DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 02:11

DI - 16 aug 18 kl. 07:08

Resultat och omsättning uppåt för New WaveNew Waves rörelseresultat blev 137 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Motsvarande kvartal året innan var rörelseresultatet 110 miljoner..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New Wave, Waves

Dela artikeln

336 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resultatoch , omsättninguppåt för , New, Wave
BT - 21 aug 14 kl. 15:13

Sämre än väntat för New Wave

Ett sämre resultat och en lägre omsättning. New Wave Groups rapport för andra kvartalet visade sämre siffror än väntat – vd Torsten Jansson hade räknat en 20 miljoner kronor högre vinst. New Wave Group med Sjuhäradskoppling genom märken som Craft, Seger och Sagaform och med dotterbolag och lager här, visar ett sämre resultat än väntat för andra kvartalet.

SmålandsPosten - 09 nov 17 kl. 17:41

Fortsatta bra resultat för New wave group

Årets tredje kvartal är det trettonde i följd där New wave group ökar sin omsättningstillväxt. Ökningen mellan juli och september ligger på 2 procent..

SmålandsPosten - 25 apr 14 kl. 06:23

Mångmiljonförlust för New Wave

New Wave Group gjorde en mångmiljonförlust under årets första kvartal. Bolagets resultat efter skatt uppgick till minus 11,3 miljoner kronor.
Det visar delårsrapporten som offentliggjordes under torsdagsmorgonen.

Barometern - 13 nov 13 kl. 09:49

Det går trögt för New Wave Group

New Wave Group har det lika trögt som resten av klädbranschen och överraskar inte i rapporten för tredje kvartalet där glaset tappade i försäljning. Kläd- och designföretaget med Torsten Jansson som vd gjorde en vinst före skatt på 79,7 miljoner under tredje kvartalet.
Det kan jämföras med förlusten på 153,8 miljoner kronor under samma tid ifjol.

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 07:27

Omsättningen ökar för New Wave

New Wave rapporterar ett nettoresultat som prickade analytikernas prognoser och en omsättning som kom in över förväntan..

Barometern - 21 aug 14 kl. 11:37

Besvikelse för New Wave

Koncernen New Wave Group, som bland annat äger Orrefors Kosta Boda, gjorde ett svagt resultat andra kvartalet 2014. Koncernchef Torsten Jansson var besviken sedan omsättningen dalat med tolv miljoner och vinsten blev lägre än förväntat. Koncernen omsatte 983 miljoner mellan 1 april och 30 juni.

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 10:10

New Wave gör starkt resultat

Göteborgska modeföretaget New Wave har haft ett toppkvartal och ökar omsättningen med elva procent och gör ett resultat före skatt på 137 miljoner kronor, mot 110 miljoner kronor samma period i fjol..

E24 - 11 nov 11 kl. 07:38

New wave:upprepar prog hÖgre oms och ngt hÖgre res Än 2010

New Wave upprepar sin prognos för 2011 om en högre omsättning och ett något högre resultat än 2010 års utfall..

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 07:08

Ökad vinst för New Wave


Kläd- och presentföretaget New Wave Group, med vd och huvudägare Torsten Jansson, redovisar en vinst före skatt på 55,5 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 46,2 miljoner kronor motsvarande period 2012.Omsättningen uppgick till 995,3 miljoner kronor, jämfört med 1 074,9 miljoner kronor ett år tidigare.

Opinionen.se - 22 aug 13 kl. 07:10

Ökad vinst för New Wave

Kläd- och presentföretaget New Wave Group, med vd och huvudägare Torsten Jansson, redovisar en vinst före skatt på 55,5 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 46,2 miljoner kronor motsvarande period 2012. Omsättningen uppgick till 995,3 miljoner kronor, jämfört med 1 074,9 miljoner kronor ett år tidigare.

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 13 kl. 07:08

Ökad vinst för New Wave


Kläd- och presentföretaget New Wave Group, med vd och huvudägare Torsten Jansson, redovisar en vinst före skatt på 55,5 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 46,2 miljoner kronor motsvarande period 2012.Omsättningen uppgick till 995,3 miljoner kronor, jämfört med 1 074,9 miljoner kronor ett år tidigare.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Här går det snabbast att bli av med bostadsrätten

Skillnaderna i försäljningstid för bostadsrätter skiljer stort både mellan olika kommuner och mellan olika delar av storstäderna. Di har tagit fram data som visar var det går allra snabbast att få bostaden såld – och var du bör räkna med att det kan dröja månader..

DI - 3 timmar sedan

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

DI - 4 timmar sedan

Matchning gav riktiga hamburgerjobb

Krisen bland Arbetsförmedlingens underleverantörer är dåliga nyheter för hamburgerkedjan Max, som har haft stor hjälp av företagen i jakten på personal. .

DI - 4 timmar sedan

Varselvåg i jobbfixarbranschen

Flera företag som hjälper till med att få folk i jobb och som har Arbetsförmedlingen som sin viktigaste kund säger upp och varslar en stor del av sina anställda. Men branschkritik mot att regeringens resursslukande satsning på extratjänster ligger bakom tillbakavisas av både arbetsmarknadsministern och Arbetsförmedlingen. .

DI - 4 timmar sedan

USA-börser: Lättnadsrally på bred front

Ledande amerikanska index steg i rekyl på tisdagen, då investerare bedömer att tullstriden mellan USA och Kina är mindre skadlig än befarat..

DI - 4 timmar sedan

DNB sänker fyra fastighetsbolag

DNB Markets sänker fyra fastighetsbolag på tisdagen. Tre av aktierna får säljrekommendationer, enligt Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Så hög blir stormnotan för USA

Orkanen Florences vindar orsakade mellan 15 och 41 miljarder kronor i försäkrade förluster längsmed den amerikanska sydostkusten, enligt Verisk Analytics. Det skriver Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Apple har betalat sin gigantiska skatteskuld till Irland

Irlands regering har inkasserat nästan 150 miljarder kronor i omtvistade skatteskulder och ränta från teknikbjässen Apple, skriver The Guardian..

DI - 5 timmar sedan

Omskakat Kopparbergs lockar

Kopparbergs har varit en kanonplacering, men aktien har fått stryk då brexit skickade ned pundkursen i källaren. Men även om det finns orosmoln hittar Di argument för att köpa aktien..

DI - 5 timmar sedan

Törstiga asiater ska få fart på stabila ölaktier

Bryggeribranschens jättar gnetar i motvind i Europa och blickar mot Asien där tillväxten finns. Ölaktier lockar med stabilitet och god direktavkastning, men värderingarna är i vissa fall något överförfriskade. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.