Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 22 February, 19:38

Liknande nyheter

Taggar: Rullande, fritidsgård, tog, farvälmed en , rak, höger
Kristianstadsbladet - 02 jul 12 kl. 22:56

Rullande fritidsgård söker upp de unga

Foto: Johanna Wallin
Sommarens mobila fritidsgård kommer inte bara ut till barn och ungdomar i kommunen. En av de tre bussarna sammanför dessutom unga från olika orter genom att bjuda på skjuts.
Den ideella föreningen Kristianstads fritidsgårdsforum, KGFG, har jobbat hårt med att söka bidrag och sponsring för sommarens projekt mobil fritidsgård.

LV - 17 feb 14 kl. 08:52

Fritidsgården tog vara på kärleken

I fredags var det som bekant Alla hjärtans dag. Då arrangerade fritidsgården i Kisa en ungdomskväll i kärlekens tecken. Med musikquiz, filmmys och invigning av den nya spelkonsolen Playstation 4 lockade man ett 50-tal ungdomar..

Magazin24 - 26 okt 12 kl. 13:51

Stal fritidsgårdens TV

Under natten mellan onsdagen och torsdagen tog sig någon in på fritidsgården Brandsta på Strandvägen i Arboga. Tjuvarna tog sig in genom att göra ett hål ovanför ytterdörrens låskolv. Väl inne i lokalerna tog tjuvarna med sig en 50 tums TV värd 12 500 kronor.

BT - 22 jul 14 kl. 08:02

Fritidsgård får en make over

I alla år har Hulta fritidsgård haft semesterstängt i juli. Men inte i år. Med hjälp av penslar, sopsäckar och ett 15-tal sommarlovslediga ungdomar har fritidsgården fått en makeover.

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 13 kl. 19:18

Efterlängtad fritidsgård invigd

Tomas Nyberg
Redan innan bandet var klippt hade en del unga Skegriebor hittat in på den nya fritidsgården. Och under eftermiddagen kom fler och fler för att kolla in vad byns nya träffpunkt har att erbjuda.
?

Alingsås tidning - 21 dec 17 kl. 16:30

Misstänkt inbrott i fritidsgård

En stor mängd datorutrustning ska ha stulits i ett misstänkt inbrott i fritidsgården och biblioteket i Ingared.
Värdet på det som tillgripits uppskattas till 25 000 kronor. Fritidsgården har öppet på fredagar.

Skånskan - 24 dec 18 kl. 15:00

Dödshotad på fritidsgård

HÖÖR/ÄNGELHOLM
En ung man bosatt i Höör döms för att ha hotat en anställd på en fritidsgård i Ängelholm. Mannen, som är i övre tonåren, besökte fritidsgården i oktober förra året. Verksamheten har som regel att alla ska tala svenska när de är där.

SVT - 16 sep 14 kl. 17:44

Ett sista drive thru-farväl

I Saginaw, USA, erbjuder man rullande begravningscermonier som inte tar mer än tre minuter..

GöteborgsPosten - 29 jul 17 kl. 17:50

I kväll avrundas Rullande åska

Håkan tar farväl, åtminstone för den här gången, med årets andra Ullevi-spelning. Följ vår liverapportering från folkfesten på Ullevi hela kvällen: Kl 18:00 sänder vi live-tv, medan vår liverapportering sätter igång kl 19:00..

Expressen - 05 okt 17 kl. 20:58

Rökgranat inkastad på öppen fritidsgård

En rökgranat har kastats in genom nödutgången på en fritidsgård i Tomelilla på torsdagseftermiddagen, skriver Ystads Allehanda.– Jag såg ett cylinderformat föremål och tog det och kastade ut samma håll som det kom in, säger Ken Håkansson, samordnare på fritidsgården, till tidningen..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 10 minuter sedan

Anrikt trelleborgsföretag i konkurs

I torsdags ansökte Trelleborgsföretaget FMT aircraft gate support system AB om konkurs. Enligt vad TA erfar blev personalen underrättad under fredagen..

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Välkommet mål efter ryckig försäsong för anfallaren

Salif Camara Jönsson har haft en ryckig försäsong. Fysiskt och målmässigt blev matchen mot Silkeborg (förlust med 1–4) på fredagen ett steg i rätt riktning. – Som anfallare är det alltid viktigt att göra mål, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Starköl kan snart serveras på bryggeriet i Jordberga

Hönsinge hantwerksbryggeri har ansökt om att få servera starköl i bryggeriet. – Det ger en annorlunda upplevelse att få sitta på bryggeriet och dricka sin öl, säger Magnus Servin, VD för Hönsinge hantwerksbryggeri. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

TFF föll med 1–4 mot Silkeborg

TFF började med en spelförande och optimistisk halvtimme. När allt var över hade Silkeborg vunnit träningsmatchen med 4–1 (1–0). – Självklart ett resultat vi är besvikna över.

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Johanna Nylander: Håll den nordiska gränsen

Samordna kontrollen av de yttre gränserna med våra nordiska grannar..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Skandal att Swedbank tvättat 40 miljarder svarta pengar

Swedbanks VD Birgitte Bonnesen hävdade tidigare att banken inte alls har problem med penningtvätt. Men.....

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Bilist: Bussförare smet från olycka

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Nu är våren definitivt här – och mildvädret fortsätter

Efter en vecka med milda temperaturer är den meteorologiska våren här. Och det bara fortsätter. ”Det blir överlag skönt vårväder”, säger Sandra Andersson på SMHI.

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Stora tillslag mot smugglare i Trelleborg i fjor

Tullen i Trelleborg gjorde flera större tillslag under 2018. Det resulterade i en markant ökning av beslagtagna cigaretter och alkohol. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Mello: Så bra är låtarna i Lidköping

Frågan är om inte Melodifestivalens fjärde och sista startfält är det svagaste. Men tävlingen i Lidköping på lördag bjuder i alla fall på fjäderprydd dramarock, en skönsjungande debutant och ett tvångskäckt dansband. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.