DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 21:56

DI - 16 aug 18 kl. 11:20

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump, Marjorie Pritchard, The Boston Globe, Donald Trumps, USA

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 300, tidningarslår tillbaka mot , Trump
GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

UNT - 16 aug 18 kl. 11:07

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 11:08

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

Dalarnas tidningar - 02 maj 16 kl. 09:52

Krönika: Med Trump i Vita huset tvingas Europa växa upp

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal inför Center for the National Interest, den tankesmedja som Richard Nixon instiftade kort före sin död, hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och börja föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 maj 16 kl. 03:00

KRÖNIKA: Trumps politik kommer att överleva Trump

När Donald Trump berättade att han skulle hålla ett utrikespolitiskt linjetal hoppades många traditionella republikaner att det förebådade ett mer sansat tonläge. Kanske tänkte Trump, med nomineringen mer eller mindre säkrad, dra ned på underhållningen och föra sig mer som en konventionell presidentkandidat?.

Dalarnas tidningar - 06 nov 16 kl. 18:00

"Donald Trump har spenderat hela sitt liv på att ta hand om Donald Trump"

Natten mellan tisdag och onsdag går miljontals amerikaner till urnorna för att välja president. Från Horndal och Fornby följer Ingegerd Hesler och Stephanie McGuire valet. En sak är säker – de håller inte på Donald Trump..

Dalarnas tidningar - 26 apr 17 kl. 16:47

Trump vill chocksänka skatten i USA

USA:s president Donald Trump föreslår att den amerikanska bolagsskatten ska sänkas historiskt mycket.
– Jag kan bekräfta att bolagsskatten kommer att bli 15 procent säger USA:s finansminister Steven Mnuchin, till AFP.
Under onsdagen väntas Trump presentera sitt stora skattepaket..

Dalarnas tidningar - 22 apr 11 kl. 21:00

Dalfolkets påsknota: 300 miljoner kronor

[DALARNA] Påskfirandet innebär en rejäl rusch till affärerna. Dalfolket förväntas spendera totalt 300 miljoner under påskveckan, varav en stor del troligen går till traditionella varor. På påskbordet är det fortfarande sill och ägg som gäller..

Dalarnas tidningar - 29 maj 13 kl. 11:45

Ger bort 300 festivalbiljetter

Den som äger en peace & love-biljett kan trots allt få gå på festival. En festival i Uddevalla ger nu bort 300 biljetter..

Dalarnas tidningar - 01 jun 13 kl. 18:40

300 nya jobb vid flygets köpcentra

300 nya arbetstillfällen i lilla Sälen. Det räknar flygplatsens och köpcentrumets projektledare Malkom Borg med om det går att sy ihop en finansiering..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Aros Bostadsutveckling AB (publ) erbjudande av preferensaktier kraftigt övertecknat

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, HONGKONG, SINGAPORE OCH SCHWEIZ ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. Aros Bostadsutveckling AB (publ) (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) offentliggör idag utfallet av erbjudandet till allmänheten avseende preferensaktier i Bolaget inför den förestående noteringen av preferensaktierna på Nasdaq First North i Stockholm (”Erbjudandet”)..

DI - 30 minuter sedan

ISR vill ta in omkring 38 miljoner i emissioner

Bioteknikbolaget ISR har beslutat om att dels genomföra en riktad nyemission om cirka 25,4 miljoner kronor, dels en företrädesemission om cirka 12,7 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 45 minuter sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 1 timme sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 1 timme sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 1 timme sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 1 timme sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.