DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 12:55

Liknande nyheter

Taggar: Resultatoch , omsättninguppåt för , New, Wave
BT - 21 aug 14 kl. 15:13

Sämre än väntat för New Wave

Ett sämre resultat och en lägre omsättning. New Wave Groups rapport för andra kvartalet visade sämre siffror än väntat – vd Torsten Jansson hade räknat en 20 miljoner kronor högre vinst. New Wave Group med Sjuhäradskoppling genom märken som Craft, Seger och Sagaform och med dotterbolag och lager här, visar ett sämre resultat än väntat för andra kvartalet.

SmålandsPosten - 09 nov 17 kl. 17:41

Fortsatta bra resultat för New wave group

Årets tredje kvartal är det trettonde i följd där New wave group ökar sin omsättningstillväxt. Ökningen mellan juli och september ligger på 2 procent..

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 07:02

New Wave gör aktieägarna glada

Profilklädersbolaget New Wave ökar omsättningen, vinsten och utdelningen. Omsättningen uppgick till 1 943,4 miljoner kronor (1 630,3), en ökning med 19 procent mot föregående år. Rörelseresultatet blev 209,4 miljoner kronor (172,5), med en rörelsemarginal på 10,8 procent (10,6).

DI - 5 timmar sedan

Bättre resultat och högre omsättning för Garo

Elinstallationsbolaget Garo redovisar en omsättning på 268,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet, upp 13 procent på årsbasis. Rörelseresultatet ökade med 21 procent till 37,5 Mkr..

SmålandsPosten - 25 apr 14 kl. 06:23

Mångmiljonförlust för New Wave

New Wave Group gjorde en mångmiljonförlust under årets första kvartal. Bolagets resultat efter skatt uppgick till minus 11,3 miljoner kronor.
Det visar delårsrapporten som offentliggjordes under torsdagsmorgonen.

Barometern - 13 nov 13 kl. 09:49

Det går trögt för New Wave Group

New Wave Group har det lika trögt som resten av klädbranschen och överraskar inte i rapporten för tredje kvartalet där glaset tappade i försäljning. Kläd- och designföretaget med Torsten Jansson som vd gjorde en vinst före skatt på 79,7 miljoner under tredje kvartalet.
Det kan jämföras med förlusten på 153,8 miljoner kronor under samma tid ifjol.

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 07:27

Omsättningen ökar för New Wave

New Wave rapporterar ett nettoresultat som prickade analytikernas prognoser och en omsättning som kom in över förväntan..

Barometern - 21 aug 14 kl. 11:37

Besvikelse för New Wave

Koncernen New Wave Group, som bland annat äger Orrefors Kosta Boda, gjorde ett svagt resultat andra kvartalet 2014. Koncernchef Torsten Jansson var besviken sedan omsättningen dalat med tolv miljoner och vinsten blev lägre än förväntat. Koncernen omsatte 983 miljoner mellan 1 april och 30 juni.

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 10:10

New Wave gör starkt resultat

Göteborgska modeföretaget New Wave har haft ett toppkvartal och ökar omsättningen med elva procent och gör ett resultat före skatt på 137 miljoner kronor, mot 110 miljoner kronor samma period i fjol..

E24 - 11 nov 11 kl. 07:38

New wave:upprepar prog hÖgre oms och ngt hÖgre res Än 2010

New Wave upprepar sin prognos för 2011 om en högre omsättning och ett något högre resultat än 2010 års utfall..

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 07:08

Ökad vinst för New Wave


Kläd- och presentföretaget New Wave Group, med vd och huvudägare Torsten Jansson, redovisar en vinst före skatt på 55,5 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 46,2 miljoner kronor motsvarande period 2012.Omsättningen uppgick till 995,3 miljoner kronor, jämfört med 1 074,9 miljoner kronor ett år tidigare.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Bernie Sanders ställer upp i presidentvalet 2020

Senatorn Bernie Sanders kommer att ställa upp i nästa års amerikanska presidentval. Det bekräftar han för den Vermont-baserade radiostationen VPR..

DI - 15 minuter sedan

Modeskaparen Karl Lagerfeld är död enligt franska medier

Modeskaparen Karl Lagerfeld har avlidit på tisdagen. Han blev 85 år gammal. Det rapporterar Le Figaro och flera andra franska medier.

DI - 30 minuter sedan

Lägre intäkter och resultat för Malmbergs – halverar utdelningen

Handelsföretaget Malmbergs Elektriska redovisade ett rörelseresultat på 14,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 25,3 Mkr samma period 2017. Styrelsen föreslår en utdelning på 2,5 kronor per aktie vilket var en minskning från de 5 kronor boalget delade ut i fjol. .

DI - 45 minuter sedan

Honda: Stängning av Swindonfabriken inte brexitrelaterad

Hondas beslut att stänga fabriken i Swindon år 2021, en nedläggning som drabbar 3.500 anställda och tusentals ytterligare i leverantörsled, har inte med brexit att göra..

DI - 1 timme sedan

BHP: Vi kan inte rädda järnmalmsmarknaden från fortsatt prisuppgång

Världens största gruvbolag BHP har inte tillräckligt hög kapacitet inom järnmalm för att kompensera för det bortfall som är att vänta till följd av brasilianska Vales dammkollaps i januari..

DI - 1 timme sedan

Lundabaserat forskningsbolag inleder samarbete med global jätte

Den Lundabaserade frysspecialisten Optifreeze har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med det globala växtförädlingsbolaget Syngenta Flowers..

DI - 1 timme sedan

WTO: Handelsindikator når lägsta nivå på nio år

En kvartalsvis ledande indikator om den globala handelsutvecklingen har sjunkit till den lägsta nivån på nio år..

DI - 1 timme sedan

Rayseach får brittisk order värd 48 miljoner

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått order på dosplaneringssystemet Raystation från fem stycken cancercenter i Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Uppgift: Estniska finansinspektionen vill stänga Danske Banks filial

Den estniska finansinpektionen avser stänga ned Danske Banks filial i landet efter penningtvättskandalen. Det rapporterar danska Börsen med hänvisning till ej bekräftade uppgifter till den estniska tv-kanalen ERR..

DI - 1 timme sedan

Kanonrapport från spelbolaget – men trenden väcker frågor

Datorspelsbolaget Paradox avslutar 2018 med ett starkt kvartal. Men att rörelsemarginalen fortsätter att falla väcker frågetecken för investerare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.