DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 00:25

DI - 16 aug 18 kl. 11:20

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Marjorie Pritchard, The Boston Globe, Donald Trumps, USA

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 300, tidningarslår tillbaka mot , Trump
GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

UNT - 16 aug 18 kl. 11:07

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

Dalarnas tidningar - 02 maj 16 kl. 09:52

Krönika: Med Trump i Vita huset tvingas Europa växa upp

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal inför Center for the National Interest, den tankesmedja som Richard Nixon instiftade kort före sin död, hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och börja föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 maj 16 kl. 03:00

KRÖNIKA: Trumps politik kommer att överleva Trump

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 nov 16 kl. 18:00

"Donald Trump har spenderat hela sitt liv på att ta hand om Donald Trump"

Natten mellan tisdag och onsdag går miljontals amerikaner till urnorna för att välja president. Från Horndal och Fornby följer Ingegerd Hesler och Stephanie McGuire valet. En sak är säker – de håller inte på Donald Trump..

Dalarnas tidningar - 26 apr 17 kl. 16:47

Trump vill chocksänka skatten i USA

USA:s president Donald Trump föreslår att den amerikanska bolagsskatten ska sänkas historiskt mycket.
– Jag kan bekräfta att bolagsskatten kommer att bli 15 procent säger USA:s finansminister Steven Mnuchin, till AFP.
Under onsdagen väntas Trump presentera sitt stora skattepaket..

Dalarnas tidningar - 22 apr 11 kl. 21:00

Dalfolkets påsknota: 300 miljoner kronor

[DALARNA] Påskfirandet innebär en rejäl rusch till affärerna. Dalfolket förväntas spendera totalt 300 miljoner under påskveckan, varav en stor del troligen går till traditionella varor. På påskbordet är det fortfarande sill och ägg som gäller..

Dalarnas tidningar - 29 maj 13 kl. 11:45

Ger bort 300 festivalbiljetter

Den som äger en peace & love-biljett kan trots allt få gå på festival. En festival i Uddevalla ger nu bort 300 biljetter..

Dalarnas tidningar - 01 jun 13 kl. 18:40

300 nya jobb vid flygets köpcentra

300 nya arbetstillfällen i lilla Sälen. Det räknar flygplatsens och köpcentrumets projektledare Malkom Borg med om det går att sy ihop en finansiering..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 1 timme sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 3 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 4 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 4 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 5 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 5 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 5 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 6 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 6 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.