DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:55

DI - 16 aug 18 kl. 16:22

M: Andersson har redan spenderat alla pengarModeraternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson (M) är kritisk till Magdalena Anderssons besked. "Det är som väntat att det inte finns några pengar för nästa år, därför att Magdalena Andersson redan har spenderat dem", säger hon till TT..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elisabeth Svantesson, Magdalena Anderssons, Magdalena Andersson, TT

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Anderssonhar redan , spenderatalla , pengar
SvD - 14 jul 15 kl. 11:20

Andersson: Svenska pengar kan gå till nödlån

BRYSSEL (Direkt) Finansminister Magdalena Andersson utesluter inte att svenska pengar via EU-budgeten ska användas för korttidslån till Grekland..

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 04:00

Daniel Andersson: Mer pengar till spelarköp

Malmö FF:s sportchef flaggar nu för en möjlig hårdare sportslig satsning med Champions League-pengar.
– Det ges säkert möjlighet att investera lite mer i spelarköp, även jämfört med förra året, säger Daniel Andersson..

SR - 17 feb 14 kl. 16:39

Andersson: ”Mer pengar till toppklubbarna”

I veckans FotbollsArena Radiosporten gästar Malmö FF:s nye sportchef Daniel Andersson. Dessutom snackar arenan upp veckans Champions League-åttondelsfinaler..

NSD - 31 jan 18 kl. 16:33

Sågningen efter avhoppet: "Spenderat pengar som en full sjöman"

Rikspolischefen Dan Eliassons meddelade på onsdagseftermiddagen att han avgår och blir generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

YLE - 17 dec 12 kl. 14:01

Finländarna satsar mer pengar på julen i år

Julhandeln blomstrar trots de osäkra ekonomiska tiderna. Enligt en undersökning spenderar finländarna dryga 570 euro per person på julen i år. Det är 16 procent mer än i fjol.

Nyheter 24 - 21 jun 11 kl. 16:07

Alliansregeringen har inte spenderat mer på PR


DN skriver i dag att regeringen spenderat 119 miljoner kronor under fyra år på kommunikationsavtal och pr. Men lika stor summa har spenderats seda 2003. Dagens Nyheter rapporterade i dag om att regeringen spenderat 119 miljoner kronor mellan 2007 och 2010 på kommunikations- och pr-tjänster.

Sydsvenskan - 09 jul 14 kl. 05:30

”Priserna passar inte en stor familj””Mest nöjd är jag faktiskt med vädret.””Man behöver pengar till annat också.”

Johan Malmlöf: ”Jag är 21 år och bor hemma. För tillfället praktiserar jag på ett bryggeri i Malmö och i januari börjar jag plugga bryggeriteknik i Dalarna. Min mamma anmälde mig till det här uppdraget eftersom hon var nyfiken på hur jag skulle agera, om jag skulle bränna allt på en grej eller få pengarna att räcka till så mycket som möjligt.

Magazin24 - 12 jan 12 kl. 19:54

90 mil till fots gav pengar till barnhem

I oktober startade fyra vänner en vandring mellan Bangkok och Muang Mai på Phuket för att samla in pengar till ett barnhem. 53 dagar, 90 mil och cirka 230 000 insamlade kronor senare nådde de sitt mål. Calle Wollgård från Karlskoga, med rötter i Köping, har vid två tillfällen arbetat som volontär på ett barnhem i Muang Mai på Phuket.

Cornucopia - 13 nov 15 kl. 09:48

Magdalena Andersson ställer grupper mot varandra - statslåneräntorna rusar

De svenska statslåneräntorna rusar i spåren av asylkrisen. Magdalena Anders(s)on ställer nu grupper mot varandra och ska låna 11 miljarder kronor för att hantera asylkrisen, men vägrar låna pengar till vård, skola, omsorg, polis, rättsväsende, försvar eller andra sakfrågor.

Finansministern gav igår beskedet att man lägger en tilläggsproposition till budgeten och anslår ytterligare 11 miljarder kronor (GSEK) till migrationsposten av budgeten för nästa år.

Sydsvenskan - 23 okt 14 kl. 04:00

Höjda skatter ger pengar till jobb, vård och skola

I dag promenerar Magdalena Andersson för första gången från finansdepartementet till riksdagen med en egen budget-cd i nypan.Den innehåller reformer för drygt 20 miljarder kronor.Det är dubbelt mot vad alliansen lovade i sitt valmanifest i september.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Så håvar du in vinvinsten: "Svenskar har gjort förmögenheter"

Intresset för vinauktioner ökar i Sverige. Samlare såväl som vinstsugna svenskar söker lyckan i andrahandsförsäljning av exklusiva viner, världen över..

DI - 30 minuter sedan

Systembolaget lockar danska finsmakare

Du kanske hört om svenskar som vallfärdar utomlands för att köpa alkohol? När det gäller viner i något högre prisklass går trenden åt motsatt håll. .

DI - 30 minuter sedan

AAK in och Billerudkorsnäs ut ur europeiskt storbolagsindex

Fettbolaget AAK kommer från och med måndag att vara inkluderat i det europeiska storbolagsindexet Stoxx Europe 600. Det framgår av ett pressmeddelande från indexjätten. .

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 2 timmar sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 2 timmar sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 2 timmar sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.