DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:47

DI - 16 aug 18 kl. 11:20

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Marjorie Pritchard, The Boston Globe, Donald Trumps, USA

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 300, tidningarslår tillbaka mot , Trump
GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

UNT - 16 aug 18 kl. 11:07

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

Dalarnas tidningar - 02 maj 16 kl. 09:52

Krönika: Med Trump i Vita huset tvingas Europa växa upp

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal inför Center for the National Interest, den tankesmedja som Richard Nixon instiftade kort före sin död, hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och börja föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 maj 16 kl. 03:00

KRÖNIKA: Trumps politik kommer att överleva Trump

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 nov 16 kl. 18:00

"Donald Trump har spenderat hela sitt liv på att ta hand om Donald Trump"

Natten mellan tisdag och onsdag går miljontals amerikaner till urnorna för att välja president. Från Horndal och Fornby följer Ingegerd Hesler och Stephanie McGuire valet. En sak är säker – de håller inte på Donald Trump..

Dalarnas tidningar - 26 apr 17 kl. 16:47

Trump vill chocksänka skatten i USA

USA:s president Donald Trump föreslår att den amerikanska bolagsskatten ska sänkas historiskt mycket.
– Jag kan bekräfta att bolagsskatten kommer att bli 15 procent säger USA:s finansminister Steven Mnuchin, till AFP.
Under onsdagen väntas Trump presentera sitt stora skattepaket..

Dalarnas tidningar - 22 apr 11 kl. 21:00

Dalfolkets påsknota: 300 miljoner kronor

[DALARNA] Påskfirandet innebär en rejäl rusch till affärerna. Dalfolket förväntas spendera totalt 300 miljoner under påskveckan, varav en stor del troligen går till traditionella varor. På påskbordet är det fortfarande sill och ägg som gäller..

Dalarnas tidningar - 29 maj 13 kl. 11:45

Ger bort 300 festivalbiljetter

Den som äger en peace & love-biljett kan trots allt få gå på festival. En festival i Uddevalla ger nu bort 300 biljetter..

Dalarnas tidningar - 01 jun 13 kl. 18:40

300 nya jobb vid flygets köpcentra

300 nya arbetstillfällen i lilla Sälen. Det räknar flygplatsens och köpcentrumets projektledare Malkom Borg med om det går att sy ihop en finansiering..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Så håvar du in vinvinsten: "Svenskar har gjort förmögenheter"

Intresset för vinauktioner ökar i Sverige. Samlare såväl som vinstsugna svenskar söker lyckan i andrahandsförsäljning av exklusiva viner, världen över..

DI - 30 minuter sedan

Systembolaget lockar danska finsmakare

Du kanske hört om svenskar som vallfärdar utomlands för att köpa alkohol? När det gäller viner i något högre prisklass går trenden åt motsatt håll. .

DI - 30 minuter sedan

AAK in och Billerudkorsnäs ut ur europeiskt storbolagsindex

Fettbolaget AAK kommer från och med måndag att vara inkluderat i det europeiska storbolagsindexet Stoxx Europe 600. Det framgår av ett pressmeddelande från indexjätten. .

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 2 timmar sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 2 timmar sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.