Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 February, 19:16

Liknande nyheter

Taggar: E4 avstängdefter , krock, långa, köer
GöteborgsPosten - 16 okt 18 kl. 17:09

E6 avstängd – kilometer långa köer

En lastbil och en personbil har krockat i höjd med Kållered längs E6. Olyckan gör att motorvägen i nuläget är helt avstängd i södergående riktning..

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 08:45

Övertänd lastbil – vägen avstängd

En övertänd lastbil gör att väg 164 mellan Bengtsfors och Åmål är avstängd med långa köer som följd.
– Föraren agerade rådigt, han var chockad men har klart sig utan fysiska skador, säger, insatsledaren Hans Jansson..

YLE - 19 okt 16 kl. 17:35

Expert på idrottslag: Johaug blir avstängd i minst ett år

Therese Johaug får förbereda sig på en längre avstängning, om man får tro Olli Rauste, som är expert på idrottslag. På onsdagen kom ett bakslag för Therese Johaug, som anser sig vara oskyldig i det omtalade dopningsfallet. Påtalenemnden, ett oberoende organ som utses av Norges antidopningskommitté, håller inte med henne om skuldfrågan.

GT - 14 jan 16 kl. 07:18

Lastbilar och bilar i krock – väg avstängd

En lastbil och flera personbilar har krockat på Hisingsleden. Vägen är avstängd i bägge riktningar. – Jag vet inte hur många bilar, säger Jonas Gill, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten..

GT - 04 mar 16 kl. 08:41

Personbil och lastbil i krock – väg avstängd

En personbil och en lastbil kolliderade på Uddevallavägen i Strömstad. Vägen är helt avstängd. – Det är lite oklart hur många som förts till sjukhus, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 11:43

Två skadade i krock - väg avstängd

Tre bilar har krockat på länsväg 162. Vägen är i nuläget avstängd i båda riktningarna. - Det är infarten mot Lysekil, det kan bli ganska långa köer, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst..

Expressen - 20 feb 18 kl. 18:06

E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock

E22 är på tisdagskvällen helt avstängd – i båda riktningarna. En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 18 kl. 16:49

Flera bilar i krock på E6 – vägen avstängd

Klockan tjugo över fyra på eftermiddagen inträffade en olycka med flera bilar på E6:an vid Ättekulla. Vägen är nu helt avstängd från Ättekulla i södergående riktning och orsakar långa köer..

Trelleborgs Allehanda - 05 sep 14 kl. 08:15

Jason Grannum avstängd i tio månader

Den före detta TFF-spelaren Jason Grannum är avstängd från allt fotbollspel i tio månader från och med i dag. Grannum döms efter att ha spelat fotboll i sin brors namn när Malmö Boys mötte Lilla Beddinge i en match i division sju.
Skånes fotbollförbunds tävlingskommitté har beslutat att från och med i dag, den femte september, stänga av fotbollsspelaren Jason Grannum i tio månader.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 12:14

E22 avstängd efter olycka vid Gårdstånga

En olycka gör att E22 är avstängd i södergående riktning mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra.Strax innan klockan 12 inträffade en trafikolycka mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra. Olyckan har medfört att E22 är avstängd mellan de båda trafikplatserna och trafikanter uppmanas ta en annan väg.

Nyheter Väst - 06 mar 14 kl. 13:10

Allvarlig trafikolycka vid Rotebro, Sollentuna. E4 avstängd. 2 personer till sjukhus

En trafikolycka har inträffat runt 12tiden på E4 vid trafikplats Rotebro. En lastbil och personbil inblandade. E4 avstängd fram till midnatt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.