Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 November, 05:39

Expressen - 15 aug 18 kl. 09:10

Misstänkt för bilbränder gripen i TurkietEn person som på tisdagen anhölls i sin frånvaro misstänkt för bilbränderna i Göteborg har gripits i Turkiet, skriver GP.Personen ska nu flygas tillbaka till Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Turkiet, Göteborg, GP, Sverige

Dela artikeln

10252 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänktför , bilbränder, gripeni , Turkiet
BT - 15 aug 18 kl. 09:25

Man misstänkt för bilbränder gripen i Turkiet

Anhölls under tisdagen i sin frånvaro misstänkt för bilbränderna i Göteborg. .

Kristianstadsbladet - 15 aug 16 kl. 11:40

Misstänkt för bilbränder gripen

Regeringen måste ge besked om fler poliser och samordna insatserna mot bilbränderna, anser förra justitieministern Beatrice Ask (M). I Malmö, där två bilar brann i går, har en misstänkt gripits. Det handlar om en 21-årig man som greps i Rosengård..

GöteborgsPosten - 14 aug 18 kl. 12:59

Misstänkt bilbrännare fortfarande kvar i Turkiet

Tre personer sitter just nu anhållna misstänka för grov mordbrand i samband med bilbränderna i Göteborg under måndagen. Två befinner sig i Sverige och en i Turkiet, där han greps av gränspolis under tisdagen. Ytterligare en person greps under onsdagskvällen men är inte längre misstänkt för brott..

GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 10:49

Misstänkt bilbrännare fast i förvar – ingen vill flyga hem honom

En av de unga män som anklagats för inblandning i förra måndagens omfattande bilbränder, sitter fortfarande inspärrad på en flygplats i Turkiet.
Han släpps inte in i landet – och ingen vill flyga honom därifrån..

GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 13:54

Misstänkt bilbrännare fast i förvar – ingen vill flyga hem honom

En av de unga män som anklagats för inblandning i förra måndagens omfattande bilbränder, sitter fortfarande inspärrad på en flygplats i Turkiet.
Han släpps inte in i landet – och ingen vill flyga honom därifrån..

FriaTider - 15 aug 18 kl. 10:26

Misstänkt bilbrännare gripen – i Turkiet

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 22:54

Hedegaard-misstänkt släppt i Turkiet


En dansk medborgare 25-årsåldern som suttit gripen i Turkiet sedan april, misstänkt för mordförsök på den danske journalisten och författaren Lars Hedegaard, har försatts på fri fot, uppger Radio24syv.Det var i februari förra året som ett pistolskott avlossades mot Hedegaard utanför dennes bostad i Köpenhamn, men författaren undkom oskadd. Under det följande tumultet tappade förövaren vapnet varpå han flydde.

BT - 11 okt 14 kl. 22:54

Hedegaard-misstänkt släppt i Turkiet

En dansk medborgare 25-årsåldern som suttit gripen i Turkiet sedan april, misstänkt för mordförsök på den danske journalisten och författaren Lars Hedegaard, har försatts på fri fot, uppger Radio24syv. Det var i februari förra året som ett pistolskott avlossades mot Hedegaard utanför dennes bostad i Köpenhamn, men författaren undkom oskadd. Under det följande tumultet tappade förövaren vapnet varpå han flydde.

Expressen - 18 aug 16 kl. 11:15

Misstänkt bilbrännare släppt på fri fot

Den 21-årige Malmöbo som anhållits som misstänkt för inblandning i bilbränder efter att ha stoppats i en bil med bensindunk har försatts på fri fot av åklagare..

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 12:55

Misstänkt bilbrännare släppt

18-åringen som misstänks för delaktighet i den monumentala förstörelsen i Västra Frölunda har försatts på fri fot. I torsdags återvände han till Sverige via Danmark efter att ha suttit i förvar i Turkiet.
– Han är definitivt fortfarande misstänkt, säger kammaråklagare Mats Ihlbom..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Catherine, 31, levde med kriminella i en värld av våld

Nya siffror visar att fler kvinnor än man tidigare trott figurerar i kriminella gäng.Catherine Gardell, 31, har själv varit där.– Jag har vid två tillfällen blivit skuren i halsen, berättar hon..

Expressen - 30 minuter sedan

Donald Trump petar ministern Kirstjen Nielsen

Donald Trump förbereder sig inför att sparka ministern för inrikes säkerhet, Kirstjen Nielsen, uppger Washington Post. Trump har meddelat sina rådgivare att han kommer att peta henne de närmaste veckorna, enligt källor inom Vita huset..

Expressen - 45 minuter sedan

Tandvården får hjälp att upptäcka misshandel

Nationellt centrum för kvinnofrid har tillsammans med Socialstyrelsen tagit fram en webbplats som ska hjälpa tandvården att upptäcka om patienter utsatts för våld i en nära relation, rapporterar P4 Kronoberg. .

Expressen - 1 timme sedan

44 personer döda i bränderna i Kalifornien

Dödssiffran i samband med bränderna i Kalifornien stiger: 44 människor har mist sina liv i bränderna, rapporterar ABC News. Samtidigt fortsätter räddningspersonalen att kämpa – bara 30 procent av jättebranden ”Camp Fire” är under kontroll på måndagen.Donald Trump har nu utlyst katastroftillstånd för Kalifornien.

Expressen - 2 timmar sedan

Inspelning kan koppla prinsen till mordet: ”Berätta för din chef”

Strax efter att journalisten Jamal Khashoggi dödades ska en medlem av den saudiska dödspatrullen ha gett instruktioner till en överordnad via telefon:”Berätta för din chef”.”Chefen” tros syfta på kronprins Mohammed bin Salman, vilket är en av de starkaste kopplingarna mellan honom och mordet, skriver New York Times. .

Expressen - 6 timmar sedan

"Hon är en blandning av Salander och Blomkvist"

Journalisten Carole Cadwalladr mottog på måndagskvällen årets Stieg Larsson-pris för sitt världsscoop om Cambridge Analytica-skandalen.– Hon är en perfekt blandning Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander, säger ”Millennium”-författarens vän Kurdo Baksi..

Expressen - 6 timmar sedan

Full anställd somnade under planeringsmöte

När chefen väckte den anställde under planeringsdagen stank personen alkohol och fick gå hem för dagen.Till försvar säger den anställde vid Arbetsförmedlingen att agerandet kan bero på diabetes.Nu riskerar personen en disciplinpåföljd..

Expressen - 11 timmar sedan

Uppgift: Två döda i Hallonbergen

Två personer har skjutits i Hallonbergen i Sundbyberg, nordväst om Stockholm.Enligt uppgifter till Expressen är båda döda.Polisen vill inte kommentera uppgifterna..

Expressen - 6 timmar sedan

TV: Se deras färd genom eldhavet

 .

Expressen - 6 timmar sedan

Corazza Bildts stora glädje – efter petningen

Under hösten, vid sidan av regeringsbildningen, har en infekterad maktkamp utkämpats inom Moderaterna.Striden handlade om de åtråvärda platserna högst upp på valsedeln i EU-valet i maj – och Anna Maria Corazza Bildt petades.Nu verkar hon dock ha vind i seglen igen:”Jag är glad och tacksam över att inte minst mitt eget förbund i Stockholm nu officiellt sagt att de vill ha mig som kandidat till Europaparlamentet”, skriver hon på Instagram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.