GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 22 September, 12:50

Liknande nyheter

Taggar: , gickdet för den , eldhärjade, restaurangen
BT - 29 jun 12 kl. 02:28

Bilar eldhärjade på Hässleholmen

Två bilar blev utbrända i en anlagd brand på Hässleholmen i natt. Den eldhärjade bilarna stod parkerade på ett parkeringsdäck på Solvarvsgatan. Larmet om branden kom in vid 01.

GöteborgsPosten - 30 mar 16 kl. 14:36

Ägaren till eldhärjade huset: "Fullständigt vidrigt"

– Ett halvårs arbete gick inatt upp i rök. Det säger Eva Egri som äger det eldhärjade huset i Kortedala. Samtidigt har polisen fått veta att ett möte hållits om planerna på att huset skulle bli flyktingboende..

SR - 07 aug 14 kl. 19:44

Minst tio byggnader eldhärjade i skogsbranden

Försvarsmakten har under dagen flugit med en helikopter - utrustad med en specialkamera - över brandområdet. Minst 10 byggnader har bekräftats eldhärjade."Det rör sig om ladugårdar och uthus, men inga bostadsbyggnader", säger Markus Johansson, pressinformatör vid länsstyrelsen..

DN - 01 dec 14 kl. 15:07

Ny brand i eldhärjade Östberga

En ny brand utbröt på måndagseftermiddagen i eldhärjade Östberga. En lägenhet högst upp i ett flerbostadshus övertändes snabbt och alla i huset evakuerades..

Nerikes Allehanda - 15 aug 16 kl. 13:04

Eldhärjade pizzerian: "Kom hit och grät"

Khalil Hame Ali Fares, som äger den eldhärjade pizzerian, sitter i gräskanten tillsammans med några vänner och ser på sin brinnande restaurang..

SVT - 19 jun 17 kl. 09:54

SVT Nyheter i eldhärjade Portugal – ”vi kommer att kalla det för dödens väg”

Förödelse och död. Skogsbränderna som fortsätter att rasa i Portugal lämnar askgråa och ödsliga landskap efter sig. Hittills har ett sextiotal människor bekräftats döda.

LV - 05 dec 17 kl. 03:58

Gasflaskor i den eldhärjade industribyggnaden

En brand orsakade i natt omfattande skador på en verkstadslokal i Långsbrössle utanför Vimmerby. Räddningstjänsten jobbade i nära en timma för att få ut de gasflaskor som fanns inne i den eldhärjade byggnaden..

YLE - 01 jan 18 kl. 12:53

Eleverna kan återvända till eldhärjade Gumbostrands skola efter jullovet

Skadorna i den eldhärjade Gumbostrands skola i Sibbo är så små att den kan användas nästan som vanligt efter jullovet, uppger Sibbo kommun..

BT - 17 feb 18 kl. 21:06

JUST NU: Brand blossade åter upp i eldhärjade Boråshuset

Räddningstjänsten fick rycka ut till det eldhärjade flerfamiljshuset på Mossebogatan på lördagskvällen. .

Corren - 01 aug 18 kl. 11:00

Rasrisk i det eldhärjade huset

Polisens tekniker har ännu inte kunnat gå in i det eldhärjade huset på Skördegatan..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Man har fått träd över sig – kämpar för sitt liv

Under natten mot lördag fick en arbetare ett träd över sig och blev då skadad i huvudet. Mannen fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.
– Läget är livshotande för den här mannen i 45-årsåldern, säger Karin Markhede på Sahlgrenskas pressjour.

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Man misshandlad av okänd person

En man blev under natten attackerad med flera slag i ansiktet, för att sedan bli bestulen på sin mobiltelefon och och armbandsur.
– Han blir angripen av flera knytnävsslag, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Tågkollision vid Sävenäs station

Vid ett-tiden på natten kolliderade ett godståg med ett arbetslok vid Sävenäs station. I nuläget är endast ett spår öppet och tågen kör med reducerad hastighet.
– Ingen person ska ha kommit till skada, säger Johan Ljung, vakthavande befäl i region Väst..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Man har fått träd i huvudet under stormen

Under natten mot lördag fick en arbetare ett träd i huvudet. Olyckan inträffade i Kungsbacka, och mannen är förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Skadeläget är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Träd föll över personbil

Ett träd har fallit över en personbil på Gamlestadsvägen. Två personer fanns i bilen och en av dem sitter fast. Räddningstjänsten är på plats och arbetar med få loss personen, skriver polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Pojke rånad på sin moped – hotades av grupp

En pojke i 15-årsåldern blev på fredagskvällen fråntvingad sin moped av en grupp personer på Masthugget. Ett vapenliknande föremål användes för att hota pojken..

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 14:39

"Det ska skapa en bättre värld för unga"

Ett nytt barn- och ungdomshus har invigts på Restad Gård i Vänersborg. Ett flertal kommande aktiviteter och 600 nyrenoverade kvadratmeter – förväntningarna är höga. Vänersborgs kommunalråd Marie Dahlin (S) var på plats och klippte invigningsband..

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 20:16

Öppet hos på Wargön Innovation

Dörrarna till Wargöns Innovation öppnades på lördagsförmiddagen för vargöborna. Tillsammans har allmänheten hjälpt till och samlat in över 3,6 ton kläder till utvecklingsprojektet. Nu presenterades framtidsplanerna..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 19:39

Fiskarlag i jakt på VM-plats

Fyra lag, 16 fiskare och en VM-plats. Under helgen gästades Karls grav av fyra fiskelag som tävlade om en plats i nästa års VM i feedermete för klubblag i Portugal..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 20:38

Cykelavgiften är fastställd

Det kommer att kosta 50 kronor i månaden att ha sin cykel i de nya cykelgaragen vid Vänersborgs resecentrum och vid Öxnereds station..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.