DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 21:39

DI - 16 aug 18 kl. 11:12

Italienskt vägtullsbolag tappar stort efter tragisk bro-olyckaDet italienska vägtullbolaget Atlantia tappar omkring en fjärdedel av börsvärdet på torsdagen efter att Milanobörsen hållit helgstängt på onsdagen. Efter tragedin med brokollapsen i Genoa tidigare i veckan kan Italien komma att nationalisera sitt vägnät. Det rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Atlantia, Milanobörsen, Genoa, Italien, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Italienskt, vägtullsbolag, tappar, stortefter , tragisk, bro-olycka
Expressen - 29 sep 13 kl. 22:48

Stort passagerarplan körde av banan i Rom

Ett italienskt passagerarplan från Alitalia körde av start- och landningsbanan på flygplatsen Fiumicino i Rom på söndagskvällen..

Sydsvenskan - 06 apr 16 kl. 10:14

Italienskt på wienermenyn

Två duktiga portioner normalklassisk stråkkvartett­repertoar, av typen wiener­schnitzel, upphottade med en förrädisk dos sen­romantisk krydda – det var en mättande kost som Quartetto di Cremona bjöd på vid sitt första besök i Malmö.Kryddan var Anton Webern. Men inte den tolvtons­mästare som senare skådade modernismens ljus utan i skepnad av en långsam sats, komponerad på 00-talet medan konstnärs­själarna vibrerade i skymningslandet, Kejsarens Wien, och kunde ge estetiska uttryck åt patos och resignation.

Kristianstadsbladet - 02 nov 16 kl. 17:02

"Gallerian påminner om ett italienskt operahus"

Stort och smått blev det under onsdagsmorgonen, precis som det ska vara, i inläggen till jourhavande reporter både via telefon och via mail..

DI - 15 okt 18 kl. 16:05

Fagerhult gör italienskt miljardköp - blir nästan 50 procent större

Fagerhult har tecknat avsiktsförklaring om att förvärva italienska belysningsbolaget Iguzzini som i fjol omsatte cirka 230 miljoner euro, nästan 2,4 miljarder kronor och därmed är nästan hälften så stort som nuvarande Fagerhult..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyheter i korthet: Patent ger Ericsson miljardregn

STRATEGISKA TILLGÅNGAR GER MILJARDINTÄKTER FÖR ERICSSON. Ericssons patent gav i fjol licensintäkter på 4,6 miljarder kronor och analytiker räknar med att intäkterna fortsätter att växa stadigt framöver. Det teoretiska värdet av patentportföljen, som omfattar 27.

DI - Igår: 10:57

Pundet och euron ned på EU-bråk

Pundet och euron tappar på måndagen efter fortsatt oklarhet kring brexit och inför ett italienskt budgetbråk. .

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-topp spred hat om "zigenare" och "araber" på rasistsajterFler SD-politiker på hatsajter

STOCKHOLM. På måndagen avslöjar tidningen Expressen i samarbete med Researchgruppen hur Christoffer Dulny, ordförande för Sverigedemokraterna i Stockholms stad, politisk samordnare på partiets kansli och riksdagskandidat, ska ha skrivit ett stort antal kommentarer på rasistiska sajter."Araber har våldsammare gener"
Enligt tidningen ska han dessutom ha skickat ett antal tipsmejl till hatsajten Politiskt Inkorrekt, föregångare till dagens Avpixlat.

YLE - 17 nov 15 kl. 16:06

Leifby: Sveriges psyke håller inte

Sverige har en 2–1-ledning att gå på inför returen i playoffdramat mot Danmark. Går blågult till EM i kväll? Det tror inte Marcus Leifby: ”Att missa EM är ett gigantiskt misslyckande.

NT - 05 aug 11 kl. 13:15

Roslagen får nytt operahus

Roslagen får ett nytt, unikt operahus. En 1 500 kvm stor båthangar på Ljusterö i Stockholm ska byggas om till konsertlokal av italienskt snitt. Den 18 augusti invigs lokalen Opera på Varvet med ett stort Jussi Björling-jubileum..

Sydsvenskan - 26 aug 11 kl. 10:09

Visst finns det en drömlottning


Dagens lottning till Europa League behöver inte vara en nagelbitare. Inte om vi ser det som en vidareutbildning för Malmö FF. En Grand Tour, likt de resorna som skulle förvandla aristokratins ynglingar till män på 1700-talet.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Aros Bostadsutveckling AB (publ) erbjudande av preferensaktier kraftigt övertecknat

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, HONGKONG, SINGAPORE OCH SCHWEIZ ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. Aros Bostadsutveckling AB (publ) (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) offentliggör idag utfallet av erbjudandet till allmänheten avseende preferensaktier i Bolaget inför den förestående noteringen av preferensaktierna på Nasdaq First North i Stockholm (”Erbjudandet”)..

DI - 10 minuter sedan

ISR vill ta in omkring 38 miljoner i emissioner

Bioteknikbolaget ISR har beslutat om att dels genomföra en riktad nyemission om cirka 25,4 miljoner kronor, dels en företrädesemission om cirka 12,7 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 30 minuter sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 45 minuter sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 1 timme sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 1 timme sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 1 timme sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.