GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 13 November, 21:03

Liknande nyheter

Taggar: , gickdet för den , eldhärjade, restaurangen
BT - 29 jun 12 kl. 02:28

Bilar eldhärjade på Hässleholmen

Två bilar blev utbrända i en anlagd brand på Hässleholmen i natt. Den eldhärjade bilarna stod parkerade på ett parkeringsdäck på Solvarvsgatan. Larmet om branden kom in vid 01.

GöteborgsPosten - 30 mar 16 kl. 14:36

Ägaren till eldhärjade huset: "Fullständigt vidrigt"

– Ett halvårs arbete gick inatt upp i rök. Det säger Eva Egri som äger det eldhärjade huset i Kortedala. Samtidigt har polisen fått veta att ett möte hållits om planerna på att huset skulle bli flyktingboende..

SR - 07 aug 14 kl. 19:44

Minst tio byggnader eldhärjade i skogsbranden

Försvarsmakten har under dagen flugit med en helikopter - utrustad med en specialkamera - över brandområdet. Minst 10 byggnader har bekräftats eldhärjade."Det rör sig om ladugårdar och uthus, men inga bostadsbyggnader", säger Markus Johansson, pressinformatör vid länsstyrelsen..

DN - 01 dec 14 kl. 15:07

Ny brand i eldhärjade Östberga

En ny brand utbröt på måndagseftermiddagen i eldhärjade Östberga. En lägenhet högst upp i ett flerbostadshus övertändes snabbt och alla i huset evakuerades..

Nerikes Allehanda - 15 aug 16 kl. 13:04

Eldhärjade pizzerian: "Kom hit och grät"

Khalil Hame Ali Fares, som äger den eldhärjade pizzerian, sitter i gräskanten tillsammans med några vänner och ser på sin brinnande restaurang..

SVT - 19 jun 17 kl. 09:54

SVT Nyheter i eldhärjade Portugal – ”vi kommer att kalla det för dödens väg”

Förödelse och död. Skogsbränderna som fortsätter att rasa i Portugal lämnar askgråa och ödsliga landskap efter sig. Hittills har ett sextiotal människor bekräftats döda.

LV - 05 dec 17 kl. 03:58

Gasflaskor i den eldhärjade industribyggnaden

En brand orsakade i natt omfattande skador på en verkstadslokal i Långsbrössle utanför Vimmerby. Räddningstjänsten jobbade i nära en timma för att få ut de gasflaskor som fanns inne i den eldhärjade byggnaden..

YLE - 01 jan 18 kl. 12:53

Eleverna kan återvända till eldhärjade Gumbostrands skola efter jullovet

Skadorna i den eldhärjade Gumbostrands skola i Sibbo är så små att den kan användas nästan som vanligt efter jullovet, uppger Sibbo kommun..

BT - 17 feb 18 kl. 21:06

JUST NU: Brand blossade åter upp i eldhärjade Boråshuset

Räddningstjänsten fick rycka ut till det eldhärjade flerfamiljshuset på Mossebogatan på lördagskvällen. .

Corren - 01 aug 18 kl. 11:00

Rasrisk i det eldhärjade huset

Polisens tekniker har ännu inte kunnat gå in i det eldhärjade huset på Skördegatan..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 20:00

Gymnasiet genomlevde Utøya på film

Det är knäpptyst i biosalongen. Lika tyst som stundtals i filmen vi just sett. Men här bryts inte tystnaden av skott utan av gymnasieläraren Paul Carlsson, som börjar tala så försiktigt som om han vore rädd att krossa en tystnad av glas..

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 19:00

Vitlycke Danscenter får stöd

Vitlycke Performing Arts som driver danscentret på Vitlycke gård hör till de nya mottagarna av regionens treåriga kulturstrategiska stöd..

GöteborgsPosten - 07 nov 18 kl. 09:55

Stormakten Strömstad 1718

1718 är året då kung Karl XII väljer att bosätta sig i Strömstad för att inleda fälttåget mot Norge, vilket satte Strömstad på kartan i hela Europa..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 08:29

Bo Sundström hedrad över Taube-priset

Under torsdagskvällen förärades Bo Sundström Orusts stora Evert Taube-pris. Något som betyder extra mycket för Bo Kasper-sångaren då hans far var en stor Taubefantast..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 08:59

Visskalden får ny klang

Idag lördag uppträder Ärter och fläsk i körstugan i Kragenäs. Den anrika torsdagskören tar sig an ett brett Olle Adolphson-tema när det är dags för konsert..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:00

Nolhôtten om jakt och fiske

Här bjuder Leffe "Nolhôtten" Gunnarsson på ännu en av sina många berättelser på Nolhôttdialekt. Den här gången handlar det om jakt och fiske..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:17

”Det var dödsstraff på att vara en som jag”

– Latcho tejsa sassaro! Mander bjuchar Bennie Åkerfeldt ta mander aschar jekh horta romano purano puro. De flesta av oss uppfattar nog bara namnet Bennie Åkerfeldt, när han inleder sin föreläsning..

GöteborgsPosten - Igår: 19:00

ANC-profil stödjer konstsamarbete

Återseendet med Sverige och minnena av det starka nordiska stödet till kampen mot apartheid har varit mäktigt för Lindiwe Mabuza. Men det har också väckt ett nytt behov av kamp mot rasism..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Vänsterblocket satsar på kortad arbetstid

Sju timmars arbetstid på alla äldreboende i staden – det är den enskilt största satsningen i vänsterblockets budgetförslag. Om det kräver en skattehöjning vill man ännu inte avslöja..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Våldtagen och tvingad torka avföring och spyor – nu döms maken

Den unga kvinnan utsattes för upprepade sexuella övergrepp av mannen som övertalat henne att flytta med honom till Göteborg.
Hon förnedrades också genom att tvingas städa upp makens spyor, avföring och urin.
Nu har den medelålders företagaren fått sin dom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.