min mamma anmälde mig till det här uppdraget eftersom hon var nyfiken på hur jag skulle agera, om jag skulle bränna allt på en grej eller få pengarna att räcka till så mycket som möjligt.

Magazin24 - 12 jan 12 kl. 19:54

90 mil till fots gav pengar till barnhem

I oktober startade fyra vänner en vandring mellan Bangkok och Muang Mai på Phuket för att samla in pengar till ett barnhem. 53 dagar, 90 mil och cirka 230 000 insamlade kronor senare nådde de sitt mål. Calle Wollgård från Karlskoga, med rötter i Köping, har vid två tillfällen arbetat som volontär på ett barnhem i Muang Mai på Phuket.

Cornucopia - 13 nov 15 kl. 09:48

Magdalena Andersson ställer grupper mot varandra - statslåneräntorna rusar

De svenska statslåneräntorna rusar i spåren av asylkrisen. Magdalena Anders(s)on ställer nu grupper mot varandra och ska låna 11 miljarder kronor för att hantera asylkrisen, men vägrar låna pengar till vård, skola, omsorg, polis, rättsväsende, försvar eller andra sakfrågor.

Finansministern gav igår beskedet att man lägger en tilläggsproposition till budgeten och anslår ytterligare 11 miljarder kronor (GSEK) till migrationsposten av budgeten för nästa år.

Sydsvenskan - 23 okt 14 kl. 04:00

Höjda skatter ger pengar till jobb, vård och skola

I dag promenerar Magdalena Andersson för första gången från finansdepartementet till riksdagen med en egen budget-cd i nypan.Den innehåller reformer för drygt 20 miljarder kronor.Det är dubbelt mot vad alliansen lovade i sitt valmanifest i september.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 2 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 3 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 4 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 4 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 5 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 5 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 5 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 6 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 6 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.